Jump to content

[S20 series] Η εμπειρία σας με την μπαταρία

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το gsam μετράει ώρες οθονης από όταν φορτίζεις και μετά? Να το βαλω αν είναι έτσι όπως έκανε τα στατιστικά η σαμσουνγκ..

Έβαλα το accubattery αλλά ούτε αυτό μετράει ώρες οθονης από όταν το βγάζεις απ το φορτιστή.

Ναι φίλε μου.

Εγώ το έχω βάλει να μετράει μετά την τελευταία φόρτιση.δηλαδή μόλις το βγάζω από τον φορτιστή.

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 524
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι φίλε μου.

Εγώ το έχω βάλει να μετράει μετά την τελευταία φόρτιση.δηλαδή μόλις το βγάζω από τον φορτιστή.

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Thanks, μέρες ψάχνω μια εφαρμογή να το κάνει..

Λοιπόν παίδες, 2 μέρες χρήσης, 5.5 ώρες οθόνης, 4 ώρες sports tracker καθώς πήγα προπόνηση ποδήλατο σήμερα, σύνδεση με ρολόι σχεδόν όλη μέρα και πάνω από 1.30 ώρα ομιλία αλλά δεν ξέρω αν το γράφει κάπου. Καλά είναι αλλά θα ήθελα λίγο ακόμα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Λοιπόν παίδες, 2 μέρες χρήσης, 5.5 ώρες οθόνης, 4 ώρες sports tracker καθώς πήγα προπόνηση ποδήλατο σήμερα, σύνδεση με ρολόι σχεδόν όλη μέρα και πάνω από 1.30 ώρα ομιλία αλλά δεν ξέρω αν το γράφει κάπου. Καλά είναι αλλά θα ήθελα λίγο ακόμα

Σε 60 να υποθέσω?

AOD κλειστό?

Κάρτες?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Σε 60 να υποθέσω?

AOD κλειστό?

Κάρτες?

Το στησιμο μου είναι πάντα ίδιο, δηλαδή μια σιμ, aod κλειστό αλλά έχω την οθόνη edge για ειδοποίηση και 60 προς το παρόν ανανέωση.. Στο 120 θα πάω σε κάνα 20ημερο, να έχω πρώτα καλή εικόνα στα 60.. Δε βγάζω συμπέρασμα με μια φόρτιση και μια χρήση όπως πολλοί, το θεωρώ λάθος. Παρόλα αυτά πήγα 4 ωρες ποδήλατο με GPS και tracking ανοιχτό, με δεδομένα ανοιχτά κλπ. Την υπόλοιπη μέρα ήμουν σπίτι. Χθες ήμουν έξω πολύ περισσότερο. Οπότε μιλάμε για μικτή χρήση γενικά καθώς δεδομένα δεν κλείνω ποτέ

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Στο επόμενο Update αναμένεται και βελτίωση στην διαχείριση της μπαταρίας.....bf3453850cc75f157747a9f09d2a1ffc.jpg

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

το θεμα ειναι να φτιαξει γενικα το overheating.... οχι μονο στην φορτιση..... οσο για την μπαταρια και στης 3 συσκευες ειναι απλα απαράδεκτη..... μιλαμε για τρελο drain se standby.. στης 6 ωρες εχει χασει 15% ακομα και σε aeroplane mode...

το θεμα ειναι να φτιαξει γενικα το overheating.... οχι μονο στην φορτιση..... οσο για την μπαταρια και στης 3 συσκευες ειναι απλα απαράδεκτη..... μιλαμε για τρελο drain se standby.. στης 6 ωρες εχει χασει 15% ακομα και σε aeroplane mode...
Airplane mode με ανοιχτο wifi?

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Airplane mode με ανοιχτο wifi?

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οχι... ολα κλειστα..... χανει 15-20% σε 6 ωρες χωρις να ακουμπησω το κινητο..

Το ανοίγεις καθόλου? Πχ βγάζεις καμία φωτογραφία, παίζεις με το μενού κλπ ή το έχεις αφήσει στο κομοδίνο?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

οχι... ολα κλειστα..... χανει 15-20% σε 6 ωρες χωρις να ακουμπησω το κινητο..

φιλε μου ολο το βραδυ ανοιχτο και μου εχασε 2%.

Μες τη μερα με τα παντα ανοιχτα αν για μια ωρα δεν το εχω αγγιξει το ποσοστο ειναι στο ιδιο επιπεδο. κατι φταιει με το δικο σου.

φιλε μου ολο το βραδυ ανοιχτο και μου εχασε 2%.

Μες τη μερα με τα παντα ανοιχτα αν για μια ωρα δεν το εχω αγγιξει το ποσοστο ειναι στο ιδιο επιπεδο. κατι φταιει με το δικο σου.

Ίδια εμπειρία και εγώ.

2% όλο το βράδυ με όλους τους συγχρονισμούς και το WiFi ανοιχτό.

Απολύτως κανένα παράπονο.

Φίλε κάτι τρέχει με τη συσκευή σου ή το στήσιμο η απλά τρολαρεις.

Πολλά πράγματα με ενοχλούν σε Sammy,αλλά σε μπαταρία ποτέ δεν είχα παράπονο τελευταία έτη που δούλεψα πολλές ναυαρχιδες της.

Ίδια χρήση,ίδιο στήσιμο όπως κάνω σε όλα τα κινητά μου.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ίδια εμπειρία και εγώ.

2% όλο το βράδυ με όλους τους συγχρονισμούς και το WiFi ανοιχτό.

Απολύτως κανένα παράπονο.

μπορει να μην ειδαμε κανα θαυμα σε αυτονομια, εξαλλου μιλαμε για 6,9" οθονη πια, αλλα τουλαχιστον σε αναμονη σκιζει. Επισης το καλο με τα samsung ειναι οτι μεχρι το τελος πεφτει ομοιομορφα. στο mate 10 prο και mate 20 pro που ειχα, ξεχνουσε να πεσει μεχρι το 60%, αλλα μολις περνουσε το 55 περιπου επεφτε νερο. το αποτελεσμα ηταν να εχουν συνολικα ιδια αυτονομια με s10 plus, σε χρονους οθονης και ομιλιας στο 2ημερο.

το θεμα ειναι να φτιαξει γενικα το overheating....

Δεν προκειται να φτιαξει το overheating οπως δεν εφτιαξε και στο S10+.Ετσι ειναι κατασκευασμενο το κινητο να δουλευει.

Φίλε κάτι τρέχει με τη συσκευή σου ή το στήσιμο η απλά τρολαρεις.

Πολλά πράγματα με ενοχλούν σε Sammy,αλλά σε μπαταρία ποτέ δεν είχα παράπονο τελευταία έτη που δούλεψα πολλές ναυαρχιδες της.

Ίδια χρήση,ίδιο στήσιμο όπως κάνω σε όλα τα κινητά μου.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

προφανως και δεν τρολλαρω.... και εγω το ιδιο στησιμο κανω σε ολες της συσκευες μου.... αυτο ομως με κλειστο wifi να χανω απο 10-15% μεσα σε ενα βραδυ δεν το εχω δει πουθενα σε αλλη συσκευη...!

προφανως και δεν τρολλαρω.... και εγω το ιδιο στησιμο κανω σε ολες της συσκευες μου.... αυτο ομως με κλειστο wifi να χανω απο 10-15% μεσα σε ενα βραδυ δεν το εχω δει πουθενα σε αλλη συσκευη...!

Οπως σου είπανε και οι προηγούμενοι, πρέπει να ψαχτείς. Δεν είναι φυσιολογικό

Οπως σου είπανε και οι προηγούμενοι, πρέπει να ψαχτείς. Δεν είναι φυσιολογικό

μαλιστα..... το καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα... παρολαυτα σκευτομαι μηπως πρεπει να περασουν τουλαχιστων 7 ημερες μεχρι να στρωσει η μπαταρια? παντως το φορτιζω το βραδυ καποιες φορες... και εκει που ειναι 100% το πρωι μπορει να το δω στο 90% χωρις καν να το εχω στα χερια μου..... με κλειστο AOD εγω απο την αλλη πιστευω οτι θα στρωσει με updates.... δεν εχω δει χειροτερη μπαταρια σε συσκευη παντως.. to s20 ultra εχω...

με ανοιχτο AOD μπορει να φυγει και 20%

μαλιστα..... το καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα... παρολαυτα σκευτομαι μηπως πρεπει να περασουν τουλαχιστων 7 ημερες μεχρι να στρωσει η μπαταρια? παντως το φορτιζω το βραδυ καποιες φορες... και εκει που ειναι 100% το πρωι μπορει να το δω στο 90% χωρις καν να το εχω στα χερια μου..... με κλειστο AOD εγω απο την αλλη πιστευω οτι θα στρωσει με updates.... δεν εχω δει χειροτερη μπαταρια σε συσκευη παντως.. to s20 ultra εχω...

Έχεις στήσει την συσκευή από την αρχή ή μετέφερες κάποιο back up από παλιότερη?

Σε κάθε περίπτωση προτείνω το πρώτο κι αν θέλεις την γνώμη μου, προχώρησε σε hard reset και στήσιμο από το μηδέν.

Επίσης τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημενο το nfc.

Edited by montoya_42

Τι να στρωσει ? Περιμένεις να στρωσει όταν είναι οκ. Εσύ θες reset και στησιμο από την αρχή μια μια εφαρμογή. Και ελπίζω όχι να τρέχει από πίσω κάνα anti-virus της πλάκας κλπ και να λέμε γιατί γίνεται αυτό..

Η sammy εχει ενα λειτουργικο το οποιο απαιτει να κατανοει ο καθενας τι επιλεγει να τρεχει στη συσκευη.Ολα υπαρχουν εκει μεσα.Εαν καποιος στηνει την συσκευη του και στις επιλογες βαζει τα παντα στο 'ΟΝ' δεν φταιει καμια sammy το λειτουργικο δεν ειναι παιχνιδι να πατας οτι ναναι.Πολυ βλεπουν τα μενου μεσα στις ρυθμισεις κτλ.και δεν ξερουν οτι εαν τα εχουν ενεργα αυτα θα ζητησουν πορους και καταναλωση.Η συσκευη δεν ειναι μια καμερα και χαβαλε με σελφι.Αυτο ειναι ενα εχτρα.Ολα τα υπολοιπα ειναι πολλα και πρεπει να γινονται κατανοητα.

Η sammy εχει ενα λειτουργικο το οποιο απαιτει να κατανοει ο καθενας τι επιλεγει να τρεχει στη συσκευη.Ολα υπαρχουν εκει μεσα.Εαν καποιος στηνει την συσκευη του και στις επιλογες βαζει τα παντα στο 'ΟΝ' δεν φταιει καμια sammy το λειτουργικο δεν ειναι παιχνιδι να πατας οτι ναναι.Πολυ βλεπουν τα μενου μεσα στις ρυθμισεις κτλ.και δεν ξερουν οτι εαν τα εχουν ενεργα αυτα θα ζητησουν πορους και καταναλωση.Η συσκευη δεν ειναι μια καμερα και χαβαλε με σελφι.Αυτο ειναι ενα εχτρα.Ολα τα υπολοιπα ειναι πολλα και πρεπει να γινονται κατανοητα.
Συμφωνώ εν μέρει με αυτά που λες. Ακολουθώ τους οδηγούς σου εδώ και πολύ καιρό και εμένα η αυτονομία μου είναι σούπερ σε S10+. Με όλα ανοιχτά το βράδυ και συνδεδεμένο galaxy watch χάνω 1% όλη νύχτα, με πάνω από 8 ώρες οθόνης καθημερινά και με ΣΥΝΕΠΕΙΑ( πολύ σημαντικό) χωρίς να κάνω έκπτωση σε τιποτα .Από την άλλη σκέψου το μέσο ή αρχάριο χρήστη που δεν μπαίνει στο my phone η που ακόμα χειρότερα πριν είχε iphone το έβγαζε απο φορτιστη με 100% και το έβλεπε μετά από 10 ώρες καρφωμένο στο 100% αν δεν το ακουμπούσε, πλασματικό ή μη δεν έχει σημασία. Από την άλλη ένας χρήστης galaxy ultra που μόλις έδωσε 1.400 ευρώ να χάνει 20% στην αναμονή. Κάπως πρέπει να το μαζέψει το πράγμα Samsung. Προφανώς και δεν πάει κάτι σωστά σε αυτές τις συσκευές αλλά δεν είναι υποχρεωμένος να το γνωρίζει ο μέσος χρήστης.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ο μεσος χρηστης οπως αναφερεις δεν εχει ασχοληθει με android.Το android απο γεννησης του ζητουσε να το μαθει καποιος που θα το δουλευε γιατι ειναι ανοιχτο λειτουργικο.Σου δινει το δικαιωμα να βαλεις χιλιαδες εφαρμογες.

Επισης εχει εμπλουτιστει με την παροδο των χρονων το συστημα εχει μεγαλωσει πολυ .Οι στανταρ εφσρμογες ειναι τεραστιες βλεπεις πχ.τι παπαδες κανεις με την καμερα του ultra και τι επιλογες σου δινει με το που τραβας μια φωτο τι να την κανεις .Πολλες επιλογες μεγαλες καταναλωσεις.Απολυτα λογικο.Το μενου των ρυθμισεων τεραστιο και πολλα αλλα.

Σε οποιον δεν του αρεσει παει σε midrange συακευες οι οποιες ειναι ακριβως το ιδιο με τις ναυαρχιδες αλλα με λιγοτερες επιλογες και φυσικα μικροτερη καταναλωση και πορους

Δεν χανεις κατι στις midrange ειναι για καθημερινους χρηστες χωρις την υπερβολικη πληθωρα επιλογων που σου παρεχει μια ναυαρχιδα.Στην ουσια σε μια καλη midrange συσκευη παει ο συνειδητοποιημενος χρηστης

Edited by s_wind

παρολαυτα σκευτομαι μηπως πρεπει να περασουν τουλαχιστων 7 ημερες μεχρι να στρωσει η μπαταρια?

Προφανως και οχι. Κανε επαναφορα ρυθμισεων και οσο μπορεις τεσταρε την συσκευη,ετσι ωστε εαν εχει θεμα να την επιστρεψεις πισω και να μην χασεις το DOA αυτης(δεν θυμαμαι αν ειναι 7 ή 14μερες).

Ο μεσος χρηστης οπως αναφερεις δεν εχει ασχοληθει με android.Το android απο γεννησης του ζητουσε να το μαθει καποιος που θα το δουλευε γιατι ειναι ανοιχτο λειτουργικο.Σου δινει το δικαιωμα να βαλεις χιλιαδες εφαρμογες.

Επισης εχει εμπλουτιστει με την παροδο των χρονων το συστημα εχει μεγαλωσει πολυ .Οι στανταρ εφσρμογες ειναι τεραστιες βλεπεις πχ.τι παπαδες κανεις με την καμερα του ultra και τι επιλογες σου δινει με το που τραβας μια φωτο τι να την κανεις .Πολλες επιλογες μεγαλες καταναλωσεις.Απολυτα λογικο.Το μενου των ρυθμισεων τεραστιο και πολλα αλλα.

Σε οποιον δεν του αρεσει παει σε midrange συακευες οι οποιες ειναι ακριβως το ιδιο με τις ναυαρχιδες αλλα με λιγοτερες επιλογες.

Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά του μέσου χρήστη δεν του έχει διαφημιστει το Android έτσι. Άρα μιλάμε για εξαπάτηση, άρα πάλι δεν φταίει ο "μέσος χρήστης". Και όταν λέμε μέσος χρήστης μην τους θεωρούμε πλεμπα , απλά είναι άνθρωποι που ή απλά δεν έχουν κλίση στο αντικείμενο ( τους αρέσει το ψάρεμα πχ και εκεί είναι άπιαστοι) ή απλά δεν τους ενδιαφέρει. Καλώς η κακώς η SAMSUNG δεν είναι πια για enthusiastic (βλέπε OnePlus) και αυτό ξεκίνησε από όταν έβαλε το Knox. Άρα κάπου πρέπει να την κατατάξουμε και η κατάταξη της είναι απέναντι στην Apple. Εκεί ο μέσος χρήστης έχει ακριβώς την ίδια εμπειρία χρήσης με τον enthousiastic. Δυστυχώς η Samsung δεν το έχει καταφέρει αυτό ακόμα και αυτό όχι μόνο στις ναυαρχίδες της αλλά και στο mid-range της. Samsungνακιας είμαι , ειχα σχεδόν όλα τα μοντέλα s, πλήρως ικανοποιημένος από την αντιπροσωπεία της (αν και τελευταία κάνει νερα) αλλά φέτος είναι η πρώτη φορά που μου περνάει από το μυαλό να αλλάξω εταιρεία και αυτό λόγω διαφόρων πολιτικών της εταιρείας ( διαφορετικόι επεξεργαστές, μη παγκόσμια εγγύηση) όπως και η μη τήρηση των δεσμεύσεων της για ένα κινητό των 1400 ευρώ παρακαλώ. Τώρα το τι θα πάρω και αν θα πάρω κάτι άλλο σίγουρα δεν θα είναι iOS.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

• The title was changed to [S20 series] Η εμπειρία σας με την μπαταρία