NIKOSXRI Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 (edited) Καλύτερα να αναφέρετε και θερμοκρασία μπαταρίας για να ξέρουμε γιατί μιλάμε. Αν η μπαταρία είναι μόνιμα πάνω από 39-40, τότε υπάρχει πρόβλημα. Τώρα η μπαταρία μου έχει 32 βαθμούς Στην τσέπη σου να είναι ζεστό, δηλαδή χωρίς να δουλευει δεν μου ακούγεται σωστά Edited May 17, 2020 by NIKOSXRI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Εκτος φορτισης βλεπουμε την μπαταρια. Ολα καλως εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 @s_wind: σε idle που τσεκαρα την μπαταρια με Gsam ηταν 31C μετα απο λιγο χρηση και μαλιστα μεσα σε χωρο με κλιματιστικό στα 20λεπτα που δουλευα με την συσκευη πηγε 40C η μπαταρια... ειχα full την φωτεινότητα και ειχα βαλει βιντεο στο youtube... επισης μολις ανοιξω την καμερα φτανει και 42-45C με την παραμικρη χρηση η συσκευη ειναι ζεστη... κατι που σε κανενα αλλο κινητο δεν το εχω ξαναδει αυτο.... να το στείλω service ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 (edited) Εγώ πάλι το βλέπω φυσιολογικό στις θερμοκρασίες... Καμία συσκευή μου επειτα από χρήση browsing η οτιδήποτε άλλο δεν μου έδινε χαμηλότερη θερμοκρασία,τουλάχιστον κάτω από 33 βαθμούς. Edited May 19, 2020 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapodistrias Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Καλημέρα, έχει καλύτερη μπαταρία από το S10 plus; Έχει κάνει κάποιος τη σύγκριση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Καλημέρα, έχει καλύτερη μπαταρία από το S10 plus; Έχει κάνει κάποιος τη σύγκριση;Λίγο κατώτερη. Αλλά σίγουρα θα δώσει το κάτι παραπάνω καθώς ημαστε σε αναμονή για αναβαθμίσεις. Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 εχει δοκιμασει κανεις το app απο το xda για τα 96hz ? επισης δουλευει μονο οταν εχουμε σε επιλογη 120hz ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 εχει δοκιμασει κανεις το app απο το xda για τα 96hz ? επισης δουλευει μονο οταν εχουμε σε επιλογη 120hz ?Εγώ.δουλεύει.στα 120. Μετά μπαίνεις στο site UFO test και βλέπεις το refresh rate. Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 (edited) Εγώ.δουλεύει.στα 120. Μετά μπαίνεις στο site UFO test και βλέπεις το refresh rate. Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το δοκίμασα πράγματι δουλεύει πολυ καλα απλά ζεστενεται η συσκευή πιο γρήγορα σχετικά οπως συνεβει και με τα 120hz αν πειράζεις την συσκευή συνέχεια.. Αλλα σαν τα 120hz ομως δεν... . Ειναι κορυφή αλλά πρέπει να είμαστε με ενα powerbank παντού:lol: πάντως για 2 λόγους με χαλάει η συσκευή οτι ζεστενεται και οτι δεν εχει καλή κάμερα... Δεν ξερω αλλα εχω την εντύπωση οτι με το s6 edge ειχα πιο καλο αποτέλεσμα.. Αν και ακουσα για ενα νεο update που εχει πολλές βελτιώσεις στην κάμερα... Πιστεύω η Samsung θα κανει οτι καλύτερο μπορεί να βελτιώσει την συσκευή!! Edited May 24, 2020 by omorfonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Εχω αποθηκευμενες φωτος με το S6 Edge +. Σε συγκριση με το S20 δεν ειναι κακες αλλα φαινεται η διαφορα στην ποιοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Εδωσε αναβαθμιση για καμερα κ ασφαλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotisapple Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Αύριο θα το παραγγείλω μάλλον.Μπορειτε μα μου πείτε πως πάει από μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Με όλα ανοικτά 4μισυ με 6 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotisapple Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Την ημέρα την βγάζει το κινητό με νορμαλ χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Ναι, μετά την πρώτη εβδομάδα που στρώνει τα παρασκήνια ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://imgur.com/a/wz2sJWE Ο μέσος όρος του μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 (edited) Από Oneplus ξανά σε Galaxy, αυτήν τη φορά με Snapdragon 865. Δε μου αρέσει που δεν έχω το slider της Oneplus, και το mobile data tile πανω στα εικονιδια! Έχουμε καμιά ιδέα για το πως ενεργοποιείται; Βρήκα τη λύση για το mobile data tile. Πολλά ευχαριστώ στον παλίκαρο! Edited July 30, 2020 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Από καμερα πως πάει παιδιά; Το βράδυ καλές η με θόρυβο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Δες μερικες προσφατες... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Καλησπερα στην παρέα. Έχει κάνει κάποιος απο σας την μετάβαση απο samsung s9 να μας πει εμπειρία απο την διάρκεια μπαταρίας σε μέτρια-σκληρή χρήση? Βγάζει το s20 την ημέρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Ωραίες φίλε. Από μπαταρία δε φημίζονται και πολύ τα Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Η μπαταρια ειναι θεμα ρυθμισεων και χρησης. Ισως by default ειναι μετρια αν θες να το τροποιησεις λιγο ειναι καλη. Στο S10e εβαζα 7ωρο Sot στο S20+ πανω απο 8 ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Η μπαταρια ειναι θεμα ρυθμισεων και χρησης. Ισως by default ειναι μετρια αν θες να το τροποιησεις λιγο ειναι καλη. Στο S10e εβαζα 7ωρο Sot στο S20+ πανω απο 8 ωρες. Πόσο έχει πάει η τιμή του S20 plus μεταχειρισμένο τώρα πάνω κάτω ξέρουμε? μιας και είναι vfm από όλα τα άλλα. Το s20 δεν το σκέφτομαι καν λόγο μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Ερώτηση: Το samsung s20 (το απλό) έρχεται με εργοστασιακα φορεμένη μεμβράνη στην οθόνη? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Ερώτηση: Το samsung s20 (το απλό) έρχεται με εργοστασιακα φορεμένη μεμβράνη στην οθόνη? Sent from my iPhone using Tapatalk Από το s10 και μετα όλα τα S έχουν μεμβράνη νομίζω.. αλλα αυτο αμα εχεις το κινητό στα χέρια σου κάνει μπαμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Από το s10 και μετα όλα τα S έχουν μεμβράνη νομίζω.. αλλα αυτο αμα εχεις το κινητό στα χέρια σου κάνει μπαμ. οκ. θενκς Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts