NIKOSXRI Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 (edited) Καλημέρα παιδιά.. Βγήκε η Beta 2 για Πολωνία από ότι βλέπω στο XDA. Εγώ έχω την έκδοση ZTJA, αν βάλω της Πολωνίας που είναι XEO και τελειώνει σε ZTJF δεν θα υπάρχει πρόβλημα λογικά έτσι δεν είναι; ευρωπαϊκή rom είναι και αυτή Όχι γιατί αυτή πάει από BTIJ κατευθείαν στην jf επειδή εκεί δώσανε κατευθείαν την beta2. Μπορείς να γυρίσεις σε BTIJ και να βάλεις αυτή που λες χωρίς format. Το περιγράφει ένας πιο πίσω στο xda με reboot σε κάποια φάση. https://forum.xda-developers.com/galaxy-s20/how-to/oneui-3-0-beta-s20-ultra-beta-thread-t4176833/post83766721 Edited October 23, 2020 by NIKOSXRI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Η εφαρμογη samsung smart call δεν υπαρχει στα exynos ετσι (με firmware ΕUR ελληνικο) ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Ναι. Δεν λειτουγει ουτε αν το κατεβασεις σαν apk απο σχετικα site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Έβαλα την beta2 Πόλυ πιο σβέλτο το τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Έβαλα την beta2 Πόλυ πιο σβέλτο το τηλέφωνο!Κ εγώ. Αλλά γενικά θέλει δουλίτσα ακόμα. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Κ εγώ. Αλλά γενικά θέλει δουλίτσα ακόμα. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Όλα θα γίνουν σιγά σιγά.. Καλά είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 (edited) Εχει δουλεψει σε κανεναν το keys cafe για good-nice lock? Edit: Σημερα εντοπισα και 2 γρατζουνιες... Δυσκολα διακρινονται αλλα οσο και να το προσεχει καποιος χωρις προστασια οθονης θα αποκτησει... Edited October 24, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Καλησπέρα παιδιά, πρόκειται να αγοράσω (μεταχειρισμένο 590) την συσκευή και θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις! Αρχικά έχει κάποιο κουσούρι; 2ο βλέποντας από σχετικά βιντεάκια για να δω αν έχει γράψει ο knox στο download mode δεν φαίνεται όπως τα παλιά κινητά πάρα μόνο αν γίνει σύνδεση με υπολογιστή ισχυει; Γενικά τι να προσέξω μάγκες δώστε τα δώρα σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Πήρα πριν 3 μήνες το δικό μου στα 450 μεταχειρισμένο 25 ημερών και βλέπω τώρα κάτι τιμές και λέω ήταν σαν να μου το έστειλε δώρο ο Θεός.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Καλημερα στην παρεα θα ηθελα να ρωτησω αυτοι που εχουν βαλει το one ui 3.0 beta..μπορουν να χρησιμοποιησουν τα 120 hz με την wqhd+ η μονο τα fhd+...ειναι αμαρτια να εχουμε την δυνατοτητα και να μην μπορουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Καλησπέρα παιδιά, πρόκειται να αγοράσω (μεταχειρισμένο 590) την συσκευή και θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις! Αρχικά έχει κάποιο κουσούρι; 2ο βλέποντας από σχετικά βιντεάκια για να δω αν έχει γράψει ο knox στο download mode δεν φαίνεται όπως τα παλιά κινητά πάρα μόνο αν γίνει σύνδεση με υπολογιστή ισχυει; Γενικά τι να προσέξω μάγκες δώστε τα δώρα σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου σε λίγες μέρες θα παίξουν προσφορές με black Friday και τουλάχιστον παίζει να τι βρεις καινούριο σε αυτή την τιμή από αγγελία ή με τιμολόγιο πιο φθηνά αν μπορείς να κόψεις. Για μένα δες το γιατί έπαιζε κάπου στα 500-520 σε αγγελίες πριν μέρες Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Παιδες χθες αποκτησα και εγω μετα το s9+ και το s20+ . Γαλλικο ...δεν το γυρισα σε eur. Μεχρι τωρα το κινητο ειναι τελειο. Τρομερα γρηγορο . Εκανε update ναι μπορω να πω οτι ανεβασε θερμοκρασια αλλα ειναι κατι που δεν παιζει προσωπικα ρολο. Καμερα μπορω να πω οτι σε σχεση με το s9+ ειναι πολυ πολυ καλυτερη. Ειμαι στα 120 hz και θα τεσταρω μπαταρια να δω ποσο κραταει . Αν και για 1η μερα με συνεχες πειραγμα φαινεται βραχος σε σχεση με την νεα μπαταρια του s9+ που ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Καλημέρα. Έχετε κάποιο καλώδιο να προτείνετε για σύνδεση με USB θύρα σε PC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Καλημέρα. Έχετε κάποιο καλώδιο να προτείνετε για σύνδεση με USB θύρα σε PC? Ugreen type C ψάξε στο ebay. Απλά κορυφή. Ότι καλύτερο υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Ugreen type C ψάξε στο ebay. Απλά κορυφή. Ότι καλύτερο υπάρχει Φαινεται πολυ καλο. Το χτυπησα και εγω. Εχω ενα 2ο φορτιστη Samsung (απο S8) στην δουλεια οποτε θα χρησιμευσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Έχω και διπλούς Φορτιστές τοίχου με γρήγορη φόρτιση και στις δύο θύρες από την ugreen και καμιά 10αρια καλώδια σε αμάξι Φορτιστές σπιτιού και powerbank... Γενικά είναι κορυφή η εταιρεία. Επίσης έχει με 8-9€ Φορτιστές αυτοκινήτου με διπλή fast charge θύρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Εχω εναν baseus φορτιστη αυτοκινητου. Εχει θυρα και c και b. Σπανια τον χρησιμοποιω βεβαια... Γενικως φορτιστες και καλωδια πρεπει να ειναι καλης ποιοτητας παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Εχω εναν baseus φορτιστη αυτοκινητου. Εχει θυρα και c και b. Σπανια τον χρησιμοποιω βεβαια... Γενικως φορτιστες και καλωδια πρεπει να ειναι καλης ποιοτητας παντα...Και εγώ χθες ένα baseus παρήγγειλα με 2 θύρες μια usb και μια type c Είσαι ευχαριστημένος; Send from my S20+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 1-2 φορες τον χρησιμοποιησα στις διακοπες. Καλος φανηκε. Γρηγορος και το κινητο δεν ζεσταθηκε παραπανω απο το κανονικο. Για τακτικη χρηση πιθανον να επαιρνα κατι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Εγώ φορτίζω 80% στο αμάξι... Σπίτι δε κάθομαι τόσες πολλές ώρες ώστε να αδειάζει η μπαταρία οπότε όσο είμαι στο αμάξι πήγαινε έλα στη δουλειά και βόλτες φορτίζω πάντα. Οπότε έχω πάντα κοντά στο 100% μπαταρία. Πάντα με Φορτιστές και καλώδια της ugreen δεν είχα ποτέ μα ποτέ θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Υπάρχει ο original 45watt samsung στο σκρουτζ Ποιος ο λόγος για άλλο https://www.mobilehellas.com/index.php?route=product/product&product_id=52164&skr_prm=WyJiNWFkZDUxNS02ZDkxLTQ1NmQtOTc5ZC1iYmNiYjBiMDg5MTciLDE2MDM3OTkwMTI4NTIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Αν φορτιζεις συχνα στο αμαξι ναι ειναι σωστη επιλογη. Αν σπανια παιρνεις εναν οικονομικο να κανεις τη δουλεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Αφου δυστυχως και το S20 + γρατζουναει για πλακα του εβαλα παλι προστασια Full glue x-one τζαμακι. Δουλευει χωρις κανενα προβλημα το δαχτυλικο αποτυπωμα και δεν δειχνει προβλημα εφαρμογης με θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Μόνο έτσι γίνεται δουλειά δυστυχώς... αλλιώς με την εργοστασιακή ζελατίνα ή γυμνό και ο θεός βοηθός...ο λόγος που το έδωσα και παρέμεινα με το 1+ 7pro σε συνδυασμό με την μέτρια σχετικά διάρκεια της μπαταρίας (τα 120 απόλαυση δεν μπορούσα καν τα 60) ας ελπίσουμε το επερχόμενο s21 να τα πάει καλύτερα συνολικά. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Λιγες μερες το αφησα χωρις προστασια. Παντα με θηκη Spigen και εκτος σπιτιου μεσα σε θηκη shellshock για πληρη καλυψη. Και απεκτησε 2 λεπτες γρατζουνιες! Ορατες βεβαια μονο αν τις ψαξεις σε δυνατο φωτισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts