gerstavros2 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Πως μπορουμε να καταλαβουμε αν χαλασε η μπαταρια σε ενα ταμπλετ ( hcl M3) ή το κυκλωμα φορτησης? Το ταμπλετ ειναι νεκρο και οταν βαζω το φορτηστη δεν κανει τιποτα. Ο φορτηστης δουλευει κανονικα τον δοκιμασα Το συνδέεις στον μετασχηματιστή και ελέγχεις τι τάση δίνει στην μπαταρία Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soula_kop Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) εχω το ταμπλετ estar beauty hd quad core και προσπαθω να το κανω ροοτ αλλα δεν το καταφερνω εχει καποιος το ιδιο η μπορεί να με βοηθήσει γιατι σερνετε Εγώ έχω το e-star grand hd και επίσης έχω θέμα. Δοκίμασα με διάφορα να του κάνω root, αλλά κανένα δεν δούλεψε. Δεν αναγνωρίζουν την συσκευή. Και ναι, έχω ενεργοποιημένο το usb debug και το allow trusted sources, αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Το κατάφερα! Τελικά έπρεπε να το συνδέσω με το otg (ένα nextway κινέζικο που είχα δούλευε κανονικά με το usb, που να φανταστώ ότι αυτό ήταν το πρόβλημα...). Edited January 21, 2015 by soula_kop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 http://www.geekbuying.com/item/PIPO-P7-Android-4-4-3G-Tablet-PC-9-4Inch-IPS-1280-800-RK3288-Quad-Core-2GB-16GB-GPS-Bluetooth---Black-339489.html ξερει κανενας γιατι αυτο το ταμπλετ ειναι σχετικα φτηνοτερο απο αλλα της pipo με παρομοια χαρακτηριστικα? ειναι κατι που του λειπει και δεν το βλεπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Εγώ έχω το e-star grand hd και επίσης έχω θέμα. Δοκίμασα με διάφορα να του κάνω root, αλλά κανένα δεν δούλεψε. Δεν αναγνωρίζουν την συσκευή. Και ναι, έχω ενεργοποιημένο το usb debug και το allow trusted sources, αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Το κατάφερα! Τελικά έπρεπε να το συνδέσω με το otg (ένα nextway κινέζικο που είχα δούλευε κανονικά με το usb, που να φανταστώ ότι αυτό ήταν το πρόβλημα...).τελικά και εμενα το καλωδιο έφταιγε αλλα παλι εχω προβλημα ενω το προγραμμα (Mobogenie3 ) με αυτο το εκανα λεει οτι εχει γίνει ροοτ η συσκευη και βλεπει το μοντελο ,δεν βλεπω στην συσκευη να εχει αλλαξει τιποτα, οποιο προγραμμα ηθελε ροοτ παλι θελει ροοτ ,,κανω κατι λαθος πως βλεπω εαν ειναι ροοτ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 τελικά και εμενα το καλωδιο έφταιγε αλλα παλι εχω προβλημα ενω το προγραμμα (Mobogenie3 ) με αυτο το εκανα λεει οτι εχει γίνει ροοτ η συσκευη και βλεπει το μοντελο ,δεν βλεπω στην συσκευη να εχει αλλαξει τιποτα, οποιο προγραμμα ηθελε ροοτ παλι θελει ροοτ ,,κανω κατι λαθος πως βλεπω εαν ειναι ροοτ ευχαριστω Κατέβασε το "ROOT CHECKER" από το playstore. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisemm Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλησπερα!εχω το εξης προβλημα,το tablet μου κολλησε κ το εκανα επαναφορα εργ. ρυθμισ.(data factory reset)Μεχρι εδω ολα καλα...Μετα ξεκιναει κ μου ζηταει ρυθμισεις(γλωσσα,λογαριασμο play store κ.λ.π.)αφου τα κανω αυτα μετα αν το κανω επανεκκινηση δεν εχει κρατησει καμμια ρυθμιση κ μου τα ζηταει ολα απο την αρχη....γιατι???????? :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 τελικά και εμενα το καλωδιο έφταιγε αλλα παλι εχω προβλημα ενω το προγραμμα (Mobogenie3 ) με αυτο το εκανα λεει οτι εχει γίνει ροοτ η συσκευη και βλεπει το μοντελο ,δεν βλεπω στην συσκευη να εχει αλλαξει τιποτα, οποιο προγραμμα ηθελε ροοτ παλι θελει ροοτ ,,κανω κατι λαθος πως βλεπω εαν ειναι ροοτ ευχαριστω Κάνε και κανένα restart. Έχει δημιουργήσει τίποτα νέες εφαρμογές; supersu ή κάτι άλλο; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Κάνε και κανένα restart. Έχει δημιουργήσει τίποτα νέες εφαρμογές; supersu ή κάτι άλλο;τελικα το εκανα και πετυχε με το Kingo ROOT και εγκατέστησε προγραμμα και το επιβεβαίωσα με το root chesker ,τωρα προσπαθω να μεταφερω τα προγραμματα με το 2sd στη καρτα sd αλλα μονο 5 καταφερα να μεταφερω τα αλλα που ειναι πολλα δεν μεταφέροντε ,,θελη αλλο προγραμμα η δεν μεταφεροντε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 http://www.geekbuying.com/item/PIPO-P7-Android-4-4-3G-Tablet-PC-9-4Inch-IPS-1280-800-RK3288-Quad-Core-2GB-16GB-GPS-Bluetooth---Black-339489.html ξερει κανενας γιατι αυτο το ταμπλετ ειναι σχετικα φτηνοτερο απο αλλα της pipo με παρομοια χαρακτηριστικα? ειναι κατι που του λειπει και δεν το βλεπω? Με ενδιαφέρουν και εμένα οι απαντήσεις σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soula_kop Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) τελικά και εμενα το καλωδιο έφταιγε αλλα παλι εχω προβλημα ενω το προγραμμα (Mobogenie3 ) με αυτο το εκανα λεει οτι εχει γίνει ροοτ η συσκευη και βλεπει το μοντελο ,δεν βλεπω στην συσκευη να εχει αλλαξει τιποτα, οποιο προγραμμα ηθελε ροοτ παλι θελει ροοτ ,,κανω κατι λαθος πως βλεπω εαν ειναι ροοτ ευχαριστω Το force2sd που σε αφήνει να μεταφέρεις μόνο 5 εφαρμογές είναι η lite έκδοση. Θα πρέπει να αγοράσεις την full έκδοση, αλλά είναι πολύ φτηνή, κάπου 0,80 αν θυμάμαι καλά Edited January 22, 2015 by soula_kop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Το force2sd που σε αφήνει να μεταφέρεις μόνο 5 εφαρμογές είναι η lite έκδοση. Θα πρέπει να αγοράσεις την full έκδοση, αλλά είναι πολύ φτηνή, κάπου 0,80 αν θυμάμαι καλάευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 http://www.geekbuying.com/item/PIPO-P7-Android-4-4-3G-Tablet-PC-9-4Inch-IPS-1280-800-RK3288-Quad-Core-2GB-16GB-GPS-Bluetooth---Black-339489.html ξερει κανενας γιατι αυτο το ταμπλετ ειναι σχετικα φτηνοτερο απο αλλα της pipo με παρομοια χαρακτηριστικα? ειναι κατι που του λειπει και δεν το βλεπω? για πειτε ρε παιδες εχει κανενα λακκο η φαβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Χωρίς να το έχω ψάξει πολύ, βλέποντας τα χαρακτηριστικά φαίνεται ότι έχει μικρότερη ανάλυση οθόνης σε σύγκριση με άλλα ακριβότερα. Κατά τα άλλα φαίνεται μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 για πειτε ρε παιδες εχει κανενα λακκο η φαβα? Μιά χαρά φαίνεται, εγώ δεν βλέπω να του λείπει τίποτα. Το μόνο το οποίο δεν μου άρεσε επάνω του είναι τα πολύ πλατιά περιθώρια γύρω από την οθόνη, αλλά δεν είναι και μεγάλο μειονέκτημα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Μιά χαρά φαίνεται, εγώ δεν βλέπω να του λείπει τίποτα. Το μόνο το οποίο δεν μου άρεσε επάνω του είναι τα πολύ πλατιά περιθώρια γύρω από την οθόνη, αλλά δεν είναι και μεγάλο μειονέκτημα. Χωρίς να το έχω ψάξει πολύ, βλέποντας τα χαρακτηριστικά φαίνεται ότι έχει μικρότερη ανάλυση οθόνης σε σύγκριση με άλλα ακριβότερα. Κατά τα άλλα φαίνεται μια χαρά. οκ ευχαριστώ παιδιά.Η ανάλυση δεν με ενδιαφέρει μία χαρά είναι! EDIT και κάτι άλλο..από τα λεγόμενα κινέζικα ταμπλετ υπάρχει κάποια εταιρεία που να ΜΗΝ περιορίζει τον χώρο για εφαρμογές στα δύο γιγα μόνο; Edited January 22, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Το συνδέεις στον μετασχηματιστή και ελέγχεις τι τάση δίνει στην μπαταρία Λοιπον με συνδεμενη την μπαταρια δεν με διχνει καθολου ταση στην πλακετα που περνει η μπαταρια. Εβγαλα την μπαταρια, η οποια δεν δινει καθολου ταση, και η πλακετα βγαζει 2ν στο μαυρο καλωδιο και 2ν στο κοκκινο καλωδιο ( εχει και το ασπρο) Να υποθεσω οτι τα επαιξε η μπαταρια και οχι το ταμπλετ ετσι δεν ειναι? Gl 407590 3000 ειναι η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Μπορει να μου πει καποιος ποια εταιρια υποστηριζει τα e-star? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Μπορει να μου πει καποιος ποια εταιρια υποστηριζει τα e-star? Ειναι η http://astraservice.gr/ http://i.imgur.com/dFV5vaq.png Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Ειναι η http://astraservice.gr/ http://i.imgur.com/dFV5vaq.png Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasas Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 καλησπερα δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος θα ηθελα να ρωτισω μου κλεψαν το tablet εχει gps (το χρησιμοποιώ στο αμαξι για να βλεπω τους δρομους κ που ειμαι χωρείς wif ) υπαρχή καποιος τροπος να το εντοπίσω μεσω laptop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 καλησπερα δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος θα ηθελα να ρωτισω μου κλεψαν το tablet εχει gps (το χρησιμοποιώ στο αμαξι για να βλεπω τους δρομους κ που ειμαι χωρείς wif ) υπαρχή καποιος τροπος να το εντοπίσω μεσω laptop Τσέκαρε από εδώ, αν βγάζει κάτι https://www.google.com/android/devicemanager Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisemm Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Προβλημα με bitmore1022 Καλησπερα!εχω το εξης προβλημα,το tablet μου κολλησε κ το εκανα επαναφορα εργ. ρυθμισ.(data factory reset)Μεχρι εδω ολα καλα...Μετα ξεκιναει κ μου ζηταει ρυθμισεις(γλωσσα,λογαριασμο play store κ.λ.π.)αφου τα κανω αυτα μετα αν το κανω επανεκκινηση δεν εχει κρατησει καμμια ρυθμιση κ μου τα ζηταει ολα απο την αρχη....γιατι???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Λοιπον με συνδεμενη την μπαταρια δεν με διχνει καθολου ταση στην πλακετα που περνει η μπαταρια. Εβγαλα την μπαταρια, η οποια δεν δινει καθολου ταση, και η πλακετα βγαζει 2ν στο μαυρο καλωδιο και 2ν στο κοκκινο καλωδιο ( εχει και το ασπρο) Να υποθεσω οτι τα επαιξε η μπαταρια και οχι το ταμπλετ ετσι δεν ειναι? Gl 407590 3000 ειναι η μπαταρια Κανενας? δεν ξερω τι να κανω να παρω αλλη μπαταρια ή να το πεταξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Έπεσε στα χέρια μου ένα 7αρι tablet D701 το οποίο δε φόρτιζε. Πώς μπορώ να δω τι φταίει? Δηλαδή, φταίει η μπαταρία ή πχ το βίσμα στην πλακέτα? Ο φίλος που μου το έδωσε είπε πως φταίει ο φορτιστής του. Δοκίμασα άλλο ίδιο φορτιστή, τον άφησα 5' δεν είδα φως. Δοκίμασα το φορτιστή του (το χαλασμένο υποτίθεται) στο tablet του άλλου φορτιστή, φορτίζει κανονικά. Ένας φίλος πέταξε την ιδέα μήπως είναι dual charge... Το δοκίμασα και ξύπνησε. Έβλεπα ότι αργούσε πολύ να φορτίσει όμως... Έτσι δοκίμασα εκ νέου το φορτιστή του. Φορτίζει!!! Αλλά... Φορτίζει υπερβολικά αργά. Τον έχω βάλει από τις 11 το πρωί και ως τώρα έχει ανέβει 3%. Έχει ψοφήσει η μπαταρία? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Στα ΕΛΤΑ θα αγορασω τον φακελο που θα βαλω μεσα το κουτι με το κινητο για να επιστραφει Κινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts