junglist Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μπορει να συνδεθει ενα ταμπλετ με το ιντερνετ μεσο ethernet? Δεν θελω στο σπιτι να εχω συνεχεια το ασυρματο ενεργοποιημενο. Το εχει δοκιμασει κανεις? Υπαρχουν κατι ανταπτορες απο ethernet-usb Αλλά δεν ξερω κατα ποσο το δεχεται το λειτουργικι των Android Με JB το υποστηρίζουν κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 παιδια καλησπερα εσεις που αγορασατε κινεζικο tablet αν καταλαβα καλα ειστε ευχαριστημενοι γιατι εγω αγορασα 2 manta(POLAND) που κατασκευαζονται στην Κινα αλλα και τα δυο μου παρουσιασαν προβλημα αλλα ψαχνωντας ειδα αυτο http://www.wap5.gr/product_info.php?cPath=3374_3853_4074&products_id=16477 καθαρο κινεζικο μου φανηκε πολυ καλο αλλα τωρα ειμαι με δυο tablet με προβλημα τι θα με συμβουλευατε?ευχαριστω Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Φιλε εσυ πας γυρευοντας για την φολα. Σου λεει οτι ειναι ταμπλετ ,κινητο τηλεφωνο (και 2 μαζι μαλιστα) ψηνει καφε και σου κανει μασαζακι στην πλατη. Ημαρτων. Ψαξε κατι που να εχει ΜΑΡΚΑ και να κανει λιγοτερα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 ειναι διάφορα project για το σχολείο και τα έχουνε φτιάξει σε java.. δηλαδη με ενα tablet windows 8 θα δουλεύουνε?τίποτα δεν παίζει java πλέον από τα .jar αρχεία. Μονο το πεθαμένο symbian. Κάντε port τον κωδικα στο sdk του android και φτάξτε τις εφαρμογές για android, ειναι απλό, κι ο κώδικας δεν θα χρειαστεί μεγάλη αλλαγή Καλημέρα σσε όλους , πήρα αυτη τη ταμπλετα και έβαλα κάρτα απο cosmote on the go. Ενώ συνδέεται κανονικά στο δίκτυο δεν μπαίνει Ιντερνετ ... Ξέρει κανείς τι παίζει ; :Ohttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2172914 παιδια καλησπερα εσεις που αγορασατε κινεζικο tablet αν καταλαβα καλα ειστε ευχαριστημενοι γιατι εγω αγορασα 2 manta(POLAND) που κατασκευαζονται στην Κινα αλλα και τα δυο μου παρουσιασαν προβλημα αλλα ψαχνωντας ειδα αυτο http://www.wap5.gr/product_info.php?cPath=3374_3853_4074&products_id=16477 καθαρο κινεζικο μου φανηκε πολυ καλο αλλα τωρα ειμαι με δυο tablet με προβλημα τι θα με συμβουλευατε?ευχαριστω to tablet ειναι εντάξει, αλλά δεν αξίζει καθόλου γι αυτά τα χρήματα, ειναι παμπάλαιο, και άγνωστο μοντέλο, με μηδέν υποστήριξη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 καλημερα δηλ φιλε evmenis μου λες να κατσω στ αυγα μου.μα και αυτα που πηρα απο σοβαρο μαγαζι eshop, manta powertab mid705 kai 711(Πολωνικα κατασκευαζονται στην Κινα) προβλημα παρουσιασαν,το ενα δεν κρατουσε τις ρυθμισεις και γυριζε στα Πολωνικα και το δευτερο δεν γεμιζε η μπαταρια 100% αλλα 95% και τα εστειλα πισω μου στειλαν για το πρωτο το 705 ενα καινουργιο αλλα απο τις πρωτες γεμισεις των 6 ωρων οπως λεει το manual δεν γεμιζει η μπαταρια 85% την πρωτη φορα και 91% σημερα και τους πηρα τηλ εχθες το βραδυ απο την πρωτη γεμιση .καμια συμβουλη ?τι λετε να κανω?ευχαριστω --φιλε gerstavros2 τι εννοεις οταν λες -to tablet ειναι εντάξει, αλλά δεν αξίζει καθόλου γι αυτά τα χρήματα, ειναι παμπάλαιο, και άγνωστο μοντέλο, με μηδέν υποστήριξη--το 705 το αγορασα 49,90 και το 711 89,00 σε μενα τον γρουσουζι δεν βγηκε κανενα ενταξη και ουσιαστικα ειμαι χωρις tablet μιας και κανω δοκιμες στο καινουργιο να δω τι αλλο θα παρουσιαση? Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cube2011 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλήμερα είμαι νέος στο forum και εγώ έχω ένα κινέζικο tablet (http://www.ebay.co.uk/itm/8-Quad-Core-Minipad-w-Alum-Shell-Android-4-1-Wi-Fi-1G-Tablet-PC-MID-/271249991748) . Στα γρήγορα έχει Brand Cooway Model Minipad P3100(8G) Product type Bundled items Back case material Alum. Screen size 8.0" inches Wireless WIFI,support 3G(dongle not included) Hot features G-sensor,hand-writing,HDMI CPU ATM7029 GPU Vivante GC1000 HD storage 8GB OS Android 4.1 Jelly Bean Screen resolution 1024x800 Touch screen Capacitive Processor frequency Quad core,1.5GHz Memory 1GB Bluetooth No Camera Dual cameras(fron & back) Storage type Solid State Port USB,Net-work,HDMI,VGA,Audio,Flash card,OTG,3G Το πρόβλημα μου είναι ότι ξαφνικά ενώ παρακολουθούσα ταινία και το είχα συνδεμένο με φορτιστή αυτοκινήτου έσβησε. Στο σπίτι όταν το ενεργοποίησα με πήγε στο recovery menu. Εκεί απο ότι διάβασα και είδα στο youtube έκανα τα βήματα που έλεγαν wipe data/factory reset και μετά reboot restart αλλά δεν διαβάζει την rom και επανέρχεται στο recovery menu. Τι γίνεται τώρα , πρέπει να ξανά εγκαταστήσω το jellybean ?Σε email που έστειλα στον αγοραστή δεν πήρα απάντηση για το τι λογισμικό έχει εγκατεστημένο. Το παραπάνω tablet το έχω 3 μήνες και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Περιμένω προτάσεις σας. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 καλημερα δηλ φιλε evmenis μου λες να κατσω στ αυγα μου.μα και αυτα που πηρα απο σοβαρο μαγαζι eshop, manta powertab mid705 kai 711(Πολωνικα κατασκευαζονται στην Κινα) προβλημα παρουσιασαν,το ενα δεν κρατουσε τις ρυθμισεις και γυριζε στα Πολωνικα και το δευτερο δεν γεμιζε η μπαταρια 100% αλλα 95% και τα εστειλα πισω μου στειλαν για το πρωτο το 705 ενα καινουργιο αλλα απο τις πρωτες γεμισεις των 6 ωρων οπως λεει το manual δεν γεμιζει η μπαταρια 85% την πρωτη φορα και 91% σημερα και τους πηρα τηλ εχθες το βραδυ απο την πρωτη γεμιση .καμια συμβουλη ?τι λετε να κανω?ευχαριστω --φιλε gerstavros2 τι εννοεις οταν λες -to tablet ειναι εντάξει, αλλά δεν αξίζει καθόλου γι αυτά τα χρήματα, ειναι παμπάλαιο, και άγνωστο μοντέλο, με μηδέν υποστήριξη--το 705 το αγορασα 49,90 και το 711 89,00 σε μενα τον γρουσουζι δεν βγηκε κανενα ενταξη και ουσιαστικα ειμαι χωρις tablet μιας και κανω δοκιμες στο καινουργιο να δω τι αλλο θα παρουσιαση?πολύ απλά μην πάρεις τάμπλετ από Ελλάδα σ αυτά τα λεφτά, θα βγει μάπα, κανείς προς το παρόν δε φέρνει συσκευές αξιόλογες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleko Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 καλημερα. πως μπορω να κανω αποσυνδεση απο τα facebook messenger κοι το play store σε tablet android? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ρέ αδέρφια για τον θεό δηλαδή. Αυτό το ainol novo hero 2 δεν παίρνει άλλες ρομ πάνω; κολλάει αφάνταστα. Είναι για πέταμα μιλάμε. Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 καλημερα δηλ φιλε evmenis μου λες να κατσω στ αυγα μου.μα και αυτα που πηρα απο σοβαρο μαγαζι eshop, manta powertab mid705 kai 711(Πολωνικα κατασκευαζονται στην Κινα) προβλημα παρουσιασαν,το ενα δεν κρατουσε τις ρυθμισεις και γυριζε στα Πολωνικα και το δευτερο δεν γεμιζε η μπαταρια 100% αλλα 95% και τα εστειλα πισω μου στειλαν για το πρωτο το 705 ενα καινουργιο αλλα απο τις πρωτες γεμισεις των 6 ωρων οπως λεει το manual δεν γεμιζει η μπαταρια 85% την πρωτη φορα και 91% σημερα και τους πηρα τηλ εχθες το βραδυ απο την πρωτη γεμιση .καμια συμβουλη ?τι λετε να κανω?ευχαριστω --φιλε gerstavros2 τι εννοεις οταν λες -to tablet ειναι εντάξει, αλλά δεν αξίζει καθόλου γι αυτά τα χρήματα, ειναι παμπάλαιο, και άγνωστο μοντέλο, με μηδέν υποστήριξη--το 705 το αγορασα 49,90 και το 711 89,00 σε μενα τον γρουσουζι δεν βγηκε κανενα ενταξη και ουσιαστικα ειμαι χωρις tablet μιας και κανω δοκιμες στο καινουργιο να δω τι αλλο θα παρουσιαση? Οχι φιλε δεν λεω να κατσεις στα αυγα σου απλα σου λεω οτι οταν βλεπεις ενα ταμπλετ να κανει πραγματα που δεν κανει κανενα επωνημο ,ε πρεπει να πονηρευεσαι.Εχεις δει καποιο "κανονικο" ταμπλετ να εχει TV ? Οταν λεω μαρκα δεν εννοω το μαντα ,μιλαω για Samsung ,Apple ,Nexus κλπ αν δεν θελεις να ξοδεψεις τοσα πολλα πηγαινε σε καποια κινεζικη μαρκα Pipo ,Vido ,Ainol ,Cube κλπ Ομολογω οτι ημουν λιγο επιθετικος και συγνωμη φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 οχι φιλε μια χαρα ησουν και σ ευχαριστω εγω να δεις ποσο εκνευριστικα μ αυτα που αγορασα,ασε που υπαρχουν κι αλλοι πολλοι που φωναζουν μακρυα απο κινεζικα,φυσικα αν υπαρχουν πολλοι που αγορασαν ενα συγκεκριμενο κινεζικο και τους βγηκε καλο θα ηθελα να το μαθω,υπαρχει και καποιος στο ιντερνετ που φωναζει και κατηγορει τα Ainol,μονο να ξερεις τι εχω διαβασει!!!!!!!!!!εγω θελω ενα 10,1,με δυο καμερες,ευαισθητο wifi,τηλεφωνο και οσο το δυνατον να μην ειναι ακριβο και πανω απο ολα να ειναι δοκιμασμενο,οποτε οποιος γνωριζει κατι τετοιο και απο ποιο μαγαζι πιστευω εδω στην Ελλαδα να το παρω ας μου στειλει ΠΜ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παιδια για τον χρονο σας Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Οταν παρεις τηλεφωνο απο ταμπλετ 10 ιντσων πες σε καποιον να σε βγαλει και φωτο ,παντα ηθελα να δω πως το κανουν αυτο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Φιλε evmenis μου προτεινεις καποια κινεζικα για αυτό τι εχεις να πεις Ιαπωνεζικο κατασκευαζετε στην Κινα F&U ETB 7816---http://www.morris.gr/index.php?SCREEN=products_details&ProductID=110 ακουω την γνωμη σου Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billleme Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Όπως λέει και ο τίτλος παιδιά έχω θέμα με το μαγαζάκι από όταν μου το φέραν δώρο....δεν το έχει εγκατεστημένο καθόλου το google play....σας παρακαλώ κάποια βοήθεια, κάποια custom rom....!!! Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας .... :) (έχει android 4.1 εγκατεστημένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Όπως λέει και ο τίτλος παιδιά έχω θέμα με το μαγαζάκι από όταν μου το φέραν δώρο....δεν το έχει εγκατεστημένο καθόλου το google play....σας παρακαλώ κάποια βοήθεια, κάποια custom rom....!!! Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας .... :) (έχει android 4.1 εγκατεστημένα) Υπάρχει η σωστή περιοχή για τέτοιες ερωτήσεις, ΔΕΝ ανοίγουμε νέο νήμα. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Όπως λέει και ο τίτλος παιδιά έχω θέμα με το μαγαζάκιαν μου το φέραν δώρο....δεν το έχει εγκατεστημένο καθόλου το google play....σας παρακαλώ κάποια βοήθεια, κάποια custom rom....!!! Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας .... :) (έχει android 4.1 εγκατεστημένα) Τα Vero έχουν το play store αλλά τώρα μου διαφεύγει που είναι η ρύθμιση που το εμφανίζει. Αν δεις τις εφαρμογές που τρέχουν, θα δεις ότι μέσα είναι το play store. Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις του ταμπλετ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Δεν εχω προσωπικη πειρα απο το συγκεκριμενο αλλα την μαρκα την βλεπω μονο στην ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyrytama Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 έχω πάρει το tablet f&u ETB7441 από το κοτσοβολο δώρο με σύνδεση cyta του έκανα root και του εγκατέστησα το play store μετά εγκατέστησα σε αυτο παιχνίδια απο το κινητό μου μεσώ του titanium backup και έπαιζαν κανονικότατα μετά συνειδητοποιησα οτι δεν μπορούσα να εγκαταστήσω στη μνήμη micro sd εφαρμογές μόνο στην μνήμη του tabet ετσι αντέστρεψα τις μνήμες και όλα οκ το μόνο κακό ότι διαγράφτηκαν όλα τα apps που είχα μαζί με αυτά και τα παιχνίδια που πέρασα από την άλλη συσκευή και πάω να τα ξαναπεράσω μεσώ του titanium backup άλλα μου γράφει can't install apk μόνο για αυτά τα παιχνίδια και ούτε από το play store μπορώ να τα κατεβάσω και όλα τα άλλα κατεβαίνουν κανονικά έκανα και factory reset άλλα το πρόβλημα παραμείνει τι μπορώ να κάνω:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Τα Vero έχουν το play store αλλά τώρα μου διαφεύγει που είναι η ρύθμιση που το εμφανίζει. Αν δεις τις εφαρμογές που τρέχουν, θα δεις ότι μέσα είναι το play store. Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις του ταμπλετ. Το Vero των 9.7" (μου διαφεύγει το μοντέλο) δεν έχει Play Store αλλά ένα εναλλακτικό και δεν είναι rooted :( Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Το Vero των 9.7" (μου διαφεύγει το μοντέλο) δεν έχει Play Store αλλά ένα εναλλακτικό και δεν είναι rooted :( 9724 ειναι το μοντέλο Για ρουτ υπάρχουν 2 τρόποι: 1ος 2ος Για το playstore εδω οι οδηγίες Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousmoulis Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) σήμερα παρέλαβα το PIPO M9 3G και δυστυχώς εμφανίζονται πολλά προβλήματα. Αρχικά υπάρχει μια τεράστια στάμπα στο κέντρο η οποία ελπίζω ότι εν τέλει θα εξαφανιστεί καθώς αυτό αναφέρουν πολλοί αγοραστές του tablet. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες αρκετές φουσκάλες σε διάφορα σημεία της οθόνης, οι οποίες υποδεικνύουν ότι η προστατευτική ζελατίνα της οθόνης δεν έχει τοποθετηθεί σωστά και υπάρχει αέρας από κάτω. Τέλος, εμφανίζονται και δύο κάθετες γραμμές από πάνω έως κάτω οι οποίες είναι ορατές όταν η οθόνη είναι κλειστή και υπό συγκεκριμένη κλίση. Ανεβάζω σχετικές φωτογραφίες, θα ήθελα την άποψή σας, πόσο καιρό αξίζει να περιμένω μέχρι να δω αν τα προβλήματα διορθωθούν πριν το στείλω πίσω. Το έχω αγοράσει από geekbuying, φαντάζομαι ότι η κατάσταση αυτή δεν θεωρείται ως dead on arrival. Σε περίπτωση που αποφασίσω να το στείλω πίσω να κάνω dispute στο paypal; Θα μπορέσω να διεκδικήσω τα χρήματα της αποστολής στην Κίνα ή αυτά να τα ξεχάσω; http://goo.gl/jfL7Lk http://goo.gl/m2qree http://goo.gl/ZP2A4D http://goo.gl/dX6cNe Edited November 20, 2013 by mousmoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 καλησπέρα! καταρχην τα links σου δεν παιζουν για καποιο λογο! δοκιμασε να τα σηκωσεις καπου αλλου. Απο geekbuying εχω παρει κινητο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, πιστευω οτι ειναι αξιοπιστοι, περιπετειες ειχα εγω με το chinavasion βεβαια αμεσως εκαναν δουλεια ομως περιμενα ποσο καιρο με τα πηγαινελα και χρεωθηκα 2 φορες Χ 18 ευρω μεταφορικα μονο στο να στειλω γιατι και τις 2 φορες πληρωσαν αυτοι την δικη τους αποστολη. Μια ip camera περιστρεφομενη μια φορα καηκε και την επισκευασαν και μετα ξανακαηκε και τελικα μου εκαναν πιστωση και πηρα car dvd. :) παντως το ταμπλετ δεν προκειτε να φτιαξει μονο του! ειναι φανερο οτι εχει προβλημα η οθονη! στειλε το πισω αφου πρωτα τους αναφερεις προβληματα και στειλεις φωτος. Εμενα απο eshop ενα 7αρι εκανε γραμμη καθετη στην οθονη μετα απο κανα μηνα και αμεσως μου εκαναν πιστωση και πηρα καλυτερο σε προσφορα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousmoulis Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 καλησπέρα! καταρχην τα links σου δεν παιζουν για καποιο λογο! δοκιμασε να τα σηκωσεις καπου αλλου. Απο geekbuying εχω παρει κινητο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, πιστευω οτι ειναι αξιοπιστοι, περιπετειες ειχα εγω με το chinavasion βεβαια αμεσως εκαναν δουλεια ομως περιμενα ποσο καιρο με τα πηγαινελα και χρεωθηκα 2 φορες Χ 18 ευρω μεταφορικα μονο στο να στειλω γιατι και τις 2 φορες πληρωσαν αυτοι την δικη τους αποστολη. Μια ip camera περιστρεφομενη μια φορα καηκε και την επισκευασαν και μετα ξανακαηκε και τελικα μου εκαναν πιστωση και πηρα car dvd. :) παντως το ταμπλετ δεν προκειτε να φτιαξει μονο του! ειναι φανερο οτι εχει προβλημα η οθονη! στειλε το πισω αφου πρωτα τους αναφερεις προβληματα και στειλεις φωτος. Εμενα απο eshop ενα 7αρι εκανε γραμμη καθετη στην οθονη μετα απο κανα μηνα και αμεσως μου εκαναν πιστωση και πηρα καλυτερο σε προσφορα! ;) Διόρθωσα τα links, τώρα παίζουν. Το κεντρικό τμήμα διορθώνεται το αναφέρουν πολλά άτομα στο forum. Για τα υπόλοιπα αμφιβάλλω. Αναφέρεσαι στο ελληνικό e-shop.gr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Ρωτα πρωτα στο geek για το προβλημα που εχεις ,η επιστροφη στα μεγαλα ταμπλετ ειναι σχετικα ακριβη και αν μπορεις καλυτερα να το αποφυγεις αλλα αν χρειαστει να το στειλεις πισω τοτε θα κανεις και dispute στο paypal και θα ζητησεις full refund. Οποιαδηποτε αλλη λυση ειναι ρισκο παροτι το geek ειναι απο τα πιο αξιοπιστα μαγαζια που υπαρχουν -αυτο το ξερω απο προσωπικη εμπειρια-. Ρωτα τους σε περιπτωση που τους το επιστρεψεις για να σου στειλουν αλλο καινουργιο (κανε το απολυτα σαφες αυτο) αν θα σου επιστρεψουν καποιο ποσο για το κοστος αποστολης στην κινα που θα εχεις. Αν ειναι διατεθημενοι να το κανουν αυτο τοτε εισαι σε διλλημα αλλιως πας για refund απο το paypal και τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 σήμερα παρέλαβα το PIPO M9 3G και δυστυχώς εμφανίζονται πολλά προβλήματα. Αρχικά υπάρχει μια τεράστια στάμπα στο κέντρο η οποία ελπίζω ότι εν τέλει θα εξαφανιστεί καθώς αυτό αναφέρουν πολλοί αγοραστές του tablet. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες αρκετές φουσκάλες σε διάφορα σημεία της οθόνης, οι οποίες υποδεικνύουν ότι η προστατευτική ζελατίνα της οθόνης δεν έχει τοποθετηθεί σωστά και υπάρχει αέρας από κάτω. Τέλος, εμφανίζονται και δύο κάθετες γραμμές από πάνω έως κάτω οι οποίες είναι ορατές όταν η οθόνη είναι κλειστή και υπό συγκεκριμένη κλίση. Ανεβάζω σχετικές φωτογραφίες, θα ήθελα την άποψή σας, πόσο καιρό αξίζει να περιμένω μέχρι να δω αν τα προβλήματα διορθωθούν πριν το στείλω πίσω. Το έχω αγοράσει από geekbuying, φαντάζομαι ότι η κατάσταση αυτή δεν θεωρείται ως dead on arrival. Σε περίπτωση που αποφασίσω να το στείλω πίσω να κάνω dispute στο paypal; Θα μπορέσω να διεκδικήσω τα χρήματα της αποστολής στην Κίνα ή αυτά να τα ξεχάσω; http://goo.gl/jfL7Lk http://goo.gl/m2qree http://goo.gl/ZP2A4D http://goo.gl/dX6cNe Σε νοιώθω. Πίστεψέ με. Αυτό στη μέση της οθόνης μου φαίνεται κάπως... Στη θέση σου, θα έγραφα μήνυμα άμεσα σε όσους ανέφεραν ότι είχαν κάτι παρόμοιο να τσεκάρουν τους φωτογραφίες σου. Επίσης, θα δοκίμαζα να σηκώσω το προστατευτικό μέχρι τη μέση μήπως έβγαζα καλύτερα συμπεράσματα. Όσο για τη γραμμή... Μόνο γι' αυτό, προσωπικά θα το επέστρεφα. Ειδικά αν επηρεάζει, (έστω και ελάχιστα), την εικόνα όταν είναι ανοιχτό. Καλό θα ήταν να ενημερώσεις το μαγαζί και για τα δυο, στέλνοντάς τους αν γίνεται καλύτερες φώτο. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση πάντως, από τη στιγμή που αποφασίσεις να το επιστρέψεις, μη κάνεις πίσω σε ότι αφορά το PayPal. Ότι κι αν σου λένε σχετικά με αυτό το θέμα, εσύ άνοιξε υπόθεση (προς το τέλος της διορίας για να κερδίσεις χρόνο) και κινήσου σύμφωνα με τα όρια που σου δίνουν εκεί. Καλό θα είναι να βιαστείς, μπας και προλάβεις το να σταλεί Κίνα έχοντας ως απόδειξη αποστολής το Tracking Number και αν γίνεται και φώτο με το δέμα (με ευδιάκριτα τα στοιχεία επιστροφής) όταν το έχουν παραλάβει και σφραγίσει τα ΕΛΤΑ... Σχετικά με τη διεύθυνση επιστροφής, έχω διαβάσει εδώ ότι κάποια μαγαζιά μπορεί να δηλώνουν άλλη στο PayPal και άλλη να δίνουν στους πελάτες. Γι' αυτό ενημέρωσε το PayPal για τη διεύθυνση που θα σου δώσουν να τους το στείλεις. Για το πακέτο, έχε υπ' όψιν σου ότι ως «Συστημένη επιστολή» θα σου στοιχίσει σημαντικά λιγότερο από ότι ως «Συστημένο δέμα» και φρόντισε αν γίνεται να μην υπερβαίνει το 1 κιλό. Αν και γενικά δεν είναι υποχρεωμένοι, δε χάνεις τίποτα να ζητήσεις να σου κάνουν refund ΚΑΙ τα μεταφορικά της επιστροφής. Έχω δει σε σχόλιο εδώ ότι στο banggood (αν θυμάμαι καλά) επιστρέφουν και τα μεταφορικά! Πάντως μην είσαι και πολύ αισιόδοξος για αυτό. Τέλος, οπλίσου με υπομονή και επιμονή για πιθανές «άκυρες» απαντήσεις των Κινέζων σχετικά με το αν έχουν παραλάβει ή όχι την ταμπλέτα σου!!! Φαίνεται ότι έχουν αυτή την τακτική πολλοί απ' αυτούς. Να το έχουν παραλάβει και να μην το παραδέχονται. Όμως το Tracking Number θα τους διαψεύδει και αυτό είναι που μετράει περισσότερο στο PayPal. Ελπίζω να πάρεις τη καλύτερη απόφαση, όποια κι αν είναι αυτή. Καλή τύχη. Ενημέρωσέ μας για τις εξελίξεις... Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts