Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διάβαζα συχνά πυκνά από διάφορους χρήστες ότι αντιμετώπιζαν πρόβλημα στη χρήση διάφορων ταμπλετών όταν ήταν ενωμένες στο φορτιστή. Εγώ ως χρήστης ενός Pipo M1 και ενός Cube U30GT δεν είχα αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα. Και οι δύο ταμπλέτες δούλευαν άψογα κατά τη φόρτιση.

Πρόσφατα αναγκάστηκα να αγοράσω από την ελληνική αγορά (Βασιλειάδης στη Καλλιθέα), ένα φορτιστή για το Cube για να αντικαταστήσω αυτόν του οποίου η κόρη μου κατέστρεψε το βύσμα. Και κατάλαβα τι εννοούσαν αυτοί που μίλαγαν για πρόβλημα στην οθόνη κατά τη φόρτιση.

Αν τολμήσω να αγγίξω την οθόνη κατά τη φόρτιση είναι σαν να την αγγίζουν χίλια χέρια. Προγρράμματα ανοιγοκλείνουν από μόνα τους, κουμπιά πατιώνται από μόνα τους, η οθόνη μπαίνει και βγαίνει από την αναμονή κατά βούληση. Η χρήση της ταμπλέτας είναι σχεδόν αδύνατη.

Επειδή κάποιες φορές χρειάζεται να δουλέψω την ταμπλέτα ενώ φορτίζει, αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλη λύση εκτος από το να αγοράσω νέο φορτιστή με πολλές πιθανότητες να είναι σκάρτος κι αυτός.

Αν έκοβα το βύσμα από τον κακό "ελληνικό" φορτιστή και το ένωνα στον άψογο κινέζικο φορτιστή θα έκανα τίποτα;

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια χαρα ειναι η μπαταρια και των 2 που σου ειπα γενικα ainol & window/yuandao/vido ειναι οι δυο μαρκες που δινουν την μεγαλυτερη σημασια στο θεμα μπαταρια.

http://www.minideal.net/ainol-novo10-hero-dual-core-10-1-inch-16gb-rom-1280-800-high-resolutiondual-camera-hdmi-bluetooth-gps-tablet-pc.html

Done! Εκανα παραγγελεία το Hero. 156 ευρω με δερματινη θήκη με Singapore post 0 μεταφορικά. Ελπίζω να μην πληρώσω στο τελωνείο.

Done! Εκανα παραγγελεία το Hero. 156 ευρω με δερματινη θήκη με Singapore post 0 μεταφορικά. Ελπίζω να μην πληρώσω στο τελωνείο.

Μεγεια.. δενα θα πληρωσεις τελωνειο μην αγχωνεσαι

Διάβαζα συχνά πυκνά από διάφορους χρήστες ότι αντιμετώπιζαν πρόβλημα στη χρήση διάφορων ταμπλετών όταν ήταν ενωμένες στο φορτιστή. Εγώ ως χρήστης ενός Pipo M1 και ενός Cube U30GT δεν είχα αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα. Και οι δύο ταμπλέτες δούλευαν άψογα κατά τη φόρτιση.

Πρόσφατα αναγκάστηκα να αγοράσω από την ελληνική αγορά (Βασιλειάδης στη Καλλιθέα), ένα φορτιστή για το Cube για να αντικαταστήσω αυτόν του οποίου η κόρη μου κατέστρεψε το βύσμα. Και κατάλαβα τι εννοούσαν αυτοί που μίλαγαν για πρόβλημα στην οθόνη κατά τη φόρτιση.

Αν τολμήσω να αγγίξω την οθόνη κατά τη φόρτιση είναι σαν να την αγγίζουν χίλια χέρια. Προγρράμματα ανοιγοκλείνουν από μόνα τους, κουμπιά πατιώνται από μόνα τους, η οθόνη μπαίνει και βγαίνει από την αναμονή κατά βούληση. Η χρήση της ταμπλέτας είναι σχεδόν αδύνατη.

Επειδή κάποιες φορές χρειάζεται να δουλέψω την ταμπλέτα ενώ φορτίζει, αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλη λύση εκτος από το να αγοράσω νέο φορτιστή με πολλές πιθανότητες να είναι σκάρτος κι αυτός.

Αν έκοβα το βύσμα από τον κακό "ελληνικό" φορτιστή και το ένωνα στον άψογο κινέζικο φορτιστή θα έκανα τίποτα;

Αυτό το πρόβλημα το έχω και με τον μαμα φορτιστή αλλά και με άλλον που παράγγειλα από ebay, σαν λύση πρόχειρη χωρίς να χρειαστεί να κάνεις καμιά παρέμβαση αλλά λίγο σπαστική είναι την ώρα που θέλεις να κάνεις κάποια επιλογή στην οθόνη, με το άλλο χέρι να ακουμπάς το μεταλλικό πλαίσιο που έχει η ταμπλέτα γύρω γύρω.

...................................

Προς ομάδα διαχείρισης. Πώς χρησιμοποιώ τη δυνατότητα πολλαπλής παράθεσης;

Δεν ειμαι διαχειριστης, αλλα ειναι απλο: πατας το + (δεξια κατω) σε αυτα που θελεις να παραθεσεις και στο τελος την "απαντηση"

...δες εδώ: http://www.draisberghof.de/usb_modeswitch/bb/viewtopic.php?f=6&t=1214&sid=7be3aa8110fce2d7cd89528da1be78d9

φαίνεται να έχουν βρει λύση για το πρόβλημα με hardware ίδιο με το δικό σου (δες την εξήγηση/λύση του scout_3pm και μετά δες του vitorlage που έχει ίδιο hardware με σένα). Νομίζω έχει να κάνει με το usb_modeswitch που χρησιμοποιείς. Καλή επιτυχία.

Δοκίμασα με το rename του παλιού αρχείου, αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Απαράδεκτος ο developer πάντως.

Είναι ο μοναδικός που προσφέρει λύση για 3g μέσω usb stick και έχει βγει σε άδεια εδώ και 1 μήνα σχεδόν.

Εγκλωβιστηκαμε και το ταμπλετ έχει μείνει χωρίς 3g.

Μακάρι να είχαμε εναλλακτική.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ξέρω πόσο πλήρωσες το φορτιστή αλλά εγώ (πάλι από Καλλιθέα) όταν μου εξήγησε τη διαφορά του regulated και ακριβότερου φορτιστή τον προτίμησα - σα να λέμε 12 ευρώ ο απλός 21 ο regulated....

Η λύση του να βάλεις καινούργιο βίσμα στον Κινέζικο δεν είναι κακή αρκεί να βρεις καπάτσο ηλεκτρονικό να στο κάνει (θέλει προσοχή στην πολικότητα + και - και βέβαια σωστή μόνωση).

Μια χαρα ειναι η μπαταρια και των 2 που σου ειπα γενικα ainol & window/yuandao/vido ειναι οι δυο μαρκες που δινουν την μεγαλυτερη σημασια στο θεμα μπαταρια.

http://www.minideal.net/ainol-novo10-hero-dual-core-10-1-inch-16gb-rom-1280-800-high-resolutiondual-camera-hdmi-bluetooth-gps-tablet-pc.html

Οκ με το ainol hero. Τώρα περιμένω να μου έρθει. Αν βγει καλό θα χτυπήσω και κανένα 7άρι αλλά αυτό το θέλω με GPS και bluetooth, ανάλυση 1200 χ 800 και IPS οθόνη. Υπάρχει κάτι σε αυτή την κατηγορία;

σκέφτομαι να πάρω κάνα ταμπλετ.

θέλω:

10αρα οθόνη

hdmi

1+gb ram

android (τελευταιες εκδοσεις)

2πυρηνο στη χειροτερη

καλή μπαταρία (μη το λειτουργω στην πριζα συνεχεια)

να υπάρχει η δυνατότητα root

usb OTG

οφισιαλ playstore

τιμή μέχρι 150-160€ το πολύ. αν δεν υπάρχει 10αρι που να αξιζει σε αυτα τα ευρω, κοιτάμε σε 7αρι

τι επιλογές έχω; με λινκ απο καταστήματα(ιντερνετ) αν είναι εφικτό

Edited by mol

σκέφτομαι να πάρω κάνα ταμπλετ.

θέλω:

10αρα οθόνη

hdmi

1+gb ram

android (τελευταιες εκδοσεις)

2πυρηνο στη χειροτερη

καλή μπαταρία (μη το λειτουργω στην πριζα συνεχεια)

να υπάρχει η δυνατότητα root

usb OTG

οφισιαλ playstore

τιμή μέχρι 150-160€ το πολύ. αν δεν υπάρχει 10αρι που να αξιζει σε αυτα τα ευρω, κοιτάμε σε

7αρι

Ainol novo hero dual core

http://www.merimobiles.com/ainol-novo10-hero-dual-core-10-1-inch-ips-1280-800-with-android-4-1-bluetooth-dual-camera-16gb-hdmi_p/meri6913.htm

προχώρα άφοβα το πρόβλημα ειναι στον φορτιστή και οχι στο βύσμα

άλλαξε βυσματακια! εγω τα ένωσα με μονωτική και έκοψα και απο τον πάτο το καλώδιο το ενα και τώρα εχω φορτιστή 3 μέτρα χωρίς τρέμουλα κατα την φόρτιση

και γενικώς κάνει οποιοσδήποτε φορτιστής σε αυτά τα βολτ και μιλιαμπερ ασχέτως βύσματος αφού θα κράτησής το δικο σου ;)

προχώρα άφοβα το πρόβλημα ειναι στον φορτιστή και οχι στο βύσμα

άλλαξε βυσματακια! εγω τα ένωσα με μονωτική και έκοψα και απο τον πάτο το καλώδιο το ενα και τώρα εχω φορτιστή 3 μέτρα χωρίς τρέμουλα κατα την φόρτιση

και γενικώς κάνει οποιοσδήποτε φορτιστής σε αυτά τα βολτ και μιλιαμπερ ασχέτως βύσματος αφού θα κράτησής το δικο σου ;)

Ακριβώς, όπως έχω ξαναναφέρει το πρόβλημα είναι σε διαρροή ρεύματος (ηλεκτρομαγνητισμός). Μακρυά από φορτιστές από ελληνικά μαγαζιά εκτός αν δώσετε πάνω από 20€, που ειναι ληστία! Οι φορτιστές με 5 ευρώ από κίνα, κι όμως, ειναι καλύτεροι. Όσο για το βύσμα, κόβεις τα καλώδια και συνδέεις ότι θέλεις, κι αν δεν δουλέψει αλλάζεις τη πολικότητα απλά

Ακριβώς, όπως έχω ξαναναφέρει το πρόβλημα είναι σε διαρροή ρεύματος (ηλεκτρομαγνητισμός). Μακρυά από φορτιστές από ελληνικά μαγαζιά εκτός αν δώσετε πάνω από 20€, που ειναι ληστία! Οι φορτιστές με 5 ευρώ από κίνα, κι όμως, ειναι καλύτεροι. Όσο για το βύσμα, κόβεις τα καλώδια και συνδέεις ότι θέλεις, κι αν δεν δουλέψει αλλάζεις τη πολικότητα απλά

εμένα ο φορτιστής ήταν ο μαμισιος κινέζικος και βγήκε μουφα

φορτιστή πήρα απο μια κούτα που έχουμε ξεχασμένα παλιά πραματακια και συγκεκριμένα ήταν απο usb hub που εκανε 13 ευρω συνολο μαζη με τον φορτιστή

οπότε ειναι θέμα γειώσεις του φορτιστή πιστεύω γιατί και απο άλλο κινέζικο τηλ φορτιστή μου έκανε τα ίδια

η πολικότητα ειναι απλή το ενα καλώδιο ειναι μαυρο και το άλλο εχει μια λεπτή άσπρη η γκρι γραμμουλα έτσι ειναι σε ολους τους φορτιστές

Καλημέρα,

Γνωρίζει κανένας πως μπορούμε να κάνουμε ROOT το tablet της Forthnet μπας και καμια εφαρμογή SwapRam σώσει την κατάσταση?

Πάρα πολύ καλή επιλογή, έχω το T7S και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Δες και το σχετικό νήμα εδώ στο myphone.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Η Google έβγαλε beta έκδοση για πλοήγηση με τους χάρτες της για την Ελλάδα.

Σε μια πρόχειρη δοκιμή, βλέπω ότι δουλεύει.

Το έχει δοκιμάσει κανείς, για να μαζέψουμε εντυπώσεις;

Το Nook Simple Touch με τελευταία ανανέωση το 2011 αποτελεί τη δεύτερη γενιά e-reader τεχνολογίας e-ink από την αμερικανική αλυσίδα βιβλιοπωλείων Barnes and Noble

http://img2.imagesbn.com/p/9781400532711_p0_v2_s600.JPG

Χαρακτηριστικά:

Οθόνη: 6" (15.24 cm)

Ανάλυση: 800x600, Breakthrough E Ink® Display

Ύψος: 16.5 cm

Πλάτος: 12.7 cm

Βάθος: 1.19 cm

Βάρος: 212 gr

Μπαταρία: Ανάγνωση για περισσότερο από 2 μήνες με 30' ανά ημέρα

Φόρτιση: μέσω usb με σύνδεση σε υπολογιστή (3.5 hrs)

Λειτουργικό - Υποστηριζόμενα αρχεία:

Android 2.1

αρχεία: ePub5, PDF

Graphic: JPG, GIF, PNG, BMP

Συνδεσιμότητα: Wireless connectivity via Wi-Fi® (802.11b/g/n)

Μνήμη: 2GB για περίπου 1,000 βιβλία (1GB για περιεχόμενο; 750 MB για περιεχόμενο της B&N)

Επεκτάσιμη: μέσω κάρτα μνήμης microSD4 card μέχρι και 32GB

Λοιπά χαρακτηριστικά:

Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, φόρτιση σε προίζα τοίχου με εξάρτημα που πωλείται χωριστά

– Ανάγνωση υπό τον ήλιο χωρίς λάμψεις, 16-level gray scale

Παραμετροποιήσιμο κείμενο με 7 μεγέθη γραμματοσειράς και 6 στυλ γραμματοσειράς

Περιεχόμενα συσκευασίας:

NOOK Simple Touch

microUSB καλώδιο

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης στα αγγλικά

Αγγλικό εννοιολογικό λεξικό ενσωματωμένο Merriam-Webster's Collegiate® Dictionary, Eleventh Edition

Θα ακολουθήσουν οδηγοί για Rooting και εγκατάσταση εφαρμογών google & play store

Edited by const_ili
TO CALL OR NOT TO CALL??

Η αγορά από που έγινε? Τιμή?

Η αγορά έγινε μέσω amazon.co.uk από ιδιώτη στα 47 euro αλλά με δωρεάν έξοδα αποστολής γιατί βρίσκομαι ιρλανδία. Τόσο περίπου κοστίζει εδώ: http://www.ebay.com/sch/iPads-Tablets-eBook-Readers-/171485/i.html?_stpos=&LH_ItemCondition=1000&_sop=15&gbr=1&_fcid=80&_localstpos=&_from=R40&_clu=2&_nkw=nook+simple&rt=nc&LH_BIN=1# στα 57 ευρώ μαζί με έξοδα αποστολής.

ακόμα το φορτίζω οπότε εντυπώσεις σύντομα

TO CALL OR NOT TO CALL??

εμένα ο φορτιστής ήταν ο μαμισιος κινέζικος και βγήκε μουφα

φορτιστή πήρα απο μια κούτα που έχουμε ξεχασμένα παλιά πραματακια και συγκεκριμένα ήταν απο usb hub που εκανε 13 ευρω συνολο μαζη με τον φορτιστή

οπότε ειναι θέμα γειώσεις του φορτιστή πιστεύω γιατί και απο άλλο κινέζικο τηλ φορτιστή μου έκανε τα ίδια

η πολικότητα ειναι απλή το ενα καλώδιο ειναι μαυρο και το άλλο εχει μια λεπτή άσπρη η γκρι γραμμουλα έτσι ειναι σε ολους τους φορτιστές

Τι να σου πω, ποτέ δεν είχα αισθητό πρόβλημα με τους φορτιστές που παίρνω από Κίνα, αντιθέτως μια φορά μ έναν φορτιστή των 10€ απ τον Ξειρουχάκη στο πειραιά, όχι απλά είχα πρόβλημα στην οθόνη, αλλά ο φορτιστής έκανε πολύ θόρυβο και ζεμάταγε τόσο που νόμιζα θα πάρει φωτιά, τον πήγα πίσω και μου δωσε άλλο, κι ο άλλος τα ίδια χάλια ήταν

Δεν ξέρω πόσο πλήρωσες το φορτιστή αλλά εγώ (πάλι από Καλλιθέα) όταν μου εξήγησε τη διαφορά του regulated και ακριβότερου φορτιστή τον προτίμησα - σα να λέμε 12 ευρώ ο απλός 21 ο regulated....

Εξήγησε και σε εμάς τι είναι η διαφορά απλού και regulated φορτιστή , να ξέρουμε τι να ζητάμε.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Εξήγησε και σε εμάς τι είναι η διαφορά απλού και regulated φορτιστή , να ξέρουμε τι να ζητάμε.

Ότι λέει η λέξη.

Στον regulated έχει πολλές ρυθμίσεις και διαλέγεις εσύ πόσα ακριβώς Α και V θα βγάζει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned