Baniko Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Εγώ πάντως το Discovery: http://www.spemall.com/Ainol-Novo-8-Discovery-Mini-Quad-Core-Tablet-PC-Android-4-1-OS-8-Inch-1024-768-IPS-Screen-pixel-Bluetooth-WIFI-HDMI-Dual-Camera2GB-16GB_g.html το παίρνω ευχαρίστως (από αυτό το site βέβαια, δεν έχω αγοράσει ως τώρα). Έχει βρει κανείς κάποιο review? Edited May 2, 2013 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 γιατι να πας σε Α31 ενώ μπορείς να πάρεις rk3188 με 5 MP camera βλέπε chuwi , cube , pipo , vido/window/yuandao και ακόμα και με bluetooth (στο chuwi v88) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Πηρα ενα φθηνο ταμπλετ πριν κατι μερες απο eshop..το προβλημα ειναι οτι κανω login με λογαριασμο gmail αλλα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απ το play...επισης αν μπω απ το site του play στο pc δεν μου την εμφανιζει την συσκευη...κανω κατι λαθος η κατι αλλο φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Εισαι σιγουρος οτι εχει οριτζιναλ play store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 oχι, πως το εξακριβωνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ρωταω μηπως καποιος χρησιμοποιει τον dolphin να μου πει αν οταν παταω για να γραψω μια διευθυνση γινεται να εμφανιζει μονο το πληκτρολογιο κ να μη κρυβεται η ήδη ανοιγμενη σελίδα απο τις επιλογες που βγαζει απο κάτω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Πηρα ενα φθηνο ταμπλετ πριν κατι μερες απο eshop..το προβλημα ειναι οτι κανω login με λογαριασμο gmail αλλα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απ το play...επισης αν μπω απ το site του play στο pc δεν μου την εμφανιζει την συσκευη...κανω κατι λαθος η κατι αλλο φταιει? κανει ρε παιδια?? δεν ειναι δικια μου και πρεπει να την δωσω :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 κανει ρε παιδια?? δεν ειναι δικια μου και πρεπει να την δωσω :/ Πες ποιο έχεις πρώτα, link, και ti chipset φοράει αν έχεις δει, και μετά τα λεμε. Δοκίμασε και root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909295 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Στο link που έδωσες, δίνει κάποιος την λύση στο πρόβλημα σου.. Δες κάτω στα σχόλια.. Όσο για έναν φίλο λίγες σελίδες πριν, το cube u30gt ΔΕΝ φορτίζει από usb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Για τα Chuwi δεν βλέπω "κίνηση". Λένε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909295 Α, το κλασσικο Q88, ένα χάλι και μισό. Στο σχολιο κατω κατω, έχει κάτι, κι επισης ψάχνοντας στο google για tablet Q88 a13, θα βρεις τα πάντα για root κλπ Για τα Chuwi δεν βλέπω "κίνηση". Λένε;Το V99 εχω δουλέψει μόνο, ήταν πάρα πολύ καλό και ποιοτικό. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 ...δες εδώ: http://www.draisberghof.de/usb_modeswitch/bb/viewtopic.php?f=6&t=1214&sid=7be3aa8110fce2d7cd89528da1be78d9 φαίνεται να έχουν βρει λύση για το πρόβλημα με hardware ίδιο με το δικό σου (δες την εξήγηση/λύση του scout_3pm και μετά δες του vitorlage που έχει ίδιο hardware με σένα). Νομίζω έχει να κάνει με το usb_modeswitch που χρησιμοποιείς. Καλή επιτυχία. Σε ευχαριστώ πολύ!! Πολύ ενδιαφέρον το σχετικό link. Θα το δοκιμάσω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Άλλο ανταγωνισμό περίμενα προς το τέλος του 2013 και άλλος ανταγωνισμός φαίνεται να προκύπτει... Περίμενα Tegra 4 vs Krait 800 vs Exynos 8core (δηλαδή Α15 vs περίπου A15/A9 vs A15/A7) και έρχεται η Intel και φαίνεται να κερδίζει το κομμάτι της CPU με τον Silvermont. Στις GPU θα χάσει από Nvidia, σίγουρα. Περισσότερα εδώ: http://www.anandtech.com/print/6936/intels-silvermont-architecture-revealed-getting-serious-about-mobile Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ragnarokgr Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Λοιπόν επέστρεψα απο τις διακοπές μου και είπα να κοιτάξω αν μπορώ να κάνω κάτι. Τελικά με recovery mode δεν κατάφερα τίποτα αλλά ευτυχώς μετά απο πολύ ψάξιμο βρήκα ένα που δούλεψε για μένα και τον παραθέτω εδώ. 1)Πρώτα απ'ολα θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το usb debugging απο την συσκευή. 2)Ύστερα πρέπει να εγκαταστείσετε τους usb drivers τους οποίους εγώ βρήκα απο το http://www.moborobo.com/ εγκαθηστώντας το "all in one android smartphone management tool". Απλώς ακολουθείστε τα βήματα που σας λέει το πρόγραμμα και στο τέλος αφου εγκατασταθούν οι drivers θα δείτε ότι έχει βρει το tablet καθώς και διαβάζει τα στοιχεία του tablet όπως εγκατεστημένες εφαρμογές κλπ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το απεγκατέστησα μετά καθώς επίσης και 2 εφαρμογές που εγκατέστησε μόνο του στο tablet :/. 3) Πηγαίνετε στον σκληρό δίσκο που έχετε τα windows και στον κατάλογο users->και μετά στον κατάλογο του χρήστη σας. Εκεί δημιουργήστε ένα κατάλογο .android (αν δεν υπάρχει ήδη) και εκεί μέσα ένα αρχείο adb_usb.ini. Στο αρχείο αυτό γράψτε "0x2207" χωρίς τα εισαγωγικά. Αν υπάρχει και το αρχείο αυτό τότε απλώς προσθέστε την γραμμή στο τέλος του αρχείου. 4)Κατεβάστε το Root_with_Restore_by_Bin4ry το οποίο αυτή την στιγμή είναι v30 και βρίσκεται στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460. 5)Τρέξτε το αρχείο runme.bat και πατήστε το "1" για την επιλογή normal. Το πρόγραμμα θα τρέξει μόνο του και θα περάσει τα απαραίτητα αρχεία. Κάποια στιγμή θα στείλει μια εντολή στο tablet και θα πρέπει να πατήσετε αποδοχή. Δεν θα χάσετε τίποτα μιας και η επιλογή normal δεν σβήνει τίποτα απο τα αρχεία του συστήματος όπως τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους. Μετά θα κάνει επανεκκίνηση αν και εμένα δεν έκανε ποτέ και το έκανα μόνος μου αλλά μην βγάλεται το usb καλώδιο γιατί μετα το restart θα τελειώσει την διαδικασία και θα σας βγάλει το μήνυμα ότι έχει τελειώσει πλέον. Τέλος εφόσον είναι root μπορείτε άνετα να περάσετε το google play όπως αναφέρεται στο topic εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354564 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Καλησπέρα Προσανατολίζομαι στην αγορά ενός tablet 9,7 ή 10,1 ιντσών. Το θέλω για να μπορώ να παρέχω τεχνική υποστήριξη σε πελάτες μου (logmein, teamviewer κλπ) αλλά και να διαβάζω εφημερίδες, βιβλία και να βλέπω και καμιά ταινία σε HD. Διάβασα με πολύ προσοχή τα χαρακτηριστικά των CPUs που αναφέρονται σε ένα επισημασμένο άρθρο και κατέληξα σε Rockchip 3077 ή 3188. Προτιμώ τον 3188 γιατί είναι στα 28nm και έχει χαμηλότερη κατανάλωση και είναι τετραπύρηνος. Η εσωτερική μνήμη θα ήθελα να είναι 2 Gb για να μην έχω τα προβλήματα που έχω στο android sony xperia neo v με τα 512 mb και παρόλο την 16 gb sd card έχει πρόβλημα χώρου! Η υπόλοιπη μνήμη ας είναι 16 gb τουλάχιστον με δυνατότητα επέκτασης με SD κάρτες. Όσο αφορά την οθόνη είδα αρκετά κινέζικα μοντέλα να φοράνε retina IPS με την απίστευτη ανάλυση του ipad. Αυτά όμως στις 9,7 ιντσες. Στις 10,1 δεν καταλαβαίνω γιατί να μην παίζει η retina IPS με την ανάλυση ipad. Μέχρι σήμερα το πρωί ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το Window N90 FHDRK από merimobiles.com http://www.merimobiles.com/window-n90-fhdrk-quad-core-rk3188-9-7-inch-retina-screen-2048-1536-android-4-1-dual-camera-hdmi-bluetooth-2gb-ram_p/meri7397.htm Σκέφτηκα ότι βγαίνει λίγο ακριβό για κινέζικο. 213 ευρώ με Singapore post. Με προβληματίζουν μερικά πράγματα. Ό,τι είναι λίγο ακριβό αλλά με τα χαρακτηριστικά που έχει σκίζει σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν στα ελληνικά sites και σε σχέση με τα επώνυμα στην αντίστοιχη κατηγορία είναι κάτω από τα μισά λεφτά. Αν την πατήσω και χαλάσει μέσα στο χρόνο της εγγύησης θα πρέπει να το στέλνω Κίνα που σημαίνει μεταφορικά αυξημένα. Δεν ξέρω τι διαφορά έχει η 9,7 με την 10,1 οθόνη εκτός του ότι η 10,1 είναι 16:9 και άρα θα βλέπω ταινίες HD! Με τα 9,7 μπορώ να βλέπω ταινίες HD; Καμία πρόταση μέχρι 200 ευρώ με μεταφορικά υπάρχει; Έχει σημασία για μένα η ποιότητα της οθόνης (IPS οπωσδήποτε και retina ακόμη καλύτερα) και η ουσιαστική απόδοση σε θέματα general purpose computing. Δεν παίζω παιχνίδια δηλαδή. Δηλαδή δεν ξέρω αν το N90 FHDRK με τον τετραπύρηνο 3188 είναι υπερβολικό και ίσως μπορώ να βολευτώ με κάτι ποιο οικονομικό. Τα φώτα σας παρακαλώ:) Edited May 7, 2013 by leas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jyonu Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ainol Novo 9. Απο χθες μου βγαζει προβλημα ο launcher. Ξερετε καποιον καλο με ευχρηστο UI;; Παράθεση MrZisis Just a tech savvy gamer ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Μαλλον εννοεις τον 3066 (δεν γνωριζω να υπαρχει 3077) εγω θα σου προτεινα ακριβως αυτων των επεξεργαστη με μια καλη οθονη IPS ,ολα τα ταμπλετ με ρετινα εχουν θεματακια και αφου το θελεις για δουλεια μην το ρισκαρεις. Ταινειες υψηλης ευκρινειας (ή περιπου) θα βλεπεις ειτε με 9,7" ειτε με 10"1 απλα με το πρωτο η εικονα θα ειναι μικροτερη. Το πιο σημαντικο φιλε μου ειναι να βρεις ενα ταμπλετ χωρις πολλα προβληματα ,τα καλυτερα για εμενα ειναι το Window N90 με τον 3066 και IPS οθονη και το ainol hero 1. To minideal.net και το meri ειναι απο τα σοβαροτερα ειδικα το πρωτο στελνει μονο με SG και δεν εχει δημιουργησει ποτε θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 το cube u30gt2 ειναι με τον 3188 με 2 gb μνημη και ρετινα οθονη στις 10,1 ιντσες 16:9.απλα σε βλεπω χλομο τα android να υποστηριζουν teamviewer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) το cube u30gt2 ειναι με τον 3188 με 2 gb μνημη και ρετινα οθονη στις 10,1 ιντσες 16:9.απλα σε βλεπω χλομο τα android να υποστηριζουν teamviewer... Ευχαριστώ. Ναι, υποστηρίζει Teamviewer το Android. Το έχω στο κινητό μου. To cube u30gt2 δεν έχει retina οθόνη αλλά έχει full HD ανάλυση IPS αλλά είναι ακριβότερο από το Window N90 FDHRK Μαλλον εννοεις τον 3066 (δεν γνωριζω να υπαρχει 3077) εγω θα σου προτεινα ακριβως αυτων των επεξεργαστη με μια καλη οθονη IPS ,ολα τα ταμπλετ με ρετινα εχουν θεματακια και αφου το θελεις για δουλεια μην το ρισκαρεις. Ταινειες υψηλης ευκρινειας (ή περιπου) θα βλεπεις ειτε με 9,7" ειτε με 10"1 απλα με το πρωτο η εικονα θα ειναι μικροτερη. Το πιο σημαντικο φιλε μου ειναι να βρεις ενα ταμπλετ χωρις πολλα προβληματα ,τα καλυτερα για εμενα ειναι το Window N90 με τον 3066 και IPS οθονη και το ainol hero 1. To minideal.net και το meri ειναι απο τα σοβαροτερα ειδικα το πρωτο στελνει μονο με SG και δεν εχει δημιουργησει ποτε θεμα. Ναι, τον 3066 εννοούσα. Λάθος μου! Οκ. Αφήνουμε τις retina IPS και πάμε σε IPS και 10,1 ίντσες. Μπορείς να μου στείλεις και links από ainol hero 1 γιατί δεν το βρίσκω στο minideal.net και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι. Βγάζει πολλά. Επίσης σημαντική είναι και η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Έχω τώρα ένα laptop 13,3 ιντσών που κρατάει 6-8 ώρες η μπαταρία του. Τουλάχιστον κρατούσε στην αρχή πριν δυο χρόνια. Τώρα πάει γύρω στις 5 με 6 το πολύ. Θέλω το ταμπλετ να κρατάει τουλάχιστον 8 ώρες για general purpose computing. Ευχαριστώ πολύ Ομάδα Διαχείρισης: Μην κάνεις πολλαπλές απαντήσεις, χρησιμοποίησε τη λειτουργία πολλαπλής παράθεσης. Edited May 8, 2013 by Frontier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Ναι, τον 3066 εννοούσα. Λάθος μου! Οκ. Αφήνουμε τις retina IPS και πάμε σε IPS και 10,1 ίντσες. Μπορείς να μου στείλεις και links από ainol hero 1 γιατί δεν το βρίσκω στο minideal.net και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι. Βγάζει πολλά. Επίσης σημαντική είναι και η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Έχω τώρα ένα laptop 13,3 ιντσών που κρατάει 6-8 ώρες η μπαταρία του. Τουλάχιστον κρατούσε στην αρχή πριν δυο χρόνια. Τώρα πάει γύρω στις 5 με 6 το πολύ. Θέλω το ταμπλετ να κρατάει τουλάχιστον 8 ώρες για general purpose computing. Ευχαριστώ πολύ Μια χαρα ειναι η μπαταρια και των 2 που σου ειπα γενικα ainol & window/yuandao/vido ειναι οι δυο μαρκες που δινουν την μεγαλυτερη σημασια στο θεμα μπαταρια. http://www.minideal.net/ainol-novo10-hero-dual-core-10-1-inch-16gb-rom-1280-800-high-resolutiondual-camera-hdmi-bluetooth-gps-tablet-pc.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Ναι, τον 3066 εννοούσα. Λάθος μου! Οκ. Αφήνουμε τις retina IPS και πάμε σε IPS και 10,1 ίντσες. Μπορείς να μου στείλεις και links από ainol hero 1 γιατί δεν το βρίσκω στο minideal.net και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι. Βγάζει πολλά. Επίσης σημαντική είναι και η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Έχω τώρα ένα laptop 13,3 ιντσών που κρατάει 6-8 ώρες η μπαταρία του. Τουλάχιστον κρατούσε στην αρχή πριν δυο χρόνια. Τώρα πάει γύρω στις 5 με 6 το πολύ. Θέλω το ταμπλετ να κρατάει τουλάχιστον 8 ώρες για general purpose computing. Ευχαριστώ πολύ Αν δεν βιάζεσαι πάρα πολύ, κάνε υπομονή μερικές ημέρες γιατί περιμένω με SingaporePost το Chuwi V88. 8", RK3188, 2GB RAM, 5000mAh, bluetooth, φόρτιση από usb, 7.2mm πάχος και design σαν του iPad Mini. Εμπειρικά θεωρώ πως θα είναι ένα από τα top3 κινέζικα tablets του 2013. Θα μεταφέρω εντυπώσεις μόλις το παραλάβω(φυσιολογικά αν όλα πάνε καλά, το πολύ την άλλη Παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου). Update: Τώρα πρόσεξα πως έψαχνες μόνο 9.7" και άνω. Άκυρο. :) @jyonu: Δοκίμασε τον ADW launcher HD που είναι για tablets. Δεν είναι πολύ "φανταζί" αλλά είναι γρήγορος, λιτός και όμορφος. Edited May 7, 2013 by Budah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) Ευχαριστώ. Ναι, υποστηρίζει Teamviewer το Android. Το έχω στο κινητό μου. To cube u30gt2 δεν έχει retina οθόνη αλλά έχει full HD ανάλυση IPS αλλά είναι ακριβότερο από το Window N90 FDHRK Τελικά και το cube έχει retina IPS. Το πουλάει και ο κατασκευαστής λίγο πιο φθηνά. http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-rk3188-quad-core-tablet-pc-10-retina-android-4-1-white.html Αν δεν βιάζεσαι πάρα πολύ, κάνε υπομονή μερικές ημέρες γιατί περιμένω με SingaporePost το Chuwi V88. 8", RK3188, 2GB RAM, 5000mAh, bluetooth, φόρτιση από usb, 7.2mm πάχος και design σαν του iPad Mini. Εμπειρικά θεωρώ πως θα είναι ένα από τα top3 κινέζικα tablets του 2013. Θα μεταφέρω εντυπώσεις μόλις το παραλάβω(φυσιολογικά αν όλα πάνε καλά, το πολύ την άλλη Παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου). Update: Τώρα πρόσεξα πως έψαχνες μόνο 9.7" και άνω. Άκυρο. :) Τι ανάλυση υποστηρίζει; Αν είναι από 1280 χ 800 και πάνω μάλλον μου κάνει. Βασικά δεν θέλω να κάνω συνέχεια pinch για να βλέπω το εικονίδια όταν μπαίνω στο logmein ή στο teamviewer. Και αν βολεύει το onscreen virtual keyboard να γράφεις με δύο χέρια. Στείλε ένα link αν μπορείς. Ευχαρίστώ. Μια χαρα ειναι η μπαταρια και των 2 που σου ειπα γενικα ainol & window/yuandao/vido ειναι οι δυο μαρκες που δινουν την μεγαλυτερη σημασια στο θεμα μπαταρια. http://www.minideal.net/ainol-novo10-hero-dual-core-10-1-inch-16gb-rom-1280-800-high-resolutiondual-camera-hdmi-bluetooth-gps-tablet-pc.html Ok. Ευχαριστώ. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το Ubuntu σε tablets; Βλέπω min requirements τρελά για Ubuntu. Όπως 2 Gb min ram για 7άρι με 10άρι και 4 gb για 10 με 12 ίντσες! http://www.ubuntu.com/tablet/operators-and-oems Υπάρχει κάτι στην αγορά; Θα ήταν πολύ καλύτερο μιας και το Ubuntu υποστηρίζει πολυεπεξεργασία και χρησιμοποιεί όλους τους πυρήνες των επεξεργαστών. Ομάδα Διαχείρισης: Μην κάνεις πολλαπλές απαντήσεις, χρησιμοποίησε τη λειτουργία πολλαπλής παράθεσης. Edited May 8, 2013 by Frontier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Τι ανάλυση υποστηρίζει; Αν είναι από 1280 χ 800 και πάνω μάλλον μου κάνει. Βασικά δεν θέλω να κάνω συνέχεια pinch για να βλέπω το εικονίδια όταν μπαίνω στο logmein ή στο teamviewer. Και αν βολεύει το onscreen virtual keyboard να γράφεις με δύο χέρια. Στείλε ένα link αν μπορείς. Ευχαρίστώ. [/b] 1024x768 είναι, αλλά στις 8" δεν νομίζω να σου χρειάζεται κάτι παραπάνω. Γενικά η γραφή στα tablet είναι δύσκολο πράγμα. Είχα και iPad και HP Touchpad. Δεν είναι για να γράφεις μεγάλα κείμενα κτλ. http://www.chuwi.com/index.php?m=Product&a=show&id=28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 1024x768 είναι, αλλά στις 8" δεν νομίζω να σου χρειάζεται κάτι παραπάνω. Γενικά η γραφή στα tablet είναι δύσκολο πράγμα. Είχα και iPad και HP Touchpad. Δεν είναι για να γράφεις μεγάλα κείμενα κτλ. http://www.chuwi.com/index.php?m=Product&a=show&id=28 Ok. Ευχαριστώ. Τιμή; Δεν θέλω να γράφω πολλά αλλά για να κάνω καμια αναζήτηση στο google και να περνάω τα passwords. Αν δεν μου κάνει τίποτε τότε θα παώ σε Samsung Note WiFi 10.1 με το πολύ εύχρηστο πενάκι S-Pen. Χρησιμοποιώ και Photoshop μερικές φορές. Αλλά η τιμή είναι κομματάκι απαγορευτική! Προς ομάδα διαχείρισης. Πώς χρησιμοποιώ τη δυνατότητα πολλαπλής παράθεσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts