Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κουμπί ανοίγματος οθόνης είναι το μεγαλο. Το βασικό. Υπάρχει ενα μικρο που δεν φαίνεται. Πρέπει να βάλει βελόνα. Με οδοντογλυφίδα ίσως να μην χωράει να πατηθεί. Ελπίζω βέβαια να νιώθει οτι το πατιεται γιατί είναι πολύ μικρο. Βαλτε το και στην μπριζα να φορτιστεί .πολλές φορες ανοίγει κ με την φόρτιση

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το κακο ειναι οτι δεν ειμαι εκει και δεν ξερω τι ακριβως παταει και τι κανει.

Εγω το πηρα το ταμπλετ πριν 3 μερες , το δουλεψα εδω μια μερα , περασα παιχνιδια κι εφαρμογες , μια χαρα δουλευε. το ανοιξα 6-7 φορες , το φορτισα , ολα οκ.

Μολις το εστειλα εκει που ειναι η γυναικα μου , δουλεψε μια μερα και μετα μου λεει αυτα που σου γραφω.

Λεει οτι επαιζε χτες η κορη μου 2 ωρες και μετα το εβαλε ολο το βραδυ να φορτιζεται και τωρα δεν ανοιγει ( εκανε αυτα που γραφω ). δεν ξερω καν αν το ειχε κλεισει η το αφησε να φορτιζεται ανοιχτο.

ακριβως αυτα που μου λες της ειπα κι εγω , αν ειναι σιγουρη οτι το ρεσετ πατιεται , μου λεει ναι...ξερω γω ομως

ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα

Τι να σου πω ρε φίλε. Δες το και εσύ αν μπορείς. Το σίγουρο είναι οτι με το ρισετ ανοίγει το ταμπλετ..καλες γιορτές

Μιλησαμε πριν μεσω skype και το ειδα κι εγω.

Το ειχε αφησει το ταμπλετ μου λεει καμια ωρα χωρις να το πειραξει μετα το ανοιξε κι εφτασε μεχρι την κεντρικη οθονη.

Εκει ομως δεν γινοταν κατι , ειχε παγωσει.

Της λεω πατα το ρισετ , το εκανε , εβαλε μια οδοντογλυφιδα στο πισω μερος του ταμπλετ και το ταμπλετακι εκλεισε.

Οταν το αφησε το κουμπι του ρισετ , μετα απο 30-40 δευτερολεπτα , δεν ανοιγε ουτε με το power ουτε με τιποτα.

Με τα πολλα σε μια φαση ανοξε , εβγαλε το σημα του πιγκουινου και κολλησε εκει παλι.

Μετα το εκλεισε , παλι δεν ανοιγε ...μπλα μπλα μπλα...

Να ρωτησω κατι με το ρισετ γιατι βλεπω οτι μαλλον εκει θα βρεθει η λυση ( αν βρεθει ) , ποση ωρα χρειαζεται να ειναι πατημενο ?

Τωρα παλι ξαναμιλησα μαζι της , μου λεει το ρισετ το μονο που κανει ειναι να κλεινει το ταμπλετ.

Να ακριβως τι μου εγραψε¨

μονο αν πατησω πρωτα το ρεσετ για 20 δευτερα μετα ανοιγει με το power.

Αν πατησω το power χωρις πρωτα να εχω πατησει το ρισετ ουτε καν ανοιγει.

Και οταν ανοιγει φτανει μεχρι την οθονη με το Android κι εκει κολλαει...

Edited by snapy13

Γειά σας και χρόνια πολλά. Αγόρασα πριν λίγο ένα ταμπλετ της ainol το κρυσταλ το 7αρι από κατάστημα της cyta. To tablet μοιάζει να φοράει μια προστατευτική ζελατίνα. Θα πρέπει να τη βγάλω και να αγοράσω κάποια άλλη? Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι προστατευτική ζελατίνα αλλά οι ζελατίνες που έχουν συνήθως στις καινούριες οθόνες, γιατί με εμποδίζει στην αφη. Ευχαριστώ

Βγαλτην άφοβα. Λογικά απο κάτω υπάρχει η κανονική ζελατίνα.

Μιλησαμε πριν μεσω skype και το ειδα κι εγω.

Το ειχε αφησει το ταμπλετ μου λεει καμια ωρα χωρις να το πειραξει μετα το ανοιξε κι εφτασε μεχρι την κεντρικη οθονη.

Εκει ομως δεν γινοταν κατι , ειχε παγωσει.

Της λεω πατα το ρισετ , το εκανε , εβαλε μια οδοντογλυφιδα στο πισω μερος του ταμπλετ και το ταμπλετακι εκλεισε.

Οταν το αφησε το κουμπι του ρισετ , μετα απο 30-40 δευτερολεπτα , δεν ανοιγε ουτε με το power ουτε με τιποτα.

Με τα πολλα σε μια φαση ανοξε , εβγαλε το σημα του πιγκουινου και κολλησε εκει παλι.

Μετα το εκλεισε , παλι δεν ανοιγε ...μπλα μπλα μπλα...

Να ρωτησω κατι με το ρισετ γιατι βλεπω οτι μαλλον εκει θα βρεθει η λυση ( αν βρεθει ) , ποση ωρα χρειαζεται να ειναι πατημενο ?

Τωρα παλι ξαναμιλησα μαζι της , μου λεει το ρισετ το μονο που κανει ειναι να κλεινει το ταμπλετ.

Να ακριβως τι μου εγραψε¨

μονο αν πατησω πρωτα το ρεσετ για 20 δευτερα μετα ανοιγει με το power.

Αν πατησω το power χωρις πρωτα να εχω πατησει το ρισετ ουτε καν ανοιγει.

Και οταν ανοιγει φτανει μεχρι την οθονη με το Android κι εκει κολλαει...

Αφου δεν λυνεται κ με το ρισετ τοτε Φιλέ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.. Βρες το νήμα του μοντέλου σου(αν και απο όσο είδα η μάρκα αυτή είναι άγνωστη κ δεν νομιζω να υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που να το έχει) κ κάνε μια ερώτηση εκεί μήπως κ μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει με άλλο τρόπο.

Σορυ κι όλας αλλα έπρεπε να ρίξεις μια ματια εδω μέσα πριν αγορασεις ταμπλετ. Ελπίζω να βρεις λύση.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Αφου δεν λυνεται κ με το ρισετ τοτε Φιλέ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.. Βρες το νήμα του μοντέλου σου(αν και απο όσο είδα η μάρκα αυτή είναι άγνωστη κ δεν νομιζω να υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που να το έχει) κ κάνε μια ερώτηση εκεί μήπως κ μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει με άλλο τρόπο.

Σορυ κι όλας αλλα έπρεπε να ρίξεις μια ματια εδω μέσα πριν αγορασεις ταμπλετ. Ελπίζω να βρεις λύση.

Ναι , μαλλον κι εγω εκει καταληγω , οτι εχει σοβαρο προβλημα.

Τελευταια ενημερωση που ειχα ειναι οτι το ταμπλετ ανοιγει καποιες φορες , μαλιστα πριν εφτασε μεχρι το σημειο να ανοιξει κανονικα ,εφτασε να πατησει πανω σ ενα παιχνιδι και κολλησε στο φορτωμα του παιχνιδιου.

Μετα παλι δεν ανοιγε...

Φιλε μου δεν περιμενα οτι το ταμπλετ θα κραταγε 2 μερες , ελεγα οτι και 2-3 μηνες να αντεξει ευχαριστημενος θα ημουνα.

Ξερω και γνωστους που εχουνε παρει παρομοια φτηνιαρικα και ειναι μια χαρα για ενα μικρο παιδακι.

Αλλα ειμαι οσο τοσο γκαντεμης που δεν υπαρχει σωτηρια ουτε το ακριβοτερο να επαιρνα.

Τελος παντων , θα παω να της παρω ενα απο εδω να της στειλω και να δω τι θα κανω με το χαλασμενο.

Δεν αξιζει ουτε το 10ρικο να το στειλω πισω στο geekbuying.

Κρίμα πάντως. Είναι αυτό που Ειπες. Αν κράταγε ενα 6 μηνο που λέει ο λογος δεν θα εκλαιγες τα χρήματα. Τώρα να το στειλεις πισω κ να περιμένεις 2-3 μηνες παλι δεν αξίζει. Μίλα μαζί τους πες τους ακριβως τι πρόβλημα εχεις και διεκδίκησε ενα ποσόν πίσω αν όχι ολοκληρο. Καλες αγορες σου εύχομαι

Κρίμα πάντως. Είναι αυτό που Ειπες. Αν κράταγε ενα 6 μηνο που λέει ο λογος δεν θα εκλαιγες τα χρήματα. Τώρα να το στειλεις πισω κ να περιμένεις 2-3 μηνες παλι δεν αξίζει. Μίλα μαζί τους πες τους ακριβως τι πρόβλημα εχεις και διεκδίκησε ενα ποσόν πίσω αν όχι ολοκληρο. Καλες αγορες σου εύχομαι

Σ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου και ολες τις συμβουλες σου φιλε μου.

Κι εγω σου ευχομαι οτι καλυτερο επιθυμεις, γενικως !!!

Υπαρχει καποια προταση για αγορα απο Ελλαδα, φτηνο και ανθεκτικο ?

Δυστηχως δεν γνωρίζω κάποιο που να υπάρχει στην ελληνική αγορά κ να είναι τόσο φτηνό. Υπαρχουν μοντέλα πολλά αλλά το 100 ευρώ θα το δώσεις σίγουρα. ;)

καλημέρα εχω παρει το F&U ETB1065 εχει κανονικα play μετα την αναβαθμηση τις αντιπροσοπιας αλλα ειναι υπερβολικα αργο για τετραπυρινο και κολαει συνεχεια, βρhκα τον τροπο να το κανω ροοτ με το ZhuoDaShi-2.2.0 απο εκει και περα δωστε μου λιγο τα φωτα σας να του βαλω μια σοβαρη ρομ :(

αρ.μοντελου : F&U_ETB1065

εκδοση : 4.2.2

εκδοση βασικου φασματος : αγνωστη

εκδοση kernel : 3.0.36+

zed@zes-desktop1#174

fri oct 25 20:12:03 CST 2013

αριθμος εκδοσης : F&U_PO3098_20131126_V1

pa.cozgr@gmail.com

Με επεξεργαστή RK3188 και κολλάει και σέρνεται; Στείλτο πίσω από κει που το πήρες

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια.

1) μπορει καποιος φιλος να μου συστησει ενα bleutooth gps για το tablet μου,(prestisio 10.1,quad core1.6), οικονομικο και αξιοπιστο?

2) ενα bleutooth dual sim adapter για το ιδιο tablet?

ευχαριστω και καλη χρονια

1) θα βρεις πολλά με αναζήτηση στο ebay, με 25-30€ θα πάρεις πολύ καλό

2) δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα

Δυστηχως δεν γνωρίζω κάποιο που να υπάρχει στην ελληνική αγορά κ να είναι τόσο φτηνό. Υπαρχουν μοντέλα πολλά αλλά το 100 ευρώ θα το δώσεις σίγουρα. ;)
γεμάτο ειναι το skroutz με μονοπύρηνα, σύντομα θα υπάρχουν και διπύρηνα 7άρια κάτω από 100€

http://img827.imageshack.us/img827/8398/6eqg.png

Αν ειναι να παρω καποια επιστροφη χρηματων απο geekbuying μαλλον θα παραγγειλω παλι απο εκει.

Ποιο απο αυτα μου προτεινετε ?

Edited by snapy13

http://img827.imageshack.us/img827/8398/6eqg.png

Αν ειναι να παρω καποια επιστροφη χρηματων απο geekbuying μαλλον θα παραγγειλω παλι απο εκει.

Ποιο απο αυτα μου προτεινετε ?

Cube και Pipo είναι από τα καλύτερα κινέζικα.

Θα έλεγα να προτιμήσεις ένα από τα δύο, νομίζω δε πως από τις δυο, υπερέχει ελαφρά η ΡΙΡΟ.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Καλησπέρα,

1. υπάρχει τρόπος να κλειδώσουμε την περιοχή με τις ρυθμίσεις του ταμπλετ?

2. υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί η θύρα HDMI και USB ετσι ωστε και να συνδεθει κατι επάνω να μην αντιδρά?

3. να μην μπορει να εγκατασταθεί τιποτα ουτε απο GooglePlay ουτε apk αρχεία

Ευχαριστω !

σύντομα θα υπάρχουν και διπύρηνα 7άρια κάτω από 100€

Σημερα αγορασα απο εδω to ainol crystal τετραπυρηνο

http://www.cyta.gr/el/SalePoints/shops/products/tablets

Σημερα αγορασα απο εδω to ainol crystal τετραπυρηνο

http://www.cyta.gr/el/SalePoints/shops/products/tablets

Αν μπορεις πες μου τις πρωτες εντυπωσεις μηπως παω να το παρω κι εγω σημερα.

Αξιζει ?

Ευχαριστω

O ATM7029, είναι παντελώς άχρηστος τετραπύρηνος. Χειρότερος από τους περισσότερους διπύρηνους. Οι πυρήνες είναι κατηγορίας Α5 και η GPU είναι από τις πιό άχρηστες της αγοράς. Antutu βγάζει από 7000-10000, οπότε ένα tablet με RK3066 και την Mali, πάει καλύτερα.

Καλημέρα και χρονιά πολλά. Χρειάζομαι μια δεύτερη γνώμη σχετικά με την επιστροφή ενός τηλέφωνου.

Το έστειλα πίσω για αντικατάσταση στο minideal επειδή από την παραλαβή είχε πρόβλημα στο card reader του αλλά εκείνοι ήθελαν να το επισκευάσουν .

Τότε άνοιξα dispute στο paypall με αιτιολογία ότι το τηλέφωνο ήταν doa και έπρεπε να αντικατασταθεί. Μετά αυτή την κίνηση, μου απάντησαν θετικά ότι τελικά θα το αντικαταστήσουν μόλις φτάσει το δέμα.

Το δέμα το παρέλαβαν και τώρα μου ζητάνε να κλείσω το dispute πρώτα και μετά να μου στείλουν shipping number . Σας φαίνετε λογικό αυτό.

Ποτε δεν κλεινουμε το dispute αν δεν εχουμε ικανοποιηθεί πληρως ,αυτος ειναι σαν κανονας της ζωης στο ηλεκτρονικο εμποριο , αμα κλεισεις το dispute για το paypal σημαινει οτι δεν ξανασχολειται με αυτη την συναλλαγη.

Μην ζητησεις αντικατασταση γιατι θα φας στην μουρη οτι σαβουρα εχουν στην αποθηκη ,ζητας full refund και μετα το ξαναπαραγγελνεις ειτε απο τους ιδιους ειτε απο αλλο μαγαζι.

Το ξαναλεω.

ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ DISPUTE.

Εχει βγει και η ελληνικη εκδοση του Clempad 7 με το μεταφρασμενο software

Μου φαινεται πολυ ενδιαφερον ,αλλα για να πω την αληθεια θα προτιμουσα να ειχα το software του ..παρα το ιδιο το tablet ,το οποιο εχει περιορισμους μεγαλους (οπως πχ δεν εχει απο οσο ξερω google market)

Δε ξερω καν αν αυτο to περιβαλλον που φαινεται ..ειναι firmware ή software πανω απο το android.

Θα μπορουσε να μπει σε αλλο tablet ?

Καλη Χρονια.

Το Clempad 6+ με Code: 13008 - 13663 / Made in China, ειναι πολυ απλο, καλο για παιδια αλλα δεν εχει υποστήριξη για αναβάθμιση ή επαναφορα του firmware του απο την επισημη σελιδα της Clementoni δυστυχως. :(

Τα προγραμματα ασφαλειας για τα παιδια ειναι προσθετα και απενεργοποιουνται αν το επιθυμεις, οποτε σου μενει καθαρο Andorid 4.1.1 Jelly Bean.

Αν καποιος το εχει και ειναι ευκολο ας κανει ενα buck up τη ROM και να την ανεβασει ή αν μπορει να τη βρει καπου και να μας υποδείξει. Εχω βρει μια πληροφορια εδω αλλα ειναι παλια και δεν λειτουργει η αναβαθμιση που προτείνει, το LiveSuit δεν βλεπει καθολου το ταμπλετ. Μονο με το Rockchip_Batch_Tool λειτουργει αλλα θελει και το αναλογο γνησιο εργοστασιακο firmware της Clementoni, γιατι με το παρακατω firmware δεν δουλευει, δεν αναγνωριζει το αρχειο img.

http://clempad.clementoni.it/clemhome/site/procedura_firmware.pdf

http://clempad.clementoni.it/clemhome/site/firmware.zip :!:

Το Clempad 6+ εχει δοκιμαστει με firmware απο αλλα Κινεζικα ταμπλετ 7' το οποιο λειτουργει εκτος απο το touch panel, το οποιο δεν εχει καμια αποκριση.

Οποιος μπορει ας βοηθησει. Καλη Χρονια σε ολους, Χρονια Πολλα.

Καλησπερα εκατσα και εψαχνα αρκετές ωρες για καλο και οικονομικο λαπτοπ και κατεληξα σε 2 επιλογες..

http://www.ebay.com/itm/Quad-Core-A9-1-8Ghz-GLOBEX-Tablet-PC-8-POLLICI-8-8GB-WIFI-Android-4-2-/171198102864?pt=IT_Informatica_iPad&hash=item27dc33bd50

Και

http://www.ebay.com/itm/8-Android-4-2-RK3188-16GB-HDMI-Quad-Core-IPS-Screen-WiFi-3G-Tablet-PC-Silver-/251393967319?pt=US_Tablets&hash=item3a883f84d7

Οποιος γνωριζει κατι παραπανω...θα το εκτιμουσα πολυ!! Kwstas..

Follow me on youtube ----->https://www.youtube.com/user/MrStylorTV

Τελικά ζήτησα full refund το οποίο έγινε άμεσα. Τώρα να το πάρω από εκεί.

είσαι τυχερός φίλε

εγώ περιμένω ακόμα το refund απο banggood και τους έχω στείλει το πακέτο από αρχές Δεκέμβρη.

πρώτα μου έλεγαν σαν δικαιολογία ότι δεν μπορούν να κάνουν refund αν δεν κλείσω το dispute και όταν κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται να το κάνω μου είπαν ότι περιμένουν το paypal...

ότι νά'ναι...

γι'αυτό σου λέω...είσαι τυχερός που ξεμπέρδεψες γρήγορα...

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned