Jump to content

Samsung Galaxy S20+

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισως αυτο...

Ισως οτι παλιωσε λιγο... Βγηκε και το Note... Οι "γκρινιαρηδες" στραφηκαν αλλου, παντα ετσι γινεται...

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ηρεμία βλέπω...

Ιδέα μου ή αυτό σημαίνει....

Απροβληματιστη λειτουργία των συσκευών μας?

η γυναικα μου που το εχει απο το καλοκαιρι, δεν εχει καποιο θεμα με αυτονομια, ιδιο με s10 plus χοντρικα, καλυτερο σε ολα απο το s10 plus, ειδικα στην βασικη καμερα,με το πιο πληρες μενου ολων, αρα γιατι να υπαρχει προβλημα? ποσο μαλλον οταν το βρισκεις σε τιμη ξεφτιλα πλεον...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ηρεμία βλέπω...

Ιδέα μου ή αυτό σημαίνει....

Απροβληματιστη λειτουργία των συσκευών μας?

Χαχαχα αυτό σκεφτόμουν κι εγώ!

Ευτυχώς που έχω και το watch και έχει πολύ ψωμί στο forum

Μου σταματάει η φόρτιση κάποιες φορές και πρέπει να βγάλεις και να βάλεις ξανά το καλώδιο. Σας το κάνει και εσάς αυτό?

Μηπως δεν εφαρμοζει καλα το καλωδιο με την θηκη;

Εντωμεταξυ ερχεται νεο update με βελτιωσεις..

Edited by GMF80

Μηπως δεν εφαρμοζει καλα το καλωδιο με την θηκη;

Εντωμεταξυ ερχεται νεο update με βελτιωσεις..

Είδα το video του Sakis. Λέει ότι έχει γίνει πιο Smooth και stable η κάμερα, το ui και το Internet. Για να δούμε. Εμενα δεν έχει έρθει αλλά πριν λίγες μέρες πήρα το security Σεπτεμβρίου το οποίο και παραμένει στο προαναφερθέν update

Σημερα ανακαλυψα οτι συμβαινει το παρακατω απο χθες. Καθαρισα cache και ελπιζω να στρωσει. ae654a00535ac84385c73b2b95c273db.jpg

Σημερα ανακαλυψα οτι συμβαινει το παρακατω απο χθες. Καθαρισα cache και ελπιζω να στρωσει. ae654a00535ac84385c73b2b95c273db.jpg

Και εμένα το ίδιο..

--------------------------------------

S 20 +

Κ σε μένα το ίδιο κάνει. Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί πολύ η κατανάλωση, από εκεί που μου έβγαζε άνετα μια μέρα και κάτι ακόμα, τώρα με το ζόρι μια μέρα. Συνέπεσε χοντρικά με το uodate πριν λίγες μέρες, αλλά δεν είναι σίγουρος ότι φταίει αυτό.

σε μενα το ακριβως αντιθετο γινεται μετα το τελευταιο update , μου κραταει η μπαταρια περισσοτερο εχει καλυτερη αναμονη . Δεν ξερω τι παιζει χχαχαχα . Βγηκε σα γερμανικα DBT καινουριο update με διορθωσεις σε καμερα και αποδοση .

Και σε μένα συμβαίνει, το ανακάλυψα λίγες μέρες πριν έκανα καθάρισμα cache και ξεχωριστά του google play καθάρισμα εφαρμογής αλλά δε βοήθησε.

Εμένα μετά απο clear cache στο play store φαίνεται να έχει στρώσει.. έχει μείνει η κατανάλωση στο 6,7% εδώ και 2 ώρες..

--------------------------------------

S 20 +

και δεν ειναι μονο στην samsung και σε μενα huawei mate 20 pro βαραει 20αρια και ειναι πρωτο στην καταναλωση! :wacko:

Απο οτι δειχνει σημερα εστρωσε μετα απο τo clear cache και στην εφαρμογη και στην συσκευη.

Σε εμένα πάντως δεν έχει βοηθήσει ούτε το clear cache ούτε η διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής. Αν γίνεται και στο mate 20 του φίλου ίσως να μην είναι της συσκευής αλλά της εφαρμογής πρόβλημα

Πιθανον να επαιξε ρολο οτι δεν την ανοιξα νωριτερα. Απο την στιγμη που την ανοιξα την δειχνει 9 λεπτα στο παρασκηνιο και χρηση μπαταριας 3% απο το 0.5 που ηταν νωριτερα.

Καλη ιδεα. Το απενεργοποιησα και εγω μεχρι να στρωσει.

Αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο βαζεις και ενα uptodown η apkpure και εχεις και τα update σου κανονικα.

Edited by GMF80

Το update πότε το παίρνουμε εμείς της cosmote... αυτό που βγήκε και άλλαξε κάτι σε κάμερα και άλλα...

Ακομα δεν εχει ερθει ουτε στο EUR. Περιεχει βελτιωσεις αποδοαης της συσκευης απο οτι λενε.

Επειδή γλυκοκοιτάζω το note 20 ultra όμως με το s20+ Είμαι πολύ ευχαριστημένος σαν κάμερα υπάρχει διαφορά; Δεν θέλω να χάσω την ποιότητα που έφτιαξε πια στο s20+ Οι τελευταίες αναβαθμίσεις το έχουν κάνει άριστο. Για μπαταρία δεν ρωτώ μια από τα ίδια θα είναι ...

• The title was changed to Samsung Galaxy S20+