r31134 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Ακριβως ιδιο κωδικο εχει το δικο μας update στο 5αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 18, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Δεκεμβρίου σωστά? Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Δεν ξερω λεπτομεριες αλλα μου εκανε εντυπωση που απο σημερα εχουμε ιδιο αριθμο εκδοσης λογισμικου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Δεκεμβρίου σωστά? Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk1 Δεκεμβρίου 2020 και στο 5ii Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 καλησπέρα παιδιά!μου ήρθε και εμένα σήμερα η 178 :)την έβαλα λοιπόν,αλλα ξέρουμε αν βελτιώνει κάτι σε...κάτι?:rolleyes::lol: Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 18, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 κάποια Bugs σε εμάς τα διορθώνει αλλά ως γνωστόν η Sony είναι κρυψίνους Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 Νίκο,επρεπε να με έβλεπες με τα χιόνια!τράβαγα πλάνα και με τα τρία κινητά συνέχεια!με κάθε ένα το ίδιο τοπίο ,ίδιες συνθήκες και συνέκρινα! τράβηξα ακόμη και με το 950 xl που ακομη εχω :p Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 19, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 Νίκο,επρεπε να με έβλεπες με τα χιόνια!τράβαγα πλάνα και με τα τρία κινητά συνέχεια!με κάθε ένα το ίδιο τοπίο ,ίδιες συνθήκες και συνέκρινα! τράβηξα ακόμη και με το 950 xl που ακομη εχω :p Έλα ρε Νάσο βάλε κανένα συγκριτικό στο forum Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 πολύ ευχαρίστως και πιθανότατα Κυριακή Νίκο! το φόρουμ σηκώνει όμως επισύναψη αρχείων μεγάλων? Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 19, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 πολύ ευχαρίστως και πιθανότατα Κυριακή Νίκο! το φόρουμ σηκώνει όμως επισύναψη αρχείων μεγάλων? όχι ή μέσω http://www.flickr.com ή μέσω google photo ανοίγεις λεύκωμα και κοινοποιείς τον σύνδεσμο Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 23, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 Καθόλου άσχημα Η μπαταρία έφτιαξε κι άλλο με την 11αρα Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 23, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 6ωρο με 2 ημέρες ανοιχτό και σχεδόν 1:30 ώρα ομιλία καί να μένει 26% με όλη την ημέρα Bluetooth με ρολόι η ακουστικά η αυτοκίνητο. Μακάρι να μείνει έτσι. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 γίγαντας μιλάμε!!!!! Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Ερωτηση: Πως και δεν εισαι συνδεμενος στο 5GHz δικτυο του wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 24, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Δεν ξέρω... Μπορώ να κάνω εγώ κάτι για αυτό?? Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Αν το ρουτερ εκπεμπει στα 5Ghz, επελεξε αυτο το δικτυο αντι του 2.4. Αναλογα το ρουτερ παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 24, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Θα πρέπει να μιλήσω με cosmote φαντάζομαι? Αλλιώς υπάρχει άλλος τρόπος? Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Ποιο ρουτερ εχεις; Αν το υποστηριζει, μπαινεις στις ρυθμισεις του ρουτερ και το κανεις να εκπεμπει και στις δυο συχνοτητες. Μην μπερδευτεις αν δεν εισαι βεβαιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 24, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 (edited) Μοντέλο router speedport entry 2i Δεν παίζει σε αυτά τα GHz Πρέπει να πάω στο plus αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 24, 2021 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Οχι,μια χαρα εισαι μ αυτο. Ειναι καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 καλησπέρα παιδιά! αυτό με την κάμερα ,να διακόπτεται η εφαρμογή μου το ξανάκανε στο πρώτο άνοιγμα της γρήγορα που χρειάστηκα!δηλαδή,θελω να φωτογραφίσω κάτι,βγαζω το κινητό,ξεκλειδωνω,παταω!πρέπει να ήταν η 11 η φορά! Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 27, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Καλησπέρα Νάσο. Φίλε δεν μου το έχει κάνει ποτέ αυτό από την ημέρα πού το αγόρασα. Δεν ξέρω τι να σου πω... Το κανονικό app στο κάνει η το photo pro?? Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianntsllos Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Καλήσπερα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Πήρα το κινητό εδώ και πέντε μέρες. Όλα καλά ας απλά η ένταση για τα μηνύματα γενικά είναι χαμηλά. Messenger, viber ..... Γενικά όλα τα notifications του κινητού. Έρχοντας από S10 Plus. Λες και τα χαμηλώνει το κινητό γιατί σαν notification ήχος τα παίζει δυνατά. Μόνο στο messenger και viber. Σε εσάς πως είναι η ένταση; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 27, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Καλησπέρα και καλορίζικο. Δηλαδή πατάς το κουμπί στο πλάι του κινητού και είναι πάνω απο την μέση? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianntsllos Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Ευχαριστώ πολύ. Τέρμα είναι. Κανονικά δουλεύει. Απλά σαν ένταση δεν ακούγονται δυνατά όταν έρχονται text messages η αλλά μηνύματα. Ακούγονται χαμηλά σαν μηνύματα. Μόνο εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts