Jump to content

goodjohn1975

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by goodjohn1975

  1. θελω να κανω ροοτ το bitmore 1060 λογω του playstore υπαρχει τροπος και αν ναι ποιοσ αναλυτικα όμως γιατι δεν είμαι και πολύ της τεχνολογιας ευχαρηστω εκ των προτερων :lol:
  2. Δοκίμασα να απενεργοποίσω το usb debugging αλλά δεν συγχρονίστηκε.Έβαλα το my phone explorer 1.8.0 που ανέφερες και συγχρόνισε μια χαρα!:lol::lol:vman τρελανε μας!!!!
  3. Oχι δεν έχει επιλογή για συγχρονισμό vman, σου βγάζει δύο επιλογές 1.ενεργο usb,2.απενεργοποίηση usb debugging.Θα δοκιμάσω και θα απαντήσω.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ρε παίχτη!
  4. To σύνδεσες κανονικά με άλλο κινητό?Εμένα μου έβγαλε δύο κωδικούς 1234 ή 0000 για να γίνει η σύνδεση, τους πατησα και τον ένα και τον άλλο, και δεν συνδεθηκα.Μαλον θα ξαναδοκιμάσω με άλλο κινητο να δω. τελικά δούλεψε!:lol:χα χα.κατι ακομα δεν συνχρονίζομαι όμως με το htc sync 2.0.40 ουτε με το 3.0.5 ξέρει κανείς φίλος να μου πεί?
  5. Επειδή έβαλα την Τ-mobile 2.2.1 άλλαξα και ράδιο και spl.Πρέπει να τα αλλάξω πάλι και μετά να πάω recovery έτσι?Γιατί η παλιά ρομ έιχε το 6.35 και τώρα έχω 3.22.Και ένα τελευταίο στην Τ-mobile δεν δουλέυει το μπλέ δόντι,στον Cyanogen v6.1.0-rc1 δουλέυει?Αν ξέρεις?Ευχαριστώ και πάλι γιατί μου έκανες το κινητό σαν καινούργιο!Να σε καλά.
  6. Εντάξη ρε παίχτη τα κατάφερα, έκανα τα βήματα πάλι όπως είπες ,και το πήρε κανονικά σ'ευχαριστώ πολύ.Αν έχεις την καλοσύνη μπορείς να μου πεις τον τρόπο όταν περάσω ρομ καινούργια αν έχει πρόβλημα να γυρίσω στην παλιά.Υπόψιν έκανα nand backup.Να σε καλά ευχαριστω για ολα Βασίλη
  7. εγώ είχα perfect spl 1.76.0009 έκανα τα βήματα ένα ένα αλλά στο βήμα που λες για να βάλεις τερματικό και την εντολή μου έβγαλε not allout με αποτέλεσμα το ράδιο 6.35..08.29 και spl1.76.0008,δοκίμασα να δω recovery αλλα μου βγαζη ενα τρίγωνο με ενα ερωτιματικό και ενα κινητο.Yπάρχει τρόπος να αλλάξει το spl και αν ναι πως? αναλυτικά ομως σε παρακαλώ γιατι ειμαι μπούφος μ΄αυτα σ΄ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...