s_wind Δημ. January 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2022 Εχουμε ξαναγραψει οτι η διαδικασια τσεκαρισματος πολλες φορες ειναι πλασματικη αναλογα την κυψελη κινητης το καλυτερο ειναι απο το μενου της συσκευης οσο μικροτερο dBm τοσο καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 Για πείτε τίποτα για την αναβάθμιση. Σήμερα ήρθε σε μένα. Android 12. Έχει κάποια εξωτερική διαφορά η αναβάθμιση; δημιουργεί τίποτα θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. January 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2022 On 10/1/2022 at 2:17 ΠΜ, s_wind said: Κάποιο οδηγό να εφαρμόσουμε για καλύτερη αυτονομία εσύ που γνωρίζεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. January 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2022 Ειδατε καμια διαφορα με το 12αρι στην μπαταρια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2022 (edited) Δύο καλοδεχούμενες προσθήκες στο UI4 παρέα με Android12: - AOD με δυνατότητα ενεργοποίησης ΜΟΝΟ όταν υπάρχει ειδοποίηση. - Φόρτιση μέχρι 85% για προστασία μπαταρίας, εφόσον το επιθυμούμε. Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με τις νέες αφίξεις. Ότι πέφτει μπροστά μου... Έκανα αναβάθμιση χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα προς το παρόν δείχνουν να δουλεύουν απροβλημάτιστα. Edited January 21, 2022 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. January 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2022 Πως σας φαίνεται η καταναλωση της μπαταρίας; είναι normal? Το θέμα ειναι ακόμα και όταν δεν παίζω παιχνίδια τέτοια ώρα σ αυτό περίπου το ποσοστό έχει πέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 On 21/1/2022 at 2:47 ΜΜ, pavlidisc said: Δύο καλοδεχούμενες προσθήκες στο UI4 παρέα με Android12: - AOD με δυνατότητα ενεργοποίησης ΜΟΝΟ όταν υπάρχει ειδοποίηση. - Φόρτιση μέχρι 85% για προστασία μπαταρίας, εφόσον το επιθυμούμε. Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με τις νέες αφίξεις. Ότι πέφτει μπροστά μου... Έκανα αναβάθμιση χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα προς το παρόν δείχνουν να δουλεύουν απροβλημάτιστα. Από που ρυθμίζουμε την ειδοποίηση να ανάβει AOD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 Από που ρυθμίζουμε την ειδοποίηση να ανάβει AOD? Ρυθμίσεις - Κλείδωμα οθόνης - Always On Display.from my S10lite 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 On 29/1/2022 at 8:32 ΠΜ, pavlidisc said: Ρυθμίσεις - Κλείδωμα οθόνης - Always On Display. from my S10lite ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 Καλημερα. ερωτηση κρισεως : αξιζει λετε να παω στο S20:? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONLY4G Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 6 ώρες πριν, anastasiah said: Καλημερα. ερωτηση κρισεως : αξιζει λετε να παω στο S20:? Καινούργιο;; πόσο έχει πλέον;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 7 minutes ago, ONLY4G said: Καινούργιο;; πόσο έχει πλέον;; 494 ευρω 5g μπλε,το δικο μας ποσο να πιανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. February 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2022 14 ώρες πριν, anastasiah said: 494 ευρω 5g μπλε,το δικο μας ποσο να πιανει? 300 ευρώ το έδωσα το Σεπτέμβριο που μας πέρασε και ήταν σε κατάσταση βιτρίνας ( 6/128 ). Δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις αυτή τη τιμή τώρα. Το θέμα είναι ότι δύσκολα με μπορείς να αντικαταστήσεις αυτή τη συσκευή με κάτι ανάλογο, σε λογική τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Τα ακουστικά, έχουν πολύ θέμα...Όποτε θέλουν συνδέονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 10 minutes ago, rapsodos1979_ said: Τα ακουστικά, έχουν πολύ θέμα...Όποτε θέλουν συνδέονται! Και τα δικά μου κάποιες φορές. Η θύρα φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 On 27/2/2022 at 10:56 ΜΜ, anastasiah said: Και τα δικά μου κάποιες φορές. Η θύρα φταίει; Θα τσεκάρω με τα ακουστικά του brother και θα ενημερώσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 Καλησπέρα.Υπάρχει τρόπος να τραβάς βίντεο ταυτόχρονα και με εμπρός και με πίσω κάμερα;Υποτίθεται ότι σε κάποια μοντέλα δόθηκε αυτή η δυνατότητα. Και νομίζω κάποια σειράς 10 το έχουν.Στο δικό μας έχετε βρει κάτι;Με μαμά λογισμικό μιλάω. from my S10lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Το κινητό το έδωσα, με πόνο καρδιάς..Ευχαριστώ για την φιλοξενία..Καλή συνέχεια! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 28 minutes ago, rapsodos1979_ said: Το κινητό το έδωσα, με πόνο καρδιάς..Ευχαριστώ για την φιλοξενία..Καλή συνέχεια! Αν επιτρέπεται σε ποιο πήγες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 2 ώρες πριν, rapsodos1979_ said: Το κινητό το έδωσα, με πόνο καρδιάς..Ευχαριστώ για την φιλοξενία..Καλή συνέχεια! Βίοι παράλληλοι μου φαίνεται. Και εγώ το έδωσα αρχές Σεπτεμβρίου με βαριά καρδιά, αλλά μπόρεσα και πήρα 300 ευρώ. Την ίδια μέρα είχα βρει το Redmi note 10 pro, μεταχειρισμένο 10 ημερών αγορασμένο από Κωτσόβολο, άριστο με 2 χρόνια εγγύηση infoquest. Έδωσα γιαυτό 200 ευρώ. Τελικά το deal δεν ήταν καθόλου άσχημο και το RN 10 Pro το έχω καταευχαριστηθεί. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Εγώ σε κάνα 3μηνο κλείνω 2ετια.Θα το πάω για αλλαγή μπαταρίας εντός εγγύησης (29€) με αίτημα να αλλάξουν και οθόνη λόγω μικρού green tint (εαν δεχτούν να αλλάξουν οθόνη τότε η μπαταρία πάει πακέτο οπότε δεν θα πληρώσω ούτε τα 29€) και θα το κρατήσω άλλα 2 χρόνια.Απόλυτα ικανοποιημένος από την συσκευή, από το One UI αλλά και από την Samsung η οποία το υποστηρίζει πλήρως. Υποστηρίζεται επίσης και από την Cosmote με WiFi Calling και VoLTE πράγμα που το κάνει να δουλεύει εντελώς απροβλημάτιστα σε όλες τις συνθήκες. Ήρθε με Android 10 οπότε, σύμφωνα με τα όσα έχει πει η Samsung, θα πάρει και 13.Μονο το 5G θα με κάνει να το αλλάξω, αλλά αυτό για να γίνει must εντός Ελλάδος, έχουμε δρόμο ακόμα. :-) from my S10lite 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, pavlidisc said: Εγώ σε κάνα 3μηνο κλείνω 2ετια. Θα το πάω για αλλαγή μπαταρίας εντός εγγύησης (29€) με αίτημα να αλλάξουν και οθόνη λόγω μικρού green tint (εαν δεχτούν να αλλάξουν οθόνη τότε η μπαταρία πάει πακέτο οπότε δεν θα πληρώσω ούτε τα 29€) και θα το κρατήσω άλλα 2 χρόνια. Απόλυτα ικανοποιημένος από την συσκευή, από το One UI αλλά και από την Samsung η οποία το υποστηρίζει πλήρως. Υποστηρίζεται επίσης και από την Cosmote με WiFi Calling και VoLTE πράγμα που το κάνει να δουλεύει εντελώς απροβλημάτιστα σε όλες τις συνθήκες. Ήρθε με Android 10 οπότε, σύμφωνα με τα όσα έχει πει η Samsung, θα πάρει και 13. Μονο το 5G θα με κάνει να το αλλάξω, αλλά αυτό για να γίνει must εντός Ελλάδος, έχουμε δρόμο ακόμα. 🙂 from my S10lite Πολύ σωστή προσέγγιση. Μακάρι να σου βγει. Είναι η πιο ισορροπημένη συσκευή που είχα ποτέ. Χαρακτηριστικά ναυαρχίδας και τιμή midrange ( όσοι το είχαμε αγοράσει τότε από την προσφορά ). Το μόνο σπαστικό που με κούρασε και δεν το έχω καταλάβει ακόμη, είναι η λειτουργία του fm radio. Έπαιζε το ραδιόφωνο, μόνο με ένα συγκεκριμένο τύπο ακουστικών. Όλα τα άλλα - ακόμη και Samsung usb-c - δεν τα αναγνώριζε σαν κεραία ραδιοφώνου. Όταν χάλασαν τα μαμά ακουστικά ταλαιπωρήθηκα πολύ να βρω τα ίδια. Edited March 25, 2022 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 9 ώρες πριν, pavlidisc said: Εγώ σε κάνα 3μηνο κλείνω 2ετια. Θα το πάω για αλλαγή μπαταρίας εντός εγγύησης (29€) με αίτημα να αλλάξουν και οθόνη λόγω μικρού green tint (εαν δεχτούν να αλλάξουν οθόνη τότε η μπαταρία πάει πακέτο οπότε δεν θα πληρώσω ούτε τα 29€) και θα το κρατήσω άλλα 2 χρόνια. Απόλυτα ικανοποιημένος από την συσκευή, από το One UI αλλά και από την Samsung η οποία το υποστηρίζει πλήρως. Υποστηρίζεται επίσης και από την Cosmote με WiFi Calling και VoLTE πράγμα που το κάνει να δουλεύει εντελώς απροβλημάτιστα σε όλες τις συνθήκες. Ήρθε με Android 10 οπότε, σύμφωνα με τα όσα έχει πει η Samsung, θα πάρει και 13. Μονο το 5G θα με κάνει να το αλλάξω, αλλά αυτό για να γίνει must εντός Ελλάδος, έχουμε δρόμο ακόμα. :-) from my S10lite Εντός διετίας η αλλαγή μπαταρίας κοστίζει 29 ευρώ; που; στην smartec? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Εντός διετίας η αλλαγή μπαταρίας κοστίζει 29 ευρώ; που; στην smartec? Θεσσαλονίκη.Microtech. Μου είπαν ότι εντός εγγύησης δεν πληρώνεις την εργασία. Πληρώνεις μόνο το ανταλλακτικό το οποίο έχει 29€.from my S10lite 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Πολύ σωστή προσέγγιση. Μακάρι να σου βγει. Είναι η πιο ισορροπημένη συσκευή που είχα ποτέ. Χαρακτηριστικά ναυαρχίδας και τιμή midrange ( όσοι το είχαμε αγοράσει τότε από την προσφορά ). Το μόνο σπαστικό που με κούρασε και δεν το έχω καταλάβει ακόμη, είναι η λειτουργία του fm radio. Έπαιζε το ραδιόφωνο, μόνο με ένα συγκεκριμένο τύπο ακουστικών. Όλα τα άλλα - ακόμη και Samsung usb-c - δεν τα αναγνώριζε σαν κεραία ραδιοφώνου. Όταν χάλασαν τα μαμά ακουστικά ταλαιπωρήθηκα πολύ να βρω τα ίδια. Το είχα πάρει κοντά στα 400€ από την προσφορά του Γερμανού.Ακουστικά δεν χρησιμοποιώ. Στο κουτί είναι ακόμα. Θυμάμαι τότε που ψαχνόσουν και δεν έβγαζες άκρη. Είναι όντως πολύ κακό που δεν ήταν συμβατή η συσκευή με άλλα type c ακουστικά.Θα ήθελα ασύρματη φόρτιση και ποιοτικότερο ήχο στο ηχείο (ή στα ηχεία... μακάρι να είχε 2). Μόνο αυτά μου λείπουν. Αλλά δεν είναι αμάν και ντε για μένα.from my S10lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts