jnr Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 mobile59 μια χαρα κανει update στις εφαρμογες που λες, δοκιμασε να καθαρισεις την μνημη απο το playstore μηπως φτιαξει.οσο για το netflix ,εχει μπει σαν εφαρμογη συστηματος πλεον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triple_sec Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 καλημέρα σε όλους. βρήκα τελικά οθόνη, υποτίθεται αυθεντική από AliExpress, την περιμένω να έρθει. δύο γνώμες θέλω από τη μικρή κοινότητα του Plex: - θα προτείνατε κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για την εργασία; το iRepair το αναλαμβάνει με 25 ευρώ, έχει κάποιος εμπειρία επισκευής για συσκευή χωρίς επίσημη υποστήριξη σε αυτούς. - (για να μην ξανασπάσει και έχουμε τα ίδια) κάποια καλή πρόταση για tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 καλημέρα σε όλους. βρήκα τελικά οθόνη, υποτίθεται αυθεντική από AliExpress, την περιμένω να έρθει. δύο γνώμες θέλω από τη μικρή κοινότητα του Plex: - θα προτείνατε κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για την εργασία; το iRepair το αναλαμβάνει με 25 ευρώ, έχει κάποιος εμπειρία επισκευής για συσκευή χωρίς επίσημη υποστήριξη σε αυτούς. - (για να μην ξανασπάσει και έχουμε τα ίδια) κάποια καλή πρόταση για tempered glass? Για tempered glass δεν έχω ψάξει ακόμα μιας και καλά κρατάει η ζελατίνα που είχε επάνω. Ότι υπάρχει μάλλον μόνο στο ali express είναι, δεν έχω δει πουθενά αλλού για το κινητό αυτό αξεσουάρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 παρατηρω οτι οταν ερχεται μυνημα αναβει ενα μπλε φως γυρω απο την οθονη περιμετρικα σαν τυπου notification ....το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- mobile59 μια χαρα κανει update στις εφαρμογες που λες, δοκιμασε να καθαρισεις την μνημη απο το playstore μηπως φτιαξει.οσο για το netflix ,εχει μπει σαν εφαρμογη συστηματος πλεον.... την τριτη φορα τις εκανε,τις προηγουμενες δυο εκανε ολες τις αλλες αλλα οχι αυτες τις δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Να αυτό περιμένουμε να έρθει με ενημέρωση, το notification light, αλλα ενημέρωση δεν έρχεται. Τι έκδοση λογισμικού εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Να αυτό περιμένουμε να έρθει με ενημέρωση, το notification light, αλλα ενημέρωση δεν έρχεται. Τι έκδοση λογισμικού εχεις; δεν μου ηρθε παντως καμια ενημερωση - v2.0.2B.H,5 -ΛΕΕΙ αυτη εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 η 2.0.2b.h.9 λένε ότι έχει το notification light, χρήστες από Τουρκία και Αίγυπτο πριν δύο εβδομάδες. Εγω τίποτα ακόμα, όπως και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 η 2.0.2b.h.9 λένε ότι έχει το notification light, χρήστες από Τουρκία και Αίγυπτο πριν δύο εβδομάδες. Εγω τίποτα ακόμα, όπως και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι! εγω παντως εχω αυτο το περιμετρικο φως στην οθονη οποτε εχω μυνημα,δεν το ειχα πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. October 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2020 Παιδιά δε ξέρω αν θα "πιάνει" στο Plex, αλλά στο 10L λειτουργεί κανονικά. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/#apk1597 Είναι link για Gcam χωρίς root κλπ. Απλά κατεβάζετε το APK (το πρώτο με κόκκινο χρώμα που έχει) και έχετε GCam. Θεωρώ ότι θα δουλεύει καθώς είναι σχεδόν ίδια τα κινητά... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Παιδιά δε ξέρω αν θα "πιάνει" στο Plex, αλλά στο 10L λειτουργεί κανονικά. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/#apk1597 Είναι link για Gcam χωρίς root κλπ. Απλά κατεβάζετε το APK (το πρώτο με κόκκινο χρώμα που έχει) και έχετε GCam. Θεωρώ ότι θα δουλεύει καθώς είναι σχεδόν ίδια τα κινητά... καλό! Μια χαρά δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Βλέπω πάντως σε άλλες χώρες έχουν γίνει update που εδώ δε τα πήραμε ακόμα. Και έχει μερικούς μήνες που έγιναν. Τι φάση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Για Android 11 δεν το βλέπω, η TCL μάλλον το εγκατελείψε το κινητό, επικεντρώνεται στα TCL 10, το Plex, ηταν ενα πείραμα πέτυχε και προχωράνε παρακάτω, αλλά δεν θα έπρεπε να αφήσουν χωρίς ενημερώσεις την συσκευή, οι εντυπώσεις που αφήνουν είναι πολύ κακές. Η συσκευη, ευτυχώς, είναι πολύ καλή και δεν έχει προβλήματα και λειτουργούν όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Για Android 11 δεν το βλέπω, η TCL μάλλον το εγκατελείψε το κινητό, επικεντρώνεται στα TCL 10, το Plex, ηταν ενα πείραμα πέτυχε και προχωράνε παρακάτω, αλλά δεν θα έπρεπε να αφήσουν χωρίς ενημερώσεις την συσκευή, οι εντυπώσεις που αφήνουν είναι πολύ κακές. Η συσκευη, ευτυχώς, είναι πολύ καλή και δεν έχει προβλήματα και λειτουργούν όλα μια χαρά. Για το Plex δεν νομίζω να το εγκατέλειψε. Μία ενημέρωση είχαν πει από 9 στα 10 και την πήρε. Επίσης όλα λειτουργούν μία χαρά όπως αναφέρεις. Οπότε δεν είναι ότι υπάρχει κάποιο bug και η εταιρία δεν δίνει την λύση. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 οταν κλεινω την μια sim που ανοιγει αυτοματα τα δεδομενα στην αλλη,αυτο αλλαζει απο καπου και δεν το βρισκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 v2.0.2B.H.A κι άλλη ενημέρωση κυκλοφόρησε και μάλιστα σε Ευρωπαϊκές χώρες με security updates September, notification light. Εδω τίποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Το notification light που αναφέρετε υπάρχει απο την έκδοση v2.0.2B.H.5, ανάβει ένα μπλέ φως περιμετρικά της οθόνης. Βέβαια αυτό δεν είναι το κλασικό notification light που περιμένετε, δηλαδή να φωτίζει η οθόνη μέχρις ότου δείτε την ειδοποίηση... είναι απλά ενα εφέ το οποίο δημιουργείτε όταν έρχεται μια ειδοποίηση πχ sms. Η επιλογή για την ενεργοποίηση υπάρχει στα Settings - Display - Notification Light (τέρμα κάτω). Απ'οτι γνωρίζω η συσκευή θα πάρει και την επόμενη έκδοση android, μέχρι τώρα πάντως η συσκευή με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 η TCL διαφημίζει της τελευταίες μέρες οτι οι συσκευές της εχουν always on display, ισχύει μήπως και για το Plex; εσείς πιυ πήρατε νέες ενημερώσεις μήπως έχετε και κάτι τέτοιο, εκτός του notification light; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Το notification light που αναφέρετε υπάρχει απο την έκδοση v2.0.2B.H.5, ανάβει ένα μπλέ φως περιμετρικά της οθόνης. Βέβαια αυτό δεν είναι το κλασικό notification light που περιμένετε, δηλαδή να φωτίζει η οθόνη μέχρις ότου δείτε την ειδοποίηση... είναι απλά ενα εφέ το οποίο δημιουργείτε όταν έρχεται μια ειδοποίηση πχ sms. Η επιλογή για την ενεργοποίηση υπάρχει στα Settings - Display - Notification Light (τέρμα κάτω). Απ'οτι γνωρίζω η συσκευή θα πάρει και την επόμενη έκδοση android, μέχρι τώρα πάντως η συσκευή με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο!! Πλάκα πλάκα καλό! Το είχα δει, αλλά φαντάστηκα θα ήταν καμιά βλακεία που θα αναβόσβηνε τα φλας και δε το είχα δοκιμάσει. Δε πιάνει πάντα βέβαια, αλλά οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 εμενα αγορασμενο απο κοσμοτε εχει μεινει ακομα στην v2.0.2b.d.e.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 εμενα αγορασμενο απο κοσμοτε εχει μεινει ακομα στην v2.0.2b.d.e.:( κι εγώ το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2020 οταν κλεινετε την μια σιμ, σας ανοιγουνε αυτοματα τα δεδομενα στην αλλη;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Σήμερα παρέλαβα θήκη από ali express. Πήρα μία για το 10L και ταιριάζει γάντι. Σε διαστάσεις είναι ακριβώς ίδιο, και η μόνες διαφορές είναι στη θύρα για τα ακουστικά που είναι σε άλλο σημείο, αλλά μπορεί κάποιος εύκολα να ανοίξει τρύπα και στο smart key, που είναι στο 10L λίγο πιο πάνω. Εμένα δε με επιρρεάζει κανένα από αυτά τα 2 οπότε μου κάθησε μια χαρά η θήκη, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν για το plex πέρα από κάτι ελεεινές universal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 το ιδιο ειχα σκεφτει κι εγω,ειχα δει απο τις φωτο οτι εμοιαζαν πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 επιτέλους μόλις ήρθε η ενημέρωση v2.0.b.h.a 674mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Καμια διαφορα απο την ενημερωση ; Eχει την λειτουργια να αναβει το πλαισιο στα μηνυματα σαν notification light ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts