konstantinos77 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Προσωπικά το έχω λατρέψει το Big Bang!! :p Είχα κερδίσει και στον διαγωνισμό που είχε τα φοβερά JBL Bluetooth ακουστικά... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Εγώ κέρδισα το ηχειάκι της JBL που αξίζει γύρω στα 25 ευρώ. Επίσης με την προσφορά που είχε πριν λίγες μέρες στο efood, έφαγα δωρεάν σουβλάκια αξίας 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 (edited) Εγώ κέρδισα το ηχειάκι της JBL που αξίζει γύρω στα 25 ευρώ. Επίσης με την προσφορά που είχε πριν λίγες μέρες στο efood, έφαγα δωρεάν σουβλάκια αξίας 10 ευρώ. Ειδικά η προσφορά του efood ήταν φοβερή, κρίμα που κράτησε τόσο λίγο. Edited October 16, 2020 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 16, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Η προσφορά για το efood, έχει επανέλθει στο app του CU Big Bang. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 (edited) Η προσφορά για το efood, έχει επανέλθει στο app του CU Big Bang. Σε εμένα δυστυχώς δεν εμφανίζεται, βλέπω μόνο την προσφορά για τα Adidas. Edited October 16, 2020 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 16, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Σε εμένα δεν εμφανίζεται, βλέπω μόνο την προσφορά για τα Adidas. Σήμερα πήρα κανονικά κωδικό για το efood. Τώρα βέβαια δεν την εμφανίζει. Λογικά επειδή είναι ανά 20 μέρες. Δεν ξέρω. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Πάντα επαιζα ξημερώματα Παρασκευής ή Σαββάτου και παντα είχα 600ρια, αλλά αυτήν την εβδομάδα το άλλαξαν. Και ολόκληρη την τουρτα και τον σκυλο χορτάτο δεν γίνεται παιδακια μου εκεί στην βονταφον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Μέχρι και το προηγούμενο ΣΚ και τέτοια ώρα να έπαιζες όπως τώρα έδινε 600αρια σε όλες τις πίστες. Τώρα δίνει 360,480 περισσότερα και λιγότερα 2 ή 3 τα 600αρια. Και επίσης έβγαλαν το πακέτο του ΣΚ που έδινε με 1.5€+1500 πόντους 5gb και έβαλαν ένα άλλο που δίνει με 1.6€ + 1000 πόντους 5gb για 2 ημέρες ενώ και το gigaday των 0.9€ + 900 πόντους δίνει 5gb για μια ημέρα αντί 3gb που έδινε πριν Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Όσο μπορούσα έφτανα τους αντίστοιχους κρυστάλλους που χρειαζόμουν και δίνοντας και κάποια χρήματα αγόραζα τα πακετα big bang που χρειαζόμουν. Κερδισμένος και εγώ και η βονταφον. Εάν τώρα δεν θα καταφέρνω να φτάνω τους απαιτούμενους κρυστάλλους, δεν θα δίνω τα εξτρά χρήματα ώστε να αγοράζω τα πακετα που θέλω. Χαμένος και εγώ και η βονταφον. Το να δημιουργεί δυσκολίες σε εμένα, πιστευοντας ότι θα δώσω τα πολλαπλασια χρήματα είναι εντελώς λάθος, διότι δεν θα διαθέτω τα πολλαπλασια χρήματα, αφου δεν έχω κρυμμένα λεφτά κάτω από το στρώμα ή θαμμένες λίρες στον κήπο. Τόσα χρόνια στην οικονομική κρίση και δεν έχουν καταλάβει ότι η ακρίβεια φέρνει χαμηλότερη κατανάλωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Ακριβώς έτσι. Το να μας κόψουν αυτή την ευκολία δε σημαίνει ότι θα τους δώσουμε τα 69€ για το απεριόριστο συμβόλαιο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Εγώ έπαιξα ξημερώματα Παρασκευης και μου έδινε 600αρια... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσο μπορούσα έφτανα τους αντίστοιχους κρυστάλλους που χρειαζόμουν και δίνοντας και κάποια χρήματα αγόραζα τα πακετα big bang που χρειαζόμουν. Κερδισμένος και εγώ και η βονταφον. Εάν τώρα δεν θα καταφέρνω να φτάνω τους απαιτούμενους κρυστάλλους, δεν θα δίνω τα εξτρά χρήματα ώστε να αγοράζω τα πακετα που θέλω. Χαμένος και εγώ και η βονταφον. Το να δημιουργεί δυσκολίες σε εμένα, πιστευοντας ότι θα δώσω τα πολλαπλασια χρήματα είναι εντελώς λάθος, διότι δεν θα διαθέτω τα πολλαπλασια χρήματα, αφου δεν έχω κρυμμένα λεφτά κάτω από το στρώμα ή θαμμένες λίρες στον κήπο. Τόσα χρόνια στην οικονομική κρίση και δεν έχουν καταλάβει ότι η ακρίβεια φέρνει χαμηλότερη κατανάλωση... Αν μειώσουν όμως τους απαιτούμενους κρυστάλλους και αυξήσουν λιγάκι τις τιμές για το ίδιο πακέτο δε θα το προτιμήσεις, δεδομένου ότι είναι πιο συμφέρον από τα κανονικά πακέτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Εάν δώσουν τα 100γιγα με 15.000 κρυστάλλους και 15€, καλοδεχούμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Προσωπικά το προτιμώ όπως είναι τώρα. Αρκεί να συνεχίσει να δίνει εντός της εβδομάδας 600αρια σε όλες τις πίστες. Μια αύξηση στο ποσό ενοχλεί περισσότερο την τσέπη μου και ας ζητάει λιγότερους κρυστάλλους. Σίγουρα βέβαια κάποια στιγμή χωρίς να μας ρωτήσουν, θα προβούν σε ότι αυξήσεις/αλλαγές θεωρήσουν ότι τους συμφέρει. Αν δε συμφέρει όμως εμάς μετά, θα τους χαιρετίσουμε.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Ας δώσουν και τις 2 επιλογές, ώστε αυτοί που δεν μπορουν να μαζεψουν 30.000 κρυστάλλους στον 1 μήνα να μπορουν με λίγο περισσοτερα λεφτά να παρουν το πακετο. Τους συμφέρει να παρουν 15€ από το να παρουν 0€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Καλησπέρα, εχω μια απορία, σορρυ αν έχει ήδη απαντηθεί. Οι κρύσταλλοι στο Big Bang εχουν κάποια ημερομηνία λήξης από τη μέρα συλλογής τους; Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Δεν έχουν ημερομηνία λήξης ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ας δώσουν και τις 2 επιλογές, ώστε αυτοί που δεν μπορουν να μαζεψουν 30.000 κρυστάλλους στον 1 μήνα να μπορουν με λίγο περισσοτερα λεφτά να παρουν το πακετο. Τους συμφέρει να παρουν 15€ από το να παρουν 0€ Πολύ σωστό και αυτό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Ενεργοποίησα το πακέτο του 1GB για 6 ώρες. Στην πραγματικότητα διαρκει 9 ώρες και οχι 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Αρα οι τσιγκούνηδες έκοψαν 3 ώρες απο το 8ωρο που είχαν πριν και έβγαζε 12ωρο.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Σημερα παντος μου εβγαλε ολες τις πιστες 600ρες, οσοι εχετε ακομα ζωες δοκιμαστε. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Ναι 600αρες έδινε και σήμερα το πρωί. Πάντως τώρα αν πας να μπεις λέει "το σκάφος μας χρειάζεται καύσιμα" Δοκιμάστε ξανά οπότε για άλλη μια φορά κάνουν εργασίες συντήρησης Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Ναι 600αρες έδινε και σήμερα το πρωί. Πάντως τώρα αν πας να μπεις λέει "το σκάφος μας χρειάζεται καύσιμα" Δοκιμάστε ξανά οπότε για άλλη μια φορά κάνουν εργασίες συντήρησης Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και εγω σημερα το παιζω και δινει 600αρες!! οσο για το παιχνιδι το cu around που σκαναρεις την φωτογραφια στο cu site αμα δεν το κανεις σου λεει << δυσκολευεσαι να εστιασεις και παιξε χωρις >>και ετσι παιζεις και αμα εισαι εκτος σπιτιου . Βεβαια αυτο το παιχνιδι ποτε δεν εχω καταφερει να το κερδισω και ενω μου βγαζει και τον χαρτη δεν εχω καταλαβει αυτο το αυτοκινητο τι ρολο βαραει αλλα το αφηνω και και στο game over κερδιζω 50 ποντους μια χαρα!!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 (edited) Δεν έχω καταλάβει το ακριβώς πρέπει να κάνω στο big bang. Κάνω ταπ στους πλανήτες αλλά ποτέ δε μαζεύω αυτά που πρέπει. Το ίδιο Και στο άλλο με το γρίφο.... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν κάνεις κάτι άλλο απο το να προσπαθείς να χτυπήσεις όσους περισσότερους κρυστάλλους μπορείς εντός των 30" Το "κολπο" είναι λίγη εξάσκηση και φυσικά να παιζεις τις ώρες/μέρες που δίνει 600 πόντους Οσο για τους γρίφους έχει συγκεκριμένη διαδικασία. Κάποιος ανέβασε βίντεο με το πως λύνονται οσο πιο γρήγορα το λύσεις, παίρνεις και περισσότερους πόντους. Το βίντεο δείχνει και πως εμφανίζουμε τον χάρτη αλλά δε χρειάζεται και χάνεις έξτρα χρόνο. Ξεκινάς απο εκεί που πατάς για να εμφανιστεί το κλειδί, μετά πας στη πόρτα του γκαράζ και συνεχίζεις με την γέφυρα που θέλει πάτημα και κράτημα για να ανέβει και να μπορέσει να περάσει το αμάξι Edited October 25, 2020 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Δεν έχω καταλάβει το ακριβώς πρέπει να κάνω στο big bang. Κάνω ταπ στους πλανήτες αλλά ποτέ δε μαζεύω αυτά που πρέπει. Το ίδιο Και στο άλλο με το γρίφο.... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 καλησπερα οσοι εχουνε cu και δεν μπορουνε να κατεβασουνε την εφαρμογη στο κινητο τους λογω οτι δεν υποστηριζεται μπορουνε απο αλλο κινητο που εχει την δυνατοτητα να κατεβασει το my cu app να μπουνε με χρηση των κωδικων τους και να δουνε εκει τους ποντους τους και να εξαργυρωσουνε τους κρυσταλλους , πολυ καλο!! . Εγω ειχα παιξει πολυ παλια απο κινητο iphone με αλλαγη χρηστη και ειχα μαζεψει κρυσταλλους που δεν μπορουσα να κατεβασω εγω την εφαρμογη στο κινητο μου και με αυτον τον τροπο μπορω να το ενεργοποιω πχ απο το κινητο του πατερα μου. Παντως αμα πατησετε το παιξτε σε παει στο bing bang αλλα μονο στου κατοχου που εχει καρτα σημ το κινητο. Επισης αμα καποιος ενεργοποιει πακετα που δινουνε κρυσταλλους συμφερει να τα ενεργοποιησει απο το my cu app ειτε για δικο του κινητου ειτε για αλλο με τους κωδικους του , και ετσι αμα δεν μπορει να το παιξει για το δικο του λογαριασμο θα τα κερδιζει μονο απο ενεργοποιηση του πακετου , κατι ειναι και αυτο απο το καθολου!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 (edited) Για κάποιο λόγο που μόνο η vodafone ξέρει στην εφαρμογή στο android δεν γίνεται log in όπως γίνεται στο ios και μπορεις να παίξεις χωρις να έχεις την σιμ μέσα στο κινητό. Edited November 1, 2020 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts