zeteberk87 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Γεια σας και απο εμενα! Θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος αν γνωριζει σχετικα με τα παρακατω που θα αναφερω.. Αγορασα συσκευη απο deals1949 και μου ηρθε με σπασμενη οθονη. Ανοιξα υποθεση στο Paypal,dispute, claim κλπ κλπ.. , και μου ηρθαν mail οτι πρεπει να επιστρεψω την σπασμενη συσκευη πισω στην διευθυνση που μου αναφερει το Paypal για να παρω την αποζημιωση. Ταυτοχρονα ομως εγω αγορασα οθονη αυθεντικη αξιας 50 ευρω (iocean x7 HD) για την επισκευη του καθως δεν γνωριζα την διαδικασια οτι υπηρχε δυνατοτητα επιστροφης της συσκευης γαι να παρω το full refund. Και θελω να ρωτησω το εξης.. Στελνω αυριο την συσκευη ΧΩΡΙΣ την πισω οψη του κινητου ωστε να το επισκευασω μονος μου. δηλαδη του στελνω μονο την σπασμενη οθονη.Θα υπαρξει προβλημα με το που παραλαβουν απο το μαγαζι το δεμα ? Η το Paypal θα τσεκαρει οτι το δεμα εφτασαε κανονικα και θα με αποζημιωσει ? Οποιος γνωριζει ας με ενημερωσει, Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Γεια σας και απο εμενα! Θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος αν γνωριζει σχετικα με τα παρακατω που θα αναφερω.. Αγορασα συσκευη απο deals1949 και μου ηρθε με σπασμενη οθονη. Ανοιξα υποθεση στο Paypal,dispute, claim κλπ κλπ.. , και μου ηρθαν mail οτι πρεπει να επιστρεψω την σπασμενη συσκευη πισω στην διευθυνση που μου αναφερει το Paypal για να παρω την αποζημιωση. Ταυτοχρονα ομως εγω αγορασα οθονη αυθεντικη αξιας 50 ευρω (iocean x7 HD) για την επισκευη του καθως δεν γνωριζα την διαδικασια οτι υπηρχε δυνατοτητα επιστροφης της συσκευης γαι να παρω το full refund. Και θελω να ρωτησω το εξης.. Στελνω αυριο την συσκευη ΧΩΡΙΣ την πισω οψη του κινητου ωστε να το επισκευασω μονος μου. δηλαδη του στελνω μονο την σπασμενη οθονη.Θα υπαρξει προβλημα με το που παραλαβουν απο το μαγαζι το δεμα ? Η το Paypal θα τσεκαρει οτι το δεμα εφτασαε κανονικα και θα με αποζημιωσει ? Οποιος γνωριζει ας με ενημερωσει, Ευχαριστω! Γιατι δε ζητούσες εξαρχης μερικο refund ωστε να σου πιστώσου μόνο την αξία της οθόνης; Οι κινέζοι με χαρά θα στα έδιναν για να μη τους τρέχεις με paypal. τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να στείλεις τη συσκευή ολόκληρη ακριβώς όπως την παρέλαβες για να πάρεις πίσω τα χρήματα σου Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ναι εχεις δικιο σε αυτο . Απλως δεν γνωριζα πως εχει η διαδικασια και με την σκεψη οτι μαλλον δεν θα μου επεστρεφε το paypal τα χρηματα , εκανα αγορα την οθονη την οποια και περιμενω να ερθει. Επισης πως γνωριζω εγω, οτι παραλαμβανοντας αυτοι το κινητο δεν θα ισχυριστουν να φανει οτι εστειλα μονο την οθονη ωστε να αποκομισουν καποιο οφελος ( ? ) ισως ? μπορει να γινει αυτο ? οποτε αν στειλω μονο την πισω οψη θα υπαρξει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ναι εχεις δικιο σε αυτο . Απλως δεν γνωριζα πως εχει η διαδικασια και με την σκεψη οτι μαλλον δεν θα μου επεστρεφε το paypal τα χρηματα , εκανα αγορα την οθονη την οποια και περιμενω να ερθει. Επισης πως γνωριζω εγω, οτι παραλαμβανοντας αυτοι το κινητο δεν θα ισχυριστουν να φανει οτι εστειλα μονο την οθονη ωστε να αποκομισουν καποιο οφελος ( ? ) ισως ? μπορει να γινει αυτο ? οποτε αν στειλω μονο την πισω οψη θα υπαρξει προβλημα? Αυτή η απορία έχει γεννηθεί και σε μένα να είμαι ειλικρινής. Πως δε λέει το μαγαζί ότι δε παρέλαβε όλα τα κομμάτια να πει και το paypal ότι δεν αποζημιώνει. Δε ξέρω ίσως κάποιος πιο έμπειρος να ξέρει η απλά να μην είναι τόσο ξεφτίλες οι Κινέζοι να κάνουν κάτι τετοιο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ΑΝ γνωριζει καποιος ας μας πει. Παντως βρισκομαι σε διλημμα αν θα στειλω οπως ειναι η χωρις την πισω οψη.. Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σου Pan82 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Εγω παντως που επεστρεψα πισω το κινητο στην Κινα, το επεστρεψα οπως ηταν, δεν ειχα πεταξει τιποτα απο την συσκευασια. Μεχρι και το αυτοκολλητακι που υπηρχε στις επαφες της μπαταριας για να μην ενεργοποιηθει καταλαθος κατα την μεταφορα, και εκεινο το ειχα κρατησει και το ξαναεβαλα οπως ακριβως ηταν οταν μου το στειλανε. :D Παντως δεν νομιζω να σου κανουν φουστια οι Κινεζοι και να ισχυριστουν κατι αλλο. Τετοια προβληματα θα αντιμετωπιζουν σχεδον καθημερινα, αν φανταστουμε οτι εχουν να κανουν με ολο τον κοσμο. Συμβαινουν αυτα και το ξερουν και αυτοι. Εσυ πακεταρισε ολοκληρο το κινητο και οτι παρελκομενο ειχε η συσκευασια, βγαλε φωτο απο το πακετο στο ταχυδρομειο ( αφου το εχουν κολλησει τα γραμματοσημα κλπ.) και φυσιολογικα δεν θα εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anddem Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα ενα κινητό απο minideal στις 9/8/14. το κινητό έφτασε Ελλάδα στις 26/8/14. απο εκείνη την ημέρα ήταν η κατάσταση στο τρακινγκ στάσιμη στο ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-08-2014 09:11 IPS. Πήρα τηλ στα ελτα και μου είπαν οτι το δέμα επιστρέφει Σιγκαπούρη λόγω κάποιου λάθους στα στοιχεία παραλήπτη. Μίλησα με minideal και μου είπαν οτι δεν βλεπουμε στο τρακινγκ οτι επέστρεψε. Πως μπορώ να μάθω οτι έφτασε πίσω? Επιστρέφει με το ίδιο τρακινγκ που είχε? Κάποια συμβουλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Οποτε το στελνω κανονικα το πρωι και θα περιμενω να φτασει το πακετο με το καλο ! Ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα. Το Paypal τελικα, να αποζημιωνει με το που βλεπει οτι παραδοθηκε το πακετο η να δινει το Οκ ο πωλητης στο Paypal ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Οποτε το στελνω κανονικα το πρωι και θα περιμενω να φτασει το πακετο με το καλο ! Ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα. Το Paypal τελικα, να αποζημιωνει με το που βλεπει οτι παραδοθηκε το πακετο η να δινει το Οκ ο πωλητης στο Paypal ? Για να πει το ΟΚ ο πωλητης, πρεπει να παραλαβει πισω το πακετο, να δει το προβλημα που υπαρχει και μετα δινει το ΟΚ στο paypal για refund. Αν υπαρξει καποιο προβλημα με τον πωλητη και αρνηθει για καποιο λογο να κανει refund, τοτε αναλαμβανει το paypal σαν διαιτητης να δωσει την λυση ( στις περρισσοτερες φορες υπερ του αγοραστη απ'οτι λενε ). Edited September 2, 2014 by apos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Μα για να φτασουμε σε αυτο το σημειο, προηγουμενως υπηρχε διαφορα με τον πωλητη . Αρα δεν εχει καποιο αβανταζ κατα καποιο τροπο ο πωλητης παραλαμβανοντας το δεμα μου? δεν μπορει πολυ ευκολα να μου παιξει φουστια? Τεσπα, εγω το πρωι στελνω την συσκευη πισω οπως την παρελαβα,συστημενο κλπ κλπ και ελπιζω να μην εχω μη επιθυμητα αποτελεσματα. Εστειλα τελικα σημερα το δεμα συστημενο, εβγαλα και φωτο, εστειλα και tracking number και αναμενω.. Θα ενημερωσω για την τελικη εκβαση... (Ενημερωτικα το κοστος αποστολης 9,20 και 0,80 ο φακελος τοπος αποστολης china ενω για Γερμανια ενα αλλο δεμα που εστειλα το κοστος ηταν 11,20 και 1 ο φακελος. Βαρος και τα δυο κατω απο 1 κιλο.) Edited September 3, 2014 by zeteberk87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos74 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Εστειλα τελικα σημερα το δεμα συστημενο, εβγαλα και φωτο, εστειλα και tracking number και αναμενω.. Θα ενημερωσω για την τελικη εκβαση... (Ενημερωτικα το κοστος αποστολης 9,20 και 0,80 ο φακελος τοπος αποστολης china ενω για Γερμανια ενα αλλο δεμα που εστειλα το κοστος ηταν 11,20 και 1 ο φακελος. Βαρος και τα δυο κατω απο 1 κιλο.) Ποσο ζυγιζε το πακετο που εστειλες? Εμενα ζυγιζε περιπου 540 γραμμαρια και πληρωσα 15 ευρω. :mad: Α' προτεραιοτητα και συστημενο. Ετσι το εστειλες και εσυ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeteberk87 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Δεν ειπα κατι για προτεραιοτητα . Συστημενο ειπα μονο. Το ποσο για την china μαζι με το φακελο που κοστιζε 0,80 λεπτα ηταν στα 10 ευρω. Τωρα δεν ξερω αν παιζουν ρολο τα γραμμαρια , δεν θυμαμαι να σου πω ακριβως ποσα γραμμαρια ηταν ,παντως κατω απο κιλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μήπως ξέρει κανει το MLSiQTab3G μέχρι ποια έκδοση Android αναβαθμίζεται? Πήγα να δω ενημέρωση συστήματος στις επιλογές της συσκευής και μου έβγαλε Server is Unavailable. Έχετε καμια ιδεα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 ^Επειδη δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα,πως κοιταζεις αν υπαρχει νεοτερη εκδοση λογισμικου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos2003 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 το εν λογω ταμπλετακι http://prntscr.com/4jk7d1 εχω εδω κ 3 περίπου εβδομάδες... χωρις να εχω γνωσεις, απλα για τα χαρακτηριστικα κ την τιμη του μου φανηκε καλο... Η μοναδικη μου εμπειρια πριν απο αυτο ηταν ενα ακόμα φτηνότερο (70ευρω) SERIOUX 9" το οποίο είχε 12 μήνες εγγύηση, επαιξε απροβληματιστα καθημερινη χρηση κ στον 11ο μηνα (τυχαιο?) σταματησε να φορτιζει...Έτσι έδωσα λίγα ευρω ακόμα κ πήρα αυτό με...2 χρόνια εγγύηση (eshop). Σε σχέση με το φτηνότερο λοιπόν οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής : 1) Κακής ποιότητας οθόνη, σε σημείο σε παιχνίδια να αναγκάζεσαι να αλλάζεις γωνίες για να διακρίνεις καθαρά τα αντικείμενα, στον ίδιο χώρο κ συνθηκες φωτισμού που με το άλλο δεν είχα πρόβλημα. 2) Δεν σου επιτρέπει να μεταφέρεις εφαρμογές (ή μέρος αυτών) απο την εσωτερική του μνήμη στην sd που έχεις προσθέσει..Έκανα ερώτηση κ στο εργοστάσιο κ μου ειπαν οτι φταιει...η Google κ η νεα εκδοση του Android.... 3) Χρειάστηκε να χρησιμοποιείσω το "reset" μια φορά, ενώ στο άλλο 11 μηνες καθημερινής πολύωρης χρήσης, ποτέ δεν έμαθα απο που γίνεται reset, δε χρειάστηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 αγορασα προσφατα ένα tablet Archos 79 platinum και διαπιστωσα ότι δεν φορτιζει όταν το συνδεω στην θυρα USB. δοκιμασα και με φορτιστη να το φορτισω μεσω USB αλλα τιποτα. Είναι φυσιολογικό η πρεπει να ψαχτω? κατά τα αλλα η θυρα δουλευει μια χαρα με στικακι και συνδεση με υπολογιστη για μεταφορα αρχειων κλπ Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καμιά ιδέα; Δοκίμασε με τον δικό του φορτιστή/καλώδιο, όχι με οποιοδήποτε. Αν χρησιμοποιείς αυτά τότε μπορεί να υπάρχει κάποια βλάβη στο τάμπλετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 ^Επειδη δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα,πως κοιταζεις αν υπαρχει νεοτερη εκδοση λογισμικου; Ρυθμίσεις > Σχετικα με το tablet > Ενημερώσεις συστήματος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 MTK8127 , RK3188T , All Winner A33 , All Winner A31s Ποιος ειναι ο καλυτερος ? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paranoikos Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλησπέρα, Έχει καταφέρει κανείς να περάσει επιτυχώς το play store στο crypto novapad 78? Ότι gapps και να έχω περάσει δε λειτουργεί με τίποτα. Ενώ έχει βγάλει προσθήκη google Λογαριασμού στις ρυθμίσεις όταν το πατάς δε κάνει απολύτως τίποτα. Όταν ανοίγεις το Play Store κλείνει κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Γεια σας παιδιά. Εδώ και 3 μήνες περίπου πήρα το συγκεκριμένο tablet και γενικά είμαι ευχαριστημένος, ιδίως για τα λεφτά του. Παίζει απροβλημάτιστα τα παιχνίδια (όπως βλέπω με ζόρικα γραφικά) που έχουν εγκαταστήσει τα παιδάκια μου. Προχθές όμως της κορούλας μου της έπεσε στα πλακάκια και έσπασε το γυαλί μπροστά από την οθόνη. Η ίδια η οθόνη δεν έχει κάποιο πρόβλημα, όλα δείχνουν μια χαρά. Το tuch όμως στο ένα τρίτο της οθόνης δεν ανταποκρίνεται... Δεν ξέρω δηλ. αν έχει πάθει κάτι και το digitizer... Ψάχνω να βρω κάποια λύση για αντικατάσταση του γυαλιού (αν υπάρχει μόνο του, ή πάει μαζί με το digitizer δεν ξέρω) εδώ στην Ελλάδα, αλλά ακόμη δεν έχω βρει κάτι. Κάποια μαγαζιά που ρώτησα, δεν αναλαμβάνουν. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα με εξυπηρετούσε, μιας και θα προτιμούσα να αποφύγω να το ξαναστείλω πίσω στην Κίνα (από tinydeal που το πήρα), κυρίως λόγω χρόνου που θα κάνει να γυρίσει πίσω, αλλά και για το τι ακριβώς θα είναι αυτό που θα γυρίσει. Ευχαριστώ για την όποια απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εχει στο Aliexpress ολοκληρο το μπροστινο μερος (digitizer+frame).Αν ξερεις να το αλλαξεις μονος σου κατι γινεται,αν το πας σε καποιον και σου παρει και κανα 20ευρω,δεν αξιζει πιστευω αλλα εσυ θα το κρινεις αυτο.Εγω δεν εχω παρει ποτε τιποτα απο Aliexpress,δεν ξερω τι παιζει με πωλητες και προιοντα.Λενε οτι αν ο πωλητης εχει καλη αξιολογηση ειναι οκ.Ο συκγεκριμενος εχει παρα πολυ καλη οποτε μαλλον ειναι ενταξει. http://www.aliexpress.com/item/Black-color-7-9-inch-touchscreen-repairment-touch-panel-for-Ifive-mini-3gs-touch-screen-Digitizer/2030123169.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Καλημέρα σας, Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας διότι δεν έχω πολλές (σχεδόν καθόλου) γνώσεις πάνω σε android. Έχω αγοράσει για τα πιτσιρίκια 2 ίδια τάμπλετ http://www.aliexpress.com/item/Gooweel-Q88pro-A23-Dual-core-tablet-pc-android-4-2-2-1-5GHz-RAM-DDR3-512MB/629186005.html. 7" 5 Point Capacitive Screen *Allwinner A23 1.5GHz Processor *Apply Android 4.2.2 System *RAM 512MB (418.6MB Available) *ROM 4GB (0.98GB+1.12GB Available) *GPU Mali400 Στο ένα γράφει ότι ο Εσ. Αποθ. Χώρος (Συνολικός χώρος) είναι 504 Μb ενώ στο άλλο λέει 0,98 Gb. Ο Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης (Συνολικός χώρος) είναι και στα δύο ίδιος δηλαδή 1,27 Gb. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω σχεδόν τίποτα σε αυτό με το λόγο χώρο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να κάνω ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Το Root (αν διαβάζω καλά σε διάφορα ποστ, μου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσω το εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο; δεν ξέρω αν είναι σωστό και αν μπορώ τελικά να το κάνω) Ευχαριστώ Edited September 11, 2014 by albiz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jey Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Γεια σας παιδια. Λεω να κανω την πρωτη μου αγορα tablet και θα χρειαστω την βοηθεια σας για την σωστη επιλογη καποιου κινεζικου android tablet. Τα χαρακτηριστικα που ψαχνω ειναι : size: 9-10'' RAM: 2GB ROM: 16-32GB HDMI,3G(προαιρετικο) Το μπατζετ μου ειναι μεχρι 150 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Γεια σας παιδια. Λεω να κανω την πρωτη μου αγορα tablet και θα χρειαστω την βοηθεια σας για την σωστη επιλογη καποιου κινεζικου android tablet. Τα χαρακτηριστικα που ψαχνω ειναι : size: 9-10'' RAM: 2GB ROM: 16-32GB HDMI,3G(προαιρετικο) Το μπατζετ μου ειναι μεχρι 150 ευρω. Φίλε μου εγώ πήρα αυτό: http://www.tinydeal.com/fnf-ifive-mini-3gs-79-android-44-octa-core-3g-tablet-phone-p-126621.html Έκανα ένα post παραπάνω για να βρω λύση επειδή η κόρη μου έσπασε το γυαλί μπροστά. Το tablet μια χαρά είναι, αλλά το πρόβλημα της εγγύησης σε τέτοιες περιπτώσεις είναι έντονο! ΥΓ: Ευχαριστώ τον φίλο LouCi4er για την πρότασή του. Το ψάχνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts