jsimeo Δημ. June 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2022 (edited) Έχεις μια αποκλειστική πρόσκληση... Τιποτα, μαλλον δεν ερχεται πλεον κοσμος στην Q. Ενας μηνας, ουτε ενα ατομο δεν πατησε τον συνδεσμο που μολις αφαιρεσα αφου εληξε. Edited July 28, 2022 by jsimeo ληξη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 (edited) Έχω link για κονέ το οποίο λήγει στις 11 του Νοεμβρίου. Αν κάποιος καινούργιος συνδρομητής της q θέλει να πάρει 12gb με διάρκεια ένα χρόνο, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να σου στείλω το link και να προχωρήσει η διαδικασία. Θυμίζω ότι ο καινούργιος συνδρομητής πρέπει να είναι στο δίκτυο μέχρι 15 μέρες και να έχει κάνει ήδη σε αυτό το διάστημα τουλάχιστον μία ανανέωση των 10 ευρώ. Edited October 16, 2022 by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 Μόνος μου τα γράφω μόνος μου τα βλέπω 😁 Έχω και πάλι ενεργό link μέχρι 6 του Ιούνη αν τυχόν έρθει κάποιος καινούργιος στην q και θέλει τα 12 GB. Περισσότερα με π.μ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 On 11/5/2023 at 1:44 ΜΜ, kmpatra said: Μόνος μου τα γράφω μόνος μου τα βλέπω 😁 Έχω και πάλι ενεργό link μέχρι 6 του Ιούνη αν τυχόν έρθει κάποιος καινούργιος στην q και θέλει τα 12 GB. Περισσότερα με π.μ. Λογικό να τα γράφεις μόνος σου και να τα βλέπεις μόνος σου έτσι όπως κατάντησαν τη Q... Ποιος θέλει πλέον να έρθει Q έτσι όπως τα κατάφεραν? 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου On 15/5/2023 at 3:12 ΜΜ, bbbb said: Λογικό να τα γράφεις μόνος σου και να τα βλέπεις μόνος σου έτσι όπως κατάντησαν τη Q... Ποιος θέλει πλέον να έρθει Q έτσι όπως τα κατάφεραν? Υπάρχει κανείς να μου δώσει λινκ για κονέ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 8 ώρες πριν, gpapas640 said: Υπάρχει κανείς να μου δώσει λινκ για κονέ; https://www.myq.gr/referme/fc218135-fe98-46ba-acf7-d47f56d250a6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Για μείνουν 9.80€ υπόλοιπο τι αρχικό ποσό πρέπει να φορτίσω; 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts