Jump to content

hatzipanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hatzipanos

  • Ημ. Γέννησης 03/10/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

hatzipanos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να ξέρετε ότι όποιος ενδιαφέρεται για το κινητό και σκέφτεται να το πάρει από τον Γερμανό με έκπτωση 15% και αποφορολογημένο, να ξέρετε ότι ο Γερμανός από το τηλέφωνο δεν κάνει αποφορολογηση και ότι πρέπει να είναι ανοιχτά τα καταστήματα.
  2. Λοιπόν παιδιά επειδή βλέπω ότι πιάσατε ένα θέμα που το παρακολουθώ πολύ και σαν υποψήφιος αγοραστής να πω και εγώ την γνώμη μου αλλά και την πληροφόρηση μου. Ένα είναι σίγουρο ότι αν έμενε ο Τραμπ στην εξουσία τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Γενικά Αμερική και Κίνα θα έρχονταν ακόμα πιο σκληρά σε σύγκρουση. Εννοείται ότι το 5G θεωρείται κόκκινη γραμμή για τις ΗΠΑ οπότε ότι έχει σχέση με αυτό θα υπάρχει πολεμος. Τώρα για όλα τα άλλα μπορεί να υπάρξουν εξαιρέσεις. Η ΗΠΑ εξαρτώνται πολύ περισσότερο από την Κίνα απ'ότι η Κίνα απο τις ΗΠΑ. Ωστόσο αυτή η κατάσταση κάνει δύσκολη την ζωή πολλών επιχειρήσεων που πουλάνε στην Κίνα. Θεωρώ ότι θα θέλει να διαφοροποιηθει ο Μπαιντεν σε αυτό το κομμάτι καθώς είναι δεδομένο το ότι οι Δημοκρατικοι ανέκαθεν τα είχαν με τους σοβιετικους και όχι με την Κίνα. Επίσης πιστεύω ότι θα συνεχιστεί η πίεση σε χώρες της επιρροής της ώστε να πετάξουν έξω την Huawei από τα 5G δίκτυα αλλά τα κινητά είναι κάτι άλλο...
  3. Πολύ ωραίος διαγωνισμός. Καλή επιτυχία σε όλους....
  4. Καλησπέρα παιδιά. Είμαι και εγώ μέσα στους αναποφασιστους. Σήμερα έπεσε στην αντίληψη μου, ένας νέος και πιο ευκολος τρόπος για να περαστούν τα GMS. Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κάποιος για να προσπαθήσει και να μας πει εντυπώσεις. Το link είναι από xda. https://www.xda-developers.com/googlefier-easily-install-gms-huawei-honor-devices/amp/?__twitter_impression=true Υγ γράφει ότι δεν πρέπει να έχει περαστεί το emui 11 και ότι αν έχεις περάσει με άλλον τρόπο τα GMS πρέπει να κάνεις reset.
  5. Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα παιδιά, που το σκέφτομαι σοβαρά για το κινητό.. Γνωρίζει κανείς από την ομάδα εδώ αν γίνεται κάτι;
  6. Αυτό που με χαλάει πιο πολύ από όλα είναι για το Netflix. Είναι δυνατόν να είναι σε SD;;; Πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει και αυτό. Πάντως που το έχω δει από κοντά είναι και πολύ όμορφο και πολύ δυνατό σε ότι και να έκανα. Υγ. Το Mate 10 pro μου χθες πήρε την 10αρα. Είναι να μην την αγαπάς αυτή την εταιρία;;; Υγ 2 Μετά από παρότρυνση μου περίπου 15 άτομα άλλαξαν τα κινητά τους και πήγαν στην Huawei. Εκτός από έναν όλοι οι υπόλοιποι συνέχισαν και στα επόμενα κινητά τους με την Huawei. Με δικαιώνει για πολλούς λόγους η επιλογή μου.
  7. Να πω την αλήθεια με έχει βολέψει πολύ το Mate 10 pro και το είχα πάρει με το που βγήκε. Θέλω ένα καλό κινητό και τα κινητά της Huawei με έχουν βολέψει πάρα πολύ. Ξεκίνησα με το P8 και θα ήθελα να συνεχίσω. Απλά θεωρώ ότι για κινητό χωρίς Google Services είναι πολλά για το συγκεκριμένο. Πιο σωστή τακτική γενικά θα ήταν να το αφήσω να πέσει λιγάκι για να το πάρω. Το P 40 έχει κάνει κυριολεκτικά βουτιά. Δεν πειράζει το πότε. Το θέμα για εμένα είναι το αν αξίζει. Η τιμή του κάποια στιγμή θα έρθει και στα μέτρα μου.
  8. Καλημέρα παιδιά. Χθες διάβασα όλα μηνύματα σας μπας και καταλάβω τι γίνεται γιατί το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για το κινητό. Τώρα έχω το Mate 10 pro και σκέφτομαι για αναβάθμιση. Αρχικά σκεφτόμουν για το P30 pro αλλά ξαφνικά οι τιμές πήραν ανηφόρα. Οπότε είπα να περιμένω να πέσει το P40 pro για να κάνω την κίνηση. Αν και χρησιμοποιώ πάρα πολύ το κινητό, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα social αλλα χρησιμοποιω πολύ Netflix, messenger, YouTube και διάφορα αθλητικά site. Αρχικά έλεγα για το P40 αλλά με χαλάει που έχει μικρότερη μπαταρία και δεν έχει ir blaster ( με έχει καταβολέψει απίστευτα). Δεν ασχολούμαι τόσο πολύ με φωτογραφίες αν και έχω παρά πολλές στο κινητό. Τι προτείνει η κοινότητα εδώ μέσα. Τα 780 αρχικά μου φαίνονται αρκετά. Ακόμα και μετά από αποφορολόγηση.
  9. Καλημέρα παιδιά. Είχα στείλει μήνυμα και πριν μερικές μέρες. Έχω πρόβλημα με τα app που έχουν διαφημίσεις (ειδησεογραφικά, αθλητικά κ.α. που έχουν μέσα Google ads). Μου δείχνουν την αρχική σελίδα με τα άρθρα αλλά όταν μπαίνω μέσα δεν ανοίγει. Αυτό δεν το κάνει πάντα. Οταν δείχνει τις διαφημίσεις Όλα είναι καλά αλλά αυτό συμβαίνει 1 στις 10. Για να προλάβω μερικούς έχω ήδη σβήσει τις εφαρμογές και τς ξαναεγκατεστησα, όπως επίσης έσβησα δεδομένα και cache. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  10. Το κινητό μου κανει πλακα δεν εξηγητε αλλιως και εγω εγια το gazzetta και το sdna λεω αλλά παλι δεν παίζουν. Ανοιγω τα άρθρα και δεν μπορω να κανω προς τα κατω....
  11. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Δεν έγινε τίποτα. Άσε που το είχα ήδη κάνει για εξοικονόμηση ενέργειας. Ψάχνω και σε ξένα site για το θέμα και δεν έχω βρει άκρη. Πήρα και στην Huawei αλλά και αυτοί δεν μου έδωσαν λύση. Μου είπαν ότι μπορεί να φταίει η oreo επειδή είναι καινούργια έκδοση και πρέπει η εφαρμογές να ενημερωθούν.
×
×
  • Create New...