Jump to content

pavlos2003

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pavlos2003

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

pavlos2003's Achievements

  1. εγω εχω αγορασει πραγματα αξιας 600-700ευρω και ημουν απολυτα ευχαριστημενος σε ολους τους τομεις , ομως αυτο πριν 3 χρονια και δε ξερω αν κατι εχει αλλαξει απο τοτε....
  2. ok... θα το κοιταξω , θα ψαξω να βρω που ακριβως φαινεται αυτο... Δεν εχω ακομα ασφαλη γνωμη, ισως το κανω σε αλλη φαση λιγο καιρο αργοτερα..μολις 2μερες το εχω στα χερια μου κ το πρωτο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι η συγκεκριμενη δυσλειτουργια....
  3. καλησπερα φιλοι. μολις απεκτησα το νεο μου meizu note 8. (Μ822Η) Android version 8.1.0 Πρωτη φορα δοκιμαζω meizu κινητο κ δεν ξερω τις ιδιαιτεροτητες του. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης.. Στις βιντεοκλησεις απο οποιαδηποτε εφαρμογη (messenger instagram viber..) δεν εχει ηχο απο μενα ποτε ο συνομιλητης. Εγω ακουω κανονικα.. Μηπως καποιος γνωριζει τι ειδους ρυθμιση χρειαζεται για να αποκατασταθει το προβλημα 'η ειναι καποιο αλλο θεμα??Ευχαριστω εκ των προτερων.
  4. καλημερα, μια ερωτηση που μπορει η απαντηση να ειναι η ιδια για ολα τα μοντελα αλλα δε ξερω.. :/ θελω να κανω κληση έχοντας κανει απόκρυψη του τηλεφωνικου μου αριθμου ωστε να μην εμφανιστεί. Γινεται? κ πως οποιος ξερει?? Ευχαριστω..
  5. καλησπερα σε ολους, εχω ενα "προβλημα" σε σχεση με το μεσεντζερ, ελπιζω καποιος μεσεντζερ specialist να ξερει!!!.. στο lenovo Α806 (android 4.4.2) προσπαθησα να ανοιξω μια "μυστικη συζητηση" κ να στειλω ενα μνμ δοκιμαστικα. Εμφανιζεται κανονικα το μαυρο πλαισιο με το λουκετακι, στελνω το μνμ ομως δε παει ποτε. κ στη συσκευη μου κατω απο αυτο που εστειλα, γραφει με αχνα γραμματα οτι "Παρουσιαστηκε σφαλμα ρυθμισης συνδεσης, Αυτη η συσκευη εχει προς το παρον απενεργοποιηθει για μυστικες συζητησεις." !!! Που ενεργοποιειται...κ που..απενεργοποιειται αυτη η παραμετρος?????? Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον με..ξεμπλοκαρει!....
  6. Καλημερα, ηθελα να ρωτησω το εξης.. Στο κινητο της γυναικας που το εχει εδω και καποιους μηνες, οταν προσπαθει να ανοιξει το "ημερολογιο" που υπαρχει στο κινητο, της βγαινει στιγμιαια ενα μνμ.που λεει οτι "εχετε αποκλεισει απαιτουμενες αδειες" & δεν της το ανοιγει... Δε της εχει τυχει μαλλον σε καποια αλλη εφαρμογη απο αυτες που θελει να χρησιμοποιησει.. Δε ξερω τι ακριβως πρεπει να ενεργοποιησω και πως... :/ ..Αν μπορει καποιος... ας μου δωσει τα φωτα του..
  7. ειμαι υποχρεος, ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση και κατατοπιστικη βοηθεια.
  8. καλημερα σε ολους, εχω 3 κινητα, εγω, η γυναικα και η κορη απο τα Χριστουγεννα περιπου χωρις να εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα, εκτος απο το οτι εγω και η γυναικα ενοχλουμαστε λιγο απο την "υπερευεσθησια" ανταποκρισης της οθονης αφης... θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους αν υπαρχει δυνατοτητα να κανω καποια συγκεκριμενη λειτουργια. Θα με ενδιεφερε να μπορω να τερματιζω μια κληση μου, (ειτε εισερχομενη ειτε εξερχομενη) οταν τελειωνω, πατωντας το πλαινο πληκτρο ή το πισω του δαχτυλικου αποτυπωματος, χωρις δηλαδη να χρειαστει να δω στην οθονη το εικονιδιο του τερματισμου και να το κανω απο εκει...το εχει κανει καποιος? γινεται?...
  9. καλημερα σε ολους. Νεος χρηστης xiaomi x4 MIUI GLOBAL V9.2.3.0 ANDROID 7.1.2 Μπ[ορειτε παρακαλω να μου υποδειξετε μια ασφαλη/ευκολη διαδικασια να κανω ροοτ τη συσκευη? Δε ξερω αν εχει ηδη γραφτει να μου βαλετε το λινκ , ειτε απο εδω ειτε απο youtube κλπ.. Ευχαριστω.
  10. Μηπως μπορει καποιος να μου πει αν η παρακατω διαδικασια χρειαζεται και αν ειναι εγκυρη οπως τη δειχνει? Εγω πηρα μολις το mi 4x (2GB/16GB) απο bangood 92 eyro σε 15 μερες και χωρις οποιαδηποτε εξτρα χρεωση τελωνειων κλπ.
  11. Αδερφε στο banggood το εχει στα 95 αυτη τη στιγμη, ειναι σημαντικη η διαφορα https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-4X-5_0-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-435-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129913.html?rmmds=search&ID=232&cur_warehouse=HK Για 179Ευρο (πες το βρε ανθρωπε πιο λιανα!!!) που λεει ο φιλος για κινητο των 100ευρο...ουτε καν!!!!...
  12. :/ δεν το ξερω τι ειναι αυτο, το γκουγκλαρα οπως το ειπες, αλυσιδα 179 και μου εβγαλε κατι σουπερ μαρκετ γαλαξιας και αλλα ασχετα..... ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατανοητο. Ευχαριστω πολυ φιλε..
  13. ..κατι τελευταιο, μερικα οπως αυτο που παραθετω στο λινκ https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-4X-5_0-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-435-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129913.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK δεν εχουν το χαρακτηριστικο "Global edition" , τι ακριβως ειναι αυτο, και αν πρεπει να παρω κινητο με αυτο το χαρακτηριστικο?... :/ Ευχαριστω..
  14. ευχαριστω και τους δυο, θα ψωνησω απο εκει... καλες γιορτες σε ολους!
  15. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, ειδα και το Xiaomi Redmi 4X Global Edition 5.0 inch με 4100mAh στα 126 ευρο, νομιζω δεν εχω και πολλες επιλογες, ειναι και το 4Α ακομα φθηνοτερο ομως ειναι 4πυρηνο.. Αν μπορει και αλλος που γνωριζει και εκανε προσφατα αγορα/παραλαβη να βεβαιωσει για την αποστολη και τα εδω τελωνεια..κρατω τη δικη σου επισημανση οτι μαλλον γινεται με αυτον τον τροπο αποστολης..
×
×
  • Create New...