Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλοι!

Πρόσφατα, και όταν λέω πρόσφατα εννοώ χθες, αγόρασα ένα tablet από το εξωτερικό. Το tablet αυτό είναι το Cenovo W1 και τρέχει Windows 8.1. Είχε προεγκατεστημένη μια σπασμένη έκδοση των 8.1 μαζί με διάφορες σαβούρες τύπου Office 2003 και Office 2007, QQ client και άλλα τέτοια όμορφα.

Αποφάσισα να του κάνω format μη γνωρίζοντας τι με περιμένει (#yolo), δεκάδες "Unknown devices". Αφού κάθισα και βρήκα με βάση το Hardware ID τι είναι η κάθε μια, βρήκα τους όσο-το-δυνατόν νεότερους drivers για κάθε μια από αυτές τις συσκευές.

Έχω κολλήσει σε μια όμως, και αυτός είναι ο λόγος που γράφω εδώ. Αυτή είναι η εξής:

ACPI\VEN_OBDA&DEV_8723

"Realtek Bluetooth UART Bus Driver driver"

Γνωρίζει κανείς κάτι; Καμία ιδέα για το που μπορώ να κοιτάξω; Ευχαριστώ :)

Καινουργιο και είχε σπασμένα win?:blink:

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω και εγώ προβλημα με ενα VIDO Ν80RK που πηρα απο geekbuying.

Μετα απο πολυ καιρο που δουλευε απροβληματιστο, ξαφνικα η οθονη αρχισε να μην αναβει σωστα. (μια αναβει, μια οχι, μια αναβει μιση)

το touch ομως δουλευει σωστα και συνδεση στην tv παιζει το ταμπλετ κανονικα χωρις προβλημα.

Τους εστειλα μαιλ και αρχικα μου ειπαν να κανω ρεσετ και να φλασαρω απο την αρχη το ταμπλετ

σε δευτερο μαιλ που εστειλα με το βιντεο του προβληματος μου απαντησαν:

hi sir

good afternoon, thanks so much for your video, yeah we have watched the screen is black ,

if the problem is the screen, please do not return us for replace screen, or fixing, because we checked the factory has stopped to produce the tablet,

and there is no component to be replaced, how about you buy another new tablet, we apply discount to our manager is that ?

we think it is better opinion for you :) any questions feel free to contact us

kind regards

Anna

τι με συμβουλευετε να κανω?

From Seller - http://WWW.PANDAWILL.COM

7/25/2014 00:09 PDT

dear,thanks for your fast action,

after we got the returned item as you reported,then we will inform you via email and refund you.

thanks

δε χρειαζεται να κανω claim,αφου λεει θα κανουν refund σωστα???

Γεια σας!

Προσφατα αγορασα το Crypto Novapad D7001 (RK3026) και θελω να εγκαταστησω το Google Play + το τελευταιο Acrobat Reader.

Οταν προσπαθω να τα κανω αυτα μεσω του 1mobile, γινεται (φαινομενικα) η εγκατασταση τους, αλλα πραγματικα δεν λειτουργει κανενα απ τα 2! Για το Google Play (+ αλλα παρομοια, οπως το YouTube) μου εμφανιζει το μηνυμα "unfortunately... service stopped", ενω για το Acrobat Reader, παραμενει η προηγουμενη εκδοση που εχει ηδη εγκατεστημενη!

Υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω για να εγκατασταθουν αυτα τα προγραμματα οπως πρεπει (Google services κτλ);

Που μπορω να βρω πληροφοριες;

καλησπερα!!!

μαλλον εχω προβλημα παιδια!!!

πηρα εν ακινητο της μανας μου τελικα ειχε προβλημα με την καμερα μιλησα με email και μου ειχαν στειλει μια διευθυνση για να το στειλω εγω το εστειλα σαυτην την διυεθυνση εννοειτε φυσικα οτι ειχα ανοιξει claim στην Paypal αλλα δεν ξερω τη διευθυνση ειχε στο Payapal εχω ομως ανοιχτω και ενα claim και για ενα tablet το οποιο εχει αυτην την διευθυνση

Qifeng Zeng Room 608 HaoQuan Building Jichangdongmen Road #1 Jingtai Street Baiyun District Guangzhou China, Guangzhou, Guangdong Province 510400 China

ενω στο email για το κινητο μου ειχαν δωσει zhuahai wan Room 608 HaoQuan Building Jichangdongmen Road #1 Jingtai Street Baiyun District Guangzhou China, Guangzhou, Guangdong Province 510400 China

αλλα εγω δεν ειδα στην paypal τι γραφει το εστειλα σημερα κατα της 12.30 οποτε δεν ππρεπει να εχει φυγει μπορω να το ζητησω αυριο για να αλλαξω λογικα την διευθυνση αλλα δεν ξερω πως να δω τι διευθυνση ειχε στην paypal Μιας και εδωσα το tracking number (δεν εμφανιζει κατι ακομη) επισης δεν εβγαλα φωτογραφιες το δεμα αλλα εχω ενα αχαρτι που γραφει αποδειξη καταθεσης με το tracking number

τι να κανω τωρα;

κυριως με την διευθυνση

ποτε φευγουν τα δεματα απο το ταχυδρομειο; το πηγα 12,30 λογικα δεν πρεπει να εχει φυγει αμα ειναι να παω να βγαλω δυο φωτογραφιες

επισης στο site του banggood εχει μονο αυτο

Room 608 HaoQuan Building

Jichangdongmen Road #1 Jingtai Street

Baiyun District

Guangzhou

http://www.banggood.com/About-Banggood-Ltd__hl14

China

Edited by vlahoskwn

Καλησπερα

τελικα μετα απο δυο επισκεψεις ο ταχυδρομος το βρηκε(ειναι λιγο τεμπελακος) εβγαλα φωτογραφιες πολλες φωτογραφιες....

επισης εβγαλα print screen τη συζητηση στο email που μου δινει την διευθυνση μου

επισης οι δυο διευθυνσεις η διαφορα ειναι στον παραληπτη... αυτο ειναι που με ανησυχει

διαβασα σε γειτονικο φορουμ για διαφορετικες διευθυνσεις και τετοια και φοβαμαι μην χασω το κινητο...

λετε να εχω κανενα θεμα;

Γεια σας!

Προσφατα αγορασα το Crypto Novapad D7001 (RK3026) και θελω να εγκαταστησω το Google Play + το τελευταιο Acrobat Reader.

Οταν προσπαθω να τα κανω αυτα μεσω του 1mobile, γινεται (φαινομενικα) η εγκατασταση τους, αλλα πραγματικα δεν λειτουργει κανενα απ τα 2! Για το Google Play (+ αλλα παρομοια, οπως το YouTube) μου εμφανιζει το μηνυμα "unfortunately... service stopped", ενω για το Acrobat Reader, παραμενει η προηγουμενη εκδοση που εχει ηδη εγκατεστημενη!

Υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω για να εγκατασταθουν αυτα τα προγραμματα οπως πρεπει (Google services κτλ);

Που μπορω να βρω πληροφοριες;

Και εγώ θα ήθελα να ξέρω γιατί αν και το έχω ψάξει το θέμα δεν βρήκα πουθενά κανένα guide της προκοπής για το πως να το κάνω root...

καλησπέρα παιδια

έχω αγοράσει ένα tablet pipo u8 από το deals prime και στα ξαφνικα τα έπαιξε η οθόνη.

εδώ είναι τα video του προβλήματος :

https://www.youtube.com/watch?v=T3zT4OncQro

https://www.youtube.com/watch?v=D2VLw5Gl2K8

ύστερα από αρκετά mail και video που τους έστειλα, μου έστειλαν αυτό:

Hello,

There will be a $30 repair / replacement fee for any items over 45 days old (order # 100008141) as per our warranty policy: http://dealsprime.com/warranty-policy

Return Policy:

http://dealsprime.com/return-policy

Please PayPal payment to: dealsprime@gmail.com or we can send you a payment request.

Please email us your transaction ID number (screenshot is fine) once payment has been completed.

We will email you instructions once payment has been completed.

Thanks.

δεν ξέρω αν αξίζει να μπω σε όλη αυτήν την διαδικασία και να πληρώσω και επιπλέον 30 δολάρια εκτός τα μεταφορικά για να στείλω το tablet στην κίνα...και αν το πάρουν ...όταν το πάρουν...και πότε θα μου το επιστρέψουν...

το έχει επιχειρήσει κανείς...???

θελω να κανω ροοτ το bitmore 1060 λογω του playstore υπαρχει τροπος και αν ναι ποιοσ αναλυτικα όμως γιατι δεν είμαι και πολύ της τεχνολογιας ευχαρηστω εκ των προτερων

:lol:

Το επιχείρησα εγώ. Ίδια περίπτωση -pipo u8 από Dealsprime με πρόβλημα στην οθόνη. Μόνο που μου είχαν ζητήσει 20$ για επισκευή επειδή είχαν περάσει 45 μέρες. Το έστειλα και...ακόμη το παραλαμβάνουν...ενώ από το ταχυδρομείο φαίνεται ότι το παρέλαβαν, αυτοί κάνουν τον κινέζο. Γνώμη μου χωρίς υποστήρηξη από paypal μήν στέλνεις τίποτε.

Έχει περάσει ένα εξάμηνο από τότε..

Edited by nikos61

καλησπερα σε ολους-ες. οταν συνδεω το tablet στο pc μου δεν αναγνωριζεται. εχω το 16GB ICOO ICOU8GT 8" Android 4.1.1 Quad Core A31 1.6GHz . μπορω να βρω καπου drivers? να σημειώσω οτι δισκακι με λογισμικο δεν εχω. σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Εχω βρει (δε θυμαμαι που) τους x64 drivers για android tablets.

Δες αν κανουν

ευχαριστω πολυ. αν θελεις βοηθαμε λιγο. πως τους περναω? δεν βλεπω καποιο εκτελεσιμο αρχειο.

1. συνδεεις τη συσκευη

2. οταν σου βγαλει το παραθυρο για drivers (οτι δεν βρηκε δλδ), διαλεγεις να εγκαταστησεις δικους σου + ακολουθεις τη διευθυνση που εχεις αποσυμπιεσει το αρχειο αυτο

3. Αυτα!

Καλησπερα..εχω ενα θεμα με ενα τηλεφωνο απο to2c.com.λοιπον δεν ειχε ελληνικα και λαθος rom γενικα και δεν εστρωνε με τπτ..εχω μιλησει με αυτους,τους ειπα το θεμα μου .μου ειπαν αυτοι να flasharw αλλη ρομ και το κινητο τα εκλασε.μαυρισε .ολα αυτα με αποδειξεις και με μειλ απο απο υπαληλλο(για οδηγιες και τετοια).απλα επειδη διαβαζω και απο αλλου οτι μπορει να παιζει θεμα με τις διευθηνσεις.ανοιγω dispute στο paypal ,και αυτοι μου δινουν διευθηνση???δηλ, η πορεια ειναι κανω dispute paypal,λεω θελω να το γυρισω πισω για τον παραπανω λογο,εκεινοι μου λενε την διευθηνση,,,εγω στελνω το πακετο σε αυτο που μου θα μου πει το paypal.τραβαω φωτος και τα συναφη,tracking number οπωσηποτε και μετα αναμονη???σωστα?συγνωμη για το μεγαλο Post αλλα να "καθαρισει το τοπιο"...ευχαριστω προκαταβολικα. Edited by billakos8

για σασ

ειμε μεγαλοσ στην ιλικια αγορασα ενα gps tracker αλλα εχει προβλημα παραμενει παντα αναμμενο μολισ βαλω την μπταταρια το κουμπι on/off δεν δουλευει.

Μιλιησα με τον πωλητη κινεζο 3 φορεσ μου ειπε τα χαζα του που ηδη κανω αλλα τιποτε.

Σας παρακαλω τι κανω τωρα ειμαι μεα στον μηνα

ευχαριστω.

Δωστε μου οδηγιες το εκτιμω

καλησπερα!!!

μαλλον εχω προβλημα παιδια!!!

πηρα εν ακινητο της μανας μου τελικα ειχε προβλημα με την καμερα μιλησα με email και μου ειχαν στειλει μια διευθυνση για να το στειλω εγω το εστειλα σαυτην την διυεθυνση εννοειτε φυσικα οτι ειχα ανοιξει claim στην Paypal αλλα δεν ξερω τη διευθυνση ειχε στο Payapal εχω ομως ανοιχτω και ενα claim και για ενα tablet το οποιο εχει αυτην την διευθυνση

Qifeng Zeng Room 608 HaoQuan Building Jichangdongmen Road #1 Jingtai Street Baiyun District Guangzhou China, Guangzhou, Guangdong Province 510400 China

ενω στο email για το κινητο μου ειχαν δωσει zhuahai wan Room 608 HaoQuan Building Jichangdongmen Road #1 Jingtai Street Baiyun District Guangzhou China, Guangzhou, Guangdong Province 510400 China

αλλα εγω δεν ειδα στην paypal τι γραφει το εστειλα σημερα κατα της 12.30 οποτε δεν ππρεπει να εχει φυγει μπορω να το ζητησω αυριο για να αλλαξω λογικα την διευθυνση αλλα δεν ξερω πως να δω τι διευθυνση ειχε στην paypal Μιας και εδωσα το tracking number (δεν εμφανιζει κατι ακομη) επισης δεν εβγαλα φωτογραφιες το δεμα αλλα εχω ενα αχαρτι που γραφει αποδειξη καταθεσης με το tracking number

τι να κανω τωρα;

κυριως με την διευθυνση

ποτε φευγουν τα δεματα απο το ταχυδρομειο; το πηγα 12,30 λογικα δεν πρεπει να εχει φυγει αμα ειναι να παω να βγαλω δυο φωτογραφιες

επισης στο site του banggood εχει μονο αυτο

Room 608 HaoQuan Building

Jichangdongmen Road #1 Jingtai Street

Baiyun District

Guangzhou

http://www.banggood.com/About-Banggood-Ltd__hl14

China

καλησπερα με βαση το site των ελτα δεν εχει φτασει πηρα τηλεφνο και εφτασε χτες μου ειπαν στα ελτα

στο Trackitonline μου δειχνει οτι εφτασε κανονικα αλλα τωρα πως στελνω μυνημα να παει να το παραλαβει;

μεσω email η μεσω paypal; να πω πως στην paypal εχω βαλει το site των ελτα

αν ναι μεσω paypal πως στελνω μυνημα;

Edited by vlahoskwn

για σασ

ειμε μεγαλοσ στην ιλικια αγορασα ενα gps tracker αλλα εχει προβλημα παραμενει παντα αναμμενο μολισ βαλω την μπταταρια το κουμπι on/off δεν δουλευει.

Μιλιησα με τον πωλητη κινεζο 3 φορεσ μου ειπε τα χαζα του που ηδη κανω αλλα τιποτε.

Σας παρακαλω τι κανω τωρα ειμαι μεα στον μηνα

ευχαριστω.

Δωστε μου οδηγιες το εκτιμω

Πας στη σελιδα τού PayPal,βρισκεις τη συναλλαγη πατας details και κατω κατω λεει "go to the resolution center"Πας εκει και κανεις item dispute.

Στην επομενη σελιδα μπορείς να γράψεις στον πωλητή και να του πεις τι έγινε και τι ζητάς. Πλέον επικοινωνείς μόνο μέσα απο εκεί με τον πωλητή, για να διαβάζει το Paypal ότι έχει ειπωθεί μεταξυ σας.

Αν σου πει να το επιστρέψεις, ζητάς την διεύθυνση να σου την δώσει μέσα στο resolution center.

Τραβάς βίντεο του προβλήματος, όπως επίσης βίντεο και φωτο κατα το πακετάρισμα. Φωτό του πακετου και στο ταχυδρομείο με το tracking number επάνω.

Στέλνεις με επιστολικό ταχυδρομείο β προτεραιότητας για να έρθει πιο φθηνά, αλλιώς θα πληρώσεις τα μαλλιοκέφαλα σου.

καλησπερα με βαση το site των ελτα δεν εχει φτασει πηρα τηλεφνο και εφτασε χτες μου ειπαν στα ελτα

στο Trackitonline μου δειχνει οτι εφτασε κανονικα αλλα τωρα πως στελνω μυνημα να παει να το παραλαβει;

μεσω email η μεσω paypal; να πω πως στην paypal εχω βαλει το site των ελτα

αν ναι μεσω paypal πως στελνω μυνημα;

Εσύ αν έχεις κάνει claim δεν γίνεται να επικοινωνήσεις με τον πωλητή, γιατί στο claim μιλάει μαζί του μόνο το Paypal.

Είσαι σίγουρος ότι έκανες claim; Μήπως είσαι ακόμα στην διαδικασία του dispute; Αν ναι , πας στο resolution center , view open cases , details στην υπόθεση που θες και εκεί μπορείς να γράψεις στον πωλητή.

Παιδιά καλησπέρα.

Αγόρασα το cube talk 7x για το γιο μου. Δυστυχώς δε παρατήρησα ότι δε περιλαμβάνεται ο φορτιστής για το συγκεκριμένο τάμπλετ στη παραγγελία.

Το τάμπλετ φορτίζει στα 5v 2amper.

Έχω 2 φορτιστές στο σπίτι. Ο ένας είναι 5.3v 2ampere, και ο άλλος 5v 1ampere.

Ποιος από τους δύο είναι ο πιο συμβατός? Θα μπορέσω με ένα από τους 2 να κάνω σωστή δουλειά ή μακροπρόθεσμα θα έχω θέμα?

Ευχαριστώ.

5,3?? Είσαι σίγουρος?

Θα σου πρότεινα καλύτερα να χρησιμοποιήσεις τον δεύτερο φορτιστή που είναι 5v. Θα φορτίζει λίγο πιο αργά αλλά δεν θα έχεις θέμα. Ίσα ίσα που είναι πιο καλό για την σωστή λειτουργία της μπαταρίας.

Παιδιά καλησπέρα.

Αγόρασα το cube talk 7x για το γιο μου. Δυστυχώς δε παρατήρησα ότι δε περιλαμβάνεται ο φορτιστής για το συγκεκριμένο τάμπλετ στη παραγγελία.

Το τάμπλετ φορτίζει στα 5v 2amper.

Έχω 2 φορτιστές στο σπίτι. Ο ένας είναι 5.3v 2ampere, και ο άλλος 5v 1ampere.

Ποιος από τους δύο είναι ο πιο συμβατός? Θα μπορέσω με ένα από τους 2 να κάνω σωστή δουλειά ή μακροπρόθεσμα θα έχω θέμα?

Ευχαριστώ.

Συμφωνω,χρησιμοποιησε αυτον με το 1A.Στο Geekbuying λεει οτι στη συσκευασια περιλαμβανεται φορτιστης,μηπως εσενα τον ξεχασαν απο το καταστημα?

Έχω το http://envizendigital.com/index.php/products/con/id/78 το οποίο έχει κολλήσει και ότι και αν κάνω μου γράφει η εφαρμογή τάδε έχει σταματήσει, ανοίγω τις ρυθμίσεις για να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και βγαίνει το μήνυμα, η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματήσει. <br />

Έκανα reset με μια οδοντογλυφιδα από την υποδοχή πίσω, αλλά και πάλι μόλις ανοίξει το πρώτο πράγμα είναι, η εφαρμογή Google έχει σταματήσει. <br />

Κανένας τρόπος για Hard reset με συνδυασμό πλήκτρων υπάρχει; <br />

Το service F&U που τα εισάγει είναι κλειστό λόγω διακοπών.<br/>

Θελω να στειλω πισω στο geekbuing ενα android tv box για να μου το αντικαταστησουν με ενα αλλο αλλης μαρκας...για αυτο θα το στειλω οπως ηρθε...(συσκευασια κομπλε).

Επειδη το κουτι ειναι λιγο τετραγωνο σαν μικρος κυβος ενα πραμα

Θα το περασουν στα ΕΛΤΑ σαν συστημενη επιστολη...η θα παει αναγκαστικα σαν συστημενο δεμα?

Επισης μου ειπε το geekbuying οτι θα μου επιστρεψει τα χρηματα των μεταφορικων(λιγο γενικολογα... about the return shipping fee, we will make up you. )....τους ειπα μεσω paypal..και αναμενω απαντηση.

το android box ειναι αυτο...για να καταλαβετε τον ογκο

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-Elite-S89-Quad-Core-Android-4-4-OS-TV-BOX-Amlogic-S802-2-0GHz-2G-8G-Bluetooth4-0-2-4G-wifi-XBMC--Black-324693.html

Σας επισυναπτω φωτο δεματος

https://www.dropbox.com/s/ty8hingfbwhtmvb/IMG-1407928113294-V.jpg

Ευχαριστω εκ των προτερων

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned