Lemannia Δημοσιεύτηκε November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2019 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 110-120 ευρω 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 6 και πανω 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλάδα... Ας είναι και με ένα χρόνο και του skroutz 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Μάλλον ναι 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Όχι απαραιτητα 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Global 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Μία καλή οθόνη ναι 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα, αυτονομία, κάμερα 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Redmi note 4x Καλησπέρα παιδιά.. Θέλω να αλλαξω το κινητό της κόρης μου (redmi note 4x) σε κάτι πιο φρέσκο Η χρήση της μικρής είναι YouTube, Instagram, pinterest, κυριως... Το μπάτζετ είναι λίγο περιορισμένο αλλά αν δεν γίνετε διαφορετικά θα το πάλευα μέχρι τα 140 ευρω Σας ακούω προσεχτικά Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Ρίξτε μια ματιά στο alcatel 3x 2019. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. November 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Ρίξτε μια ματιά στο alcatel 3x 2019.Mediatek; χμμμ Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Mediatek; χμμμ Huawei mate 20 pro και ομως το κινητο ειναι παρα πολυ καλο.δεν νομιζω σε καθημερινη χρηση να υστερει καπου σε σχεση με ενα που εχει αλλο chipset. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 (edited) Xiaomi redmi 8 από σκρουτζ ή best price διαθέσιμο απο 115€ περίπου με 3gb μνήμη, λίγο ακριβότερο με 4gb. Σε αυτά τα χρήματα από αλυσίδα δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο. Καλή περίπτωση είναι το Meizu m8 από Γερμανό στα 99€, με mediatek αλλά με 4gb μνήμη αν δεν σε πειράζει που είναι 5.7'. Μετά πας σε κινητά με 2 gb μνήμη οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα σε ικανοποιούν στο κριτήριο της ταχύτητας. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited November 29, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. November 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Xiaomi redmi 8 από σκρουτζ ή best price διαθέσιμο απο 115€ περίπου με 3gb μνήμη, λίγο ακριβότερο με 4gb. Σε αυτά τα χρήματα από αλυσίδα δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο. Καλή περίπτωση είναι το Meizu m8 από Γερμανό στα 99€, με mediatek αλλά με 4gb μνήμη αν δεν σε πειράζει που είναι 5.7'. Μετά πας σε κινητά με 2 gb μνήμη οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα σε ικανοποιούν στο κριτήριο της ταχύτητας. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Redmi 8... Σε σχέση με redmi 7; Επεξεργαστικα μιλαω Επίσης θα άξιζε μια υπέρβαση μικρή για κάποιο άλλο; Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Redmi 8... Σε σχέση με redmi 7; Επεξεργαστικα μιλαω Επίσης θα άξιζε μια υπέρβαση μικρή για κάποιο άλλο; Huawei mate 20 proΣτα χαρτιά έχει καλύτερο επεξεργαστή το redmi 7. Με τα ίδια χρήματα βέβαια το redmi 8 έχει 4gb μνήμη. Αν σε ενδιαφέρει καθαρά ο επεξεργαστής πας στο 7. Για υπέρβαση δες το Mi A3. Εξαιρετικό και θα λαμβάνεις ενημερώσεις για τουλάχιστον 2 χρόνια. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Πάρε ένα mia3,redmi note 7. Θα δώσεις ένα 40άρι παραπάνω αλλά θα πιάσουν αξία και τα υπόλοιπα 110 που έχεις σαν budjet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 (edited) Mediatek; χμμμ Huawei mate 20 pro Και όμως το κινητό δεν καταλαβαίνει τίποτα σε ταχύτητα, αυτονομία και θερμοκρασίες. Άψογο! Είχα και εγώ τις επιφυλάξεις μου με αυτά περί mediatek αλλά άλλαξα γνώμη από την πρώτη μέρα που το έχω στα χέρια μου το κινητό! Η καλύτερη επιλογή στα 119€. Edited November 29, 2019 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Πάρε ένα mia3,redmi note 7. Θα δώσεις ένα 40άρι παραπάνω αλλά θα πιάσουν αξία και τα υπόλοιπα 110 που έχεις σαν budjet. Αν μπορει να ανέβει, ναι ειναι καλυτερα. Αλλιως ας δει το redmi 8. Αν και δεν το λες κάποια τρελη αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. December 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Αν κάνω μια μικρή υπέρβαση έως 150 ευρω τι κοιτάω; Redmi Note 7, Mi A3 η κάποιο άλλο; Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Αν κάνω μια μικρή υπέρβαση έως 150 ευρω τι κοιτάω; Redmi Note 7, Mi A3 η κάποιο άλλο; Huawei mate 20 pro Mi A3 από εμένα με τα χίλια. "Μαζεμένο", καλές κάμερες, πολύ καλή αυτονομία, πανέμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. December 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Mi A3 από εμένα με τα χίλια. "Μαζεμένο", καλές κάμερες, πολύ καλή αυτονομία, πανέμορφο.Σε σχέση με redmi note 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Πάντως τα περί mediatec είναι λίγο υπερβολικά,μια χαρά soc ειναι Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soch Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Επειδή κοιτάω και γω για αγορά της τάξεως των 150€, έχω αποκολλήσει τα Xiaomi λόγω εγγύησης από σκρουτζομάγαζα. Τι να το κάνω να χρειαστεί επισκευή και να το χάσω 1-2 μήνες λόγω ταξιδιού στην Κίνα; Έχω καταλήξει σε Moto G7 ή Huawei P Smart 2019. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts