Jump to content

Γραφικός Χαρακτήρας

CaeSaR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guyz, σε πολλές ταινίες έχω δει να αναλύουν τον γραφικό χαρακτήρα κάποιου ατόμου και βάση αυτού να φτιάχνουν ένα προφίλ του(πχ ότι είναι εσωστρεφής, αντικοινωνικός ή κοινωνικός και πάρα πολλές άλλες λεπτομέρειες). Ισχύουν καθόλου όλα αυτά ή μόνο στις ταινίες γίνονται!:O

Αν ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω για αυτό ας δώσει και κανένα link!:)

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

στο i love tv ειχε καλεσει ο φωτης και η μαρια εναν που ανελυε τους γραφικους χαρακτηρες ανθρωπων που ειχαν γραψει σε εναν πινακα.χωρις να ξερει ποιοι ειναι.και περιπου επεφτε μεσα...τωρα δεν ξερω αν αληθευει.

εγω δεν το πολυπιστευω....

στο i love tv ειχε καλεσει ο φωτης και η μαρια εναν που ανελυε τους γραφικους χαρακτηρες ανθρωπων που ειχαν γραψει σε εναν πινακα.χωρις να ξερει ποιοι ειναι.και περιπου επεφτε μεσα...τωρα δεν ξερω αν αληθευει.

εγω δεν το πολυπιστευω....

Και εγώ την είχα δει αυτήν την εκπομπή (τελευταίο επεισόδιο νομίζω) αλλά πιστεύω ότι αυτός ήξερε από πριν σε ποιον αναφερόταν ;)

Εγώ πάντως έχω ακούσει για κάποιους που βλέπουν τον γραφικό χαρακτήρα κάποιου και μετά του λένε αν είναι εσωστρεφής κλπ.....
Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

Εγώ πάντως έχω ακούσει για κάποιους που βλέπουν τον γραφικό χαρακτήρα κάποιου και μετά του λένε αν είναι εσωστρεφής κλπ.....

Ισχυει. Ατομα ντροπαλα δεν κανουν καλα γραμματα, ενω εχω δει γραμματα απο ατομο πολυ κοινωνικο που θελει να "δειχνεται" παντως και να ειναι μεσα σε ολα και εκανε απιστευτα ωραια, καλλιγραφικα, γυναικεια θα τα ελεγα :D

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Ισχυει. Ατομα ντροπαλα δεν κανουν καλα γραμματα, ενω εχω δει γραμματα απο ατομο πολυ κοινωνικο που θελει να "δειχνεται" παντως και να ειναι μεσα σε ολα και εκανε απιστευτα ωραια, καλλιγραφικα, γυναικεια θα τα ελεγα :D

Ναι και νομίζω πως παίζει ρόλο και το μέγεθος των γραμμάτων........ :)

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

Ναι και νομίζω πως παίζει ρόλο και το μέγεθος των γραμμάτων........ :)

Kανει μικρα γραμματα αλλα τονιζει καποια πολυ εντονα , οπως το ζ ,ξ ,μ, λ.

Δεν εχω βγαλει απο την κουτα το scanner μετα την μετακομιση για να σκαναρω ενα κειμενο που του εδωσα για μεταφραση.Μετα να μου πειτε αν ειναι ανδρικα :lol:

Εγω κανω τσαπατσουλικα γραμματα παντως. Και δεν με θεωρω και πολυ κοινωνικο. Αλλιως θα ημουν τωρα σε καμια παραλια και οχι πισω απο μια οθονη... :O

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Kανει μικρα γραμματα αλλα τονιζει καποια πολυ εντονα , οπως το ζ ,ξ ,μ, λ.

Δεν εχω βγαλει απο την κουτα το scanner μετα την μετακομιση για να σκαναρω ενα κειμενο που του εδωσα για μεταφραση.Μετα να μου πειτε αν ειναι ανδρικα :lol:

Εγω κανω τσαπατσουλικα γραμματα παντως. Και δεν με θεωρω και πολυ κοινωνικο. Αλλιως θα ημουν τωρα σε καμια παραλια και οχι πισω απο μια οθονη... :O

Kαι εγώ ξέρω ένα αγόρι που κάνει τόσο όμορφα γράμματα που αποκλείεται να καταλάβαινες πως είναι από αγόρι και όχι από κορίτσι..... :) (χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει κάτι) ;) :)

Δεν ξέρω εσείς, εγώ πάντως ξεχνάω να γράφω. Ξαναθυμάμαι πώς γράφουνε (και μου παίρνει ώρα, πιστέψτε με) μόνο στις εξεταστικές. Πληκτρολόγιο rulez :up:

Υ.Γ.: Από τον τρόπο που πατάς τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο βγάζουνε κανένα συμπέρασμα; :tease:

Αρα εγω πρέπει να είμαι πολύ ντροπαλός :X :p :D

Αρα εγω πρέπει να είμαι πολύ ντροπαλός :X :p :D

Παμε μια κοντρα στο ποιος κανει τα χειροτερα? Μπορω να βρω κειμενα που κρατουσα σημειωσεις και δεν μπορω πλεον να τα διαβασω.... Μπορει να στειλω ενα στον @phonekiller για τον επομενο γριφο του :D

Οι γυναίκες συνήθως κάνουν ωραία/καλλιγραφικά...

Αυριο θα σκαναρω ενα κειμενο και θελω να μου πειτε αν ειναι αντρας ή γυναικα :rolleyes:

Παίζει και να γράφω χειρότερα και απο τους γιατρούς που γράφουν συνταγές και μετά μαντεύεις τι έχουν γράψει.. :p απορώ οι φαρμακοποιοί πως τα καταλαβαίνουν αμέσως.. :confused:

δεν εχω δει ανθρωπο να κανει χειροτερα γραμματα απο εμενα. κ εκτος αυτου, 100% ανομοιομορφα.

Δεν ξέρω εσείς, εγώ πάντως ξεχνάω να γράφω. Ξαναθυμάμαι πώς γράφουνε (και μου παίρνει ώρα, πιστέψτε με) μόνο στις εξεταστικές. Πληκτρολόγιο rulez :up:

Αυτό ξαναπέστο... :O

Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό ;

Φίλε μου πολλά πράγματα δεν γνωρίζουμε για τις γυναίκες... :lol:

http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif

Ναι είναι αλήθεια αλλά δεν παίζει πάντα αυτό σημασία αλλά και ο χαρκτήρας.... :confused: Έχω δει γράμματα από κορίτσι που δεν διαβάζονται...... :wacko:

Παίζει και να γράφω χειρότερα και απο τους γιατρούς που γράφουν συνταγές και μετά μαντεύεις τι έχουν γράψει.. :p απορώ οι φαρμακοποιοί πως τα καταλαβαίνουν αμέσως.. :confused:

tous to ma8ainoun sth sxolh :p :p

ego pantos uposxomai ston minvog pos an diabasei suntagh gramenh apo mena de 8a duskoleutei ka8olou....akous minvog??? :p :p :w00t:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Υ.Γ.: Από τον τρόπο που πατάς τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο βγάζουνε κανένα συμπέρασμα; :tease:

Και εγώ το ίδιο άρχισα να παθαίνω και θα πάω Β' Λυκείου :O

Ευτυχώς γράφουμε που και που καμιά έκθεση των 350 λέξεων και ερχόμαστε στα ίσα μας

Ο μπαμπάς μου μπορεί να καταλάβει από γραφικό χαρακτήρα μερικά στοιχεία για τον χαρακτήρα των άλλων...αλλά τα μυστικά του δεν τα έχω μάθει ακόμα :p Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσω...χεχε
"In the morning u know u won't remember a thing.."

βασικα εγω θυμαμαι τον εαυτο μου στο δημοτικο να προσπαθω να κανω τα καλυτερα γραμματα ειχαμε εναν "ανταγωνισμο" με τις συμμαθητριες μου για το ποια θα κανει τα ποιο καλλιτεχνικα ισως αυτο να μας βοηθησε να κανουμε καλα γραμματα. εαν τωρα υπαρχει καποιος που μπορει να μας δωσει μια επιστημονικη απαντηση για το θεμα ειμαστε ολο αυτια να την ακουσουμε.....

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif