VeCo Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Την καλύτερη λύση την έχω εγώ. Τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας είναι πάντα .** και έτσι τα ξεφορτώνομαι πανεύκολα! Μέχρι όμως να έρθει η ώρα της πληρωμής, κάθονται στο κουτάκι τους... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 mexri kai portofolaki agorasa gia na ta exo xorista ta kermata,kai na ta dino otan plhrono logariasmous,sto super market opou telos panton o logariasmos exei katalhksh ,xx.. tipota omos...gemato paramenei to rhmadi,xoria pou se ena mpol exo kermata na to gemiso alles 8-9 fores http://img154.imageshack.us/img154/8623/abcd00025gg.th.jpg Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Την καλύτερη λύση την έχω εγώ. Τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας είναι πάντα .** και έτσι τα ξεφορτώνομαι πανεύκολα! Μέχρι όμως να έρθει η ώρα της πληρωμής, κάθονται στο κουτάκι τους... 150 Euro σε ψιλά? Θα θέλεις αρκετό καιρό για να τα μαζέψεις. Εμείς τόσα πληρώνουμε στην Αθήνα και δεν έχει ούτε καν αυτόνομη θέρμανση (βάζω θερμάστρα το βράδυ για να μην παγώσω), λαμογιοκατάσταση είναι σε εμάς και δεν μιλάει κανείς σε κανέναν λόγο αντιπάθειας :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 150 Euro σε ψιλά? Θα θέλεις αρκετό καιρό για να τα μαζέψεις. Εμείς τόσα πληρώνουμε στην Αθήνα και δεν έχει ούτε καν αυτόνομη θέρμανση (βάζω θερμάστρα το βράδυ για να μην παγώσω), λαμογιοκατάσταση είναι σε εμάς και δεν μιλάει κανείς σε κανέναν λόγο αντιπάθειας :X Μα όχι και 150 ευρώ! Άντε να πληρώνω 50 το χειμώνα με τη θέρμανση. Θέλω να πω ότι έρχονται ας πούμε 45.67 έτσι δίνω τα 17 σε νομίσματα 1 και 2 λεπτών και καθαρίζω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 eisai oagaphmenos enoikos ekei mesa e?o diaxeirhstshs sta opa opa se exei :X parola ayta h lush "koinoxrhsta" gia mena den einaia potelesmatikh.. sth polukatoikia pou meno ta koinoxrhsta einai mono gia fos/nero/ka8aristria kai ta plhronei o spitonoikokurhs mou..opote...proteine mou kati allo.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 eisai oagaphmenos enoikos ekei mesa e?o diaxeirhstshs sta opa opa se exei :X parola ayta h lush "koinoxrhsta" gia mena den einaia potelesmatikh.. sth polukatoikia pou meno ta koinoxrhsta einai mono gia fos/nero/ka8aristria kai ta plhronei o spitonoikokurhs mou..opote...proteine mou kati allo.. Η πλάκα είναι ότι ο διαχειριστής λέει ότι τον βοηθάω πολύ που του τα δίνω ακριβώς! :lol: Μπορείς πάντα να αρχίσεις να κάνεις κατασκευές με τα νομίσματα, σπιτάκια, ανθρωπάκια κλπ να γίνεις διάσημη και να τα μοσχοπουλάς! :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 kati san ki ayto???http://img150.imageshack.us/img150/200/abcd00018pe.th.jpg mpaaa... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 kati san ki ayto???http://img150.imageshack.us/img150/200/abcd00018pe.th.jpg mpaaa... Όχι ακριβώς σαν κι αυτό... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 eisai oagaphmenos enoikos ekei mesa e?o diaxeirhstshs sta opa opa se exei :X parola ayta h lush "koinoxrhsta" gia mena den einaia potelesmatikh.. sth polukatoikia pou meno ta koinoxrhsta einai mono gia fos/nero/ka8aristria kai ta plhronei o spitonoikokurhs mou..opote...proteine mou kati allo.. Γενικά δεν ενοχλώ την πολυκατοικία (το μόνο πρόβλημα που τους δημιουργώ είναι η δυνατή μουσική και τα βραδινά ollie που κάνω στο παρκέ για να περάσει η ώρα και ακούγοντε). Έχουμε και κάποιους άλλους που έχουν κατεδαφίσει την μισή πολυκατοικία και αυτοί είναι το πρόβλημα. Τα μισά διαμερίσματα είναι ιατρία και θέλουν την θέρμανση το πρωί, εμείς οι τρείς οικογένειες θέλουμε το βράδυ, ο διαχειριστής τα έχει κάνει πλακάκια με αυτούς κλπ και η θέρμανση είναι το λιγότερο, υπάρχουν και άλλα, αλλά δεν είναι το ανάλογο topic για να λεω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Μα όχι και 150 ευρώ! Άντε να πληρώνω 50 το χειμώνα με τη θέρμανση. Θέλω να πω ότι έρχονται ας πούμε 45.67 έτσι δίνω τα 17 σε νομίσματα 1 και 2 λεπτών και καθαρίζω... Που μενεις αγορι μου να μετακομισουμε? Ακου 50 Ευρω με τη θερμανση μεσα!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Που μενεις αγορι μου να μετακομισουμε? Ακου 50 Ευρω με τη θερμανση μεσα!! :lol: Καλά μην φανταστείς ότι έρχονται μόνιμα τόσα... Δυόμιση χρόνια τώρα το μεγαλύτερο ποσό που έχω πληρώσει είναι 52 κάτι... Προς το παρόν γλυτώσαμε τη σύσταση από τους mods, αλλά αν συνεχίσουμε, τη βλέπω να έρχεται... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Ε ας ανοίξουμε κανένα thread για κοινόχρηστα, και λοιπούς λογαριασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Ε ας ανοίξουμε κανένα thread για κοινόχρηστα, και λοιπούς λογαριασμούς. Κοινόχρηστα & κανονισμοί πολυκατοικιών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Ε ας ανοίξουμε κανένα thread για κοινόχρηστα, και λοιπούς λογαριασμούς. Άντε εσύ που είχες και την ιδέα... edit: η ταχύτητα με την οποία ενεργούν οι mods δεν παύει να με εκπλήσσει! :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dakisgr Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 ego kseforto8hka ola ta 0.5 kai mou menane oi assoi...kai exo kai pollous....any ideas? ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΓΩ. ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ?>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΓΩ. ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ?>? Απο το 2006 που γραφτηκε αυτο το post χλωμο το κοβω να υπαρχουν ακομα.Λες αυτος που εγραψε το post τοτε να τα εχει φυλαξει και να πειρμενε καρτερικα 14 χρονια μεχρι καποιος απο εδω να ενδιαφερθει να τα παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz80 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Πακέτο... είναι τα πιο άχρηστα κέρματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Δούλευα πριν λίγα χρόνια ταξί και είχα μαζέψει δύο πολιμπαγκ.τα έχω κρύψει κάπου στο.σπιτι και ούτε που τα έχω βρει από τότε.ουτε καν θυμάμαι που είναι. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos97 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Δούλευα πριν λίγα χρόνια ταξί και είχα μαζέψει δύο πολιμπαγκ.τα έχω κρύψει κάπου στο.σπιτι και ούτε που τα έχω βρει από τότε.ουτε καν θυμάμαι που είναι. Κάποιος απο το σπίτι τα βρήκε και τα πέταξε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisnt Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 τα jumbo παντός τα παίρνουν όσα και να έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts