Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια αλλά δυστυχώς νομίζω πως δεν είναι dual boot. Είναι μόνο windows tablet.

dual boot είναι ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

νομιζω η cube ειναι πιω παλια κ επωνυμη στο χωρο

επειδή εγώ δεν θέλω android θέλω μόνο windows έχεις βρει κανένα cube σε μεγάλες ίντσες με μόνο windows?

με windows τρεχει πιο γρηγορα θεωρητικα?

δεν ξέρω εγώ δεν θέλω android για να μην πιάνει χώρο. αφού έχουμε πλέον android καλά και μεγάλα κινητά τι να τα κάνουμε σε ταμπλετ; μόνο εάν κάποιος θέλει για παιχνίδια.

δεν ξέρω εγώ δεν θέλω android για να μην πιάνει χώρο. αφού έχουμε πλέον android καλά και μεγάλα κινητά τι να τα κάνουμε σε ταμπλετ; μόνο εάν κάποιος θέλει για παιχνίδια.

http://www.banggood.com/Chuwi-Hi10-64GB-Cherry-Trail-Z8300-Quad-Core-1_84-GHz-10_1-Inch-Window10-Tablet-p-1004298.html

https://www.banggood.com/search/chuwi-hi10.html

κανένα cube σε μεγάλες ίντσες έχεις δεί χωρίς android?

Εγώ chuwi έχω, και εάν πάρω άλλο πάλι chuwi θα πάρω ... :)

Η τελική απόφαση είναι δική σου φίλε μου, εγώ μίλησα γιά αυτό που γνωρίζω, εσύ θα δείς και θα κρίνεις εάν κάποιο άλλο είναι καλύτερο.:)

μια ερώτηση σχετικά με τα ταμπλετ με windows. σε ταμπλετ με android όταν δίνουμε δεδομένα από το κινητό android στην ουσία οι ίδιες εφαρμογές τρέχουν σε πιο μεγάλη οθόνη όποτε τα δεδομένα περίπου τα ίδια καταναλωνονται. εάν όμως το ταμπλετ έχει windows και του δώσουμε δεδομένα από το κινητό και ανοίξουμε έναν browser που θα ανοίγει σελίδες σε περιβάλλον desktop πλέον η τα windows θα κάνουν κανένα μεγάλο update εκεί πάνε τα δεδομένα σε χρόνο μηδέν έτσι δεν είναι; υπάρχει καμία λύση γιαυτό;

EDIT οκ βρήκα διάφορα άρθρα πως γίνεται.

Edited by ilka71

dual boot είναι ....

Βγαίνει σε 2 εκδόσεις; dual boot και Windows ; γιατί στην περιγραφή στα διάφορα sites το αναφέρουν ως Windows tablet (πχ στο banggood).

για 12 ίντσες λέτε θα είναι μεγάλο για ταμπλετ, ε; είμαι βουρ για το chuwi hi10 αλλά βγάζει και το hi12 από ότι είδα και λέω μήπως και πάω σε πιο μεγάλο!

για 12 ίντσες λέτε θα είναι μεγάλο για ταμπλετ, ε; είμαι βουρ για το chuwi hi10 αλλά βγάζει και το hi12 από ότι είδα και λέω μήπως και πάω σε πιο μεγάλο!

Με 12" πως θα το κρατας στα χέρια? Δεν θα είναι ταμπλετ αλλά laptop. Εξαρτάται βέβαια και για τη χρηση το θελεις, αν το θες για επαγγελματική, αλλάζει το πράγμα. Αν θες μεγάλη οθόνη για απλή χρηση οι ιδανικές διαστάσεις είναι 9.7" κατά τη γνώμη μου.

The day is my enemy, the night my friend

Μήπως γνωρίζει κανένας εάν τα τάμπλετ τα οποία παίρνουν γραφίδα μπορούν να πάρουν πρόγραμμα με υπογραφές;

(Γιά να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματική χρήση, υπογραφή συμβολαίων κλπ)

Ευχαριστώ.

Άκυρο όλα καλά........το μπρικαρα τα κατάφερα :mad:

Χαχαχαχαχαχα τώρα το μπρικαρα και εγώ γιατί δεν μου έδινε επιλογή να εγκαταστήσω απο sd card μονο update.

Το παλευα καμμιά ώρα, και πάτησα να γίνει restart απο bootloader μέσω arctools...

ΤΕΛΟΣ!!!!!!

ΧΑχΧΑχΧΑΧΑχΧΑχΧΑχΧΑχΑχ

ΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΗΣ CRYPTO!!!!! ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!! ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΙΑ :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Καλησπέρα παίδες!Ξέρεις κανείς αν το εξής τάμπλετ eSTAR Grand HD Quad 10.1 5.1 Wi-Fi έχει κανονικά Play store από τη μάνα του;

Είναι αυτό εδώ: http://www.skroutz.gr/s/7254515/eStar-Grand-HD-Quad-10-1-1-2GHz-8GB.html

Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Καλημέρα είμαι νέο μέλος και ψάχνω τρόπο να κανω hard reset , φίλη μου έδωσε ένα ταμπλετ turbo x γιατί της κόλλησε στην λέξη android και δεν ανοιγει φυσικά με τίποτα. Θέλω να το κάνω hard reset αλλά δεν έχει κουμπιά volume +/- αλλά ούτε κουμπάκια reset , εψαξα στο φόρουμ αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι(εκτός και αν δεν εψαξα καλά...)ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω;Αν γίνεται με απλά λόγια για δεν κατέχω πολλά πολλά... Εγγύηση για να πάει στην πλαίσιο δεν έχει και το χειροτερο δεν κατεχει ποιο μοντελο ειναι....

Αγαπητέ φιλέ. Μετά από πολλές ώρες δουλειάς με το συγκεκριμένο μοντέλο crypto nova pad d7001 κατάφερα να προσαρμόσω το PLAY STORE και όλα τα υπόλοιπα πακέτα τις google

Η οδηγίες είναι απλές και εύκολες

1. Κάνουμε root το tablet με το πρόγραμμα Kingo ROOT http://www.kingoapp.com/

2. Εγκατάσταση ArcTools (θέλει να κάνεις λογαριασμό *είναι δωρεάν*) http://www.arctablet.com

3. Κατεβάζεις το πρόγραμμα ArcTools.apk και το φορτώνεις (εγκατάσταση) στο tablet.

4. Κατεβάζουμε Gapp για την έκδοση android 4.2.2 από εδώ https://goo.im/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip

5. Οπός είναι την μεταφέρουμε στο φάκελο download στην εσωτερική μνήμη του tablet.

6. Ανοίγομε το πρόγραμμα ArcTools και πατάμε στην μπάρα default Apps & Market και εμφανίζετε μια λίστα από την οποία θα επιλέξεις (iFive X2 Android 4.4.2 cwm recovery by manuPC)

7. Από κάτω θα πατήσεις download και αφού τελειώσει install apps.

8. Ύστερα θα επιλέξεις από πάνω από το menu το reboot και μετρά το Reboot Recovery και τέλος πατάς το select reboot.

9. Θα κάνει επανεκκίνηση και θα μπει στο recovery

10. Με τα πλήκτρα της αυξομείωσής εντάσεως επιλέγεις πάνω η κάτω και με το κουμπί on/off το λειτουργείς ως enter.

11. Κατεβαίνουμε στο install zip from sdcard και πατάμε το on/off (enter)

12. Μετά επιλέγουμε το choose zip from sdcard και πατάμε το on/off (enter)

13. Επιλέγουμε τον φάκελο download και πατάμε το on/off (enter)

14. Και επιλέγουμε το αρχείο gapps-jb-20130812-signed.zip και πατάμε το on/off (enter)

15. Θα ξεκινήσει η εγκατάσταση και όταν τελειώσει θα κάνουμε επανεκκίνηση στην συσκευή επιλέγοντας reboot system now.

16. *αν μας ξαναγυρίσει στο recovery θα ξανακάνουμε την διαδικασία reboot μόνο.

Καλή επιτυχία

Αδερφέ στο Novapad Q10100 δεν υπάρχει αυτό που λες:

"11. Κατεβαίνουμε στο install zip from sdcard και πατάμε το on/off (enter)"

Δεν υπάρχει η επιλογή install zip from sdcard. Μόνο update σε αφήνει αν κάνεις

καλησπέρα στο φόρουμ...έχω κάνει κάτι καταχώρισης στο πρόχειρο,,και δεν γνωρίζω που είναι ..μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε που είναι το πρόχειρο ...?μιλάμε για το ΑRCHOS 12.01:(

Καλησπέρα παίδες!Λοιπόν,αποφάσισα να αγοράσω το εν λόγω tablet για τον πατέρα μου.Η χρήση που θα του κάνει θα είναι πολύ χαλαρή,λίγο internet κανά youtube κτλ.Το tablet είναι αυτό http://www.mediamarkt.gr/el/product/_alcatel-pixi-3-10-wifi-white-8079-%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-1172264.html

Έχω δύο απορίες:

1)Το έχει κάποιος το εξής tablet?Είναι σχετικά καλό ποιοτικά ώστε να αντέξει ελαφριά χρήση?(Πχ κολλάει?Βγάζει κάποιο πρόβλημα κτλ)

2)Μαζί με το tablet δίνουν μια θήκη και ένα πληκτρολόγιο bluetooth Alcatel one touch.Επειδή ο πατέρας μου δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει,μπορώ να το συνδέσω με άλλες δικές μου android συσκευές?Πχ το κινητό μου ή άλλης μάρκας tablet ή με το windows laptop μου?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:D

Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

καλησπέρα στο φόρουμ...έχω κάνει κάτι καταχώρισης στο πρόχειρο,,και δεν γνωρίζω που είναι ..μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε που είναι το πρόχειρο ...?μιλάμε για το ΑRCHOS 12.01:(

Αν κατάλαβα καλα εννοείς την αποθήκευση στο πρόχειρο .

Πρόκειται για την γνωστή αντιγραφή . Θα το δεις αν το κανεις κάπου επικόλληση .

Υ.Γ. Είμαστε εκτός θέματος...

Παιδιά καλησπέρα ,έχω σπασμένη οθόνη σε ένα tablet e star Grand hd quad core .Oθόνη ραγισμένη(τζάμι) και δεν ανταποκρίνεται αλλά μόλις βάζω otg και mouse δουλεύει μία χαρά σε όλα .

Βρήκα ένα τζάμι για αλλαγή αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κάνει ...Μπορείτε να μου πείτε εσείς αν ταιριάζει ,αν γνωρίζετε ;

http://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=107332&skr=skr15946&cat_id=00860583

Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned