sonakiasfun Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Πέρα απο τον καιρό (που δεν μου άρεσε,ο προηγούμενος ήταν ποιο ωραίος) και τα πλαίσια edge δεν παρατήρησα κάποια άλλη αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 (edited) Πέρα απο τον καιρό (που δεν μου άρεσε,ο προηγούμενος ήταν ποιο ωραίος) και τα πλαίσια edge δεν παρατήρησα κάποια άλλη αλλαγή.Pro video mode, Samsung keyboard, ασύρματο dex, πιο snappy λειτουργια. Για τα υπόλοιπα mode της κάμερας , όταν έρθει το βράδυ. Υγ. Στο pro video mode τραβάει έως 120hz πλέον. Υγ.² υποστήριξη τρίτων launcher Sent from my SM-G985F using Tapatalk Edited August 31, 2020 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Μια ερωτηση το s20+ ερχεται με προστασια οθονης οπως το s10+. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Μια ερωτηση το s20+ ερχεται με προστασια οθονης οπως το s10+. Ευχαριστω. Ναι έχει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Είδατε καμιά διαφορά με το ui 2.5;;;; Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Είδατε καμιά διαφορά με το ui 2.5;;;; Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔιαφορα ως προς τι; Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Εμφανισιακα κάποιες μικρό αλλαγές φαντάζομαι οι πιο πολλές θα είναι under the hood γιατί ηταν μεγάλη αναβάθμιση. Μου φαίνεται λίγο πιο σπίρτατο εμένα και η μπαταρία στην αναμονή λίγο καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Διαφορα ως προς τι; Sent from my SM-G985F using TapatalkΈτσι ρώτησα ίσως είδε κανείς κάτι να άλλαξε....εγώ είδα σε αναμονή την μπαταρία κάπως καλύτερα.... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 (edited) Την συσκευή την έχω περίπου 2 μήνες.. Έχει γίνει σε όλα καλύτερη... Είχα κάποια θέματα με την μπαταρία αλλά μετά update και υποθέτω το Ai είναι πολύ καλύτερα τώρα τα πράγματα... Γενικά όπως έχουν πει πολλοί το ui της Samsung τελικά είναι το πιο ολοκληρωμένο.... Ερώτηση.. Πώς βάζουμε φώτο εδώ.. Που τις ανεβάζετε για να μπει με url? http://imgur.com/gallery/4lFQRl7 http://imgur.com/gallery/4lFQRl7 Edited September 2, 2020 by redcom7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diagnovet Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Μια διαφορά που είδα εγώ είναι οτι παλαιότερα όταν έκανα αναζήτηση με ονόματα για πάρω τηλ μου έκοβε τα ονόματα. Μετά την αναβάθμιση μου έχει πλήρες ονοματεπώνυμο που με βοηθάει πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Καλημερα παιδια, όσο αφορα την αυτονομια, μπορεί να μου πειτε συμφωνα με τα δικα σας standards χρησης, σας ικανοποιεί? Βγάζει μια καθημερινή μερα? Λιγότερο περισσότερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Στα 60hz και με δικες μου ρυθμισεις και τροπο χρησης βγαζει 2. Συνηθως το φορτιζω μεχρι 80% και το βραδυ εχω 30.... Στα 120hz ανετα βγαζει τη μερα εκτος και αν παιζεις πολλα παιχνιδια και εχεις ανοιχτο οτι υπαρχει στο κινητο και φωτεινοτητα υψηλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Εμένα για να με βγάζει μέρα και με όχι πολύ λιώσιμο χωρίς παιχνίδια με 2 κάρτες και bkuetooth ανοιχτό το έχω 96hz και μέτρια εξοικονόμηση ενέργειας.Το βράδυ έχω γύρω στα 25% Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Εμένα εχθές μετά το update σε one ui 2.5 έχω 8 ώρες sot και 12% υπόλοιπο μπαταρίας όπου και το έβαλα να φορτίσει.. σε 60 hz full ανάλυση. Χρήση- you tube, Netflix, browsing, viber και yt music κύριος.. Πολύ καλά νομίζω, δεν πιστεύω ότι θα με αφήσει μέσα στην μέρα σε φυσιολογικές συνθήκες..επίσης δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου (όχι ότι είχα γενικά θέμα απλα το αναφέρω) Δεν ζεστάνετε καθόλου, δεν αντιλαμβάνομαι κάτι με την χρήση που προανέφερα.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Εμένα εχθές μετά το update σε one ui 2.5 έχω 8 ώρες sot και 12% υπόλοιπο μπαταρίας όπου και το έβαλα να φορτίσει.. σε 60 hz full ανάλυση. Χρήση- you tube, Netflix, browsing, viber και yt music κύριος.. Πολύ καλά νομίζω, δεν πιστεύω ότι θα με αφήσει μέσα στην μέρα σε φυσιολογικές συνθήκες..επίσης δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου (όχι ότι είχα γενικά θέμα απλα το αναφέρω) Δεν ζεστάνετε καθόλου, δεν αντιλαμβάνομαι κάτι με την χρήση που προανέφερα.. Αυτά είναι απίστευτα νούμερα για τα δικά μου δεδομένα... Εδώ μόλις δω 4 ώρες sot είμαι κομπλέ πιο πολύ δεν παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Καλημερα παιδια, όσο αφορα την αυτονομια, μπορεί να μου πειτε συμφωνα με τα δικα σας standards χρησης, σας ικανοποιεί? Βγάζει μια καθημερινή μερα? Λιγότερο περισσότερο? Το εχω παρει στη γυναικα μου και της βγαζει παρομοια επιδοση με s10 plus το οποιο οσο το ειχαμε μαζι ηταν πολυ καλο. Θεωρω δηλαδη οτι εχει καλη αυτονομια. πανω απο το μεσο ορο και σιγουρα αυτονομια που βγαζει τη μερα ευκολα. Επισης μου εχει κανει εντυπωση η αναμονη το βραδυ. Εχουμε ενα ξενοδοχειο σε ενα χωριο που στο δωματιο που μενουμε εμεις δεν εχει καθολου σημα, αν καθεσαι πχ στο τραπεζι της κουζινας χανεις κλησεις, πρεπει να πας στην ακρη του δωματιου για να βγαλεις κληση, και wifi 1 οροφο πανω και διαμετρικα αντιθετα, οριακο και αυτο δηλαδη. Το αφηνει ολο το βραδυ ανοιχτο μην γινει τιποτα, με ολα ανοιχτα (δικτυα εννοω, οχι τοποθεσια και ΒΤ) και χανει μεχρι 5%, που το θεωρω πολυ καλη επιδοση για τετοια κατασταση, περιμενα ενα 10αρι απωλεια απο 12 μεχρι 8 περιπου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Στα 60hz και με δικες μου ρυθμισεις και τροπο χρησης βγαζει 2. Συνηθως το φορτιζω μεχρι 80% και το βραδυ εχω 30.... Στα 120hz ανετα βγαζει τη μερα εκτος και αν παιζεις πολλα παιχνιδια και εχεις ανοιχτο οτι υπαρχει στο κινητο και φωτεινοτητα υψηλη. Υπάρχουν κάπου οι ρυθμίσεις σου να δούμε τι έχεις πειράξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=484450 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=484450 Χωρίς να δημιουργήσω θέμα αλλά αυτή η samsung μας έκανε να έχουμε ψυχολογικά με την μπαταρία.Το να κλείσω και να κάνω χειροκίνητα συγχρονισμο σε email είναι ένας λόγος που δεν πήρα p40 pro.Aπλως κάθε συσκευή έχει τα μειονέκτηματα της.Οσο για τα άλλα gps nfc κλπ συμφωνώ πρέπει να είναι κλειστά σε κάθε συσκευη Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Δεν εχω χειροκινητο συγχρονισμο στο gmail... Απλα συγχρονισμους επαφες, back up κλπ τα κανω μια στο τοσο οταν θυμηθω. NFC, bluetooth, τοποθεσια κλπ πολυ σπανια γιατι να ειναι ανοιχτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Συμφωνω και διαφωνω.. Απλά σε συσκευές τέτοιας κατηγορίας (S series) πιστευω οτι θα 'πρεπε να ειχες τα παντα ανοιχτα να καίνε και η απόδοση να ήταν.. ικανοποιητική βασικά. Όχι πολύ καλή, εκεί είναι το threshold μου εμένα. Κ αν θες μπαταρία να έχεις, τότε κλείνε.. Με άλλα λόγια, αν εγώ βάλω το χέρι στη τσέπη μου να δώσω τόσα λεφτά γιατι θελω τη τάδε κάμερα το τάδε επεξεργαστή, αδιάβροχο, ασύρματη φόρτιση.. ε δε θα ήθελα να ψάχνομαι πως να επεκτείνω το battery drain του :O :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Δεν εχω χειροκινητο συγχρονισμο στο gmail... Απλα συγχρονισμους επαφες, back up κλπ τα κανω μια στο τοσο οταν θυμηθω. NFC, bluetooth, τοποθεσια κλπ πολυ σπανια γιατι να ειναι ανοιχτα; Νόμιζα ότι έλεγες για gmail yahoo.Στα αλλά έχεις δίκιο πρέπει να είναι κλειστά. Απλώς πιο πολύ δεν ήταν για σένα το σχόλιο όσο γενικά για τα samsung που πρέπει να κάνουμε διαφορα τρικ για να πετύχουμε αυτά που προσφέρει ο ανταγωνισμός στο θέμα μπαταρια Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Στη μεχρι τωρα χρηση δεν παρατηρησα κατι διαφορετικο στην αυτονομια απλα το "αρχικη one ui" τρωει λιγη μπατσρια παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Στη μεχρι τωρα χρηση δεν παρατηρησα κατι διαφορετικο στην αυτονομια απλα το "αρχικη one ui" τρωει λιγη μπατσρια παραπανω. Να ρωτήσω ποσό περίπου είναι το SOT μετά από μήνες λειτουργίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Καλησπερα στην παρεα αυτου του νηματος νεος κατοχος και εγω με την σειρα μου του s20 plus προερχομενος απο s9 plus....εχω να πω οτι το κινητο απλα δεν υπαρχει...δεν ξερω για τι να πρωτομιλησω για οθονη καμερες για ταχυτητα για το one ui 2.5 που μολις το ανοιξα το ελαβα....πραγματικα φοβερο μια ερωτηση στα γρηγορα τωρα που εχουμε την δυνατοτητα e sim μπορουμε να χρησιμοποιουμε την κανονικη sim την καρτα μνημης και την e sim μιας και ειναι εικονικη...δηλαδη 2 καρτες (sim + e sim) και 1 sd.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts