gerstavros2 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Δεν υπάρχει μαύρο καλώδιο. Ένα άσπρο και ένα κόκκινο. Τι εννοείς να δοκιμάσω και θα καταλάβω; Αν τα ενώσω ανάποδα υπάρχει περίπτωση να το κάψω; Λογικά το άσπρο ειναι γειωση και το κόκκινο το ρεύμα. Δοκιμασε, κι αν ειναι ανάποδα απλά δεν θα φορτίζει και θα το βγάλεις. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Δεν υπάρχει μαύρο καλώδιο. Ένα άσπρο και ένα κόκκινο. Τι εννοείς να δοκιμάσω και θα καταλάβω; Αν τα ενώσω ανάποδα υπάρχει περίπτωση να το κάψω; Φίλε μου μη με παρεξηγήσεις αλλά μην πειραματίζεσαι με την επισκευή του φορτιστή και πάρεις το τάμπλετ στο χέρι, εμένα μου κάηκε το κύκλωμα φόρτισης σε ένα παλιότερο Hipad απλά από λαθεμένη αντιστοφή +/- και ακόμα βασανίζομαι να το φορτίσω... Πήγαινε σε ένα μαγαζί ηλεκτρονικών και πάρε φορτιστή καλής ποιότητας (ρώτα για regulated) με τα στοιχεία του tablet, θα βρεις σίγουρα, από κόστος υπολόγισε 15-20 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 εγω δεν τολμάω να το δώσω στην κόρη μου, θα μου το φέρει στο κεφάλι.. :) και με ένα μέτριο κινητό των 200 ευρώ να το συγκρίνεις (Samsung Advance S), είναι χάλι μαύρο.. Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkat Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) εγω δεν τολμάω να το δώσω στην κόρη μου, θα μου το φέρει στο κεφάλι.. :) :lol::lol::lol: Edited April 30, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayato54 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Φίλε χρειάζομαι τα φώτα σου. Πήρα αυτό το πράγμα και έχουν σπάσει γα νεύρα μου. Έκανα εγκατάσταση το αντροιντ της γκουγκλ άλλα κάτι έχω κάνει λάθος και λειτουργεί για κανένα πενταλεπτο και μετά κολλάει και ανοίγει η ******* πού έχει ήδη εγκατέστημενη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 έκανες εγκατασταση το android market, και σου ανοιγει το android pit ? Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Πρόβλημα με ppp widget Χρησιμοποιώ το PPP widget για σύνδεση στο ίντερνετ μέσω 3G στο tablet μου. Ξαφνικά σήμερα με έχει ταράξει στο disconnected και στο port not found. Έχω vodafone CU και μέχρι χτες δούλευε μια χαρά. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το συγκεκριμένο app; Μπορείτε να προτείνετε κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Πρόβλημα με ppp widget Χρησιμοποιώ το PPP widget για σύνδεση στο ίντερνετ μέσω 3G στο tablet μου. Ξαφνικά σήμερα με έχει ταράξει στο disconnected και στο port not found. Έχω vodafone CU και μέχρι χτες δούλευε μια χαρά. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το συγκεκριμένο app; Μπορείτε να προτείνετε κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα; ειναι τελειο προγραμματακι Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 ειναι τελειο προγραμματακι Δεν αντιλέγω, αλλά πώς με βοηθάει αυτό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayato54 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 έκανες εγκατασταση το android market, και σου ανοιγει το android pit ? Ναι φίλε, για κάποιο άγνωστο λόγο τα έχω και τα δύο μέσα και το πρωτότυπο σταματάει το android market μετά τα πρώτα δέκα λεπτά λειτουργίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 και τα δυο πρεπει να ειναι μεσα, αλλα δουλεύουν ανεξάρτητα.. το market το βαζουμε για να εχουμε προσβαση σε περισσοτερες εφαρμογες. Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jyonu Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 1) Ainol Novo 9 Sparc 2) Yuandao 90FHD 3) Cube U9GT5 4) Onda V972 Το vs με τα retina tablets το έβαλα για να δω γνώμες και προτιμήσεις. Εγω εχω το novo 9 για καμια 10αρια μερες.μια χαρα ειναι.καλο γουιφι,πολυ καλη μπαταρια.το μονο θεματακι που ειχα ηταν οτι μερικες εφαρμογες στο στορ δεν ηταν συμβατες πχ ζιγκα ποκερ.αλλα με το απτοιντ ολα μια χαρα!!! Παράθεση MrZisis Just a tech savvy gamer ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Πρόβλημα με ppp widget Χρησιμοποιώ το PPP widget για σύνδεση στο ίντερνετ μέσω 3G στο tablet μου. Ξαφνικά σήμερα με έχει ταράξει στο disconnected και στο port not found. Έχω vodafone CU και μέχρι χτες δούλευε μια χαρά. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το συγκεκριμένο app; Μπορείτε να προτείνετε κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα; ...δοκίμασες καθαρισμό δεδομένων/cache ή/και απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 ...δοκίμασες καθαρισμό δεδομένων/cache ή/και απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση πάλι; Δυστυχώς καμία διαφορά.. Πάλι disconnected βγάζει συνέχεια Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Δυστυχώς καμία διαφορά.. Πάλι disconnected βγάζει συνέχεια ...ποιο 3G stick προσπαθείς να συνδέσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) Μήπως μπορείς να ανοίξεις το δικό σου hold x και να βγάλεις μια φωτογραφία εκεί που είναι το power button σου?Γιατί δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω,,, Edit:Δεν μπορουσα να ανοιξω το καπακι και ετσι το πηρα να μου το φτιαξουν με ενα 10αρικο,ηθελε ειδικα μηχανηματα για να φτιαχτει. Τωρα αλλο,μηπως εχεις βρει καποιο cwm που να δουλευει? Edited May 1, 2013 by Nero55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpanagi Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Αγαπητοί φίλοι, μερικές απορίες. Σχετικά με αυτό Android 4.1 Tablet PC "Diablo" - 9.7 Inch HD, Dual Core 1.6GHz, Bluetooth, 16GB, 7600mAh Android 4.1 Jellybean 9.7 Inch 10- Point Multi-touch Capacitive Touchscreen 1024x768 HD Resolution Dual Core Cortex A9 1.6 GHz Rockchip 3066 1GB RAM DDR3 16GB Flash Memory 7600mAh Battery Bluetooth ¨εχει επεξεργαστή ίδιο με το PIPO Μ1 Μπορώ να υποθέσω ότι γίνεται rooted όπως το PIPO? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 http://www.helioskiosk.gr/defaultm.aspx?page=webproduct&id=58 Σκέφτομαι να αγοράσω την παραπάνω προσφορά αλλά δε μου αρέσει να διαβάζω κείμενο σε "κανονικές" οθόνες προτιμώ τα e-bookia δε ξέρω όμως σε αυτήν την περίπτωση που τα διαβάζεις μόνο (?) μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής αν μπορώ να τα διαβάζω στο E-book Nook Simple Touch (e-ink screen 6") το έχει ψάξει κανείς??:( thx in advance!! Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 http://www.helioskiosk.gr/defaultm.aspx?page=webproduct&id=58 Σκέφτομαι να αγοράσω την παραπάνω προσφορά αλλά δε μου αρέσει να διαβάζω κείμενο σε "κανονικές" οθόνες προτιμώ τα e-bookia δε ξέρω όμως σε αυτήν την περίπτωση που τα διαβάζεις μόνο (?) μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής αν μπορώ να τα διαβάζω στο E-book Nook Simple Touch (e-ink screen 6") το έχει ψάξει κανείς??:( thx in advance!!Μπορείς να το διαβάσεις μόνο μέσω της εφαρμγής τους (Helioskiosk). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Μήπως μπορείς να ανοίξεις το δικό σου hold x και να βγάλεις μια φωτογραφία εκεί που είναι το power button σου?Γιατί δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω,,, Edit:Δεν μπορουσα να ανοιξω το καπακι και ετσι το πηρα να μου το φτιαξουν με ενα 10αρικο,ηθελε ειδικα μηχανηματα για να φτιαχτει. Τωρα αλλο,μηπως εχεις βρει καποιο cwm που να δουλευει? Τουλ δουλευει κανονικα τωρα? Απο cwm ως τωρα οτι δοκιμες εχω κανει ειναι ακαρπες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Τουλ δουλευει κανονικα τωρα? Απο cwm ως τωρα οτι δοκιμες εχω κανει ειναι ακαρπες... Ναι ευτυχως τωρα δουλευει.cwm ουτε εγω εχω βρει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 ...ποιο 3G stick προσπαθείς να συνδέσεις; Το Ε173 που μέχρι πριν λίγες μέρες έπαιζε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά σιγά σιγά άρχισε πού και πού να αποσυνδέεται και πλέον δεν συνδέεται καθόλου. Σκέφτηκα μήπως φταίει η κάρτα, αλλά σε κινητό που την έβαλα παίζει μια χαρά. Οπότε ή έπαθε κοκομπλόκο το στικ ή το τάμπλετ φταίει. Φυσικά restart 2-3 φορές δοκιμάστηκε ήδη, ενώ και διαφορετικός Launcher μπας και παίζει πρόβλημα με το widget. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ragnarokgr Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Καλησπέρα παιδία. Αποφάσισα να πάρω και γω ένα απο τα φθηνά κινέζικα tablets μιας και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά. Το tablet μια χαρά το βλέπω αν εξαιρέσει κανείς την άθλεια γωνεία θέασης απο τα δεξιά του tablet καθώς και ότι αρνείται να φορτήσει 100% όταν είναι κλειστό ενω ανοιχτό είναι μία χαρά. Το θέμα τώρα είναι ότι θέλω να κάνω root για αρχή και ίσως αν υπάρχει καμμία καλή rom. Δοκίμασα superoneclick αλλά κόλλαγε, δοκίμασα unlockroot αλλά το περίεργο είναι ότι εκεί έγραφε ότι είναι ήδη root και όταν πάταγα να το ξανακάνει το έκανε αλλά δεν άλλαζε τίποτα στο tablet τσεκαρισμένο με root checker. Για android drivers έβαλα google όπως είχε γράψει ένας στο τόπικ bitmore tab 1010 αλλά για να γίνουν εγκατάσταση έπρεπε να βάλω το hardwareID της συσκευής στο .inf που είχαν οι drivers. Βέβαια δεν δοκίμασα με recovery mode αλλά είχα κανονικά το usb debugging μιας και τώρα που είμαι διακοπές μου έκοψε να ψάξω να βρω το recovery mode (power button μαζι με +volume). Δεν ξέρω αν χρειάζεται να είναι σε recovery mode για να γίνει root αλλά θα το τσεκάρω όταν επιστρέψω απο διακοπές. Αν υπάρχει όμως κανείς που έχει ασχοληθεί με αυτό το tab ας δώσει μια βοήθεια καθώς και αν υπάρχει καμμία rom που να ταιριάζει με το tablet . Παρεπιπτόντως εδώ είναι τα στοιχεία του tablet όπως τα ανέβασα. http://www.androidfragmentation.com/database/v/dr/624389/oem/rockchip/dm/Tab1030/carrier/Unknown Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Το Ε173 που μέχρι πριν λίγες μέρες έπαιζε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά σιγά σιγά άρχισε πού και πού να αποσυνδέεται και πλέον δεν συνδέεται καθόλου. Σκέφτηκα μήπως φταίει η κάρτα, αλλά σε κινητό που την έβαλα παίζει μια χαρά. Οπότε ή έπαθε κοκομπλόκο το στικ ή το τάμπλετ φταίει. Φυσικά restart 2-3 φορές δοκιμάστηκε ήδη, ενώ και διαφορετικός Launcher μπας και παίζει πρόβλημα με το widget. ...δες εδώ: http://www.draisberghof.de/usb_modeswitch/bb/viewtopic.php?f=6&t=1214&sid=7be3aa8110fce2d7cd89528da1be78d9 φαίνεται να έχουν βρει λύση για το πρόβλημα με hardware ίδιο με το δικό σου (δες την εξήγηση/λύση του scout_3pm και μετά δες του vitorlage που έχει ίδιο hardware με σένα). Νομίζω έχει να κάνει με το usb_modeswitch που χρησιμοποιείς. Καλή επιτυχία. Edited May 2, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Εχει παρατηρήσει κανείς αν ο browser που υπάρχει ήδη μέσα υποστηρίζει βιντεο το οποίο υπάρχει σε κάποια σελίδα πχ αν παω να ανοίξω βιντεάκι σε μια σελίδα δείχνει ότι κατεβάζει αλλά μένει σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts