Jump to content

Χάλκινα euro-κέρματα: Τι να τα κάνω;

Georgekatz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την καλύτερη λύση την έχω εγώ. Τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας είναι πάντα .** και έτσι τα ξεφορτώνομαι πανεύκολα! Μέχρι όμως να έρθει η ώρα της πληρωμής, κάθονται στο κουτάκι τους...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 69
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

mexri kai portofolaki agorasa gia na ta exo xorista ta kermata,kai na ta dino otan plhrono logariasmous,sto super market opou telos panton o logariasmos exei katalhksh ,xx..

tipota omos...gemato paramenei to rhmadi,xoria pou se ena mpol exo kermata na to gemiso alles 8-9 fores

http://img154.imageshack.us/img154/8623/abcd00025gg.th.jpg

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Την καλύτερη λύση την έχω εγώ. Τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας είναι πάντα .** και έτσι τα ξεφορτώνομαι πανεύκολα! Μέχρι όμως να έρθει η ώρα της πληρωμής, κάθονται στο κουτάκι τους...

150 Euro σε ψιλά? Θα θέλεις αρκετό καιρό για να τα μαζέψεις. Εμείς τόσα πληρώνουμε στην Αθήνα και δεν έχει ούτε καν αυτόνομη θέρμανση (βάζω θερμάστρα το βράδυ για να μην παγώσω), λαμογιοκατάσταση είναι σε εμάς και δεν μιλάει κανείς σε κανέναν λόγο αντιπάθειας :X

150 Euro σε ψιλά? Θα θέλεις αρκετό καιρό για να τα μαζέψεις. Εμείς τόσα πληρώνουμε στην Αθήνα και δεν έχει ούτε καν αυτόνομη θέρμανση (βάζω θερμάστρα το βράδυ για να μην παγώσω), λαμογιοκατάσταση είναι σε εμάς και δεν μιλάει κανείς σε κανέναν λόγο αντιπάθειας :X

Μα όχι και 150 ευρώ! Άντε να πληρώνω 50 το χειμώνα με τη θέρμανση. Θέλω να πω ότι έρχονται ας πούμε 45.67 έτσι δίνω τα 17 σε νομίσματα 1 και 2 λεπτών και καθαρίζω...

eisai oagaphmenos enoikos ekei mesa e?o diaxeirhstshs sta opa opa se exei :X

parola ayta h lush "koinoxrhsta" gia mena den einaia potelesmatikh..

sth polukatoikia pou meno ta koinoxrhsta einai mono gia fos/nero/ka8aristria kai ta plhronei o spitonoikokurhs mou..opote...proteine mou kati allo..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

sth polukatoikia pou meno ta koinoxrhsta einai mono gia fos/nero/ka8aristria kai ta plhronei o spitonoikokurhs mou..opote...proteine mou kati allo..

Η πλάκα είναι ότι ο διαχειριστής λέει ότι τον βοηθάω πολύ που του τα δίνω ακριβώς! :lol:

Μπορείς πάντα να αρχίσεις να κάνεις κατασκευές με τα νομίσματα, σπιτάκια, ανθρωπάκια κλπ να γίνεις διάσημη και να τα μοσχοπουλάς! :p

kati san ki ayto???http://img150.imageshack.us/img150/200/abcd00018pe.th.jpg

mpaaa...

Όχι ακριβώς σαν κι αυτό... :p

Γενικά δεν ενοχλώ την πολυκατοικία (το μόνο πρόβλημα που τους δημιουργώ είναι η δυνατή μουσική και τα βραδινά ollie που κάνω στο παρκέ για να περάσει η ώρα και ακούγοντε). Έχουμε και κάποιους άλλους που έχουν κατεδαφίσει την μισή πολυκατοικία και αυτοί είναι το πρόβλημα. Τα μισά διαμερίσματα είναι ιατρία και θέλουν την θέρμανση το πρωί, εμείς οι τρείς οικογένειες θέλουμε το βράδυ, ο διαχειριστής τα έχει κάνει πλακάκια με αυτούς κλπ και η θέρμανση είναι το λιγότερο, υπάρχουν και άλλα, αλλά δεν είναι το ανάλογο topic για να λεω :rolleyes:

Μα όχι και 150 ευρώ! Άντε να πληρώνω 50 το χειμώνα με τη θέρμανση. Θέλω να πω ότι έρχονται ας πούμε 45.67 έτσι δίνω τα 17 σε νομίσματα 1 και 2 λεπτών και καθαρίζω...

Που μενεις αγορι μου να μετακομισουμε? Ακου 50 Ευρω με τη θερμανση μεσα!! :lol:

Που μενεις αγορι μου να μετακομισουμε? Ακου 50 Ευρω με τη θερμανση μεσα!! :lol:

Καλά μην φανταστείς ότι έρχονται μόνιμα τόσα... Δυόμιση χρόνια τώρα το μεγαλύτερο ποσό που έχω πληρώσει είναι 52 κάτι...

Προς το παρόν γλυτώσαμε τη σύσταση από τους mods, αλλά αν συνεχίσουμε, τη βλέπω να έρχεται... :p

Ε ας ανοίξουμε κανένα thread για κοινόχρηστα, και λοιπούς λογαριασμούς.

Κοινόχρηστα & κανονισμοί πολυκατοικιών

Ε ας ανοίξουμε κανένα thread για κοινόχρηστα, και λοιπούς λογαριασμούς.

Άντε εσύ που είχες και την ιδέα...

edit: η ταχύτητα με την οποία ενεργούν οι mods δεν παύει να με εκπλήσσει! :p

• 14 years later...
ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΓΩ. ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ?>?

Απο το 2006 που γραφτηκε αυτο το post χλωμο το κοβω να υπαρχουν ακομα.Λες αυτος που εγραψε το post τοτε να τα εχει φυλαξει και να πειρμενε καρτερικα 14 χρονια μεχρι καποιος απο εδω να ενδιαφερθει να τα παρει?

• 1 month later...
Δούλευα πριν λίγα χρόνια ταξί και είχα μαζέψει δύο πολιμπαγκ.τα έχω κρύψει κάπου στο.σπιτι και ούτε που τα έχω βρει από τότε.ουτε καν θυμάμαι που είναι.

Tcl 20 5g

Δούλευα πριν λίγα χρόνια ταξί και είχα μαζέψει δύο πολιμπαγκ.τα έχω κρύψει κάπου στο.σπιτι και ούτε που τα έχω βρει από τότε.ουτε καν θυμάμαι που είναι.

Κάποιος απο το σπίτι τα βρήκε και τα πέταξε :lol:

• 1 month later...