CRISPAF77 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Σε μένα πάντως ρε παιδιά ακούγεται κανονικά από το πρώτο χτύπημα,τι να πω; Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Σε μένα πάντως ρε παιδιά ακούγεται κανονικά από το πρώτο χτύπημα,τι να πω; Σε μένα όχι.. είναι αυξανόμενο.. επειδή δεν το έχω πολύ το αγγλικό όποιος θέλει κ μπορεί ας τους το πει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Και σε μένα είναι μια χαρά δεν είναι αυξανόμενο. Αλλά αν θυμάμαι καλά στο Android 9 υπήρχε η επιλογή και την είχα απενεργοποιήσει. Αλλά έτσι και αλλιώς έκανα factory reset για να μείνει από τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Παιδιά φορτηστη αυτοκινήτου και καλώδιο τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Παρατήρησα αν κάνεις επανεκκίνηση ότι χάνει το εφέ μετάβασης στην αρχική σελίδα κ γυρνάει στην προεπιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Oταν έκανα ρουτ στην c26, με orange fox, έγραψε : E unable to decrypt FBE device Χωρίς να ξέρω τι είναι ακριβώς, υποθέτω με την κρυπτογράφηση. Και το screenshot https://postimg.cc/9RNWq7Nm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 (edited) Να και μια σκοτεινή από εμένα... που μου φαίνεται μια χαρά (με χαμηλότερη ποιότητα από το tapatalk) Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 29, 2020 by Eldir Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Να και μια σκοτεινή από εμένα... που μου φαίνεται μια χαρά (με χαμηλότερη ποιότητα από το tapatalk) Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εεεεε άμα είσαι έξω από την Interamerican τότε έχεις καλύτερη οπτική γωνία έτσι εξηγείται :lol: Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Εεεεε άμα είσαι έξω από την Interamerican τότε έχεις καλύτερη οπτική γωνία έτσι εξηγείται :lol:Χαχαχα το βρήκες ρε μπαγάσα... απο Ηλιούπολη είσαι?? Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Να και μια σκοτεινή από εμένα... που μου φαίνεται μια χαρά (με χαμηλότερη ποιότητα από το tapatalk) Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚι εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Και η δική μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Χαχαχα το βρήκες ρε μπαγάσα... απο Ηλιούπολη είσαι?? Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γειτονακι απο Αργυρουπολη:D Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Λοιπόν τέταρτη μέρα σήμερα με το θηρίο... μεχρι στιγμής όλα είναι πάραπανω από καλά... το μόνο που με έχει προβλημάτισει είναι η διάρκεια μπαταρίας... είμαι με την 26 και έχω SOT 6 με 6.30 ώρες... Παρατήρησα επίσης οτι με δεδομένα η μπαταρία πέφτει ακόμα πιο γρήγορα... τι να πω... ίσως φταίει ο nova launcher...δεν ξέρω τι κάνω λάθος...ελπίζω σε κανένα επόμενο update να στρώσει Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Δεν είναι άσχημα..αν αναλογιστεί κανείς τα 90hz ..τι φωτεινότητα παίζεις??κάπου εκεί βγάζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Δεν είναι άσχημα..αν αναλογιστεί κανείς τα 90hz ..τι φωτεινότητα παίζεις??κάπου εκεί βγάζει..Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί πριν είχα το Mi 9... με το οποίο μετά από 10 μήνες και φωτεινότητα στη μέση, είχα 6 ώρες SOT παρόλο τα 3300 mah που έχει... Και εδώ τη φωτεινότητα στη μέση την έχω... Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Όντως πολύ μικρό sot κάτι μπορεί να παίζει με την αναβάθμιση. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Πόσο βγάζει στους υπόλοιπους?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Καλημέρα και εγώ στο παρεάκι της realme!! Παρέλαβα καί εγώ τό κινητό πριν δύο μέρες, καί πραγματικά είναι σούπερ!! Να ρωτήσω. Εμένα βλέπω φοράει γυαλί στην οθόνη. Έτσι έρχεται? Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Καλημέρα και εγώ στο παρεάκι της realme!! Παρέλαβα καί εγώ τό κινητό πριν δύο μέρες, καί πραγματικά είναι σούπερ!! Να ρωτήσω. Εμένα βλέπω φοράει γυαλί στην οθόνη. Έτσι έρχεται? Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι είναι προεγκατεστημένη ζελατίνα από το εργοστάσιο..εγώ το έβγαλα κ ψάχνω κάτι ποιοτικό πχ nillkin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Ναι είναι προεγκατεστημένη ζελατίνα από το εργοστάσιο..εγώ το έβγαλα κ ψάχνω κάτι ποιοτικό πχ nillkinΓια πιο λόγο? Εμένα μου φαίνεται οκ. Δεν ξέρω βέβαια πως είναι χωρίς αυτό. Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Για πιο λόγο? Εμένα μου φαίνεται οκ. Δεν ξέρω βέβαια πως είναι χωρίς αυτό. Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το πήρα από αγγελία κ ήταν λίγο ταλαιπωρημένο..κ το έβγαλα τελείως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Το πήρα από αγγελία κ ήταν λίγο ταλαιπωρημένο..κ το έβγαλα τελείως..Α οκ. Καλά έκανες. Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να ρυθμίσουμε να παίζει μια εφαρμογή στα 60Hz αντί 90Hz?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να ρυθμίσουμε να παίζει μια εφαρμογή στα 60Hz αντί 90Hz??Δεν νομίζω ότι γίνεται... Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Το δικό μου είναι 12/256 και 4 ημερών. Φοράω 10άρα κι έχω κοντά 5 ώρες στο 50% με χρήση μόνο 4g και μπόλικες φωτογραφίες. Σούπερ, όχι απλώς καλά! Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Το δικό μου είναι 12/256 και 4 ημερών. Φοράω 10άρα κι έχω κοντά 5 ώρες στο 50% με χρήση μόνο 4g και μπόλικες φωτογραφίες. Σούπερ, όχι απλώς καλά!Τα νούμερα που λες δεν ισχύουν Ανέβασε screenshot Oριακα σε εμένα 5.5-6 ωρες Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts