kalitexnis_g Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Έφυγα από το CU το καλοκαίρι με φορητότητα και επέστρεψα τώρα και οι κρύσταλλοι με περιμένανε!!! 🤣🤣 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 1 hour ago, blizard said: Πέρασαν 6 μήνες δλδ , αλλά επειδή είχες φύγει δεν μέτρησαν ? ή αραγε το 6 μηνο είναι κάτι όπως το 15 ευρω στο smart pocket , τα 50 cent στην μεταφορά χρημάτων κλπ, δεν ισχύει δλδ. Άγνωσται αι βουλαί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Χμ... Δεν είναι και τόσο παράξενο. Το 6μηνο υπάρχει ούτως ή άλλως σαν όρος για τους κρυστάλλους του Big Bang: https://www.vodafonecu.gr/oroi-xrisis/#?panel=note-145 Μοιάζει μηχανογραφικής φύσεως attitude, το οποίο σαν side effect, δίνει πρόσθετο κίνητρο επιστροφής σε ..."αποστάτες". 😜 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 (edited) 17 minutes ago, johndouk said: Χμ... Δεν είναι και τόσο παράξενο. Το 6μηνο υπάρχει ούτως ή άλλως σαν όρος για τους κρυστάλλους του Big Bang: https://www.vodafonecu.gr/oroi-xrisis/#?panel=note-145 Μοιάζει μηχανογραφικής φύσεως attitude, το οποίο σαν side effect, δίνει πρόσθετο κίνητρο επιστροφής σε ..."αποστάτες". 😜 Στο μεταξύ ήμουν φοιτητικό και τώρα είμαι κανονικό.. Λες να έχουμε μαζική επιστροφή στο cu με αυτό που έγραψα; 😜🤣 Edited March 30, 2023 by kalitexnis_g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Έφυγες από το CU για να πάρεις πτυχίο; 🤓 😜 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Τα καθημερινά μπόνους χθες ήταν εκατοντάδες πόντοι κ από σήμερα βλέπω δεκάδες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Άρχισαν οι εκπτώσεις 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 10 minutes ago, hercoulis said: Τα καθημερινά μπόνους χθες ήταν εκατοντάδες πόντοι κ από σήμερα βλέπω δεκάδες. Αυτά ειναι τα κανονικά bonus. Τα άλλα που έβλεπες το είχαν γράψει ότι είναι x10 μέχρι 3/4 1 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 12 minutes ago, hercoulis said: Τα καθημερινά μπόνους χθες ήταν εκατοντάδες πόντοι κ από σήμερα βλέπω δεκάδες. Οι προσφορές δεν είναι ισόβιες 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 6 minutes ago, p_k said: Άρχισαν οι εκπτώσεις Παιδιά πείτε και για τη Nova να μην ζηλεύει.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 6 minutes ago, kalitexnis_g said: Παιδιά πείτε και για τη Nova να μην ζηλεύει.. Εκεί οι εκπτώσεις ξεκίνησαν νωρίτερα με το free to go, αλλά εδώ είναι το νήμα του CU και δεν κάνει να κάνουμε συγκρίσεις 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Χθες ημουν στην 7η μερα log in μπονους και μου εδωσε 8.000 αντι για 10.000 που μου ειχε δωσει την προηγούμενη εβδομαδα στην 7η μερα. Αδιαφορώ (εχω 650κ+) απλά η τσιγκουνιά να λέγεται... 2 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Just now, Mobileras said: Χθες ημουν στην 7η μερα log in μπονους και μου εδωσε 8.000 αντι για 10.000 που μου ειχε δωσει την προηγούμενη εβδομαδα στην 7η μερα. Αδιαφορώ (εχω 650κ+) απλά η τσιγκουνιά να λέγεται... Τι θα τα κάνεις, είναι το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 4 minutes ago, GREGORYMO said: Τι θα τα κάνεις, είναι το θέμα όταν η κοσμοτε δώσει απεριοριστα ολα σε καρτοκινητο με 12€, θα τα μοσχοπουλήσω (ειναι και πολυ ευκολος αριθμός). Τον εχω καθαρα για ιντερνετ του big bang. 2 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 2 minutes ago, Mobileras said: όταν η κοσμοτε δώσει απεριοριστα ολα σε καρτοκινητο με 12€, θα τα μοσχοπουλήσω (ειναι και πολυ ευκολος αριθμός). Τον εχω καθαρα για ιντερνετ του big bang. Ναι, αλλά θέλει και € να συμπληρώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 1 minute ago, GREGORYMO said: Ναι, αλλά θέλει και € να συμπληρώσεις Ναι φυσικά και θέλει. Αλλά.. ας μας πει κάποιος ποιος άλλος σε μη εορταστική/καλοκαιρινή περίοδο δίνει με 10€ (και χωρίς πόντους ή με ανάλογο παιχνίδι) περισσότερα απο 200gb/μήνα full speed και όχι συμβόλαιο 2 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Με λίγους πόντους δε λέει 😄 Με τους πολλούς έφτασα 30000. Καλό Πάσχα τώρα θα ξαναδώσει. Καβάτζα για μετά απεριόριστα εποχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 On 3/4/2023 at 9:25 ΜΜ, hercoulis said: Καλό Πάσχα τώρα θα ξαναδώσει. Daily Bonus X 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 17 minutes ago, johndouk said: Daily Bonus X 5 Μέχρι πότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2023 9 ώρες πριν, GREGORYMO said: Μέχρι πότε? Μέχρι να "συνηθίσουμε" όσο πιο πολλοί (%) στο παίξιμο (μη πω τίποτα άλλο): Προσωπικά δε παίζω το κανονικό ΚΑΙ εάν δε δίνει πάνω από x10 ούτε πάλι θα συμμετάσχω στο daily. Το "έχω" κόψει το αποχαύνωμα εδώ και πάνω από 2 χρόνια , απλά κάθε 6 μήνες κανα daily στα x10. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Εμένα προσωπικά δε με πείθει ούτε μισό κρύσταλλο να κάψω (από αυτούς που ανανεώνω κάθε 6 μήνες). Και η ίδια η φρασεολογία, εάν δε γίνεται κατανοητή ότι σε κάποια σημεία/παραμέτρους το έχει ξεφτιλήσει η Vodafone σε αυτό "εμείς" φταίμε που δε της το κόβουμε. Ας συνεχίσει: "νικητής" ή "νικητές"; Χαχα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Παιδιά εδώ στο μαγευτικό Βορρά στη Σουηδία μου ζητάνε 50 ευρώ το μήνα για internet στο σπίτι, και σκέφτομαι ότι μπορώ να τη βγάλω με big bang 200gb. Πως θα αλλάξει η ζωή μου; Υπάρχει κανένας περίεργος περιορισμός στη ταχύτητα, ή είναι όλα οκ; Στις λεπτομέριες βλέπω ότι είναι οκ για Ευρωπαϊκή ένωση. Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Εξαρτάται από το σε ποίο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας θα συνδεθείς σε περιαγωγή. Δοκίμασέ το, έστω για 1 μήνα, και πες μας εντυπώσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Μέχρι πότε ισχύει το Χ 5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Το μήνυμα που ήρθε εντός του bigbang λέει μέχρι 3/5 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts