evris2013 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Μια απορία, πώς μπορώ να προσθέσω λογαριασμό Outlook στη μαμά εφαρμογή ημερολόγιο; Χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσω το Outlook από το play store. Γίνεται κάτι τέτοιο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Γίνεται κάτι τέτοιο; Αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 από την εφαρμογή gmail θα προσθέσεις τον outlook λογαριασμό σου και θα στο προσθέσει στο ημερολόγιο αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Θα πάρει και το 8Τ την 12.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Θα πάρει και το 8Τ την 12.5; Όλη η σειρά 8 θα τα πάρει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 (edited) Εάν δεν σας αρέσει αυτό το άσχημο γκρι χρώμα στο συρτάρι ειδοποιήσεων και θέλετε το blur, μέσω adb στον υπολογιστή (θέλει ενεργό usb debugging): [b][size="3"]adb shell settings put system deviceLevelList v:1,c:3,g:3[/size][/b] Και κάντε επανεκκίνηση. Edited August 3, 2021 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Εάν δεν σας αρέσει αυτό το άσχημο γκρι χρώμα στο συρτάρι ειδοποιήσεων και θέλετε το blur, μέσω adb στον υπολογιστή (θέλει ενεργό usb debugging): [b][size="3"]adb shell settings put system deviceLevelList v:1,c:3,g:3[/size][/b] Και κάντε επανεκκίνηση. Πώς το κάνουμε αυτό δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Εμένα μου ήρθε η 12.0.4 σήμερα EU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Εμένα μου ήρθε η 12.0.4 σήμερα EU. Πώς και δεν σας ήρθε το MIUI 12.5 με το Android 11 μαζί; Είχα την εντύπωση ότι θα ερχόταν σε όλη τη σειρά Note 8. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Πώς και δεν σας ήρθε το MIUI 12.5 με το Android 11 μαζί; Για το 8/8Τ πιθανώς τον Σεπτέμβριο με Οκτώβριο, εφόσον η Κινέζικη έκδοση του μεταβεί στο σταθερό κανάλι. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Για όσους έχουν εγγραφεί στο Mi Pilot. Και ως συνήθως, ξέχασαν το "Note". Πριν, Readmi :lol: Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 (edited) Ήρθε και σε μένα ή ενημέρωση τώρα χωρίς να είμαι γραμμένος στο Mi Pilot. Android 11 μέγεθος 2.3 GB. Edited August 16, 2021 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Ήρθε και σε μένα ή ενημέρωση τώρα χωρίς να είμαι γραμμένος στο Mi Pilot. Android 11 μέγεθος 2.3 GB. Μαζί με το MIUI 12.5 φαντάζομαι. Στο 8 pro ήταν 2.2GB. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Ήρθε και σε μένα ή ενημέρωση τώρα χωρίς να είμαι γραμμένος στο Mi Pilot. Android 11 μέγεθος 2.3 GB. Και σε εμένα ήρθε. Κάνε όμως μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα δεις, θα πάει σφαίρα. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μαζί με το MIUI 12.5 φαντάζομαι. Στο 8 pro ήταν 2.2GB. MIUI 12.0.2.0.RCXEUXM Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Android 11 στα 2.3GB;;; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 (edited) Και σε εμένα ήρθε. Κάνε όμως μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα δεις, θα πάει σφαίρα. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- MIUI 12.0.2.0.RCXEUXM Μπα δεν έχω χρόνο για τέτοια. Σφαίρα πάει και τώρα. Το μόνο που κάνει τώρα είναι να μου αλλάζει τον ήχο στο viber. Ενώ βάζω άλλο μου το αλλάζει πάλι. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Edited August 16, 2021 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Το μόνο που κάνει τώρα είναι να μου αλλάζει τον ήχο στο viber. Ενώ βάζω άλλο μου το αλλάζει πάλι. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Τρώει κόλλημα η εφαρμογή. Εγώ για να το λύσω απλά έσβησα το αρχείο ήχου του viber και καθάρισα. Σπάει νεύρα, το ξέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Πώς το έσβησες; Το δικό σου ή το προκαθορισμενο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Πώς το έσβησες; Το δικό σου ή το προκαθορισμενο;; To προκαθορισμένο έσβησα. Οπότε δεν το βρίσκει και παίζει το αρχείο που βάζεις εσύ. Το έσβησα από τον file manager του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 To προκαθορισμένο έσβησα. Οπότε δεν το βρίσκει και παίζει το αρχείο που βάζεις εσύ. Το έσβησα από τον file manager του κινητού. Το έκανα κι εγώ αυτό και πάλι αυτό βάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Το έκανα κι εγώ αυτό και πάλι αυτό βάζει. Το δικό σου αρχείο το βάζεις στον φάκελο notifications, έτσι; Αν το έχεις σε άλλον φάκελο πιθανόν να μην γουστάρει να το παίξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Το δικό σου αρχείο το βάζεις στον φάκελο notifications, έτσι; Αν το έχεις σε άλλον φάκελο πιθανόν να μην γουστάρει να το παίξει... Έτσι το έχω και όντως κάνει ότι γουστάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Έτσι το έχω και όντως κάνει ότι γουστάρει. Φαντάζομαι πως έχεις δοκιμάσει να ξηλώσεις και να εγκαταστήσεις ξανά την εφαρμογή, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Μήπως στις ρυθμίσεις της εφαρμογής να είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να ακούγονται οι ειδοποιήσεις όπως και στο σύστημα; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Φαντάζομαι πως έχεις δοκιμάσει να ξηλώσεις και να εγκαταστήσεις ξανά την εφαρμογή, έτσι; Δύο τρεις φορές το έκανα. ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως στις ρυθμίσεις της εφαρμογής να είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να ακούγονται οι ειδοποιήσεις όπως και στο σύστημα; Το έχω κάνει κι αυτό. Μετά από κάθε αναβάθμιση μου το κάνει πάντα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts