Jump to content

Η Πεθερόπληκτη!

penyV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η πεθερά είναι υπούλο πλάσμα τώρα είναι έτσι αύριο γιουβέτσι! Βέβαια υπάρχει ο βαθμός επικινδυνότητας. Η δικιά μου είναι στο κόκκινο

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

• Απαντήσεις 495
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως θα έλεγα να βοηθήσουμε την φίλη καταθέτοντας προτάσεις επίλυσης του προβλήματος.

Ξεκινάω εγώ:

Πρόταση α: Μέθοδος "εγκυμοσύνης". Καντε .. το προφανές... και μετά , πες της ότι θα δώσεις το ονομα της στο μωρό. :rolleyes:

Πρόταση β: Μέθοδος "εκβιασμού". Πες της ότι αν συνεχίζει να σου κολλάει θα να φύγετε και να εγκατασταθείτε μόνιμα στους Λειψούς, οπότε θα βλέπει τον υιο της κάθε Χριστούγεννα (αν δεν έχει μποφορ) :D

..and you'll never walk alone...

Η πρώτη πρόταση απορρίπτεται! έχει εγγονή με το όνομα της και την σηκώνει από τα κοτσίδια όποτε κάνει κάτι, άσε που δεν θα κάνω παιδί απο τώρα για χάρη της,

Η δεύτερη πρόταση είναι πολύ καλή και την έχουμε σκεφτεί και τον δηλητιριάζω τακτικά για να την ακολουθήσουμε.

Περιμένω και άλλες προτάσεις!!

Yesterday

...έχει εγγονή με το όνομα της και την σηκώνει από τα κοτσίδια όποτε κάνει κάτι...

:rotfl:

Ελα, δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό ..

Πάντως γελάω ακόμα με την ατάκα σου.... :lol: :lol:

vre koukla mou,zeite oloi mazi?

giati apla den thn agnoeis?ego an eimoun sth 8ehs sou(pou doksa to 8eo den eimai) 8a thn eblepa mono x-mas kai pasxa...ante kai sth giorth ths...kai fysika sta gene8lia ths sunodeuomenh apo toura me akribh ari8mo kerion :p

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Δολοφονίες πεθερών,ο Καλός Γιός!

Δολοφονίες με όποιο μέσο,με όποιον τρόπο εσείς επιθυμήτε.

Ευκολίες πληρωμής,24 πραγματικά άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας!

Για πληροφορίες,καλέστε στο 21033336668 και 21033336669.

Ανοιχτά,όλη την εβδομάδα,και τις Κυριακές!

Μετά,απο κάθε δολοφονία,δώρο τα πρώτα έξοδα για την κηδεία!

μια φορα ετυχε να ερθει επισκεψη η πρων πεθερα μου , ηταν να μεινει για δυο εβδομαδες, στο τελος της πρωτης τα μαζεψε και εφυγε τρεχοντας μετα απο την απειλη κατα της ζωης της, 7 χρονια μετα πηγε και η κορουλα της να της κρατει παρεα στα γεραματα της. στο καλο και να μου γραφουν και οι δυο....

υπουλο πλασμα η πεθερα, πρεπει οπωςδηποτε να παρτε τα μετρα σας, μην δισταζετε να βαζετε φωνη, και ας λεει ο συντροφος σου "ελα μωρε μανα μου ειναι". εαν πει κατι τετοιο να πειτε , να πας τοτε εσυ στην μανουλα σου και μεγια σου και χαρα σου.

Δικες μου συμβουλες:

Προς Αντρες με κακια πεθερα - η κορη σου πλεον ειναι δικια μου , μεγαλωσε, θα κανει δικα της παιδια και θα τα μεγαλωσουμε ΕΜΕΙΣ οχι ΕΣΥ.

Προς Γυναικες με κακια πεθερα - ο Γιοκας σου ειναι ολοκληρος μαντραχαλος, εαν θελει την μαμα του να τον πιπιλιζει συνεχως να τον πας σπιτι σου, εχει δικια του οικογενια πλεον και δεν χρειαζετε να τον νταντευεις συνεχως, γι'αυτο ειμαι εγω εδω να τον νταντευω, να του μαγειρευω και να προσεχω τα παιδια ΜΑΣ.

εαν παλι δεν συμορφωρθει εχω ενα "γνωστο" ρουμανο που κανει παπαδες με 50 ευροπουλα ;)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

προσωπικα ανηκω στο club των χωρισμενων περιπου 3 χρονια,ημουν αρραβωνιασμενος κι οχι παντρεμενος,τα χω πει και σε ενα αλλο θεμα που ειχα ανοιξει.

η πρωην πεθερα μου μου ειχε κανει την ζωη πολυ δυσκολη αλλα μιλαμε για παρα πολυ κι αναρωτιομουν τι της ειχα κανειτην απαντηση φυσικα την βρηκα και θα κουφαθειτε τωρα,ζηλευε την κορη της επειδη ημασταν μεσα στα μελια στην αρχη αλλα μιλαμε για πολυ ζηλια.

δυσκολο πραγμα το πεθεριλικη την σημερων ημερα.

οι πιο πολλες ειναι αστα να πανε αλλα δεν πειραζει.

οσο για τις πεθεροπληκτες του θεματος η λυση ειναι να τις γραφετε εκει που δεν πιανει καθολου μελανι,οταν λυσσανε να τους λετε!ξυδακι θελετε <<μαμα>>?κανει καλο!!!

α κι αλλη μια λυση για να παιρνουν ποδι ειναι να τους ριχνετε με τροπο αλατακι πισω απο κει που καθοντε.μπορει και να πετυχει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

penyV και angelina_22 είστε μόνο 22 ετών και έχετε τέτοιο πρόβλημα με τις πεθερές σας; Εντύπωση μου κάνει!

penyV και angelina_22 είστε μόνο 22 ετών και έχετε τέτοιο πρόβλημα με τις πεθερές σας; Εντύπωση μου κάνει!

Μιλαμε διαβαζα ολα τα ποστς και αυτο ακριβως ηταν το σχολιο που ηθελα να κανω.....Αφου με το που το βλεπω τελευταιο λεω...Ποτε το εγραψα και το ξεχασα!!!! :w00t: :w00t: :lol: :X

@ penny n angelina τωρα καλα απο τα 22 σας αποκτησατε πεθερα??? :blink: :fool: :fool:

:tease:

@ penny n angelina τωρα καλα απο τα 22 σας αποκτησατε πεθερα??? :blink: :fool: :fool:

den uparxei kapoio hlikiako orio se ayta

o ka8enas opote niosei etoimos/orimos kanei to bhma... :shifty:

Βρες κάτι που έχει κάνει ... και δ θα ήθελε να το μάθει κανείς... και δωσε της με τρόπο να καταλάβει ότι το ξέρεις. Ο εκβιασμός πολλές φορές είναι η καλύτερη λύση...
There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool:

Έλα ρε παιδία που κάθεστε και αγχώνεστε με την κάθε περίεργη. Μπορείτε να τις αγνοήσετε ή να τους ρίξετε ένα βρίσιμο αν δε μπορείτε να κρατηθείτε. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, αν φυσικά έχει καταλάβει το πρόβλημα και ο άντρας σας...

ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω γιατι τοσο κακο και φασαρια.Στο 2005 ειμαστε.Κλεινει πορτα του σπιτιου και οι αλλοι μενουν εξω(πλην του ζευγαριου).Τωρα αν συζειτε με πεθερα/πεθερο κακο του κεφαλιου σας.Εννοειται πως δεν προχωρας σε κατι σοβαρο με μια κοπελα αν υποπτευεσαι κατι στραβο για γονεις κτλ.Και μη με παρεξηγειτε.Ειμαι γενικα δυσκολος ανθρωπος,και αντριδρω ασχημα οταν με πιεζουν χωρις λογο.Αλλα και αρκετα διορατικος για να αποφευγω τετοιες φασαριες.

:rotfl:

Ελα, δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό ..

Πάντως γελάω ακόμα με την ατάκα σου.... :lol: :lol:

Ποιά απ'όλες?

Yesterday

vre koukla mou,zeite oloi mazi?

giati apla den thn agnoeis?ego an eimoun sth 8ehs sou(pou doksa to 8eo den eimai) 8a thn eblepa mono x-mas kai pasxa...ante kai sth giorth ths...kai fysika sta gene8lia ths sunodeuomenh apo toura me akribh ari8mo kerion :p

Δεν ζούμε όλοι μαζί αλλά δυστυχώς δεν ζω με τον Τ, είμαστε ακόμα στα σπίτια μας λόγω οικονομικών υποχρεώσεων. Κάθε μέρα όμως βλεπόμαστε και φυσικά δεν είναι δυνατο να πηγαίνουμε κάθε μέρα για καφε, έτσι είμαστε ή σπίτι του ή σπίτι μου (και όχι κάπου αλλού). ελπίζω να έχετε φανταστεί ότι στο σπίτι της το μοναδικό δωμάτιο που έχει ησυχία είναι το δικό της, τα άλλα είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να έχει πρόσβαση.

Yesterday

...έχει εγγονή με το όνομα της και την σηκώνει από τα κοτσίδια όποτε κάνει κάτι...

Απλά μου θυμίζει μια προσωπική ιστορια, τίποτα παραπάνω...

Πάντως, θα σου έλεγα να ηρεμήσεις λίγο (όσο γίνεται, δεν είναι εύκολο, το ξέρω) και ΚΥΡΙΩΣ να μην το αφήσεις να σου γίνει έμμονη ιδέα γιατί αλλιώς μόνο εσύ και η σχέση σου θα βγείτε χαμένοι. Όταν αρραβωνιαστηκα με την τωρινή συζυγο μου, είχα να αντιμετωπίσω την φοβία της με τις πεθερές, γιατί η παρ'ολιγον πεθερά της (του πρώην αρραβωνιαστικόυ της) ήταν και αυτη σκύλα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να της λέει πχ η μητέρα μου "Καλημέρα, τι κάνεις?" και εκείνη να το μεταφράζει ως "απόπειρα παραβίασης του απόρρήτου της προσωπικής της ζωης" :!: .

Ευτυχώς , σε λίγο καιρο όλα έφτιαξαν (ελπίζω να μην έχει ανοίξει εκείνη σε κανένα άλλο forum παρόμοιο topic :lol: :lol: )

Δεν ζούμε όλοι μαζί αλλά δυστυχώς δεν ζω με τον Τ, είμαστε ακόμα στα σπίτια μας λόγω οικονομικών υποχρεώσεων. Κάθε μέρα όμως βλεπόμαστε και φυσικά δεν είναι δυνατο να πηγαίνουμε κάθε μέρα για καφε, έτσι είμαστε ή σπίτι του ή σπίτι μου (και όχι κάπου αλλού). ελπίζω να έχετε φανταστεί ότι στο σπίτι της το μοναδικό δωμάτιο που έχει ησυχία είναι το δικό της, τα άλλα είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να έχει πρόσβαση.

me T. ki esu? :love: :love:

upomonh re koukla mou...an meinete mazi isos hremhsei h 8eitsa..

oi dikoi sou goneis exoun normal sumperifora e?mhpos na aykshsete tis sunanthseis sas se diko sou xoro?

mhpos na thn kalopiaseis?parths kana doraki na doume pos 8a antidrasei..

Δολοφονίες πεθερών,ο Καλός Γιός!

Δολοφονίες με όποιο μέσο,με όποιον τρόπο εσείς επιθυμήτε.

Ευκολίες πληρωμής,24 πραγματικά άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας!

Για πληροφορίες,καλέστε στο 21033336668 και 21033336669.

Ανοιχτά,όλη την εβδομάδα,και τις Κυριακές!

Μετά,απο κάθε δολοφονία,δώρο τα πρώτα έξοδα για την κηδεία!

Πολύ καλό, ίσως το χρειαστώ! :)

Yesterday

δυστηχως δεν μπορουμε να βαλουμε ηλικιακα ορια σε αυτα τα θεματα...

οταν νοιωθεις οτι θελεις να κανεις ενα βημα παραπανω με τον ανθρωπο σου το κανεις

απλα δεν περιμενα πως θα αντιμετωπιζα αυτο το τερας τη πεθερα μου αυτα πιστευα πως συνεβαιναν το 1960 και οχι στις μερες μας!!!!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

me T. ki esu? :love: :love:

upomonh re koukla mou...an meinete mazi isos hremhsei h 8eitsa..

oi dikoi sou goneis exoun normal sumperifora e?mhpos na aykshsete tis sunanthseis sas se diko sou xoro?

mhpos na thn kalopiaseis?parths kana doraki na doume pos 8a antidrasei..

Ένα θα σου πώ! Πηγαίναμε για ψώνια και στο δρόμο κατηγορούσε το φίλο της κόρης της. Φτάνοντας στο μαγαζί ψώνισε για'μένα, για εκείνη και για το παιδί που κατηγορούσε... Σίγουρα το έχει κάνει και για'μένα αυτό (πρώτα λέει η μπήξε και η δείξε και μετά σου ψωνίζει ένα ωραιότατο σετ για το δωματιό σου). Άσε που ότι της έχω πάρει το έχει αλλάξει. το μοναδικό δώρο που θα ήθελα να της πάρω θα ήταν ένα κουτί καρβουνάκια, έτσι για τύχη

Yesterday

vasika den kserw...alla me tin pethera sou prepei na kaneis dimosies sxeseis...kai na mi tin vlepeis san pethera!axxaax :lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

Ένα θα σου πώ! Πηγαίναμε για ψώνια και στο δρόμο κατηγορούσε το φίλο της κόρης της. Φτάνοντας στο μαγαζί ψώνισε για'μένα, για εκείνη και για το παιδί που κατηγορούσε... Σίγουρα το έχει κάνει και για'μένα αυτό (πρώτα λέει η μπήξε και η δείξε και μετά σου ψωνίζει ένα ωραιότατο σετ για το δωματιό σου). Άσε που ότι της έχω πάρει το έχει αλλάξει. το μοναδικό δώρο που θα ήθελα να της πάρω θα ήταν ένα κουτί καρβουνάκια, έτσι για τύχη
mhpos tote na kopseis ta polla polla mazi ths?

me ton gio ths eisai oxi me aythn!!

mhpos otan sou kanei to trapezi sou ftiaxnei faghta pou ta sixainesai?

Πολύ καλό, ίσως το χρειαστώ! :)

Πέρα απο την πλάκα,κοίτα να μην αφήσεις την πεθερά σου (και γενικά τον οποιοδήποτε) να σπείρει διχόνοια ανάμεσα σας..Κάνε υπομονή...και επιμονή.

Φυσικά,μιας και δεν μπορώ να κρύψω τις καλές μου προθέσεις,θα σου θυμήσω το εξής..Πόσα χρόνια ζωής της έχουν απομείνει? :devil: :devil: .... :D