Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets


AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το φανταζομαι...

Αν μπορεις να βοηθησεις...η οποιος αλλος

Αυτες ειναι οι ρυθμισεις

http://img163.imageshack.us/img163/954/tnjk.png

 

Έτσι όπως είναι, θα έπρεπε να συνδέεται.

Οι ρυθμίσεις κρυπτογράφησης του ασύρματου δικτύου, καλό είναι να είνσι WPA2.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απαντώ ο ίδιος στις απορίες μου μιας και βρήκα κάποιες λύσεις:

 

- Τελικά βρήκα τα καλώδια(είναι 1 σύνδεσης με το pc, και 1 ΟTG το οποίο χρησιμοποιείται για σύνδεση εξωτερικών συσκευών στη micro usb θύρα που έχει η συσκευή. Μπορεί να διαβάσει usb drives, να συνδεθεί ποντίκι ή πληκτρολόγιο τα οποία αναγνωρίζονται χωρίς πρόβλημα.

 

- Recovery mode έχει, αλλά δεν έχει κάποιο συνδυασμό πλήκτρων για να μπεις και επίσης δε μπαίνει σε αυτή την κατάσταση ούτε με την κλασική εντολή "adb reboot". Βρήκα όμως κάποιο script που έχει μια τροποποιημένη εντολή και έτσι μπαίνει. Επίσης βρήκα και έβαλα και την CWM recovery. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι τα backup που παίρνει δεν μπορούν να γίνουν restore, αλλά δεν το έψαξα παρακάτω μιας και η απουσία συνδυασμού πλήκτρου υποβαθμίζει τη χρησιμότητά της. Άλλωστε βρήκα άλλο τρόπο που γίνεται εγκατάσταση από το pc.

 

- Όσον αφορά τη ρομ της συσκευής δεν τη βρήκα. Έστειλα και 1 email στον κατασκευαστή αλλά δεν έχω λάβει απάντηση ως τώρα(και μάλλον δε θα λάβω). Πάντως βρήκα τρόπο να πάρω ένα backup της original rom(το οποίο δεν κατάφερα και πάλι να κάνω restore), καθώς και πολλές ρομς επίσημες και μη(μιας και η συσκευή είναι της οικογένειας Α13 και υπάρχουν πολλοί κλώνοι που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και άρα λίγο πολύ μπορούν να βρεθούν αρκετές ρομς που θα δουλέψουν(συνήθως κάποιες δυνατότητες χρειάζονται περαιτέρω ενέργειες για να λειτουργήσουν).

 

Το πολύ ενημερωμένο και με πολύ υλικό φόρουμ βρίσκεται εδώ:

 

http://www.techknow....hp?action=forum

 

- Για αναδιαμόρφωση των διαμερισμάτων δε βρήκα κάτι, αλλά μάλλον και αυτό δεν έχει τόση ουσία μιας και ο ενδεδειγμένος τρόπος είναι μέσω full update, οπότε τα διαμερίσματα αναδιαμορφώνονται από την κάθε ρομ.

 

Ίσως αυτά φανούν χρήσιμα σε κάποιον άλλον με αυτή τη συσκευή ή κάποιον άλλο κλώνο που είναι μέλος της οικογένειας A13.

Link to comment
Share on other sites

αν μπορείς κάνε μια αλλαγή το Wireless Mode σε b μόνο αν δεν δεις διαφορά άλλαξε το Channel σε κάποιο άλλο μην τυχόν και υπάρχουν πολλά wi-fi στο ίδιο Channel και δυσκολεύεται να συνδεθεί απο εδώ
Link to comment
Share on other sites

Λοιπον...

Σε ασχετο wifi (καφετερια) μπηκε κανονικα

Στο δικο μου,παρα το οτι,αλλαξα ολες τις παραμετρους,ακομη και χωρις κωδικοποιηση,δεν....

Εχω λαλησει

:hypno:

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα σας

πριν 2 ημέρες αγόρασα το νέο Editab2 της Εdision

 

http://www.edision.gr/timthumb.php?src=aHR0cDovL3d3dy5lZGlzaW9uLmdyL2ltYWdlcy9wcm9kdWN0cy8vVEFCTEVUL0VkaVRhYiAyL1BIT1RPUy9TSVRFL0VkaS1UYWItRnJvbnQtLTAyLnBuZw==&h=233&w=233&zc=2

 

Περιγραφή:

Έχοντας στα χέρια μας την πετυχημένη συνταγή του EdiTab, προχωράμε ακόμα πιο μπροστά και σας παρουσιάζουμε το EdiTab 2. Η νέα γενιά των EdiTab 2 έρχεται με ανανεωμένο «οπλοστάσιο» στο οποίο περιλαμβάνεται δέκτης GPS αλλά και για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ενσωματωμένος επίγειος ψηφιακός δέκτης MPEG4 DVB-T για να μπορείτε να απολαύσετε κρυστάλλινη εικόνα και ήχο όπου και αν βρίσκεστε!

Με χαρακτηριστικά όπως οθόνη 7,0'', επεξεργαστή TELESHIPS 8923 στα 1,2GHz, 1Gb Ram , 4Gb εσωτερική μνήμη, 3D Accelerator και μπαταρία 2900mAh για ατελείωτες ώρες χρήσης και διασκέδασης αλλά και διπλή Camera (εμπρός και πίσω), Wifi, Mini HDMI, Mini USB 2.0, Micro SD και το νέο λειτουργικό Android IceCream Sandwich είναι σίγουρο πως θα γίνει το δεξί σας χέρι για κάθε επαγγελματική σας ανάγκη αλλά και την καθημερινή σας διασκέδαση !!!


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Μέγεθος οθόνης:	 7,0''
Digital TV:	 Ναι (DVB-T MPEG4)
Τύπος Οθόνης:	 Capacitive
Ανάλυση οθόνης:	 800x480
3G & 4G:	 Όχι (Ναι με εξωτερική σύνδεση USB)
Wi-Fi:	 Ναι 802.11 b/g/n
GPS: Ναι (ΜΤ3329)
USB (mini):	 Ναι (USB 2.0)
HDMI (mini):	 Ναι 480p/720p/1080p
Λειτουργικό σύστημα:	Android 4.0.3 IceCream Sandwich 
Χωρητικότητα:	 4 GB
Κάρτα Micro SD:	 Μέχρι 32 GB
Μνήμη RAM:	 1 GB
Μοντέλο Επεξεργαστή:	TELESHIPS 8923
Ταχύτητα Επεξεργαστή:	1.2 GHZ 
3D Accelerator:	 Ναι
Camera μπροστά:	 Ναι 0.3MP
Camera πίσω:	 Ναι 2.0MP
Ήχος:	 MP3,WMA,FLAC,APP,OGG
Βίντεο:	 MPEG4-SP,ASP,DIVX,WMA,RMVB,H264/720P
Μπαταρία:	 Λιθίου 2900mAh 3,7V
Παροχή:	 AC 100~240V 50/60Hz; DC 5V/2A
Διαστάσεις (ΠxΥxΜ):	187 X 117 X 10,6mm
Χρώμα: μαύρο
Εγγύηση:	 1 έτος

 

Καλή η περιγραφή αλλά από την πρώτη όμως ενεργοποίηση αντιμετωπίζω 2 βασικά προβλήματα :

 

1. δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet με το αντίστοιχο usb stick των τριών εταιριών cosmote/wind/vodafone

στις αμέτρητες προσπάθειες που έκανα με ενεργοποιημένα τα πακέτα δεδομένων δεν έχω σήμα και όταν πάω στην αναζήτηση δικτύων κινητής τηλεφωνίας βγάζει μήνυμα λάθους (δεν μπορεί να γίνει αναζήτηση δικτύων) , μόνο με το vodafone usb stick ξεκίνησε την αναζήτηση αλλά δεν την ολοκλήρωσε ποτέ .

Δεν χρησιμοποιώ το CAR KIT EdiTab 2 αλλά αγόρασα έναν μετατροπέα USB θηλυκό σε micro-usb αρσενικό της εταιρίας hama αφού το κατάστημα που το αγόρασα δεν είχε το CAR KIT .

Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα ασυμβατότητας του μετατροπέα ;

υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να με βοηθήσει ;

στο δίκτυο wifi κάνει σύνδεση κανονικά

 

2.δεν μπορώ να καταχωρίσω λογαριασμό της google

α) όταν προσπαθώ να δημιουργήσω νέο λογαριασμό μόνιμα βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμο το κάθε usernameαπό τα αμέτρητα που δοκίμασα

β)έφτιαξα από το κομπιούτερ έναν λογαριασμό ο οποίος φυσικά δεν έχει ορισμένη κάποια συσκευή,αλλά όταν πάω να τον καταχωρήσω μέσω του EdiTab 2 είτε από το μενού των λογαριασμοί και συγχρονισμός είτε από το gmail και google play παίρνω το εξής μήνυμα

 

Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης με τον διακομιστή.

Αυτό ενδέχεται να είναι ένα προσωρινό πρόβλημα ή η συσκευή Android δεν υποστηρίζει υπηρεσίες δεδομένων. Εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών

 

μόνο στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όχι στο gmail κατάφερα να καταχωρίσω το νέο λογαριασμό της google αλλά δεν έλυσε το πιο πάνω πρόβλημα του μενού των λογαριασμοί και συγχρονισμός του gmail και του google play.

 

Συγνώμη αν σας κούρασα περιμένω την πολύτιμη βοήθεια σας που απλόχερα προσφέρετε και σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Link to comment
Share on other sites

http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/pricelist_epistol_2012.pdf

 

επιστολή α προτεραιοτητα συστημένο εξωτερικού ζώνη β (11,45 ευρώ από 501-750 γρ)

 

εύθραυστο .

Ηρθα σε επικοινωνια με τους κινεζους και μου ειπαν να το στειλω πισω. Πρεπει να το βαλω σε καμια προστατευτικη συσκευασια οπως το στειλαν αυτοι; Ή απλα στο κουτι του, μεσα σε ενα μεγαλο φακελο; :p

 

Επισης , επειδη και το s2 παρουσιαζει προβληματα, ειπα να το αλλαξω με καποιο αλλο περισσοτερο stable, tablet της πιπο. Λογω ταλαιπωριας, μου το αλλαζουν με το pipo m5 χωρις αλλα εξοδα(κανει 16 $ παραπανω). Επισης σκεφτομαι τα m2, m3 ισως και το m9 ολα σε 3g version, και να δω ποσα λεφτα μπορουν να μου τα αφησουν..

 

Πρωτα πρωτα to m5 αξιζει; Εφοσον δεν προσθετω χρημα του δινω προτεραιοτητα.. Eπισης φαινεται να μην παρουσιαζει προβληματα(ενα google search τουλαχιστον δεν δειχνει τπτ) Απο τα αλλα , πιο μοντελο ειναι stable και σχετικα σιγουρο οτι δεν θα μου δημιουργησει προβληματα(πλεον αυτο ειναι το ζητουμενο); Aς πουμε για m2, m3 εψαξα λιγο και δεν διαβασα και τα καλυτερα... Παρακαλω τα φωτα σας!

Edited by DerZornGottes
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν να ενημερώσω για την λύση που βρήκα για σύνδεση 3g που βρήκα για το ταμπλετ.

Αγόρασα αυτό το 3g WiFi router http://images.mymemory.co.uk/images/product_shots/42154_1358162060.jpg

 

και συνέδεσα πάνω του το 3g στικακι μου (HUAWEI E173).

Τώρα μπορώ ασύρματα να δώσω ίντερνετ όχι μόνο στο ταμπλετ αλλά και σε όποια άλλη συσκευή θέλω. :-)

Κόστος γύρω στα 20$ από Ebay.

 

Φίλος,ενημερωτικά, πόσο σου δούλεψε; γιατί εμενα δεν κράτησε πάνω απο 1 μήνα. Η εγγύηση για να το καλύψει ήθελε να του το στείλω πίσω και κόστιζε κανα 10ευρο, οπότε δεν το κυνήγησα. Γενικά δε θα ξανάκανα μια τέτοια αγορά. Έχει μικρή διάρκεια μπαταρίας για όσο καιρό δουλέψει επίσης.

Link to comment
Share on other sites

Φίλος,ενημερωτικά, πόσο σου δούλεψε; γιατί εμενα δεν κράτησε πάνω απο 1 μήνα. Η εγγύηση για να το καλύψει ήθελε να του το στείλω πίσω και κόστιζε κανα 10ευρο, οπότε δεν το κυνήγησα. Γενικά δε θα ξανάκανα μια τέτοια αγορά. Έχει μικρή διάρκεια μπαταρίας για όσο καιρό δουλέψει επίσης.

Εγώ το έχω από το Πάσχα, το δούλεψα καμιά βδομάδα τότε, κι από τότε περιστασιακά για λίγες ώρες, προς το παρόν δουλεύει μια χαρά, η μπαταρία μάλλον είναι μικρή, αλλά δεν μ ένοιαζε γιατί το χα μονιμα στο ρεύμα. Θα το λιώσω κι ένα μήνα τώρα τον αύγουστο να δω τι θα βγάλει. Μπορεί απλά να σουν άτυχος.

Επίσης για να στείλεις αυτό το πραγματάκι πίσω στη κίνα, ούτε 7€ δεν θέλει

Link to comment
Share on other sites

Φίλος,ενημερωτικά, πόσο σου δούλεψε; γιατί εμενα δεν κράτησε πάνω απο 1 μήνα. Η εγγύηση για να το καλύψει ήθελε να του το στείλω πίσω και κόστιζε κανα 10ευρο, οπότε δεν το κυνήγησα. Γενικά δε θα ξανάκανα μια τέτοια αγορά. Έχει μικρή διάρκεια μπαταρίας για όσο καιρό δουλέψει επίσης.

Καλημέρα παιδιά, έχω και εγώ το 3g router που πήρατε και εσείς και αγόρασα αντίστοιχο modem stickaki. βάζω την κάρτα sim της vodafone του τηλεφώνου μου και δεν με αφήνει από το site του να συνδεθώ. τι λάθος κάνω.

 

Παρακαλώ βοήθεια!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!

 

Πήρα πρόσφατα το onda v973 και ενώ όλα φαίνονται φανταστικά έχω πρόβλημα με τον ήχο! Σε κλειστό χώρο για ακούσεις (ενώ παίζει βίντεο, μουσική, οτιδήποτε) πρέπει σχεδόν να κολλήσεις το αυτί σου στο ηχείο του.

 

Ξέρει μήπως κανείς κάποιο Hint για να βρω τι φταίει (το tablet, το λειτουργικό, κάποια ρύθμιση...)

 

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Φίλος,ενημερωτικά, πόσο σου δούλεψε; γιατί εμενα δεν κράτησε πάνω απο 1 μήνα. Η εγγύηση για να το καλύψει ήθελε να του το στείλω πίσω και κόστιζε κανα 10ευρο, οπότε δεν το κυνήγησα. Γενικά δε θα ξανάκανα μια τέτοια αγορά. Έχει μικρή διάρκεια μπαταρίας για όσο καιρό δουλέψει επίσης.

 

Το δουλεύω κάθε μέρα στην δουλειά μου, από τότε που το πήρα

και κανένα πρόβλημα.

Όταν λες δεν κράτησε, τι έπαθε ακριβώς;

Έσβησε και δεν άναψε ξανά;

 

 

 

 

Εγώ το έχω από το Πάσχα, το δούλεψα καμιά βδομάδα τότε, κι από τότε περιστασιακά για λίγες ώρες, προς το παρόν δουλεύει μια χαρά, η μπαταρία μάλλον είναι μικρή, αλλά δεν μ ένοιαζε γιατί το χα μονιμα στο ρεύμα. Θα το λιώσω κι ένα μήνα τώρα τον αύγουστο να δω τι θα βγάλει. Μπορεί απλά να σουν άτυχος.

Επίσης για να στείλεις αυτό το πραγματάκι πίσω στη κίνα, ούτε 7€ δεν θέλει

Δοκιμασμένα 2 ώρες τις βγάζει σίγουρα.

Λέει κανονικά ότι κρατάει 4, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει τόσο.

ONEPLUS 6 64gb: rooted, Elemental kernel

NEXUS 4 16gb: Stock 5.0.1/Rastapop 5.0.2, Hell core b69L

Cube iwork 10 tablet 64gb: Win 10/Android 5.1

Tv Box CS968:RK3188, 4 Core 1.6ghz, 4 core VGA, 2GB Ram, Geass custom Rom

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας

Αυτη τη στιγμη γραφω απο το tablet ( μεσω tapatalk) μεσω δανεικου ρουτερ.

Παρα τη χαρα μου που το ταμπλετακι βγηκε πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα,

με χαλαει το γεγονος οτι δεν μπορω να συνδεθω στο δικο μου ρουτερ.

Κι επειδη δεν θα ηθελα να ψωνιζω καινουριο (ρουτερ) ,αν εχει κανεις καποια υποψια,ας βοηθησει..

Οπως και να 'χει ευχαριστω για τις απαντησεις...

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας

Αυτη τη στιγμη γραφω απο το tablet ( μεσω tapatalk) μεσω δανεικου ρουτερ.

Παρα τη χαρα μου που το ταμπλετακι βγηκε πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα,

με χαλαει το γεγονος οτι δεν μπορω να συνδεθω στο δικο μου ρουτερ.

Κι επειδη δεν θα ηθελα να ψωνιζω καινουριο (ρουτερ) ,αν εχει κανεις καποια υποψια,ας βοηθησει..

Οπως και να 'χει ευχαριστω για τις απαντησεις...

 

γιατί δεν κάνεις το πιο εύκολο απο όλα ?? πάρε ένα τηλεφωνο την hol και πες τους οτι δεν μπορείς να συνδεθείς και οτι αν δεν μπορούν να βρούν λύση να σου στείλουν καινούργιο , μου έχει τύχει , σου στέλνουν άλλο με courier και τους δίνεις πίσω το παλιό όταν πάρεις το νέο, χέρι με χέρι ....

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν να ενημερώσω για την λύση που βρήκα για σύνδεση 3g που βρήκα για το ταμπλετ.

Αγόρασα αυτό το 3g WiFi router http://images.mymemory.co.uk/images/product_shots/42154_1358162060.jpg

 

και συνέδεσα πάνω του το 3g στικακι μου (HUAWEI E173).

Τώρα μπορώ ασύρματα να δώσω ίντερνετ όχι μόνο στο ταμπλετ αλλά και σε όποια άλλη συσκευή θέλω. :-)

Κόστος γύρω στα 20$ από Ebay.

 

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν το συγκεκριμένο κλειδώνει το wi-fi του ή όχι?Γιατί ένα της verizon που είχα πάρει πριν κανένα χρόνο δεν είχε καν κάποιο interface για ρυθμίσεις.

Link to comment
Share on other sites

για όποιον δεν κατάφερε ακόμα να κάνει root το OT107, δείτε εδώ

http://forum.android.com.pl/f347/omega-t107-czy-mozna-rootowac-190510/

κάντε και ένα google translate στα αγγλικά..

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν το συγκεκριμένο κλειδώνει το wi-fi του ή όχι?Γιατί ένα της verizon που είχα πάρει πριν κανένα χρόνο δεν είχε καν κάποιο interface για ρυθμίσεις.

 

Ναι έχει πολλές ρυθμίσεις.

Και για είδος προστασίας και firewall και άλλα..

ONEPLUS 6 64gb: rooted, Elemental kernel

NEXUS 4 16gb: Stock 5.0.1/Rastapop 5.0.2, Hell core b69L

Cube iwork 10 tablet 64gb: Win 10/Android 5.1

Tv Box CS968:RK3188, 4 Core 1.6ghz, 4 core VGA, 2GB Ram, Geass custom Rom

Link to comment
Share on other sites

Σωστά με την αναβάθμιση λύθηκε το θέμα του google play

τώρα σχετικά με το 3g internet δεν μπόρεσα να λύσω το θέμα της αναζήτησης δικτύων

αλλά μπόρεσα να το συνδέσω στοinternet :D

όσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα με cosmote usb δημιουργήστε νέο APN από τις ρυθμίσεις /περισσότερα/ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας/ονόματα σημείου πρόσβασης

βάζοντας μόνο τα εξής:

όνομα = Cosmote Internet

APN= internet

όνομα χρήστη= null

κωδικός πρόσβασης= null

 

Ευχαριστώ τον Γιώργο Αμέντα για τις οδηγίες σχετικά με το APN

Edited by satgr
Link to comment
Share on other sites

για να το κάνω root κάνει αυτό;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=361527&highlight=root+tablet

και αν το έχει δοκιμάσει κάποιος τι συσκευή επέλεξε ;

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα παιδια

αυριο θα εχω ενα κινεζικο tablet με ονομα HORIZON H710 7'' 4GB WIFI ANDROID 4.0 και ηθελα να ρωτησω αν μπορει να γινει root.

googlαρα "root any tablet" και βρηκα σε διαφορα ξενα σαιτ διαφορους τροπους αλλα ηθελα πρωτα την γνωμη σας.

Link to comment
Share on other sites

Πριν μερικές ώρες αγόρασα το bitmore 760 και δεν έχει google play.Ξέρει κανένας πως θα μπορέσω να περάσω εφαρμογές στο tablet.

Προσπάθησα μέσω Η/Υ να κατεβάσω από το google play αλλά δεν έβρισκε την συσκευή.Υπάρχει λύση ή να πάρω άλλη? είναι για την μεγάλη κόρη μου και λιγο εγώ (έχω deskop & laptop) από περιέργεια.

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...