NasosMazdaspeed6 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 καλησπερα παιδια,καλη βδομαδα! η παραδοση λεει οτι απο σημερα μεχρι και το πολυ τελος Δεκεμβριου θα το εχουμε κι εμεις,περνα του τ εχει δηλωσει η Σονυ! τυχαια τα εμειλ μου σημερα πηγαινοντας πισω στον χρονο,σε ενα xperia xa2 ultra που ακομη εχω,21 Δεκεμβριου και 22 ηρθαν ολα τα update! για να δουμε:) Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Καλησπέρα Νάσο!:) Κανονικά έτσι πρέπει να γίνει αν και ένα μικρό δισταγμό τον έχω. Το κινητό δουλεύει πολύ ομαλά και φοβάμαι τίποτα bugs με το android 11 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Ήρθε καί τό 11 Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Θα το κανεις τελικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 (edited) Καλησπέρα παιδιά!! ΤΙ ΣΑΣ Έλεγα Μόλις ΧΘΕΣ??????? 21 με 22 Δεκεμβρίου????? Πρωί πρωί και εμένα μου ήρθε το ANDROID 11 και φυσικα το εβαλα:):):):):) όλα είναι μια χαρά μέχρι στιγμής,το μόνο ΜΙΑ φορά που μου έκανε με το που πήγα να δω σε λφι κάμερα με το που τελείωσε η εγκατασταση,με το που γυρίζω για σελφι,λεει η κάμερα δεν ανταποκρίνεται!δεν μου το ξανάκανε έκτοτε!!! βέβαια ,κάποια στιγμή το είχε κάνει και με 10!\ Έχουμε πια και τα 4Κ 120 slow motion!!!!! Edited December 22, 2020 by NasosMazdaspeed6 Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Εγώ ακόμα δεν το έχω κατεβάσει. Θα το κάνω το βράδυ με την ησυχία μου. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 με το καλό Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 15 χαρακτηριστικα του android 11 στο xperia 1 ii Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 πως λειτουργεί το screen recorder? Που χρησιμεύει? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Ποιο είναι βρε παιδια αυτό το air drop στο τελος του βιντεο?ποιο εικονιδιο?ποια λειτουργια?:rolleyes: Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Γράψε airdrop στην μπάρα με το search και πιστεύω θα στο βγάλει Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 όχι,τιποτα,μηπως πρέπει να τα γυρίσω αγγλικά για λίγο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα τόσο απλό τελικά!ήταν το κουμπί nearby share και μπερδευτηκα εντελως ,κολλησα με το airdrop:lol: Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Ευτυχώς και εγώ το airdrop θα έψαχνα να βρω:lol: Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Το έβαλα. Ερωτήσεις: Σάς έχει και εσάς μικρύνει η κουρτίνα από πάνω όταν τραβάς να εμφανιστούν Bluetooth, WiFi, δεδομένα κ.α?? Επίσης δεν σάς φαίνεται ότι η φωτεινότητα έχει γίνει ακόμα περισσότερη?? Τέλος ας μου πει κάποιος που χρησιμεύει η εγγραφή οθόνης και ήχου? Κλείνοντας όταν πατάς το κουμπί για on/off σου δίνει τις επιλογές από πάνω?? Χάλια αυτό Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καί έχουν γίνει μικρές αλλαγές στα gestures όταν θέλεις να δεις όλες τίς ανοιχτές εφαρμογές σού, πρέπει την κίνηση να την κάνεις από χαμηλά και όχι από την μέση τής οθόνης που μπορούσες κάποτε. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Το έβαλα. Ερωτήσεις: Σάς έχει και εσάς μικρύνει η κουρτίνα από πάνω όταν τραβάς να εμφανιστούν Bluetooth, WiFi, δεδομένα κ.α?? Επίσης δεν σάς φαίνεται ότι η φωτεινότητα έχει γίνει ακόμα περισσότερη?? Τέλος ας μου πει κάποιος που χρησιμεύει η εγγραφή οθόνης και ήχου? Κλείνοντας όταν πατάς το κουμπί για on/off σου δίνει τις επιλογές από πάνω?? Χάλια αυτό Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καί έχουν γίνει μικρές αλλαγές στα gestures όταν θέλεις να δεις όλες τίς ανοιχτές εφαρμογές σού, πρέπει την κίνηση να την κάνεις από χαμηλά και όχι από την μέση τής οθόνης που μπορούσες κάποτε. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η εγγραφη οθονης ειναι οταν θες πχ. να εγγραψεις την επιφανεια εργασιας σου σε χρηση, μια βιντεοκληση,ενα live, μια εργασια,ενα παιχνιδι κλπ. Πως εχουμε το screenshot για στιγμιαια αποτυπωση εικονας,τωρα εχεις δυνατοτητα να γραψεις βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Η εγγραφη οθονης ειναι οταν θες πχ. να εγγραψεις την επιφανεια εργασιας σου σε χρηση, μια βιντεοκληση,ενα live, μια εργασια,ενα παιχνιδι κλπ. Πως εχουμε το screenshot για στιγμιαια αποτυπωση εικονας,τωρα εχεις δυνατοτητα να γραψεις βιντεο. Και η εγγραφή ήχου που γράφει? Κατα την διάρκεια μιας κλήσης να κάνω record την συνομιλία? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Και η εγγραφή ήχου που γράφει? Κατα την διάρκεια μιας κλήσης να κάνω record την συνομιλία? Νομιζω για εγγραφη κλησης δεν μπορεις απο το android 10 και επειτα. Δεν ξερω αν κληση με ανοιχτη ακροαση αν θα κανει εγγραφη. Ομως αν βαλεις να παιξει ενα βιντεο ή γραψεις βιντεοκληση σε messenger κλπ,θα την γραψει λογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Αν ενεργοποιήσεις το screen recorder και μετά κανείς κλήση, η κατά την διάρκεια μιας κλήσης, θα την καταγράψει κανονικά. Αρκεί να επιλέξεις microphone στο screen recorder ως πηγή ήχου. Δοκιμασμένο σε Pixel 4 XL. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 23, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Ωραίος!! Thanks. Το κινητό δείχνει ακόμα πιο γρήγορο αλλά διακρίνω περισσότερο battery drain παραπάνω. Θα δείξει! Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Τουλαχιστον μια βδομαδα να περασει με το update περασμενο και μετα θα δεις για battery drain κλπ που μπορει να προκυψουν. Καπως ετσι γινοταν σε αλλα κινητα μου και στρωνανε μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 τολμώ να πω έως τώρα,οτι δεν είδα κανένα battery drain,το κινητο οπως ηταν ειναι Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Πρώτη φορά σήμερα άνοιξα την απλή κάμερα στα γρήγορα και μου κόλλησε ξανά όπως χθες παιδιά! μου έβγαλε μήνυμα επανεκιννησης κάμερας. καμμία 10αρια φορές άνοιξα κι έκλεισα την εφαμρογη της κάμερας,δεν το ξανάκανε Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 23, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Να σου πω όταν το είχα πρωτοδιαβάσει απο εσένα το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τσεκάρω τις κάμερες αλλά ευτυχώς όλα καλά! Και σήμερα 3 φωτογραφίες τα παιδιά μου και 2 κάτι βλακείες τις τράβηξα όλα καλά! Έχει clear cashe να κάνεις? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 εννοείς φίλε μου από την επισκόπηση συσκευής εκεί που καθαρίζει?? πάντα κάνω,ενω παράλληλα κάθε βράδυ το κινητό κλείνει! Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts