Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην σελίδα του Γερμανικού ταχυδρομείου https://www.deutschepost.de/sendung/simpleQuery.html , έχει ένα αποτέλεσμα που αφορά το δέμα σου The item arrived at the International Logistics Center Singapore on Apr 28, 2014.

Μαλιστα...αλλα αν δεν ερθει και την αλλη εβδομαδα θα κοντευει 60 μερες....μπορω να κανω claim στο paypal?? για να παρω τα λεφτα μου? και αν ναι πως γινεται?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μαλιστα...αλλα αν δεν ερθει και την αλλη εβδομαδα θα κοντευει 60 μερες....μπορω να κανω claim στο paypal?? για να παρω τα λεφτα μου? και αν ναι πως γινεται?

Φυσικά και θα κάνεις claim, αλλιώς θα χάσεις τα χρήματα σου. Ασε το banggοοd μετά να βγάλει άκρη με το tracking και το paypal.

Θα μπεις στο case και θα κάνεις escalate to a claim. Θα επιλέξεις τον λόγο που απο dispute κάνεις claim και θα κάνεις ένα τσεκ στο κουτάκι που γράφει " I'll provide truthful information to help PayPal resolve this case as quickly as possible " και απο κάτω έχει ένα πεδίο για να γράψεις. Εξήγησε πάλι στο paypal τι έχει συμβεί και πατάς escalate to a claim

Edited by trust0

Καλο ειναι να μην κανεις claim τοσο νωρίς ,περιμενε μεχρι 2-3 μερες απο την ημερομηνια που σου επιτρεπει το paypal για να κανεις escalate σε claim δηλαδη αν σου λεει οτι μπορεις να κανεις escalate εως τις 10 ιουνιου εσυ καντο στις 7 ιουνιου.

Ετσι δειχνεις οτι εκανες οτι μπορουσες για να ολοκληρωθει η συναλλαγη και δεν προσπαθεις να εκμεταλευτεις την κατασταση.

Κι αν έρθει στο παρά πέντε και μετά από 10 μέρες η ταμπλέτα χαλάσει; Τότε πια δεν σε καλύπτει κανένας.

Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να φροντίζουμε ώστε οι 45 μέρες του paypal μαζί με τις παραπάνω μέρες του claim, να καλύπτουν και ένα εύλογο διάστημα για τη δοκιμή της σωστής λειτουργίας του μηχανήματος.

Κάνε claim άμεσα και σημείωσέ τους ότι και τώρα να έρθει, δεν έχεις αρκετό χρόνο για να είσαι σίγουρος ότι το μηχάνημα είναι σε καλή κατάσταση.

Κι αν έρθει στο παρά πέντε και μετά από 10 μέρες η ταμπλέτα χαλάσει; Τότε πια δεν σε καλύπτει κανένας.

Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να φροντίζουμε ώστε οι 45 μέρες του paypal μαζί με τις παραπάνω μέρες του claim, να καλύπτουν και ένα εύλογο διάστημα για τη δοκιμή της σωστής λειτουργίας του μηχανήματος.

Κάνε claim άμεσα και σημείωσέ τους ότι και τώρα να έρθει, δεν έχεις αρκετό χρόνο για να είσαι σίγουρος ότι το μηχάνημα είναι σε καλή κατάσταση.

απο κει και περα είναι θεμα του μαγαζιου που εχεις επιλέξει..Εγω έτσι την έπαθα...εφτασε το ταμπλετ στις 42 μέρες και δεν πρόλαβα να ανακαλυψω το πρόβλημα προτού περασουν οι 45...Τουλαχιστον το μαγαζί ειναι το geekbuying και εχω ελπίδες...

Καταρχην θα ηταν εντελως λαθος να πει κατι τετοιο στο paypal " σημείωσέ τους ότι και τώρα να έρθει, δεν έχεις αρκετό χρόνο για να είσαι σίγουρος ότι το μηχάνημα είναι σε καλή κατάσταση."

Μπορει να χρησιμοποιουμε το paypal και ως μηχανισμο DOA αλλα δεν ειναι αυτη η δουλεια του απλα υπαρχει μια γκριζα περιοχη στις πολιτικες του paypal και μπορουμε να το κανουμε αλλα αν τους πεις οτι θελω και μερικες μερες για να το τσεκαρω τοτε θα τους υποχρεωσεις να παρουν θεση στο ζητημα και θα σε κρινουν αρνητικα.

To paypal αρχιζει να εχει ανταγωνισμο και δεν θελει να χασει ουτε την αξιοπιστια του απεναντι στο κοινο που το εμπιστευεται αλλα ουτε και τα μαγαζια που το συντηρουν για αυτο οσοι ειναι παλιοι στο "αθλημα" θα εχουν παρατηρησει οτι το paypal εχει σκληρύνει λιγο απεναντι στους buyers και εχει μαλακώσει απεναντι στους sellers.

Καταρχην θα ηταν εντελως λαθος να πει κατι τετοιο στο paypal " σημείωσέ τους ότι και τώρα να έρθει, δεν έχεις αρκετό χρόνο για να είσαι σίγουρος ότι το μηχάνημα είναι σε καλή κατάσταση."

Μπορει να χρησιμοποιουμε το paypal και ως μηχανισμο DOA αλλα δεν ειναι αυτη η δουλεια του απλα υπαρχει μια γκριζα περιοχη στις πολιτικες του paypal και μπορουμε να το κανουμε αλλα αν τους πεις οτι θελω και μερικες μερες για να το τσεκαρω τοτε θα τους υποχρεωσεις να παρουν θεση στο ζητημα και θα σε κρινουν αρνητικα.

To paypal αρχιζει να εχει ανταγωνισμο και δεν θελει να χασει ουτε την αξιοπιστια του απεναντι στο κοινο που το εμπιστευεται αλλα ουτε και τα μαγαζια που το συντηρουν για αυτο οσοι ειναι παλιοι στο "αθλημα" θα εχουν παρατηρησει οτι το paypal εχει σκληρύνει λιγο απεναντι στους buyers και εχει μαλακώσει απεναντι στους sellers.

Εγω στις 41 μερες απο την παραγγελια ανοιξα το dispute στο paypal (δηλαδη στις 16/4 εκανα την παραγγελια και στις 27/5 ανοιξα το dispute)....το paypal λεει οτι το dispute θα κλεισει στις 16/6 αρα μεχρι τοτε θα πρεπει να κανω claim....τελικα πρεπει να περιμενω η να κανω claim αμεσα?? σκεφτομαι να το κανω μεσα σε αυτη τη εβδομαδα.....μετα το claim ειναι σιγουρη η επιστροφη των χρηματων η υπαρχει κινδυνος να τα χασω?? συνηθως σε ποσες μερες επιστρεφονται τα χρηματα??

Ευχαριστω

Αγορασα το εν λογο tablet απο το eshop και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του απλα τελειωνει γρηγορα η μπαταρια του

Η ερωτηση μου ειναι η εξης

ενω κανω εγκατασταση το viber στο tablet κατι μπερδευει με την εφαρμογη του κινητου μου και δε παιζει στο κιν μετα

ξερει κανεις τι παιζει ?

Μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτό το θέμα. Πάντως είναι ένας παράγοντας που ακόμη κι αν δεν ειπωθεί στο paypal, θα πρέπει να τον λάβει κανείς υπόψη του. Και μάλιστα πολύ σοβαρά

...οσοι ειναι παλιοι στο "αθλημα" θα εχουν παρατηρησει οτι το paypal εχει σκληρύνει λιγο απεναντι στους buyers και εχει μαλακώσει απεναντι στους sellers.
Έχεις απόλυτα δίκιο. Το βλέπουμε συνεχώς ότι το paypal έχει μαλακώσει απέναντι στους sellers. Προσωπικά εμένα αφού πρώτα με δικαίωσε, στη συνέχεια μου έβαλε τέτοιους όρους για την επιστροφή που στην ουσία το άφηνε στη καλή διάθεση του (απατεώνα) πωλητή.

Το πράγμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει και δεν καταλαβαίνω γιατί να μη κοιτάμε πια και μαγαζιά του ebay (με την επιπλέον και πολύ πιο μακρόχρονη προστασία του) αλλά ακόμη και του Aliexpress.

Εγώ θα απαιτούσα από ένα δυτικό οργανισμό όπως είναι το paypal, μια κάλυψη τουλάχιστον σαν αυτή που μου προσφέρει η νομοθεσία της χώρας μου για τις πωλήσεις εξ αποστάσεως. Δηλαδή να μπορώ να επιτρέψω το οτιδήποτε μέσα σε 10 μέρες από την παραλαβή χωρίς να δώσω λογαριασμό σε κανένα για τον λόγο της επιστροφής. Αλλιώς γιατί να πληρώνω το επιπλέον κόστος του paypal; Γιατί μη γελιέστε, το πληρώνουμε μέσα από τις αυξημένες τιμές πώλησης.

Και αν θυμάμαι καλά, έχει αναφερθεί παλιότερα ότι ...ο κόσμος δεν τελειώνει με το paypal. Νομίζω ότι κάποιο μέλος έχει αναφέρει ότι μετά την απόρριψη από το paypal, έκανε καταγγελία στη τράπεζα και στην visa και τελικά δικαιώθηκε από εκεί.

Οι τράπεζες σε αποθαρρύνουν από τέτοιες καταγγελίες αλλά είναι υποχρεωμένες να τις δεχθούν και να σου αιτιολογήσουν την άρνηση επιστροφής χρημάτων. Εγώ στο παρελθόν πήρα πίσω τα λεφτά αεροπορικών εισιτηρίων (φαλίρισε η εταιρεία), μήνες μετά την αγορά τους. Στις τράπεζες μου έλεγαν να μη κάνω τίποτα γιατί "τι φταίει η visa που φαλίρισε η αεροπορική εταιρεία". Τρίχες δηλαδή γιατί στην ουσία προστατεύοντας τη visa προστατεύουν τη τσέπη τους. Αλλά εγώ επέμεινα και τελικά πήρα πίσω τα λεφτά τεσσάρων (2+2) αεροπορικών εισιτηρίων για εσωτερικές πτήσεις στη Νότια Αφρική, που αγοράστηκαν στην Ελλάδα, σε διαφορετικές ημερομηνίες και για διαφορετικές ημερομηνίες, με πιστωτικές κάρτες δύο διαφορετικών ελληνικών τραπεζών. Δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς.

Κι αν το paypal (όπως πολύ σωστά λες) φαίνεται τελευταία να αγαπάει τους sellers, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αγαπάει ακόμη περισσότερο τις τράπεζες.

Οπότε μη διστάζετε, ιδίως όσοι θεωρούν ότι φορτώθηκαν χαλασμένα μηχανήματα και το paypal δεν τους δικαίωσε, να τα στέλνουν πίσω με πλήρη δικαιολογητικά και μετά να ζητάνε το δίκιο τους στην τράπεζα και τη visa. Γι' αυτό εξάλλου θα σας πρότεινα να μη περιμένετε την τελική απόφαση του paypal, αλλά να απαιτείτε να σας δώσουν άμεσα διεύθυνση επιστροφής έτσι ώστε να είστε μέσα στις προθεσμίες της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας (10 μέρες από την παραλαβή). Κι αν δείτε ότι κωλυσιεργούν, να κάνετε μόνοι σας την επιστροφή είτε στη διεύθυνση του αποστολέα, είτε στη διεύθυνση του καταστήματος. Και στη συνέχεια κατευθείαν καταγγελία του paypal στην τράπεζα.

Να δω τότε, πως θα φανούν στο paypal οι καταγγελίες για την παραπειστική (τελευταία) συμπεριφορά του απέναντι στους αγοραστές.

Edited by PANKAN

Εγώ έχω παραγγείλει. Μόλις τα παραλάβω θα σας πώ τα σχόλιά μου.

Φίλε μου έκανες αγορά από αυτούς;Σου έχουν στείλει αριθμό αποστολής;

Οι κινέζοι τελικά μου έφτιαξαν το κινητό

και ενώ τους είπα την τοποθεσία που είμαι

για να το στείλουν εκεί το έστειλαν στην

τοποθεσία του αρχικού αγοραστή.

(το κινητό το είχα αγοράσει από κάποιον εντός

Ελλάδας ο οποίος το είχε αγοράσει από το κατάστημα)

Έστειλα μήνυμα σε αυτόν από τον οποίο το είχα

αγοράσει(είναι μέλος του myphone) αλλά δεν έχω

πάρει απάντηση !ακόμα!

Σε περίπτωση που δεν καταφέρω να συνεννοηθώ

(δεν μου απαντάει)

τι άλλο μπορώ να κάνω?

Ti έγινε όλα καλά τελικά με το κινητό ?

Το παρέλαβες ?

Παιδια εχει κανείς το Onda V975i?Φαίνεται πολύ καλό,αλλα διστάζω γιατί δεν γνωρίζω τίποτα για αυτο.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Παιδια εχει κανείς το Onda V975i?Φαίνεται πολύ καλό,αλλα διστάζω γιατί δεν γνωρίζω τίποτα για αυτο.

Nα το έχει κάποιος ακόμα δυσκολο δυο μέρες είναι που το έφερε pandawill και geekbuying οπότε μόνο κανά δυο reviews από Kίνα κυρίως υπάρχουν. Δες και στο θέμα του onda v975m που έχω γράψει και κάποια links. Δείχνει σαν ένα βελτιωμένο 975m από τις πρώτες εντυπώσεις

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Καλησπερα!Μηπως γνωριζει καποιος τι ειναι το :Your Credit Memo #............. for Order #........... που μου εστειλε to minideal μετα απο ανοιγμα υποθεσης στο paypal (ζητησα refund)? Edited by EXILES

Nα το έχει κάποιος ακόμα δυσκολο δυο μέρες είναι που το έφερε pandawill και geekbuying οπότε μόνο κανά δυο reviews από Kίνα κυρίως υπάρχουν. Δες και στο θέμα του onda v975m που έχω γράψει και κάποια links. Δείχνει σαν ένα βελτιωμένο 975m από τις πρώτες εντυπώσεις

τίποτε εξωφρενικό πάντως, μην περιμένετε μεγάλες διαφορές.

Εδώ ένα νέο νήμα με πρώτες εντυπώσεις και πληροφορίες

http://www.slatedroid.com/topic/105298-onda-v975i-first-impressions-mini-review/

Φίλε μου έκανες αγορά από αυτούς;Σου έχουν στείλει αριθμό αποστολής;

Ναι κανονικά μου έχουν στείλει tracking number, με μια μικρή καθυστέρηση.

Dooge Collo DG100| Galaxy S3|

LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite

Ναι κανονικά μου έχουν στείλει tracking number, με μια μικρή καθυστέρηση.

Πόσες μέρες έχουν περάσει,το τσεκάρεις να δεις αν εμφανίζετε;

Για να γελάσουμε αναφέρω ότι τον Νοέμβρη του 2013 ζήτησα επίσημα από τα ΕΛΤΑ να μου πουν τι απέγινε το πακέτο που περιείχε την ταμπλέτα που επέστρεψα στον Κινέζο (και που έλεγε ότι δεν την παρέλαβε ποτέ.

Λοιπόν σήμερα (μετά από 7 μήνες) μου ήρθε η επίσημη απάντηση από τα ΕΛΤΑ ότι το πακέτο με την ταμπλέτα παρελήφθει.

Άρα ψεύτης ο Κινέζος και τα ΕΛΤΑ πολυυυυυυυ αργά.

Το πότε παραληφθεί εχει σημασία φίλε μου,εαν ο άνθρωπος δεν το είχε παραλάβει την δεδομένη στιγμή δεν καταλαβαίνω γιατί ειναι ψευτης.Το οτι άργησαν τόσο πολύ τα ελτα να δώσουν απαντηση αυτο κάτι σημαίνει...

Τελικά ποιος ειναι ο καλύτερος επεξεργαστής +GPU σε ταμπλετ αυτην την στιγμή.

Τελικά ποιος ειναι ο καλύτερος επεξεργαστής +GPU σε ταμπλετ αυτην την στιγμή.

QualComm SnapDragon 801/802 και μετά Intel Bay-Trail Quad.

Ο SD βέβαια είναι αρκετά ακριβότερος από τον BT.

Είναι ARM vs x86.

Edited by Frontier

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Με την πιο ευρεία έννοια του όρου tablet, ο πιο ισχυρός CPU/GPU συνδυασμός είναι ο Intel Core i7-4650U χρονισμένος στα 1,7 GHz (έως 3,3 GHz με max turbo), με την ΗD5000 GPU με μέγιστη συχνότητα τα 1100 ΜΗz.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Σκεφτόμουν για κάποιο από τα νέα που βγαίνουν τωρα με Bay Trail H Tegra K1.Δυνατά και φτηνά.Ποιο νομίζετε οτι ειναι καλύτερο από τα 2 soc? Edited by arfi-gorgona

Το 17track έλεγε ήδη από τότε ότι μια χαρά το είχε παραλαβεο ο κινέζος. Το πρόβλημα που είχα ήταν ότι δεν είχα φωτογραφία του πακέτου και κινδύνεψα να χάσω τα λεφτά μου. Έκανα λοιπόν αυτή τη διαδικασία μήπως και Καταφέρω να πείσω το PayPal (στα πλαίσια του "ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιανεται"). Αλλά βέβαια και δεκτό να γινόταν από το PayPal (που τώρα ξέρω ότι δεν γινεται), σίγουρα δεν θα περίμεναν να 7 μήνες για να βγάλουν απόφαση.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned