lambgeo Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Αυτο θελει λιγο ψαξιμο....για βαλε την εφαρμογη και παιξε ... Να δεις αλλαζει? τιποτα δεν γινεται ειτε 120 ειτε 96 μενουν τα hz κολλημενα στα 96 . Οταν παω 60 το δειχνει κανονικα 60 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Μόλις έπεσε και επίσημα η Φάπα από το έγκυρο dxomark και παρότι τους παρακαλούσαν ανεπίσημα να καθυστερήσουν και άλλο το review. Φήμες αναφέρουν αυτό που έβλεπε εξάλλου και ΟΛΟΣ ο κόσμος , υπήρχε/υπάρχει θέμα με την κάμερα και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δε μιλάμε για κάμερα αντάξια των 1.400 ευρώ που ζητάνε. https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s20-ultra-camera-review/ Μέχρι το Note 20 το οποίο μακάρι να βγει και με Snap , δεν ακουμπάω. Για το θέμα της μπαταρίας σε standby μέσω 4G που αναφέρουν πολλοί είναι καθαρά θέμα του modem της Sammy. Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 (edited) Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχοληστε τοσο πολυ με τα 120hz οταν η συσκευη το ανεβοκατεβαζει συνεχεια και αναλογα την εφαρμογη απο τα 60 στα 120 κανοντας σκορποχωρι την διαχειριση μπαταριας.Δεν ειναι το ιδιο οπως σπιτι μας εχουμε τις οθονες του pc με το ρευμα στην μπριζα και λεμε στα τετοια μας εδω εαν δεν βαλουν 8-9.000 μπαταρια δεν σταθεροποιειται η κατασταση.Ασε που εχουν προβληματα οι εφαρμογες. δεν ειναι δυναμικη (ακομα) η αλλαγη απο 60 σε 120...ειναι μονιμα σταθερη... και στα 120 φερνει και την μεγαλη καταναλωση.... θα ερθει καποια στιγμη.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τιποτα δεν γινεται ειτε 120 ειτε 96 μενουν τα hz κολλημενα στα 96 . Οταν παω 60 το δειχνει κανονικα 60 :( ξηλωσε εφαρμογη για κανε μια επανεκκινηση... Edited April 22, 2020 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Μόλις έπεσε και επίσημα η Φάπα από το έγκυρο dxomark και παρότι τους παρακαλούσαν ανεπίσημα να καθυστερήσουν και άλλο το review. Φήμες αναφέρουν αυτό που έβλεπε εξάλλου και ΟΛΟΣ ο κόσμος , υπήρχε/υπάρχει θέμα με την κάμερα και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δε μιλάμε για κάμερα αντάξια των 1.400 ευρώ που ζητάνε. https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s20-ultra-camera-review/ Μέχρι το Note 20 το οποίο μακάρι να βγει και με Snap , δεν ακουμπάω. Για το θέμα της μπαταρίας σε standby μέσω 4G που αναφέρουν πολλοί είναι καθαρά θέμα του modem της Sammy. Έγκυρο???? Πλάκα κάνεις έτσι; Φέτος μπάλα μέχρι στιγμής παίζει iphone 11 pro & pixel 4 xl και ναι ως δια μαγείας βρίσκονται στο τέλος του top ten. Ο καθένας πιστεύει ότι τον συμφέρει, έλεος πια, κάνετε και κάνω λες και έχουμε μετοχές να είμαστε φίλαθλοι και οχι οπαδοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 δεν ειναι δυναμικη (ακομα) η αλλαγη απο 60 σε 120...ειναι μονιμα σταθερη... και στα 120 φερνει και την μεγαλη καταναλωση.... θα ερθει καποια στιγμη.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξηλωσε εφαρμογη για κανε μια επανεκκινηση... λυθηκε το προβλημα με μια επανεκκινηση thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Μόλις έπεσε και επίσημα η Φάπα από το έγκυρο dxomark και παρότι τους παρακαλούσαν ανεπίσημα να καθυστερήσουν και άλλο το review. Φήμες αναφέρουν αυτό που έβλεπε εξάλλου και ΟΛΟΣ ο κόσμος , υπήρχε/υπάρχει θέμα με την κάμερα και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δε μιλάμε για κάμερα αντάξια των 1.400 ευρώ που ζητάνε. https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s20-ultra-camera-review/ Μέχρι το Note 20 το οποίο μακάρι να βγει και με Snap , δεν ακουμπάω. Για το θέμα της μπαταρίας σε standby μέσω 4G που αναφέρουν πολλοί είναι καθαρά θέμα του modem της Sammy. 0,5%/ώρα με όλα ανοιχτά και 4g. Δεν το λες και προβληματικό. Η κάμερα είναι τοπ και χρειάζεται βελτίωση μόνο στην εστίαση πράγμα που λέγεται πως βελτιώνει το επόμενο update. 1400€ είναι πάρα πολλά για οποιοδήποτε κινητό αλλά να είσαι έτοιμος πως στο note 20 (το οποίο μάλλον θα τιμήσω κι εγώ) θα ματώσεις ακόμη περισσότερο και θα είναι ένα s20 με πενάκι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 (edited) Μόλις έπεσε και επίσημα η Φάπα από το έγκυρο dxomark και παρότι τους παρακαλούσαν ανεπίσημα να καθυστερήσουν και άλλο το review. Φήμες αναφέρουν αυτό που έβλεπε εξάλλου και ΟΛΟΣ ο κόσμος , υπήρχε/υπάρχει θέμα με την κάμερα και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δε μιλάμε για κάμερα αντάξια των 1.400 ευρώ που ζητάνε. https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s20-ultra-camera-review/ Μέχρι το Note 20 το οποίο μακάρι να βγει και με Snap , δεν ακουμπάω. Για το θέμα της μπαταρίας σε standby μέσω 4G που αναφέρουν πολλοί είναι καθαρά θέμα του modem της Sammy. Έγκυρο???? Πλάκα κάνεις έτσι; Φέτος μπάλα μέχρι στιγμής παίζει iphone 11 pro & pixel 4 xl και ναι ως δια μαγείας βρίσκονται στο τέλος του top ten. Ο καθένας πιστεύει ότι τον συμφέρει, έλεος πια, κάνετε και κάνω λες και έχουμε μετοχές να είμαστε φίλαθλοι και οχι οπαδοί το εγκυρο dxo που βγαζει το νοτε 10 καλυτερο απο p30 pro?? που εβγαζε τα xperia κορυφη καποτε που ηταν τραγικα σε θορυβο και λεπτομερεια ταυτοχρονα. Περα απο αυτο οπως λεει και ο φιλος απο πανω το iphone 11 pro εχει τρομερη λεπτομερεια και διαχειριση θορυβου και βαζει τα γυαλια σε ολα φετος αλλα το θαβουν.. Τελος βγαζει καλυτερο το xiaomi Που χρησιμοποιει την μη εξελιγμενη εκδοση του 108mp sensor... Ας ειμαστε σοβαροι, το κινητο οντως δυσκολευεται σε Low light focus στα κοντινα. ΠΕρα απο αυτο δεν παυει να ειναι ενα καινουριο hw Και θεωρω οτι θα δουμε και βελτιωση, αλλα η εστιαση ειναι θεμα των μεγαλων αισθητηρων γενικα. Ομως η εστιαση γενικα δουλευει καλα, εγω απο το 1ο update ειδα τρομερη βελτιωση και δεν χανω ληψεις εκτος της παραπανω περιπτωσης που σου ειπα ειναι θεμα Hw γενικα. Πχ και το p30 pro Που εχω εχει θεμα στην εστιαση κοντα αλλα γυρναει ακαριαια στον ultra wide αισθητηρα και βγαζει με αυτον, και νομιζεις οτι ειναι κομπλε αλλα δεν βγαζει με τον βασικο.. Τελος η μπαταρια ειναι μια χαρα, δεν ειναι η καλυτερη, πχ το iphone 11 pro max παιζει να ειναι 30% καλυτερο, αλλα δεν παυει να εχει πολυ καλη μπαταρια. Οσο για την τιμη, μας εχετε πρηξει με τα 1400, παρτε απο σκρουτζ που ειναι 200 ευρω κατω. κολλατε στην αρχικη τιμη που κραταει 1 μερα και οχι στην τρεχουσα που καθε μερα ειναι πολυ πιο κατω. Edited April 22, 2020 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Σαν ενημέρωση απλά, το pro max έχει διπλάσια αυτονομία από το ultra στα 60hz, όχι μόνο 30% Αυτό βέβαια σημαίνει ότι το pro Max έχει απίστευτη αυτονομία, όχι ότι το ultra δεν έχει καλή για την κατηγορία του. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να θεωρούμε πρόβλημα τις 6-7 ώρες SOT. Στην τελική μόλις τελειώσει η καραντίνα, τι στο καλό θα κάνει κάποιος 6-7 ώρες με το κινητό στο χέρι; Ένσημο θα κολλήσει; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Δηλαδή όταν λεμε διπλασια αυτονομια για το pro max, ποσες ωρες βγαζει οθονη ρε παιδια? Μήπως υπερβαλλουμε? 4000mah μπαταρια δεν εχει? Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 (edited) Ο υποψήφιος αγοραστής s20 ultra, δεν νομίζω να νοιάζεται ποσό θα βγάζει το pro Max. Εγώ απλά ενημέρωση έκανα με βασικό point ότι πρώτον σύγκριση θα γίνει μόνο με αντίστοιχη Android ναυαρχίδα και δεύτερον ότι για νορμαλ χρήση, 6-7 ώρες SOT είναι ήδη υπέρ αρκετές. Αλλά αν θέλεις ντε και καλά νούμερο, 6 ώρες SOT στο note 9 η χρήση μου, 14 στο pro Max. Και στις δυο περιπτώσεις περίπου 20% υπόλοιπο. Η χρήση του καθένα φυσικά θα δώσει διαφορετικά νούμερα. Κάτι τυπάδες δηλαδή που βγάζουν 7-8 ώρες με s9/s10e, ε λογικά θα βγάζουν 20 ώρες με το ultra και 40 με το pro Max :lol: Edited April 22, 2020 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Ο υποψήφιος αγοραστής s20 ultra, δεν νομίζω να νοιάζεται ποσό θα βγάζει το pro Max. Εγώ απλά ενημέρωση έκανα με βασικό point ότι πρώτον σύγκριση θα γίνει μόνο με αντίστοιχη Android ναυαρχίδα και δεύτερον ότι για νορμαλ χρήση, 6-7 ώρες SOT είναι ήδη υπέρ αρκετές. Αλλά αν θέλεις ντε και καλά νούμερο, 6 ώρες SOT στο note 9 η χρήση μου, 14 στο pro Max. Και στις δυο περιπτώσεις περίπου 20% υπόλοιπο. Η χρήση του καθένα φυσικά θα δώσει διαφορετικά νούμερα. Κάτι τυπάδες δηλαδή που βγάζουν 7-8 ώρες με s9/s10e, ε λογικά θα βγάζουν 20 ώρες με το ultra και 40 με το pro Max :lol: προσωπικα δεν παω σε apple για πολλους λογους, αλλα πλεον με τις ελλειψεις αλλων ναυαρχιδων στο ανδροιδ ισως σκεφτω σοβαρα να παω σε αι φον σε σχεση με μια αλλη στο ανδροιδ. πχ οταν και εδω αφαιρουν καρτες μνημης, δεν ειναι αδιαβροχα κλπ ε τοτε οκ μενουν λιγες διαφορες μετα και λιγα πλεονεκτηματα ωστε να μην σκεεφτουμε τα αι φον. Απο εκει και περα ακριβως αυτο, το ultra εχει καλη αυτονομια. Τωρα αν καποιος θελει να βγαζει μεροκαματο πανω στο κινητο οκ, πασο...ας παρει αλλο. Το οτι υπαρχουν αλλα καλυτερα σε αυτονομια, επισης πασο, ομως καθε φορα κοιταμε το συνολο και αν στο συνολο σε καλυπτει αυτο τοτε ειτε το δεχεσαι οπως ειναι ειτε αποφασιζεις να πας σε κατι αλλο. δεν μιζεριαζεις ολη μερα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Δηλαδή όταν λεμε διπλασια αυτονομια για το pro max, ποσες ωρες βγαζει οθονη ρε παιδια? Μήπως υπερβαλλουμε? 4000mah μπαταρια δεν εχει? Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καμια απολυτως υπερβολη. Ο φιλος ξερει τι λεει. Ειναι, πραγματι, σχεδον διπλασιο το SOT, που ειδα κι εγω στο 11 pro max (και καπου εκει, σταματουν τα προτερηματα του, γιατι το ultra του κανει πλακα στο 90% των υπολοιπων κατηγοριων)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petransal Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Καλά για να μη τρελαθούμε κι όλας δεν κάνει πλακα το s20 ultra στο pro max σχεδον σε τίποτα. Ο επεξεργαστής του ultra(exynos) σε σχεση με τον Α13 είναι 2 γενιές πίσω σε επιδόσεις. Η κάμερα επίσης του pro max είναι στα ίδια ή ε καλύτερα επίπεδα σε σχεση με ultra. Για λειτουργικο ας μη μιλήσουμε καλύτερα και για τα χρόνια ενημέρωσεων που θα πάρει το ios ενώ στο android 13 το ultra θα είναι για πουλημα.... Και γω samsung εχω αλλα μη κοροιδευομαστε και μεταξυ μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Ελατε - ελατε τωρα αμα γινεται κουβεντα για μηλο τι να πω... Παρτε ρε παιδια μηλο ποιος σας κραταει εφοσον γουσταρετε περιορισμους παρτε τον κορονοιο των κινητων. Το android εχει προχωρησει ετη φωτος μπροστα τωρα εαν οι εταιριες εκμεταλευονται αλλα θεματα και δεν βαζουν το αναλογο hardwere δημιουργοντας προβληματα αυτο ειναι αλλο καπελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Η συσκευή είναι εξαιρετική και μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει από δω και πέρα. Τώρα τα υπόλοιπα είναι για να λέμε. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Καλά για να μη τρελαθούμε κι όλας δεν κάνει πλακα το s20 ultra στο pro max σχεδον σε τίποτα. Ο επεξεργαστής του ultra(exynos) σε σχεση με τον Α13 είναι 2 γενιές πίσω σε επιδόσεις. Η κάμερα επίσης του pro max είναι στα ίδια ή ε καλύτερα επίπεδα σε σχεση με ultra. Για λειτουργικο ας μη μιλήσουμε καλύτερα και για τα χρόνια ενημέρωσεων που θα πάρει το ios ενώ στο android 13 το ultra θα είναι για πουλημα.... Και γω samsung εχω αλλα μη κοροιδευομαστε και μεταξυ μας. Κι εκεί που πετάς το ιστορικό "για λειτουργικο ας μη μιλήσουμε καλύτερα" σταματάω να διαβάζω. Συγνώμη κιόλας αλλά το ios χάνει σχεδόν σε όλα. Ενημερώσεις ναι, για χρόνια. Τι ενημερώσεις όμως? Προσθήκες που στο Android υπάρχουν χρόνια πίσω. Ένας εγκλωβισμός ειναι το ios και μια εξάρτηση με το pc. Γνώμη μου πάντα. Όμως απορώ. Γιατί ενώ βλέπεις τόσα πλεονεκτήματα στο μήλο πήρες το s20? Και δεν το λέω ειρωνικά αλλά επειδή είδα έναν ενθουσιασμό με την Apple. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 (edited) Καλά για να μη τρελαθούμε κι όλας δεν κάνει πλακα το s20 ultra στο pro max σχεδον σε τίποτα. Ο επεξεργαστής του ultra(exynos) σε σχεση με τον Α13 είναι 2 γενιές πίσω σε επιδόσεις. Η κάμερα επίσης του pro max είναι στα ίδια ή ε καλύτερα επίπεδα σε σχεση με ultra. Για λειτουργικο ας μη μιλήσουμε καλύτερα και για τα χρόνια ενημέρωσεων που θα πάρει το ios ενώ στο android 13 το ultra θα είναι για πουλημα.... Και γω samsung εχω αλλα μη κοροιδευομαστε και μεταξυ μας. Και που ειναι χειροτερος σε antutu επιδοσεις, πως μεταφραζεται αυτο στην πραξη? Και μονο που βαζει 4γιγα ραμ και ανοιγεις καμερα και αρχιζει να κλεινει τα παντα πισω το ios, ειναι απαραδεκτο για 1500 ευρω κινητο. Η καμερα του s20 ultra εχει τρελο potential, στην πορεια θα δειξει αυτα που μπορει (και πρεπει) να κανει. Για το λειτουργικο δεν τιθεται, πραγματι, κανενα θεμα. Το android ειναι μερικα ετη μπροστα απο το απαρχαιωμενο, πλεον, ios. Απο εκει και περα για τι να συζητησεις? Για το χαος στις οθονες, ταχυφορτισεις, body to screen ratio κλπ κλπ κλπ? Τελος, σε 5 χρονια οι αναβαθμισεις του ios σε ενα 11 προ μαξ θα ειναι στα χαρτια. Γιατι στην πραξη, μονο μπελαδες θα δημιουργει, παρα ουσιαστικα updates... Στο 11 pro max, θαυμαζω μπαταρια και appstore (ακομα μεγαλες διαφορες στην ποιοτητα). Απο εκει και περα, ήττα κατα κρατος... Edited April 22, 2020 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 (edited) Το dxomark το θεωρώ πολύ αξιόπιστο. Παρότι Αμερικάνικο site , δε μεροληπτεί υπέρ Apple. Τώρα στο θέμα μας : - Το iPhone και το pixel βγάζουν τις καλύτερες φωτογραφίες στο auto mode. Αυτό χρησιμοποιούν και οι περισσότεροι χρήστες και είναι πολύ σημαντικό. - Ως κάτοχος του 11 pro Max μπορώ να πω ότι βγάζει πολύ καλές φωτό αλλά αν βάλεις δίπλα ένα Huawei (που δε θα έπαιρνα ποτέ) ρυθμισμένο σωστά για τη φωτό που θέλεις να τραβήξεις θα πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα. Το ίδιο προφανώς ισχύει και με το Xiaomi που βγαίνει πολύ ψηλά , το Oppo , κλπ. Άρα μπορεί οι περισσότεροι να τραβήξουν καλύτερες φωτό με ένα iPhone (όπως εγώ) αλλά τις καλύτερες φωτογραφίες θα τις βγάλει κάποιος που ξέρει με ένα άλλο τηλέφωνο όπως σωστά γράφει το dxomark. - Το S20 Ultra είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω για 2 ημέρες και το επέστρεψα παίρνοντας refund. Η μπαταρία όπως σωστά γράφουν είναι ίδια ή και χειρότερη με το S10 και είναι έτη φωτός πίσω από το 11 pro Max. Μόνο σε χρήση WIFI έστρωνε λίγο η κατάσταση. Το θέμα της κάμερας υπήρχε όντως και ειδικά το focus σε έκανε να νιώθεις μερικές φορές ότι έχεις ελαττωματική συσκευή. Ειδικά αν σκεφτείς την τιμή , ένιωσα σαν πειραματόζωο. Αυτό που μου έμεινε ως θετικό από το τηλέφωνο ήταν η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ του οθόνη. Όπως έγραψα και παραπάνω , θα δώσω άλλη μια ευκαιρία στη Sammy με το note. ,ειδικά αν πετάξουν έξω και τον exynos. Αγγλία υπάρχουν πλέον ΠΟΛΛΕΣ επιλογές στο 5G και οι τιμές στα πάγια είναι πάνω κάτω ίδιες. Όποτε θα ήθελα να επενδύσω στο καλύτερο δυνατό πακέτο το οποιο σίγουρα δεν είναι το S20 Ultra. Edited April 22, 2020 by Lord British Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Το dxomark το θεωρώ πολύ αξιόπιστο. Παρότι Αμερικάνικο site , δε μεροληπτεί υπέρ Apple. Τώρα στο θέμα μας : - Το iPhone και το pixel βγάζουν τις καλύτερες φωτογραφίες στο auto mode. Αυτό χρησιμοποιούν και οι περισσότεροι χρήστες και είναι πολύ σημαντικό. - Ως κάτοχος του 11 pro Max μπορώ να πω ότι βγάζει πολύ καλές φωτό αλλά αν βάλεις δίπλα ένα Huawei (που δε θα έπαιρνα ποτέ) ρυθμισμένο σωστά για τη φωτό που θέλεις να τραβήξεις θα πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα. Το ίδιο προφανώς ισχύει και με το Xiaomi που βγαίνει πολύ ψηλά , το Oppo , κλπ. Άρα μπορεί οι περισσότεροι να τραβήξουν καλύτερες φωτό με ένα iPhone (όπως εγώ) αλλά τις καλύτερες φωτογραφίες θα τις βγάλει κάποιος που ξέρει με ένα άλλο τηλέφωνο όπως σωστά γράφει το dxomark. - Το S20 Ultra είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω για 2 ημέρες και το επέστρεψα παίρνοντας refund. Η μπαταρία όπως σωστά γράφουν είναι ίδια ή και χειρότερη με το S10 και είναι έτη φωτός πίσω από το 11 pro Max. Μόνο σε χρήση WIFI έστρωνε λίγο η κατάσταση. Το θέμα της κάμερας υπήρχε όντως και ειδικά το focus σε έκανε να νιώθεις μερικές φορές ότι έχεις ελαττωματική συσκευή. Ειδικά αν σκεφτείς την τιμή , ένιωσα σαν πειραματόζωο. Αυτό που μου έμεινε ως θετικό από το τηλέφωνο ήταν η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ του οθόνη. Όπως έγραψα και παραπάνω , θα δώσω άλλη μια ευκαιρία στη Sammy με το note. ,ειδικά αν πετάξουν έξω και τον exynos. Αγγλία υπάρχουν πλέον ΠΟΛΛΕΣ επιλογές στο 5G και οι τιμές στα πάγια είναι πάνω κάτω ίδιες. Όποτε θα ήθελα να επενδύσω στο καλύτερο δυνατό πακέτο το οποιο σίγουρα δεν είναι το S20 Ultra.Με το post σου φίλε μου έχασα 2 λεπτά από τη ζωή μου. Το s20 ultra ίδια και χειρότερη αυτονομία από το s10 που έχει αυτονομία πλάκα. Και όλο αυτό το κατάλαβες μέσα σε 2 μέρες αν το είχες φυσικά. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Με το post σου φίλε μου έχασα 2 λεπτά από τη ζωή μου. Το s20 ultra ίδια και χειρότερη αυτονομία από το s10 που έχει αυτονομία πλάκα. Και όλο αυτό το κατάλαβες μέσα σε 2 μέρες αν το είχες φυσικά. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ελα ντε, μας κούφανε, χαχαχαχ δυο μερες λέει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 (edited) Αντε να σας δωσω και ενα τιπ μεζε - δωρο για να ηρεμηστε λιγο ρε μπαταριακηδες:lol: Πηγαινετε ρυθμισεις/συνδεσεις/ χρηση δεδομενων/χρηση δεδομενων κινητης μπειτε και απενεργοποιηστε μονο τις εφαρμογες που δεν θελετε να αναζητουν δεδομενα παρασκηνιου .Ετσι για να σπασει ο παγος :lol: Edited April 22, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Το dxomark το θεωρώ πολύ αξιόπιστο. Παρότι Αμερικάνικο site , δε μεροληπτεί υπέρ Apple. Τώρα στο θέμα μας : - Το iPhone και το pixel βγάζουν τις καλύτερες φωτογραφίες στο auto mode. Αυτό χρησιμοποιούν και οι περισσότεροι χρήστες και είναι πολύ σημαντικό. - Ως κάτοχος του 11 pro Max μπορώ να πω ότι βγάζει πολύ καλές φωτό αλλά αν βάλεις δίπλα ένα Huawei (που δε θα έπαιρνα ποτέ) ρυθμισμένο σωστά για τη φωτό που θέλεις να τραβήξεις θα πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα. Το ίδιο προφανώς ισχύει και με το Xiaomi που βγαίνει πολύ ψηλά , το Oppo , κλπ. Άρα μπορεί οι περισσότεροι να τραβήξουν καλύτερες φωτό με ένα iPhone (όπως εγώ) αλλά τις καλύτερες φωτογραφίες θα τις βγάλει κάποιος που ξέρει με ένα άλλο τηλέφωνο όπως σωστά γράφει το dxomark. - Το S20 Ultra είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω για 2 ημέρες και το επέστρεψα παίρνοντας refund. Η μπαταρία όπως σωστά γράφουν είναι ίδια ή και χειρότερη με το S10 και είναι έτη φωτός πίσω από το 11 pro Max. Μόνο σε χρήση WIFI έστρωνε λίγο η κατάσταση. Το θέμα της κάμερας υπήρχε όντως και ειδικά το focus σε έκανε να νιώθεις μερικές φορές ότι έχεις ελαττωματική συσκευή. Ειδικά αν σκεφτείς την τιμή , ένιωσα σαν πειραματόζωο. Αυτό που μου έμεινε ως θετικό από το τηλέφωνο ήταν η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ του οθόνη. Όπως έγραψα και παραπάνω , θα δώσω άλλη μια ευκαιρία στη Sammy με το note. ,ειδικά αν πετάξουν έξω και τον exynos. Αγγλία υπάρχουν πλέον ΠΟΛΛΕΣ επιλογές στο 5G και οι τιμές στα πάγια είναι πάνω κάτω ίδιες. Όποτε θα ήθελα να επενδύσω στο καλύτερο δυνατό πακέτο το οποιο σίγουρα δεν είναι το S20 Ultra. μην παρεις ουτε το νοτε 20 γιατι θα εχει λιγο καλυτερη αυτονομια απο σ10 και δε θα σε βγαζει μερα, και θα νιωθεις πειραματοζωο, ειδικα αν κανει κανα 1500αρι. Κατα τα αλλα, αν το πηρες day 1 η εστιαση εφτιαξε, τελος το θεμα αυτο. 2ον η αυτονομια του ειναι λιγο πανω απο s10 plus, μου βγαζει στις 2 μερες 6 ωρες οθονη και ομιλια πανω απο 3-4 ωρες και με ρολοι και με buds επανω και μικτη χρηση, οχι μονο wifi και χρηση εφαρμογης tracking κανα 2ωρο για ποδηλατο που παω. Αν αυτο ειναι αυτονομια σ10 τοτε μπραβο στο σ10. Το οτι το 11 pro max βγαζει αρκετα παραπανω το ξερουμε, αλλα δε σημαινει οτι ειναι κακο το Ultra. ισα ισα.. Επισης το 11αρι εχει αλλες ελλειψεις που καποιους μας ενοχλουν, πχ το ios το ιδιο, αλλα και αλλες οπως η ελλειψη sd.. και οταν κουβαλας 200gb δεδομενα δεν μπορεις ουτε cloud ουτε ακριβες εκδοσεις... Τελος η καμερα των κινητων ειναι για να δουλευει στο αυτοματο κυριως. Αν θελαμε να στηνουμε ρυθμισεις θα ειχαμε και καλη ψηφιακη. Το 95% των φωτο τις βγαζουμε αυτοματα, και εκει το αι φον σκιζει. εχει λιγο θορυβο στις indoor και τρομερα καλη λεπτομερεια. Δε θελω να σκεφτομαι τι θα κανει αμα βαλει μεγαλο αισθητηρα γιατι θα μπω στον πειρασμο να παρω iphone για 1η φορα. Απο τη στιγμη που δε σου κανει δε χρειαζεται να λεμε ανακριβειες, οκ το πηρες, εβγαλες ακρη σε 2 μερες και τελος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Απαντηση απο το Samsung Galaxy Support της Κορεας για τα παραπονα της καμερας του Ultra Πρώτον, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για τη σύγχυση που έχει προκληθεί όσον αφορά την χρήση. Το Galaxy S20 Ultra είναι εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα πολλών pixels, που αυξάνει το μέγεθος του αισθητήρα και οδηγεί σε ένα πιο ρηχό (shallow) βάθος πεδίου και σε εστιακή απόσταση 10cm ή περισσότερο σε σχέση με προηγούμενα Samsung μοντέλα. Επομένως, κατά τη φωτογράφηση ενός αντικειμένου από κοντά, το background μπορεί να θολωθεί ή να είναι εκτός εστίασης. Η εστιακή απόσταση (focal length) ρυθμίζεται από τα χαρακτηριστικά των φακών, κάτι που δύσκολα διορθώνεται με software. Ζητούμε συγγνώμη που δεν εξηγήσαμε πλήρως την εστιακή απόσταση εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 (edited) Απαντηση απο το Samsung Galaxy Support της Κορεας για τα παραπονα της καμερας του Ultra Πρώτον, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για τη σύγχυση που έχει προκληθεί όσον αφορά την χρήση. Το Galaxy S20 Ultra είναι εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα πολλών pixels, που αυξάνει το μέγεθος του αισθητήρα και οδηγεί σε ένα πιο ρηχό (shallow) βάθος πεδίου και σε εστιακή απόσταση 10cm ή περισσότερο σε σχέση με προηγούμενα Samsung μοντέλα. Επομένως, κατά τη φωτογράφηση ενός αντικειμένου από κοντά, το background μπορεί να θολωθεί ή να είναι εκτός εστίασης. Η εστιακή απόσταση (focal length) ρυθμίζεται από τα χαρακτηριστικά των φακών, κάτι που δύσκολα διορθώνεται με software. Ζητούμε συγγνώμη που δεν εξηγήσαμε πλήρως την εστιακή απόσταση εκ των προτέρων. Πολύ ενδιαφέρον αυτό! Άρα εστιαση έτσι όπως έχουμε μάθει γιοκ!!!! Το ζήτημα και όλο το ζουμί είναι στο τελευταίο ότι και καλά δεν εξηγήσαμε το πλήρως!!!!! Λογικό ειναι, αν το εξηγουσανε πλήρως και επαρκώς θα κάνανε ανταγωνισμό με την sony ποιος πουλάει περισσότερα κομματια. Ένα άλλο θέμα είναι μπορούμε να κάνουμε claim για να πάρουν τη συσκευή να την βάλουν στο πάτο τους; Edited April 23, 2020 by mkaragiannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Απαντηση απο το Samsung Galaxy Support της Κορεας για τα παραπονα της καμερας του Ultra Πρώτον, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για τη σύγχυση που έχει προκληθεί όσον αφορά την χρήση. Το Galaxy S20 Ultra είναι εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα πολλών pixels, που αυξάνει το μέγεθος του αισθητήρα και οδηγεί σε ένα πιο ρηχό (shallow) βάθος πεδίου και σε εστιακή απόσταση 10cm ή περισσότερο σε σχέση με προηγούμενα Samsung μοντέλα. Επομένως, κατά τη φωτογράφηση ενός αντικειμένου από κοντά, το background μπορεί να θολωθεί ή να είναι εκτός εστίασης. Η εστιακή απόσταση (focal length) ρυθμίζεται από τα χαρακτηριστικά των φακών, κάτι που δύσκολα διορθώνεται με software. Ζητούμε συγγνώμη που δεν εξηγήσαμε πλήρως την εστιακή απόσταση εκ των προτέρων. Το λεμε απο καιρο οτι περα απο τα θεματα εστιασης που εφτιαξαν για τα μακρινα, στα κοντινα και ειδικα με κακο φωτισμο ειναι θεμα μεγεθους αισθητηρα. ολοι οι μεγαλοι ετσι ειναι. Στο p30 pro που εχω οταν πλησιαζω κοντα ενα θεμα βγαζει με τον Ultra wide με ζουμ, το εχουν χειριστει εξυπνα και ειναι πιο καλες οι φωτο. Τωρα οποιος θελει κινητο για Macro ας μην το παρει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts