Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελάχιστα κινέζικα 7άρια tablets έχουν gps και ακόμη λιγότερα 10άρια.Ο προφανής λόγος είναι η φορητότητα

Φανταζεσε ενα 10ρι στο παμπριζ του αυτοκινητου ? :lol:

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Που ειν το κακο? Ισα ισα δε θα βγαζεις και τΑ ματια σου!

Εδώ στα αμάξια άντε μέχρο το πολύ 8 incher βγαίνουν τα built in gps.10 inches είναι τα car pc πλέον.

Υπάρχει τρέλα στον κόσμο.:lol http://www.ebay.com/itm/Exogear-Exomount-Tablet-Dash-Car-Mount-Holder-iPad-1-2-3-4-New-Retina-Display-/230980706262?pt=US_Tablet_eReader_Mounts_Stands_Holders&hash=item35c785dfd6 O λεγόμενος και εχθρός της πρεσβυωπίας για εμάς τους μεγαλύτερους.Μερικά πράγματα όπως και να έχει είναι αστεία για τους περισσότερους όπως παράδειγμα να μιλά κανείς σε ένα 7άρι tabletphone κρατώντας το δίπλα στο αυτί.

Edited by dinosmidis

Στο παρμπριζ οχι, αλλα στον/στη συνοδηγο ή στο καθισμα διπλα γιατι οχι;

Στο παρμπριζ οχι, αλλα στον/στη συνοδηγο ή στο καθισμα διπλα γιατι οχι;

Σοβαρα τωρα… .

1) αν το εχει ο συνοδηγος, τοτε εχει και το κινητο του, η το laptop για gps, για χαρτες θελεις μεγαλη οθονη.

2) Στο καθισμα διπλα....απλα το ξεχναμε… .ή το δρομο θα κοιτας ή το… .καθισμα.

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Σοβαρα τωρα… .

1) αν το εχει ο συνοδηγος, τοτε εχει και το κινητο του, η το laptop για gps, για χαρτες θελεις μεγαλη οθονη.

2) Στο καθισμα διπλα....απλα το ξεχναμε… .ή το δρομο θα κοιτας ή το… .καθισμα.

Γιατι οχι και σε μια βαρκα?

One Plus 8pro 12/256

Εξυπναδες!

Ισχυριζομαι οτι και σε 10αρι ταμπλετ ειναι απαραιτητο το gps (σε οσους το χρειαζονται) δεδομενου οτι χωρις συνδεση ιντερνετ (απαραιτητη για google maps) μπορεις να καθοδηγηθεις μια χαρα, χωρις να ριχνεις ματιες διπλα (τοσο μαμακας θα εισαι για να το κανεις; ). και δεν βλεπω το λογο γιατι να μην υπαρχει δεδομενου οτι η υπολογιστικη ισχυς ειναι πολυ πιο μεγαλη

Γιατι ακομα τα ταμπλετ δεν εχουν………… βυθόμετρο. :lol:

Εξυπναδες!

Ισχυριζομαι οτι και σε 10αρι ταμπλετ ειναι απαραιτητο το gps (σε οσους το χρειαζονται) δεδομενου οτι χωρις συνδεση ιντερνετ (απαραιτητη για google maps) μπορεις να καθοδηγηθεις μια χαρα, χωρις να ριχνεις ματιες διπλα (τοσο μαμακας θα εισαι για να το κανεις; ). και δεν βλεπω το λογο γιατι να μην υπαρχει δεδομενου οτι η υπολογιστικη ισχυς ειναι πολυ πιο μεγαλη

Περα απο την πλακα, απλα τα 7αρια ειναι πιο ευχρηστα για gps. Τωρα αν θελεις οπωσδηποτε 10ρι, τοτε μπορεις να παρειςσημα απο κινητο ή απο bluetooth gps.

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Εξυπναδες!

Σε πληροφορω οτι δεν αστειευομαι καθολου.

Για τον μονο λογο που εψαχνα tablet ειναι ακριβως για το φουσκοτο μου που δεν ειχε gps και η τιμη για τα marine ειναι απλα εκτος τοπου και χρονου.

Δεδομενου οτι ενα ταμπλετ συγχρονο ειναι πολυ πιο γρηγορο και με αναλυτικους χαρτες με εκαναν να στραφω στην αγορα του.

Βεβαια αυτο που ηθελα το περιμενα 7 μηνες και τελικα δεν βγηκε στην παραγωγη ακομη (AINOL 10 CAPTAIN) τελικα βαρεθηκα να περιμενω και παρηγγειλα το Cube gt2.

mourgolykos ----------> Εχω ξεχωριστο βυθομετρο....αλλα θα με ενδιεφερε να συζητησουμε για το bt gps μιας που εχω τετοια κεραια (αρκει να την βρω καπου στο σπιτι ειναι)

One Plus 8pro 12/256

Σε πληροφορω οτι δεν αστειευομαι καθολου.

Για τον μονο λογο που εψαχνα tablet ειναι ακριβως για το φουσκοτο μου που δεν ειχε gps και η τιμη για τα marine ειναι απλα εκτος τοπου και χρονου.

Δεδομενου οτι ενα ταμπλετ συγχρονο ειναι πολυ πιο γρηγορο και με αναλυτικους χαρτες με εκαναν να στραφω στην αγορα του.

Βεβαια αυτο που ηθελα το περιμενα 7 μηνες και τελικα δεν βγηκε στην παραγωγη ακομη (AINOL 10 CAPTAIN) τελικα βαρεθηκα να περιμενω και παρηγγειλα το Cube gt2.

mourgolykos ----------> Εχω ξεχωριστο βυθομετρο....αλλα θα με ενδιεφερε να συζητησουμε για το bt gps μιας που εχω τετοια κεραια (αρκει να την βρω καπου στο σπιτι ειναι)

Από όσο έχω ψάξει τουλάχιστον για wince devices είναι δύσκολο να βρεις προγράμματα για marine, τώρα για android δεν το έχω ψάξει ενδιαφέρον πάντως το ενχείρημα που πας να κάνεις. Σε ένα google ψάξιμο είδα ότι έχει βγει το συκεκριμένο tablet αλλά τα μαγαζιά δεν τα ξέρω...όπως επίσης αν το έχουν σε stock

Edited by Agis_Pro

Λοιπόν να ενημερώσω για την λύση που βρήκα για σύνδεση 3g που βρήκα για το ταμπλετ.

Αγόρασα αυτό το 3g WiFi router http://images.mymemory.co.uk/images/product_shots/42154_1358162060.jpg

και συνέδεσα πάνω του το 3g στικακι μου (HUAWEI E173).

Τώρα μπορώ ασύρματα να δώσω ίντερνετ όχι μόνο στο ταμπλετ αλλά και σε όποια άλλη συσκευή θέλω. :-)

Κόστος γύρω στα 20$ από Ebay.

Καλημέρα ...

πήρα και έγω σχεδόν ταυτόχρονα με σένα το ίδιο wifi router γιατί δεν μπόρεσα να συνδέσω στο stickaki με τίποτα. Δόκίμασα και το κινέζικο 3g modem που πήρα από την ίδια εταιρία και τα πουλάνε μαζί και δεν ξέρω ποιες ρυθμίσεις να βάλω για τρέξει.

Σε παρακαλώ πές μου. Πως το κατάφερες? έβαλες ρυθμίσεις στο router ή sto stikaki?? και αν ναι μήπως έχεις για vodafone?

Από όσο έχω ψάξει τουλάχιστον για wince devices είναι δύσκολο να βρεις προγράμματα για marine, τώρα για android δεν το έχω ψάξει ενδιαφέρον πάντως το ενχείρημα που πας να κάνεις. Σε ένα google ψάξιμο είδα ότι έχει βγει το συκεκριμένο tablet αλλά τα μαγαζιά δεν τα ξέρω...όπως επίσης αν το έχουν σε stock

Υπαρχουν οι χαρτες Navionics Europe για Androit.Πολυ καλοι και αναλυτικοι.

Προπαραγγελιες για το συγκεκριμενο tablet γινονται απο 12/12 αλλα φως δεν βλεπω....

One Plus 8pro 12/256

Αγορασα ενα ταμπλετ μαντα 60 ευρω.ολα οκ το προβλημα ειναι οταν παω να κατεβασω απο το play store δεν κατεβαζει τιποτα μου λεει σφαλμα διακομιστη τι να κανω??????? Help

Γιατι ακομα τα ταμπλετ δεν εχουν………… βυθόμετρο. :lol:

Περα απο την πλακα, απλα τα 7αρια ειναι πιο ευχρηστα για gps. Τωρα αν θελεις οπωσδηποτε 10ρι, τοτε μπορεις να παρειςσημα απο κινητο ή απο bluetooth gps.

Συμφωνω για τα 7"αρια -απο τετοιο ξεκινησα! Αλλα μιλω για αυτονομο gps και οχι μεσω bluetοοth ή κινητου (να εισαι συνεχως συνδεδεμενος; καηκες!)

Συμφωνω για τα 7"αρια -απο τετοιο ξεκινησα! Αλλα μιλω για αυτονομο gps και οχι μεσω bluetοοth ή κινητου (να εισαι συνεχως συνδεδεμενος; καηκες!)

Γιατι ? Απλα… ..αδειαζεις 2 μπαταριες… ..του ταμπλετ καιτου κινητου.

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Καλησπέρα παιδιά...Ξέρουμε κανά τρόπο να root-αρουμε αυτό το tablet καθώς και να βρούμε κάποια rom της προκοπής που να έχει τα google apps? Ευχαριστώ!

πήρα το παραπάνω σκουπιδι από το Πλαίσιο, 65+ΦΠΑ..

επειδή δεν είναι licenced απο την Google δεν είχε play store.

ακολούθησα αυτόν τον οδηγό για να του βάλω play store και να μπορέσω επιτέλους να αφοδεύω με angry birds :)

http://www.voetz.net/android-2/intenso-tab-714-playstore-installieren/[/quote

γενικότερα εντυπώσεις?

έχει ελληνικό πληκτρολόγιο?

Ακολουθησα και εγω τον οδηγο που λες αλλα στο μενου επιλογες για προγραμματιστες μου ξεκιναει πανω πανω με τον εντοπισμο σφαλματων και οχι τα servise που εχει στο βιντεο.Εχω το 714

Γεια χαρά παίδες, αναμένω το 1ο μου tablet (pipo max m9) και θα ήθελα την πρόταση σας για ένα οικονομίκο 7"tablet για απλή χρήση χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις(browsing, emails κυρίως και παιχνιδια χαμηλών απαιτήσεων). Xρηματα 50-70€ ,προορίζεται για δώρο..

Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά...Ξέρουμε κανά τρόπο να root-αρουμε αυτό το tablet καθώς και να βρούμε κάποια rom της προκοπής που να έχει τα google apps? Ευχαριστώ!

Δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 ή και το motochopper. Αφού το rootάρεις, περνάς τα apks του play store, googleloginservice, κλπ που υπάρχουν στα gapps της έκδοσης android που έχεις, στο /system

Γεια χαρά παίδες, αναμένω το 1ο μου tablet (pipo max m9) και θα ήθελα την πρόταση σας για ένα οικονομίκο 7"tablet για απλή χρήση χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις(browsing, emails κυρίως και παιχνιδια χαμηλών απαιτήσεων). Xρηματα 50-70€ ,προορίζεται για δώρο..

Ευχαριστώ

Vido N70S. Είναι ταχύτατο, με μόνο μείων τις γωνίες θέασης της οθόνης του, κι έχει γύρω στα 65-70€

Vido N70S. Είναι ταχύτατο, με μόνο μείων τις γωνίες θέασης της οθόνης του, κι έχει γύρω στα 65-70€

Σε ευχαριστώ πολύ, όντως φαίνεται πολύ δυνατό για τα λεφτά του! .Κατάστημα προτίμηση; To pandawill ε σχέση με το geekbuying ;

Σε ευχαριστώ πολύ, όντως φαίνεται πολύ δυνατό για τα λεφτά του! .Κατάστημα προτίμηση; To pandawill ε σχέση με το geekbuying ;
http://www.aliexpress.com/item/NEW-yuandao-vido-N70-S-dual-core-1-6GHZ-RK3066-1024-600-Android-4-1-1GB/697321351.html δοκιμασμενο

ευχαρηστο ...!!! συγνωμη για την ορθωγραφια μου, λοιπον πηγα να βαλω μια rom που δεν ειχε καμια σχεση με το tablet και δεν εφτανε μονο αυτο δεν ειχα περαση κανενα προγραμα για recovery οπως το rom manager ασπουμε και οταν εκανα επανεκινηση στο ταβλετ μου εδηχνε το λογοτιπο του intenso και μετα πριν διξη το logotipo του adroid σταματαγε και εδιχνε μαυρι οθονη δηλαδη ειχε ενα φως αλλα δεν πηγενε παρα περα.

root το ειχα κανει γιατι θυμαμε μου εβγαζε το user !!μπενω κανονικα με το vol +power και μου διχνη 1)reboot system now 2)apply update from external storage 3)wipe data/factory reset 4)wipe cache partition 5)apply update from cache και απο κατω μου γραφη e:error in /cache/recovery/log

(I/0 error)

E:can' topen /cache/recovery/last_log

E:can' t open/cache/recovery/last_instal

και αλλες φορες μου λεει και οτι δεν μπωρει να φορτοθη το αρχειο γιατι ο δισκος ειναι γεματος

τι μπωρο να του κανω για να βαλω μια καινοθργια rom η να το επαναφερω στην εκδοση που ητανε 4.0.4 ice crem

ευχαριστο!!

Ξέρουμε πότε θα βγουν οι καινούργιοι επεξεργαστές στα κινέζικα tablets?

Ποιοι καινούριοι επεξεργαστές;

Υπάρχουν ο RK3188 που είναι νέος - φετινός - και αναμένονται κάποιες υλοποιήσεις και με Exynos 5250.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned