konandrio Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Κάνε εκκαθάριση cache, δεδομένων, απεγκατάσταση σε ότι έχεις εγκαταστήσει σε call recorder. https://www.huaweicentral.com/download-call-recorder-app-for-huawei-emui-11-phones-link/ Κάνε reboot μετά την εγκατάσταση. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Έχει δοκιμάσει κανεις το Android auto μετά από sideload gms και icebox; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 (edited) Πρώτα θα κάνεις downgrade με pc μέσω hisuite για να πάει από την emui 11 στην 10 και μετά ια ακολουθήσεις τα βήματα για το δεύτερο downgrade με το στικακι. δεν χρειαζεται δυο downgrade ..θα ακολουθησετε αυτον εδω τον οδηγο και τελος..μονοδρομος στην 131 οποιος θελει να βαλει service.. Edited May 21, 2021 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Κάνε εκκαθάριση cache, δεδομένων, απεγκατάσταση σε ότι έχεις εγκαταστήσει σε call recorder. https://www.huaweicentral.com/download-call-recorder-app-for-huawei-emui-11-phones-link/ Κάνε reboot μετά την εγκατάσταση. Ευχαριστώ πολύ, δούλεψε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Μετα την εγκατασταση των gms εχω προβλημα με των συγχρονισμό των επαφων google? Τι να κανω ? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Μετα την εγκατασταση των gms εχω προβλημα με των συγχρονισμό των επαφων google? Τι να κανω ? θα πας ρυθμισεις,εφαρμογες και θα βρεις εκει που λεει google contact sync θα το καταργησεις αυτο και θα εγκαταστησεις αυτο εδω που λεει (this is one) https://forum.xda-developers.com/t/google-contacts-and-calendar-not-syncing.4148967/page-3 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Το panzerglass λεει πανω οτι ειναι case friendly. Το εχει βαλει καποιος να μας πει εντυπωσεις; ειναι full glue ή εχει μονο περιμετρικα κολλα; αυτο με τα uv τζαμακια, το οτι δεν δείχνει καθαρα η σελφι καμερα ισχύει για ολα, ή ειναι θεμα τολοθετησης ή μάρκας; Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 θα πας ρυθμισεις,εφαρμογες και θα βρεις εκει που λεει google contact sync θα το καταργησεις αυτο και θα εγκαταστησεις αυτο εδω που λεει (this is one) https://forum.xda-developers.com/t/google-contacts-and-calendar-not-syncing.4148967/page-3 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια... Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι εγκατεστημένο η εφαρμογή Google Contacts Sync v10 Έχω κατεβάσει την 4.4 αλλά δεν την βρίσκω και πάλι πουθενά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω ενημέρωση από το play store... Για εμένα είναι πολύ σημαντικό... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Το panzerglass λεει πανω οτι ειναι case friendly. Το εχει βαλει καποιος να μας πει εντυπωσεις; ειναι full glue ή εχει μονο περιμετρικα κολλα; αυτο με τα uv τζαμακια, το οτι δεν δείχνει καθαρα η σελφι καμερα ισχύει για ολα, ή ειναι θεμα τολοθετησης ή μάρκας; Με το Τ ΜΑΧ οι σελφι βγαίνουν μια χαρά. Δεν βλέπω διαφορά ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει λύση για σύνδεση του κινητού με το car nav, χωρίς Google services? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 θα πας ρυθμισεις,εφαρμογες και θα βρεις εκει που λεει google contact sync θα το καταργησεις αυτο και θα εγκαταστησεις αυτο εδω που λεει (this is one) https://forum.xda-developers.com/t/google-contacts-and-calendar-not-syncing.4148967/page-3 Έγινε τελικά.. Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkrom Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Με το Τ ΜΑΧ οι σελφι βγαίνουν μια χαρά. Δεν βλέπω διαφορά ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει λύση για σύνδεση του κινητού με το car nav, χωρίς Google services? στην καμερα εχει τρυπα ή ειναι ολο γυαλί το tmax; ειχε και το κιτ τοποθέτησης μέσα; Παράθεση DiMkRoM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 καλημέρα, επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αυτό, διότι η εργοστασιακή μεμβράνη έχει αρχίσει να χάνει την καθαρότητα της, ποιό τζαμάκι της T MAXείναι αυτό που έχει τρύπα στην κάμερα..? Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 καλημέρα, επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αυτό, διότι η εργοστασιακή μεμβράνη έχει αρχίσει να χάνει την καθαρότητα της, ποιό τζαμάκι της T MAXείναι αυτό που έχει τρύπα στην κάμερα..? Τα UV γυαλιά όπως το tmax δεν έχουν τρύπες για τις κάμερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 (edited) Spigen Rugged Armor και Τmax full cover συνεργάζονται?, ή η θήκη πετάει το τζαμάκι? Edited May 24, 2021 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 παντως το t-max tempered glass συνεργαζοταν αψογα και με την nillkin silcone και huawei original case silicone! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Είχα τη μεμβράνη που βάζει το mediamarkt με τη spigen. Από τη στιγμή που μου ξεκόλλησε δοκίμασα χτες ένα full face τζαμάκι που έχει το Plaisio το οποίο ευτυχώς κάθησε τέλεια (προς το παρόν τουλάχιστον) και το συνδύασα με τη Nilkin που έχει πορτακι πίσω για την κάμερα. Δεν το νιώθω το ίδιο ασφαλές γενικά, αλλά είναι πολύ πιο κομψό τώρα. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 Δεν μπορώ να συνδεθώ με το duo κάποια ιδέα? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Έχω το mate 20 pro και το έχω κλείσει να το πουλήσω και έχω στο μάτι το p40 pro. Αξίζει η αλλαγή? Ή να πάω σε κάποιο αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Πιστεύω πως αξίζει αν δεν σου λείπουν τα gms. Προσωπικά εμένα με ζόρισε κάνα 2 μέρες το τηλέφωνο χωρίς gms αλλά τελικά προσαρμοστηκα και πλέον μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν μου λείπουν τα gms Στάλθηκε από το MAR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Και να συμπληρώσω πως με την οθονάρα του και την κάμερά του, θα συνειδητοποιήσεις ότι αξίζει και με το παραπάνω η επιλογή σου! Άλλοι καυχιούνται για αναλύσεις και υψηλότερα Hz, αλλά στην πράξη το P40 Pro ειναι ανώτερο! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Έχω το mate 20 pro και το έχω κλείσει να το πουλήσω και έχω στο μάτι το p40 pro. Αξίζει η αλλαγή? Ή να πάω σε κάποιο αλλο Αξίζει με το παραπάνω και εγώ την ίδια μετάβαση έκανα.... Και με gms Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 petraKOS07 εχεις κάνει freezee στο framework που έχει αναφερθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Χωρίς gms εν τω μεταξύ πάει πολύ καλύτερα και η μπαταρία. Με τις λύσεις που υπάρχουν, ούτε σε μένα λείπουν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 (edited) Το παρήγγειλα και αναμένω... Θήκη πλάτη και tempered glass uv ποιο προτεινετε Edited May 28, 2021 by pcexpert Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts