stergios_ath Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Καλύτερη ή χειρότερη ειναι δηλαδή σύμφωνα με τη δική σου χρήση; Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Αρκετα καλυτερα... Βεβαια εγω εχω ξηλωσει οτι δεν χρειαζομαι, το δουλευω στα 60hz και πιανω 8ωρο SOT σε πληρη φορτιση... Με τα νεα δεδομενα ισως μου δωσει και 9ωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Αρκετα καλυτερα... Βεβαια εγω εχω ξηλωσει οτι δεν χρειαζομαι, το δουλευω στα 60hz και πιανω 8ωρο SOT σε πληρη φορτιση... Με τα νεα δεδομενα ισως μου δωσει και 9ωρο Λες να αλλάξω CSC με το Odin ? κι εγω 60 το έχω και σε χαμηλή ανάλυση για να μου βγάζει τη μέρα. Γενικά έχει πολύ εξελιγμένο software με πολλές ευκολίες και παραμετροποιήσεις που δεν είχα πριν Όμως (ανεξαρτήτου sar) εχει διαφορά προς το χειρότερο στο σήμα απο το huawei mate 20 pro που είχα και, πιο μέτρια αίσθηση ποιότητας γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Ναι το καλυτερο θα ηταν να αλλαξεις με odin. Η αναλυση δεν παιζει μεγαλο ρολο σε τοσο δυνατα κινητα. Βαλε το στην μεγιστη. Απλα στα μενου προγραμματιστη βαλε τα κινουμενα εφε κλπ στο 0.5.... Αλλοι προτεινουν και 0 αλλα στο 0.5 ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 (edited) Ναι το καλυτερο θα ηταν να αλλαξεις με odin. Η αναλυση δεν παιζει μεγαλο ρολο σε τοσο δυνατα κινητα. Βαλε το στην μεγιστη. Απλα στα μενου προγραμματιστη βαλε τα κινουμενα εφε κλπ στο 0.5.... Αλλοι προτεινουν και 0 αλλα στο 0.5 ειναι μια χαρα Ναι, αυτό το έχω κάνει. Στο 0,5 έχω και τις 3 επιλογές. UI 2.1 εχω και τώρα. Μπορεί να το κάνω αυτό με το odin αλλά βαριέμαι και να ασχοληθώ παραπάνω.. ** UPDATE ** αλλαξα το CSC απο EUX σε EUR και μου ήρθε αμέσως το update.. Αυτό που σίγουρα θα ήθελα να ασχοληθώ, είναι το μειονέκτημα που έχει με το equaliser. Δεν ξέρω αν είναι hardware ή software περιορισμός θα το ψάξω... Πάντως και το Tab S6 που έχω, το ίδιο κάνει και έχω κρατήσει το mate 20 pro για τη μουσική Τέλος φαντάζομαι η bixby υλοποίηση για τις ειδήσεις όταν scrolάρεις αριστερά δεν αλλάζει με google ? ψιλοάχρηστο μου φαίνεται εκτός και πάλι δεν το έχω παραμετροποιήσει καλά.. Edited August 3, 2020 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Για το nearby sharing κατεβάζεις την κουρτίνα. Το rcs messages είναι το αντίστοιχο του i message της Apple απλά πρέπει να το υποστηρίζει ο παροχος.( το υποστηρίζει η cosmote και Vodafone αλλά όχι η wind. Με την εφαρμογή messages της Google (που έρχεται προεγκατεστημενη στις περισσότερες συσκευές της αγοράς) η της Samsung στέλνεις μυνηματα όπως στέλνεις με viber κτλ. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Καλημέρα, γιατί εγώ δεν βρίσκω όυτε το nearby sharing ούτε τα 2 εικονίδια που έχεις για τα HZ της οθόνης 120 και 96; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Καλημέρα, γιατί εγώ δεν βρίσκω όυτε το nearby sharing ούτε τα 2 εικονίδια που έχεις για τα HZ της οθόνης 120 και 96; Το nearby sharing ούτε εγώ το βρίσκω. Και τα εικονίδια για τα HZ της οθόνης δε βρίσκω, αλλά νομίζω ότι αυτά είναι κάποιας 3rd party εφαρμογής έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 (edited) Καλησπέρα, Καταρχήν, για το nearby share, κοιτάξτε πάνω δεξια στις 3 τελίτσες αν είναι εκεί(button order) και δεν το έχετε βάλει στην κουρτίνα. Εγώ είμαι beta tester στην εφαρμογή play services και ίσως να την έχω πάρει πιο νωρίς, πριν γίνει διαθέσιμη για το ευρύ κοινό. Βέβαια την έχω πάρει σε όλες τις συσκευές μου Android είτε είμαι είτε όχι beta tester. Και την έχει πάρει και η συζηγος σε άλλες 3 συσκευές. Ανυπομονώ να την δώσουν και για Windows /chrome να τελειώνουμε. Δεύτερον, τα 96hz και τα 120hz είναι 3rd party εφαρμογή από το xda και την βρίσκετε εδω https://labs.xda-developers.com/store/app/sszb.s20.refresh?_gl=1*1dx6v38*_ga*YW1wLVhnSkRadnU5dm5ZMjhhTUMzSjZBRVZHZlpfR2JVZnVzeHJVNlFkamtydEtwTjRXTnNJWHpQeHdnbFhFUml3dXk. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Edited August 4, 2020 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Καλησπέρα, Καταρχήν, για το nearby share, κοιτάξτε πάνω δεξια στις 3 τελίτσες αν είναι εκεί(button order) και δεν το έχετε βάλει στην κουρτίνα. Εγώ είμαι beta tester στην εφαρμογή play services και ίσως να την έχω πάρει πιο νωρίς, πριν γίνει διαθέσιμη για το ευρύ κοινό. Βέβαια την έχω πάρει σε όλες τις συσκευές μου Android είτε είμαι είτε όχι beta tester. Και την έχει πάρει και η συζηγος σε άλλες 3 συσκευές. Ανυπομονώ να την δώσουν και για Windows /chrome να τελειώνουμε. Δεύτερον, τα 96hz και τα 120hz είναι 3rd party εφαρμογή από το xda και την βρίσκετε εδω https://labs.xda-developers.com/store/app/sszb.s20.refresh?_gl=1*1dx6v38*_ga*YW1wLVhnSkRadnU5dm5ZMjhhTUMzSjZBRVZHZlpfR2JVZnVzeHJVNlFkamtydEtwTjRXTnNJWHpQeHdnbFhFUml3dXk. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Ευχαριστούμε! Δεν είναι στο button order. Ίσως επειδή είσαι beta.Το quick share είναι άλλο πράγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Ευχαριστούμε! Δεν είναι στο button order. Ίσως επειδή είσαι beta.Το quick share είναι άλλο πράγμα;Είναι της Samsung το αντίστοιχο, που δουλεύει μόνο μεταξύ Samsung συσκευών Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 (edited) Καλησπέρα, mirrorlink υπάρχει τρόπος να δουλέψει ? Edited August 4, 2020 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Καλησπέρα, mirrorlink υπάρχει τρόπος να δουλέψει ? Πράγματι αυτό τώρα τί τους ενόχλησε? Δεν δουλεύει και δεν συνδέεται τώρα με το αυτοκίνητο.. Πάνε και οι χάρτες τσάμπα τα χρήματα για το sygic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Καλησπέρα τι προστασία οθόνης χρησημοποιητε ? Εχετε να προτεινετε καποια που να μην μειώνει την φωτεινότητα της οθόνης Και να ανγνωριζει δαχτυλικο αποτύπωμα? Σε tempered glass αν γινεται. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 (edited) Ειχα την εργοστασιακη 3 μηνες και ηταν σουπερ. Απεκτησε ομως σημαδια (κυριως λογω οτι το παιρνω θαλασσα) και την αντικατεστησα παλι με απλη μεμβρανη. Τζαμακια που να λειτουργει το αποτυπωμα υπαρχουν λιγα και κοστιζουν.... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 5, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Νυχτερινες φωτος απο εκδηλωση στο χωρο εργασιας μου με το S20+ Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Είναι με night mode φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Η 1η χωρις. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Νυχτερινες φωτος απο εκδηλωση στο χωρο εργασιας μου με το S20+ Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τρομερή δουλειά από τη σαμυ σε κάμερα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μανα Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Σουπερ Μπραβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Browsing με wifi με τις ρυθμισεις μου μετα το τελευταιο update σημαινει 10 λεπτα SOT για 1% μπαταρια... Απιστευτη αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 (edited) Browsing με wifi με τις ρυθμισεις μου μετα το τελευταιο update σημαινει 10 λεπτα SOT για 1% μπαταρια... Απιστευτη αυτονομια.Exynos ή snap? Sent from my DUB-LX1 using Tapatalk Edited August 6, 2020 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Exynos ο λεγομενος και σαπιος!!! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Μα αφού είναι σαπακι. Αφού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 (edited) Οταν ειμαι σπιτι με wifi και σταθερο σημα πραγματικα δινει τρελα νουμερα.... Στη δουλεια που δεν εχω τοσο καλο σημα καταναλωνει παραπανω. Edited August 6, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Τα ίδια και εμένα. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts