alex222800 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 (edited) ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ROOT ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ MARKET. ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΑΠΛΑ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΗ Συσκευή στον υπολογιστή με καλώδιο usb, επιλέγεις mass storage και στη συνέχεια την βλέπεις στον υπολογιστή σαν εξωτερικό δίσκο. Στην συνέχεια κατεβάζεις το market που θες στον υπολογιστή σου (apk fomat) και το επικολλάς στην μνήμη της συσκευής. σΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ , στην συσκσυη σου, με καποιον file explorer βρίσκεις το αρχειο και το κανεις εγκατασταση. Δεν γίνεται ΠΑΝΤΑ !!! το google playstore πρέπει να αντιγραφή στο system/app.. σε κάποιες κινεζικές συσκευές Πρέπει να είσαι root ..καινούργιος στο android;;;;;;; ( το apk δεν χρειάζεται pc για να το κατεβάσεις... πάντα φιλικά...) Edited December 8, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s_806 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλησπερα σε ολους, αγορασα ενα tablet απο κινα http://www.aliexpress.com/snapshot/6337149711.html Για απλες δουλιτσες το θελω.Η ερωτηση μου τωρα, πως μπορω να αυξησω-ενοποιησω τη μνημη του ωστε να μπορω να βαζω περισσοτερες εφαρμογες;;; Για πες περισσοτερα για την ταμπλετα... Απο χαρακτηρηστικα καλη φαινεται..Να την παρω και εγω; Εισαι ευχαριστημενος; Οσο για την ερωτηση σου 2γιγα ειναι υπερ αρκετα οτι παραπανω στειλτα στην εξωτερικη μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos5692 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Το θεμα ειναι οτι δε πανε στην εξωτερικη.. Αυτο ειναι το θεμα μ.. Κατα ταλλα καλη ειναι οκ. Εξαρταται και γιατι τι θελες. Εμενα για browsing και κατι αλλα πραγματακια για τη δουλεια ειναι οκ.. Καλη αυτονομια εχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Δεν γίνεται ΠΑΝΤΑ !!! το google playstore πρέπει να αντιγραφή στο system/app.. σε κάποιες κινεζικές συσκευές Πρέπει να είσαι root ..καινούργιος στο android;;;;;;; ( το apk δεν χρειάζεται pc για να το κατεβάσεις... πάντα φιλικά...) ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ google play.Αλλά εγώ σου είπα για κάποια άλλα market που μπορείς να τα βάλεις στην καρτα. Όπως το one mobile markat και το amazon apps Ή έχω άδικο ; Δοκιμάζεις και μας λες. ΦΙΛΙΚΑ Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ google play.Αλλά εγώ σου είπα για κάποια άλλα market που μπορείς να τα βάλεις στην καρτα. Όπως το one mobile markat και το amazon apps Ή έχω άδικο ; Δοκιμάζεις και μας λες. ΦΙΛΙΚΑ ήθελε playstore (άλλα... του είχα στείλει με pm....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Συγγνώμη φίλε μου τα στοιχεία είναι αληθινά;; 16gb rom και δεν σε φτάνουν;; αν λες ότι έχει μόνο 2gb για εφαρμογές μάλλον το ταμπλετ είναι fake μου μυρίζει 4gb ρομ και 512mb Ram. Βάλε κανένα cpuz και τσέκαρε τη έχει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 το ταβλετ γραφει τα ακολουθα στο cpuz Gigabyte Bitmore Tab770 – MY7317P δεν εχω βρει πως μπορο να το κανω ρουτ. ξερει κανεις καποιον οδηγο να το κανω;;;;; http://www.doctorandroid.gr/2014/09/vroot.html http://www.doctorandroid.gr/2014/05/root-genius-root-10000-android.html http://www.doctorandroid.gr/2014/01/kingo-android-root-root-200-android.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos5692 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Έβαλα το cpuz και μου γράφει ότι είπα παραπάνω. Απλά, απο τη μανα του έχει 2 gb για εφαρμογες και ξέρχωρα τα άλλα 14 gb είιναι αποθηκευτικός χωρος. Αυτό ρωτάω, πώς να ενώσω τα gb ωστε να είναι εξολοκλήρου 16 gb για όλα. πχ. στο lg p880 που έχω, έχει τα 16gb όλα μαζι. στο συγκεκριμένο tablet δε τα έχει. Δοκίμασα το vroot για να το ροοταρω αλλά δε το έκανε.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Έστειλα στο t2c ένα inewv3 που είχε σταματήσει να λειτουργεί η οθόνη. Πήρα μια απάντηση πως προωθήθηκε στο εργοστάσιο και το πόρισμα ήταν πως λόγο γρατσουνιων δεν δουλεύει η οθόνη και Επειδή δεν έβαλα την ζελατίνα δεν μπορούν να μου το αλλάξουν παρά μόνο με 60 δολάρια. Απαντάω πως αν πατήσει την οθόνη επάνω δεξιά το τηλ δουλεύει. Συνεχίζει το t2cc να μου απαντάει πως οφείλετε λόγω γρατζουνιάς (ποτέ δεν είδα καμία) όπως ήταν η αρχική τοποθέτηση τους. Αρνήθηκα να τους πληρώσω και ζήτησα την επιστροφή του για να το φτιάξω μόνος μου. Από τότε λαμβάνω περιττά μυνήματα χωρίς να λένε αν θα το στείλουν πίσω ή κάτι σχετικό με την υπόθεση. Θεωρώ πως η τύπισσα προσπαθεί να μου φάει λεφτά και τώρα έχει σκαλώσει δίχως να ξέρει τι να κάνει. Ότι και να έχει συμβεί, ακόμα και γρατζουνιές να υπάρχουν, η οθόνη δεν σταματάει να δουλεύει και μετά από πίεση να επανέρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλησπέρα, Έχω το tablet Bitmore 770 και ξαφνικά δεν ανοίγει. Μου κολλάει στο λογότυπο του Bitmore, αναβοσβήνει 2 φορές και μένει εκεί. Δοκίμασα να κάνω reset από την τρυπούλα που έχει πίσω, αλλά τίποτα. Επίσης δοκίμασα να μπω στο recovery με power+volume up και να κάνω wipe data/factory reset αλλά δε λύθηκε το πρόβλημα. Καμιά ιδέα πριν αποφασίσω να το στείλω πίσω; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOISIS Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδια γεια σας.Θελω την βοηθεια σας απο εσας που σας εχει τυχει κατι παρομοιο.Μετα απο 69 μερες (21-9 8-12) ελαβα το ταμπλετ που ειχα παραγγειλει απο το banggood,εχω κανει πολλες παραγγελιες σαυτους και ποτε δεν ειχα τοση καθυστερηση.Λοιπον το ταμπλετ ηρθε απο Κινα και ηταν σε αψογη συσκευασια,του εβαλα τις εφαρμογες που ηθελα και δουλευε τελεια.Απο μ@@@@@κι@ δικια μου του εσπασα κατα λαθος το digitizer την ιδια μερα που το παρελαβα,τους στελνω μαιιλ και τους λεω οτι το παρελαβα σπασμενο,αυτοι το δεχτηκαν,ισως επειδη ηταν η πρωτη μερα( το ειδαν απο το tracking number).Μου στελνουν μαιιλ την επομενη μερα και μου λενε αν θελω να μου στειλουν καινουργιο digitizer και να το επισκευασω στην Αθηνα,τους απαντω οτι δεν βρισκω στην Αθηνα service που να επισκευαζει αγνωστης μαρκας ταμπλετ και αυτο γιατι με φοβισαν οτι μπορει να σου στειλουν μη συμβατο με το συγκεκριμενο ταμπλετ(VOYO X7)και εγω ψαχνοντας δεν μπορεσα να βρω καποιο για το συγκεκριμενο.Υποψιν με τα χιλια ζορια το εφερα στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα μου ηρθε στα Κινεζικα ,με την βοηθεια ενος Κινεζου το εφερα στα Αγγλικα οπως το παρελαβα.Σημερα μου στελνουν αλλο μαιιλ και μου γραφουν τα παρακατω Thanks for your mail. As you have negotiated with Shawin. Would you please send the item to our return address: Consignee: Zhaohui Wan Address:Room 608 HaoQuan Building Jichangdongmen Road #1 Jingtai Street Baiyun District Guangzhou 510400 China Please return the goods to us by air parcel register and write low declaration value. And also write down the order number, the trouble, and your shipping address in a paper and send it to us with the goods. Then just inform us the tracking number, the picture of post receipt. After that, we will arrange to refund you the 50% of the shipping fee and send the new replacement for you. Waiting for your reply. Best regards, Smile Παιδια τι με συμβουλευετε να κανω?(υποψιν τα Αγγλικα μου ειναι πολυ φτωχα και τα μαιλ τα γραφω με μεταφραση απο το google) Περιμενω οσο το δυνατον μια γρηγορη απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Θα τους το στειλεις στη διεύθυνση που σου εδωσαν.Πακεταρε το καλά για προστασία και στειλτο μαζί με ενα χαρτί που να γραφείς τον αριθμο παραγγελίας,τι ειδους ζημιά έχει και τη διεύθυνση που θα στο επιστρέψουν. Αφού το στείλεις να τους στειλεις ενα mail με το tracking number και ευκρινή φωτογραφία απο την απόδειξη του ταχυδρομίου.Λογικά σε 2-3 το πολύ βδομάδες θα είναι εκεί.Όταν δεις οτι έχει φτασει ξαναστειλτους ενα mail να πάνε να το παραλάβουν αν δεις οτι το καθυστερούν.Απο οτι λένε ία σου επιστρέψουν τα μισά μεταφορικά.Καλή τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MOISIS Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Θα τους το στειλεις στη διεύθυνση που σου εδωσαν.Πακεταρε το καλά για προστασία και στειλτο μαζί με ενα χαρτί που να γραφείς τον αριθμο παραγγελίας,τι ειδους ζημιά έχει και τη διεύθυνση που θα στο επιστρέψουν. Αφού το στείλεις να τους στειλεις ενα mail με το tracking number και ευκρινή φωτογραφία απο την απόδειξη του ταχυδρομίου.Λογικά σε 2-3 το πολύ βδομάδες θα είναι εκεί.Όταν δεις οτι έχει φτασει ξαναστειλτους ενα mail να πάνε να το παραλάβουν αν δεις οτι το καθυστερούν.Απο οτι λένε ία σου επιστρέψουν τα μισά μεταφορικά.Καλή τύχη. Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.Μια ερωτηση, εδω γνωριζετε καποιο υπευθυνο service που μπορει να μου αλλαξει το digitizer, αν τους γραψω να μου το στειλουν?Γιατι εγω πηγα σε 2 επωνυμα και μου ειπαν δεν το αναλαμβανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 καλησπερα παιδια εχω ενα ταμπλε flytouch 9 το οποιο σημερα μετα απο ενα restart δεν μου εμφανιζει τα κουμπια αφης κατω κατω στην οθονη.... υπαρχει καποιος τροπος να τα επαναφερω χωρις να χριαστει να κανω hard reset? το ταμπλετ ειναι root ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 http://www.doctorandroid.gr/2014/05/root-genius-root-10000-android.html με αυτο το ρουτ προγραμμα τελικα έγινε ρουτ το ταβλετ. δεν το ειχα βρει στο νετ το συγκεκριμενο. τα αλλα 2 λινκ που εδωσες τα ειχα δοκιμασει. σε ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.Μια ερωτηση, εδω γνωριζετε καποιο υπευθυνο service που μπορει να μου αλλαξει το digitizer, αν τους γραψω να μου το στειλουν?Γιατι εγω πηγα σε 2 επωνυμα και μου ειπαν δεν το αναλαμβανουν. Εγω λεω οτι δεν αξιζει τοση αναμονη μονο για αλλαγη digitizer.Αν σε διαβεβαιωσουν οτι θα σου στειλουν το σωστο,καλυτερα να τους ζητησεις τα εργατικα (ή τα μισα εστω) και να κανεις την αλλαγη Αθηνα.Ο gerstavros2 νομιζω οτι θα στο φτιαξει.Στειλτου ενα πμ και ρωτησε τον.Υπαρχουν επισης πολλα μαγαζια που κανουν τετοιες επισκευες.Ενα ειναι το lab experts αλλα αμα ψαξεις στο νετ,υπαρχουν αρκετα. Edited December 13, 2014 by LouCi4er Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Μάλλον δυσάρεστα μαντάτα... Το τάμπλετ το είχα αφήσει ανοιχτό, χτες το βράδυ που το κοίταξα είχε 74% μπαταρία ακόμη περίπου, πάω τώρα να το ανοίξω, τίποτα... ...δεν είχα αντιμετωπίσει κανενα πρόβλημα πριν απ' αυτό, δεν ξέρω τί έγινε....να τα έφτυσε η οθόνη μήπως και να μην φαίνεται αν είναι ανοιχτό ή κλειστό; Να τελείωσε η μπαταρία, αδύνατο...αλλά κι έτσι να είχε γίνει, άλλες φορές όταν το συνέδεα στο ρεύμα άνοιγε κανονικά κι ας ήταν σε χαμηλή φόρτιση, τώρα δεν ανοίγει ούτε συνδεδεμένο στο ρεύμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Μάλλον δυσάρεστα μαντάτα... Το τάμπλετ το είχα αφήσει ανοιχτό, χτες το βράδυ που το κοίταξα είχε 74% μπαταρία ακόμη περίπου, πάω τώρα να το ανοίξω, τίποτα... ...δεν είχα αντιμετωπίσει κανενα πρόβλημα πριν απ' αυτό, δεν ξέρω τί έγινε....να τα έφτυσε η οθόνη μήπως και να μην φαίνεται αν είναι ανοιχτό ή κλειστό; Να τελείωσε η μπαταρία, αδύνατο...αλλά κι έτσι να είχε γίνει, άλλες φορές όταν το συνέδεα στο ρεύμα άνοιγε κανονικά κι ας ήταν σε χαμηλή φόρτιση, τώρα δεν ανοίγει ούτε συνδεδεμένο στο ρεύμα. Το ίδιο ακριβώς έπαθε το Onda 975i. Δοκίμασα καλώδια και φορτιστές, το άφησα στην πρίζα όλη νύχτα, πάτησα κάθε συνδυασμό πλήκτρων που υπήρχε και στο τέλος το έστειλα για επιδιόρθωση στην Κίνα. Το περιμένω μέσα στο μήνα, έφυγε από Ελλάδα στις 2 Νοέμβρη κι από Κίνα 1η Δεκέμβρη. Από Geekbuying... Αν είσαι μέσα στο διάστημα του DOA πάλεψέ το γι' αντικατάσταση, αλλιώς θα το φας το δίμηνο στο πέρα δώθε. Λυπάμαι πραγματικά φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) κι εσύ ε; Δεν είχες πρόβλημα με άλλη μια ταμπλε΄τα 975ι το καλοκαίρι ή θυμάμαι λάθος; Περαστικά μας. Το ίδιο ακριβώς έπαθε το Onda 975i. Δοκίμασα καλώδια και φορτιστές, το άφησα στην πρίζα όλη νύχτα, πάτησα κάθε συνδυασμό πλήκτρων που υπήρχε και στο τέλος το έστειλα για επιδιόρθωση στην Κίνα. Το περιμένω μέσα στο μήνα, έφυγε από Ελλάδα στις 2 Νοέμβρη κι από Κίνα 1η Δεκέμβρη. Από Geekbuying... Αν είσαι μέσα στο διάστημα του DOA πάλεψέ το γι' αντικατάσταση, αλλιώς θα το φας το δίμηνο στο πέρα δώθε. Λυπάμαι πραγματικά φίλε. Παρέλαβα στις 26 Νοέμβρη, οπότε εντός 18 ημερών έγινε...η πολιτική του καταστήματος δεν είναι σαφής, αλλά δεν το αποκλείει κι όλας... Για διάστημα τριών ημερών από τη παραλαβή αν προκύψει πρόβλημα λέει ότι αναλαμβάνουν 10$ για τα μεταφορικά Εντός μηνός μοιραζόμαστε τα μεταφορικά και μετά τον πρώτο μήνα αναλαμβάνει ο πελάτης τα μεταφορικά. Δεν φαίνεται να έχει πολιτική σχετικά με το πότε κάνουν αντικατάσταση, πότε κάνουν επισκευή. ...από το tracking φαίνεται πότε παρέλαβα βέβαια...θα τους στείλω μήνυμα να δω τί θα μου πουν... Λες πως αν γίνεται αντικατάσταση θα μπορούσαν να μου στείλουν καινούριο προτού παραλάβουν, με αποδεικτικό το tracking των ΕΛΤΑ; Είχα συνδέσει τον λογαριασμό μου και με το Onedrive και παρόλο που το είχα ρυθμίσει να μην κατεβάζει στον δίσκο/να μην συγχρονίζει είχε κατεβάσει τα 3-4 γίγα των εγγράφων μου και θα ήθελα να τα σβήσω προτού το στείλω...τρέχα γύρευε τώρα... Edited December 14, 2014 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) ΠΑΙΔΙΑ SOS. ΚΙΝΕΖΙΚΟ TABLET 9" AΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟ 7 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΙΔ ΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ. ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΜΠΙ HARD RESET ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΟ RESET. ΥΠΟΨΙAZΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ SOFTWARE ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΙΡΙΣΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΟΕΟ???? Edited December 14, 2014 by impreza_sti Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Έχει κουμπιά για αυξομείωση ήχου? Εάν ναι , τότε σβηστό και άνοιξε το πατώντας το power και το πάνω κουμπί ταυτόχρονα για να μπει σε recovery. Μετά πήγαινε σε wipe Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 κι εσύ ε; Δεν είχες πρόβλημα με άλλη μια ταμπλε΄τα 975ι το καλοκαίρι ή θυμάμαι λάθος; Περαστικά μας. Η ίδια ήταν. Αποφάσισα πως θα ζήσω χωρίς sdcard για ν' αποφύγω το πέρα δώθε αλλά τελικά απλώς το ανέβαλλα. Παρέλαβα στις 26 Νοέμβρη, οπότε εντός 18 ημερών έγινε...η πολιτική του καταστήματος δεν είναι σαφής, αλλά δεν το αποκλείει κι όλας... Για διάστημα τριών ημερών από τη παραλαβή αν προκύψει πρόβλημα λέει ότι αναλαμβάνουν 10$ για τα μεταφορικά Εντός μηνός μοιραζόμαστε τα μεταφορικά και μετά τον πρώτο μήνα αναλαμβάνει ο πελάτης τα μεταφορικά. Δεν φαίνεται να έχει πολιτική σχετικά με το πότε κάνουν αντικατάσταση, πότε κάνουν επισκευή. ...από το tracking φαίνεται πότε παρέλαβα βέβαια...θα τους στείλω μήνυμα να δω τί θα μου πουν... Λες πως αν γίνεται αντικατάσταση θα μπορούσαν να μου στείλουν καινούριο προτού παραλάβουν, με αποδεικτικό το tracking των ΕΛΤΑ; Είχα συνδέσει τον λογαριασμό μου και με το Onedrive και παρόλο που το είχα ρυθμίσει να μην κατεβάζει στον δίσκο/να μην συγχρονίζει είχε κατεβάσει τα 3-4 γίγα των εγγράφων μου και θα ήθελα να τα σβήσω προτού το στείλω...τρέχα γύρευε τώρα... Έλεγα μήπως παίζει refund και επαναγορά αλλά μετά θυμήθηκα πως το αγόρασες με καλή έκπτωση που δεν υπάρχει τώρα. Οπότε θα παίξει επιστροφή για επισκευή κατά 99%. Το θέμα με τα έγγραφά σου δυστυχώς είναι ρίσκο, ελπίζω να τα έχεις κρυπτογραφημένα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Η ίδια ήταν. Αποφάσισα πως θα ζήσω χωρίς sdcard για ν' αποφύγω το πέρα δώθε αλλά τελικά απλώς το ανέβαλλα. ... Έλεγα μήπως παίζει refund και επαναγορά αλλά μετά θυμήθηκα πως το αγόρασες με καλή έκπτωση που δεν υπάρχει τώρα. Οπότε θα παίξει επιστροφή για επισκευή κατά 99%. Το θέμα με τα έγγραφά σου δυστυχώς είναι ρίσκο, ελπίζω να τα έχεις κρυπτογραφημένα τουλάχιστον. τί να κάνω με τα έγγραφα, το πολύ-πολύ να αλλάξω κωδικό στο Onedrive...για να συνδεθεί κανείς στον λογαριασμό (κατά το boot) πρέπει να βάλει κωδικό, αλλά φαντάζομαι ό,τι έχει αποθηκευθεί στη μνήμη eMMC μπορεί να διαβαστεί...έχει κι άλλα στοιχεία μέσα, προσωπικά (πχ κωδικούς για το gsis, βιογραφικά, εργασίες, βιβλιογραφία, ΑΦΜ, υπογραφές σε ψηφιοποιημένη μορφή κ.α. τέτοια) Για επισκευή λοιπόν... Εσύ το έστειλες ως επιστολή ή ως δέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 ok. ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ . ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΣΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΕΝΟΥ. Ελπίζω να γίνει. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Συστημένη επιστολή σκέτο το τάμπλετ, 15 ευρώ. Έξοδα δικά μου. Η αλληλογραφία μας με το RMA κουβαλούσε πάντα στον τίτλο κάτι κινέζικα που μεταφράζονταν ως " τάμπλετ, χρήση πάνω από 2 μήνες". Μάλλον σαν ένδειξη για την προτεραιότητα επισκευής; Σίγουρα πάντως σηματοδοτεί κάποια διάκριση από άλλες κατατάξεις του Geek. Φαντάζομαι πως πάντα η καλύτερη μεταχείριση είναι στα DOA. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το αποτέλεσμα της επισκευής όμως, θα δούμε. Edited December 14, 2014 by Bernie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts