vamvakoulas Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Στο v88 το εβαλα με το επισημο update και απο οσο ειδα εχω την εντυπωση πως χαμηλωνει και την αναλυση εικονας. Και γενικα οσο το δοκιμασα δυσχρηστο μου φανηκε, αλλα θα μου πεις ειναι ακομα beta οποτε ειδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritomihalos85 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Καλημέρα.Ήθελα μια πρόταση από τα μέλη του φορουμ.Είμαι μεταξύ Cube U30GT2 και το Pipo M9.Ποιο θα μου προτείνατε εσείς.Είχα καταλήξει στο cube αλλά διαβάζω για το θέμα που έχει με το wifi και το φοβάμαι λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Καλημέρα.Ήθελα μια πρόταση από τα μέλη του φορουμ.Είμαι μεταξύ Cube U30GT2 και το Pipo M9.Ποιο θα μου προτείνατε εσείς.Είχα καταλήξει στο cube αλλά διαβάζω για το θέμα που έχει με το wifi και το φοβάμαι λίγο. To M9 είναι πιο ασφαλής επιλογή από το U30GT2, αλλά έχει χαμηλότερη ανάλυση οθόνης. Πάντως, δες και τα M9 pro και το M6, ειδικά το δεύτερο αν θέλεις Retina οθόνη είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritomihalos85 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Προτείνεις δηλάδη καλύτερα με Retina οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Προτείνεις δηλάδη καλύτερα με Retina οθόνη? Εξαρτάται τη χρήση. Τα Retina υπερτερούν παντού εκτός από παιχνίδια όπου υστερούν λίγο λόγω υψηλότερης ανάλυσης οθόνης και θεμάτων συμβατότητας κάποιων παιχνιδιών (αν και η κατάσταση έχει βελτιωθεί δραματικά τους τελευταίους 6 μήνες). Για οποιαδήποτε άλλη χρήση όμως - web browsing, διάβασμα e-books κ.λ.π - η Retina σε 9.7" είναι ένα επίπεδο πάνω από όλες τις άλλες λύσεις. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satgr Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 (edited) για να το κάνω root κάνει αυτό; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=361527&highlight=root+tablet και αν το έχει δοκιμάσει κάποιος τι συσκευή επέλεξε ; ευχαριστώ κανείς δεν ξέρει; Linux version 3.0.8-tcc (ss@kf-mid) (gcc version 4.4.3 (GCC) ) #119 PREEMPT Mon Aug 13 09:33:10 HKT 2012 OS Version : 4.0.3 OS Name : ICE_CREAM_SANDWICH_MR1 OS Codename : REL OS Build : eng.ss.20120827.151540 OS Release : 4.0.3 SDK: 15 CPU 1 armeabi-v7a CPU 2 armeabi m805_892x T065 M7513 Android/full_m805_892x_evm/m805_892x:4.0.3/M7513/eng.ss.20120827.151540:userdebug/test-keys Edited August 10, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Εξαρτάται τη χρήση. Τα Retina υπερτερούν παντού εκτός από παιχνίδια όπου υστερούν λίγο λόγω υψηλότερης ανάλυσης οθόνης και θεμάτων συμβατότητας κάποιων παιχνιδιών (αν και η κατάσταση έχει βελτιωθεί δραματικά τους τελευταίους 6 μήνες). Για οποιαδήποτε άλλη χρήση όμως - web browsing, διάβασμα e-books κ.λ.π - η Retina σε 9.7" είναι ένα επίπεδο πάνω από όλες τις άλλες λύσεις. Το M9Pro είναι 10.1 και δεν θεωρείται retina αυτό που έχει. Απλά ένας καλύτερος τύπος IPS. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Υπαρχει το Ainol Novo 10 Hero 2 και το Ainol Novo 10 Hero στο buyincoins και το 2 ειναι φθηνότερο απο το 1. Αξίζει ???? 135 Ευρώπουλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdoman76 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλημέρα. Πήρα από Pandawill το Pipo S3 και έχει σοβαρό πρόβλημα αφού το Wi-Fi είναι νεκρό. Το ανοίγω μπροστά από το router και δεν βρίσκει τίποτα. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Υπάρχει περίπτωσει να είναι πρόβλημα software; Έστειλα και mail στο Pandawill χθες και αναμένω απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Το M9Pro είναι 10.1 και δεν θεωρείται retina αυτό που έχει. Απλά ένας καλύτερος τύπος IPS. Τα χεις μπλέξει . IPS είναι τύπος οθόνης. Retina στα τάμπλετ λέμε την ανάλυση 2048x1536 στις 9.7", επειδή έτσι γούσταρε η Apple. Το M9pro έχει FHD ανάλυση, δηλαδή 1920x1080 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλημέρα. Πήρα από Pandawill το Pipo S3 και έχει σοβαρό πρόβλημα αφού το Wi-Fi είναι νεκρό. Το ανοίγω μπροστά από το router και δεν βρίσκει τίποτα. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Υπάρχει περίπτωσει να είναι πρόβλημα software; Έστειλα και mail στο Pandawill χθες και αναμένω απάντηση. Προσπάθεσε πρώτα να συνδεθείς με άλλα ρουτερ... αν τα καταφέρεις θα ξέρεις τι φταίει. Αν οχι υπάρχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdoman76 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Προσπάθεσε πρώτα να συνδεθείς με άλλα ρουτερ... αν τα καταφέρεις θα ξέρεις τι φταίει. Αν οχι υπάρχει θέμα. Το κινητό μου από το ίδιο σημείο βρίσκει άλλα 6 δίκτυα στην πολυκατοικία. Το tablet δεν βρίσκει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Τα χεις μπλέξει . IPS είναι τύπος οθόνης. Retina στα τάμπλετ λέμε την ανάλυση 2048x1536 στις 9.7", επειδή έτσι γούσταρε η Apple. Το M9pro έχει FHD ανάλυση, δηλαδή 1920x1080 Άρα συμφωνείς και εσύ ότι δεν είναι Ρετίνα η οθόνη του M9Pro. Τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Δεν μπήκα σε τόση ανάλυση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλημέρα. Πήρα από Pandawill το Pipo S3 και έχει σοβαρό πρόβλημα αφού το Wi-Fi είναι νεκρό. Το ανοίγω μπροστά από το router και δεν βρίσκει τίποτα. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Υπάρχει περίπτωσει να είναι πρόβλημα software; Έστειλα και mail στο Pandawill χθες και αναμένω απάντηση. Δοκιμασε και σε αλλα router να δεις τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Άρα συμφωνείς και εσύ ότι δεν είναι Ρετίνα η οθόνη του M9Pro. Τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Δεν μπήκα σε τόση ανάλυση. Γιατί μπερδεύεσαι?Δεν είπε κάτι τέτοιο ο Frontier. To M9 είναι πιο ασφαλής επιλογή από το U30GT2, αλλά έχει χαμηλότερη ανάλυση οθόνης. Πάντως, δες και τα M9 pro και το M6, ειδικά το δεύτερο αν θέλεις Retina οθόνη είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Το κινητό μου από το ίδιο σημείο βρίσκει άλλα 6 δίκτυα στην πολυκατοικία. Το tablet δεν βρίσκει τίποτα. Ωχ... :( Φίλος μου έχει S3 (3g όμως) το οποίο δουλεύει μια χαρά το wifi του. Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobit Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Όπως έγραψα και στο αντιστοιχο νήμα είμαι κάτοχος του παραπάνω tablet εδώ και δύο μήνες.Ξαφνικά χωρίς να προηγηθεί κάτι σταμάτησε να δουλεύει η αφή στην οθόνη.Πέρασα ξανά την γνήσια ROM αλλά δεν έγινε τίποτα.Σύνδεσα ποντίκι και το tablet δουλεύει κανονικά.Καμμιά ιδέα για το πως μπορεί να επισκευαστεί χωρις να το στείλω Κίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Όπως έγραψα και στο αντιστοιχο νήμα είμαι κάτοχος του παραπάνω tablet εδώ και δύο μήνες.Ξαφνικά χωρίς να προηγηθεί κάτι σταμάτησε να δουλεύει η αφή στην οθόνη.Πέρασα ξανά την γνήσια ROM αλλά δεν έγινε τίποτα.Σύνδεσα ποντίκι και το tablet δουλεύει κανονικά.Καμμιά ιδέα για το πως μπορεί να επισκευαστεί χωρις να το στείλω Κίνα;Προφανώς χρειάζεσαι νέο digitizer. Δεν βρίσκω πουθενά για το T7 όμως Άρα συμφωνείς και εσύ ότι δεν είναι Ρετίνα η οθόνη του M9Pro. Τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Δεν μπήκα σε τόση ανάλυση. Απλά σε διόρθωσα όσο αφορά το IPS. Το IPS ειναι η τεχνολογία της οθόνης και δεν έχει σχέση με την ανάλυση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobit Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Προφανώς χρειάζεσαι νέο digitizer. Δεν βρίσκω πουθενά για το T7 όμως Απλά σε διόρθωσα όσο αφορά το IPS. Το IPS ειναι η τεχνολογία της οθόνης και δεν έχει σχέση με την ανάλυση Το αγόρασα από geekbuying.Θα επικοινωνήσω μαζί τους μέσω του forum για να δω τι θα πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Το αγόρασα από geekbuying.Θα επικοινωνήσω μαζί τους μέσω του forum για να δω τι θα πουν.Μην έχεις ελπίδες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofix Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Θέλω να παρω μια ταμπλέτα με αποκλειστική χρήση Skype,για να μιλάω με γονείς Ελλάδα.έχετε να προτείνετε κάτι φτηνό και δοκιμασμένο? Και ανθεκτικό στα χέρια των γονέων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καλησπερα φιλοι μου, Μπορω να συνδεσω το wifi κινεζοταμπλετ μου (Vero 10) με στικακι 3G της Wind κ με ποιο τροπο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Θέλω να παρω μια ταμπλέτα με αποκλειστική χρήση Skype,για να μιλάω με γονείς Ελλάδα.έχετε να προτείνετε κάτι φτηνό και δοκιμασμένο? Και ανθεκτικό στα χέρια των γονέων.. Ainol Fire. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Καλησπερα φιλοι μου, Μπορω να συνδεσω το wifi κινεζοταμπλετ μου (Vero 10) με στικακι 3G της Wind κ με ποιο τροπο? ευχαριστω Κοίτα εδώ που συζητάμε το ίδιο πράγμα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4841292 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simca Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Καλησπέρα και από εμένα. Δεν ξέρω εάν θα διαβάσει κανείς το μήνυμά μου ή είσθε όλοι σε καμιά παραλία ?? Εχω ένα tablet Made in China, http://www.ebay.com/ctg/Android-4-0-Tablet-HexTab-9-Inch-1-2GHz-8GB-/143715285 και έπαθα το κλασικό κλείδωμα από λανθασμένα pattern... Η Google λοιπόν για να ξεκλειδώσει τον κωδικό πρέπει να πιστοποιήσει τον Account Google email+pass.... Έλα όμως που το wifi είναι κλειστό και δεν μπορεί να γίνει η πιστοποίηση !!!! Προσπάθησα hard reset αλλά τίποτα, συνδιασμός κουμπιών τίποτα...ενώ έγινε software reset πάλι ζητάει πιστοποίηση..... Μπορείτε να βοηθήσετε για να γίνει format με ODIN...αλλά χρειάζετε και firmware, εδώ τι κάνουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts