Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επίσης είδα τελευταία και το καινούριο cube 10.1, αλλά αργεί ακόμα να γίνει διαθέσιμο και πρόσεξα και κάποια συζήτηση εδώ μέσα για πολύ αντιεπαγγλεματική συμεριφορά του συγκεκριμένου e-shop.

Το Cube U30gt είναι εξαιρετική συσκευή, ωστόσο το εργοστάσιο έχει αντιεπαγγελματική συμεπριφορά (το καταστημα π λες ειναι μια χαρα, κι απ τα καλύτερα).

Αν το κατάστημα που λες είναι το cube-tablet.com, τότε ούτε μια χαρά είναι, ούτε από τα καλύτερα.

Εμένα τουλάχιστον (αλλά και άλλους εδώ μέσα) μας εξαπάτησαν στέλνοντάς μας άλλα από αυτά που διαφήμιζαν και που εμείς παραγγείλαμε. Και αν στους 10 ανθρώπους εξαπάτησαν τους 3, βάλε με το μυαλό σου τι γίνεται στο σύνολο των πωλήσεών τους. Είναι απατεώνες και εγώ βρίσκομαι σε αντιδικία μαζί τους και περιμένω την επίλυσή της από το paypal. Αλλά ας μη συνεχίσω, έχω αναφερθεί με λεπτομέρειες στην περιπέτειά μου με το cube-tablet.com, στη σχετική συζήτηση.

Να παρατηρήσω μόνο ότι ίσως είναι καλύτερα να μη μεταφέρουμε αποκλειστικά (και μάλιστα αφοριστικά) την τυχόν θετική εμπειρία μας, αλλά να αναφέρουμε και την ύπαρξη αρνητικών σχολίων. Όταν μάλιστα τα αρνητικά σχόλια είναι επαναλαμβανόμενα, καλό είναι να μη παρασύρουμε τα νέα μέλη του φόρουμ, αλλά να τους παραπέμπουμε στο σχετικό θέμα με τα α(να)ξιόπιστα κινέζικα μαγαζιά.

Για το cube u30gt θα συμφωνήσω όμως ότι είναι μια πολύ καλή συσκευή. Τόσο καλή που παρόλα τα προβλήματα της συσκευής που μου έστειλε το cube-tablet, προσανατολίζομαι να μη την επιστρέψω και να κάνω μόνος μου (ανοίγοντάς το) τις απαραίτητες επισκευές στο ελλατωματικό ηχείο και το ελλατωματικό (; ) μικρόφωνο.

Δες επίσης το Pipo M1. Για μένα ήταν και παραμένει η πιο αξιόπιστη αγορά από τη Κίνα. Έχει κάποια γνωστά προβληματάκια με την SD και το χαμηλό ηχείο. Αλλά από πλήθος αναφορές αγορών, βγαίνει το συμπέρασμα ότι τα προβλήματά του δεν είναι τόσο σημαντικά (sd) ή είναι αντιμετωπίσιμα με απλό τρόπο (ηχείο). Και ότι από όποιο μαγαζί και να το πάρεις, θα πάρεις το ίδιο καλό μηχάνημα. Ενώ το Cube αποδείχθηκε λαχείο ακόμη και στο ίδιο κατάστημα. Το Pipo πέρασε από τα χέρια μου και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Η γνώμη μου λοιπόν είναι αν αισθάνεσαι τυχερός, τότε πάρε το Cube. Αλλά αν είσαι γκαντέμης τότε πάρε το Pipo με κλειστά τα μάτια.

Και κάτι ακόμη σχετικά με τη διάσταση της οθόνης.΄Έχουν περάσει από τα χέρια μου και οι δύο διαστάσεις (9,7 και 10,1). Παρότι ξέρω ότι η 10,1 έχει μεγαλύτερη επιφάνεια σε απόλυτους αριθμούς, να πω ότι το 9,7 έδινε σε εμένα την εντύπωση ότι ήταν μεγαλύτερη οθόνη. Και δεν το συζητάω μόνο στο browsing και τα βιβλία όπου οι 10,1 υστερούν (για μένα σημαντικά) αλλά ακόμη και στις ταινίες και τα παιχνίδια όπου υποτίθεται ότι οι 10,1 έχουν πλεονέκτημα. Το θέμα είναι ότι τις ταινίες τις κάνεις ζουμ στο ύψος (που είναι πολύ μεγαλύτερο στα 9,7). Και μπορεί να κόβεται λίγο δεξιά-αριστερά αλλά τελικά δεν χάνεις τίποτα γιατί οι παραγωγοί των ταινιών έχουν λάβει υπόψη τους το πιθανό κόψιμο, και ποτέ δεν γίνεται τίποτα δεξιά αριστερά. Η αίσθηση όμως που σου μένει από το μεγαλύτερο ύψος είναι σημαντική.

Edited by PANKAN

Γιατί να αποφύγω τα flytouch και τα τετραπύρηνα retina? Και το καινούριο cube που λέω είναι επίσης τετραπύρηνο και retina (εδώ). Πάντως ένας από τους λόγους που σκέφτομαι κινέζικο είναι κυρίως αυτά τα χαρακτηριστικά (και ips οπωσδήποτε), αλλιώς παίρνω ένα vero 9.7 και έχω και after sales καλό με τα ίδια λεφτά (θέλω να δώσω το πολύ 200 ευρώ, αντε ελάχιστα παραπάνω). Προτάσεις άλλες? (Θέλω οπωσδήποτε μεγάλη οθόνη, κατά προτίμηση 10.1 ίντσες)
Τα flytouch ειναι φθηνιάρικα. Τα Retina (2048x1536) μεχρι στιγμής έχουν τσιπ γραφικών που δεν σηκώνει καλά την ανάλυση της οθόνης, αν κι έχουν και επιλογή να δουλεύουν στα 1600x1200. Το Cube το νέο που λες ειναι πολύ καλό, αλλά δεν ειναι retina, η ανάλυσή του ειναι 1900x1200. Δεν βρίσκω τι τσιπ γραφικών έχει πάντως.

Όταν έκανες το τεστ, το πείραζες; Είχες αφήσει ανοιχτές εφαρμογές να τρέχουν; Αν όχι, οι επιδόσεις ειναι τραγικά άθλιες, πολύ χειρότερες απ τα διπύρηνα.

Αν το κατάστημα που λες είναι το cube-tablet.com...

Την είχα παρατηρήσει αυτή τη συζήτηση, σε αυτό αναφέρθηκα και στο 1ο μου ποστ:)

Δες επίσης το Pipo M1. Για μένα ήταν και παραμένει η πιο αξιόπιστη αγορά από τη Κίνα. Έχει κάποια γνωστά προβληματάκια με την SD και το χαμηλό ηχείο. Αλλά από πλήθος αναφορές αγορών, βγαίνει το συμπέρασμα ότι τα προβλήματά του δεν είναι τόσο σημαντικά (sd) ή είναι αντιμετωπίσιμα με απλό τρόπο (ηχείο). Και ότι από όποιο μαγαζί και να το πάρεις, θα πάρεις το ίδιο καλό μηχάνημα. Ενώ το Cube αποδείχθηκε λαχείο ακόμη και στο ίδιο κατάστημα. Το Pipo πέρασε από τα χέρια μου και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Η γνώμη μου λοιπόν είναι αν αισθάνεσαι τυχερός, τότε πάρε το Cube. Αλλά αν είσαι γκαντέμης τότε πάρε το Pipo με κλειστά τα μάτια.

Είναι ρε γ@μώτο λίγο μίζερο σε σχέση με αυτά που κοιτάω:p από άποψη σπεκς. Επίσης τι ακριβώς πρόβλημα έχει με την sd? Και τέλος, αυτή η ιστορία με το paypal έχει νόημα, δηλαδή είσαι ασφαλής να αγοράσεις αν πληρώσεις μέσω αυτού? Αν σου στείλουν λάθος μοντέλο ή ελατωματικό ασπούμε, σε διασφαλίζει το paypal? Είναι κυρίως αυτό που φοβάμαι με τα κινέζικα..

Και κάτι ακόμη σχετικά με τη διάσταση της οθόνης.΄Έχουν περάσει από τα χέρια μου και οι δύο διαστάσεις (9,7 και 10,1). Παρότι ξέρω ότι η 10,1 έχει μεγαλύτερη επιφάνεια σε απόλυτους αριθμούς, να πω ότι το 9,7 έδινε σε εμένα την εντύπωση ότι ήταν μεγαλύτερη οθόνη. Και δεν το συζητάω μόνο στο browsing και τα βιβλία όπου οι 10,1 υστερούν (για μένα σημαντικά) αλλά ακόμη και στις ταινίες και τα παιχνίδια όπου υποτίθεται ότι οι 10,1 έχουν πλεονέκτημα. Το θέμα είναι ότι τις ταινίες τις κάνεις ζουμ στο ύψος (που είναι πολύ μεγαλύτερο στα 9,7). Και μπορεί να κόβεται λίγο δεξιά-αριστερά αλλά τελικά δεν χάνεις τίποτα γιατί οι παραγωγοί των ταινιών έχουν λάβει υπόψη τους το πιθανό κόψιμο, και ποτέ δεν γίνεται τίποτα δεξιά αριστερά. Η αίσθηση όμως που σου μένει από το μεγαλύτερο ύψος είναι σημαντική.

Αυτό που λες το ψιλοκατάλαβα όταν πήγα και είδα από κοντά τάμπλετς με 9.7 και με 10.1 όπου όντως το 9.7 σου αφήνει καλύτερη εντύπωση, κυρίως νομίζω γιατί παρόλα που τα 10.1 έχουν αρκετά μεγαλύτερη τη μία πλευρά και λίγο μεγαλύτερο εμβαδό, έχουν την άλλη πλευρά μικρότερη και αυτό χτυπάει στο μάτι. Όμως αν θες να δεις ταινίες δεν ταιριάζει καλά στην αναλογία των σύγχρονων ταινιών το 4:3 που έχουν τα 9.7. Μου θυμίζει τη φάση με τις παλιές τηλεοράσεις που κι αυτές ήταν 4:3. Η λύση είναι να βλέπω κομένες τις άκρες αριστερά και δεξιά? Λίγο με χαλάει η ιδέα:( Ενώ στο 10.1 (αναλογία 16:9) βλέπεις full screen πραγματικό στις ταινίες. Στο browsing γιατί να υστερούν?

Τα flytouch ειναι φθηνιάρικα. Τα Retina (2048x1536) μεχρι στιγμής έχουν τσιπ γραφικών που δεν σηκώνει καλά την ανάλυση της οθόνης, αν κι έχουν και επιλογή να δουλεύουν στα 1600x1200. Το Cube το νέο που λες ειναι πολύ καλό, αλλά δεν ειναι retina, η ανάλυσή του ειναι 1900x1200. Δεν βρίσκω τι τσιπ γραφικών έχει πάντως.

Στο cube-tablet.com λέει απαντώντας σε κάποιον το μαγαζί ότι έχει 4πύρηνη Mali 400 Gpu.

Επίσης το χαρακτηρίζει retina. Υπάρχει ακριβής ορισμός του όρου retina? Γιατί η ίδια η απλ που τον εφηύρε νομίζω λέει retina και το ipad (που έχει αυτό που λες, 2048x1536) αλλά και τα macbook, που έχουν ανάλυση 2560x1600 (13-inch MacBook Pro) και 2880x1800 (15-inch MacBook Pro). Άρα υπέθεσα ότι όλα όσα έχουν υπερυψηλή ανάλυση (που έιναι τα 1900x1200) λέγονται έτσι.

Δεν μου απάντησες για τα τετραπύρηνα.:(

Την είχα παρατηρήσει αυτή τη συζήτηση, σε αυτό αναφέρθηκα και στο 1ο μου ποστ:)

το κατάστημα είναι μια χαρά, τα προβλήματα που υπάρχουν οφείλονται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της cube και στην swiss post και καθόλου στο κατάστημα. Επίσης, ο συγκεκριμένος προμηθευτής έχει το καλύτερο κι ασφαλέστερο πακετάρισμα δεμάτων που χω δει (μαζί το geekbuing). Αρκεί να τους απαιτήσεις να στείλουν με singapore post αντί swiss post, και θα το κάνουν, όπως έκανα εγώ.

Στο cube-tablet.com λέει απαντώντας σε κάποιον το μαγαζί ότι έχει 4πύρηνη Mali 400 Gpu.

Επίσης το χαρακτηρίζει retina. Υπάρχει ακριβής ορισμός του όρου retina? Γιατί η ίδια η απλ που τον εφηύρε νομίζω λέει retina και το ipad (που έχει αυτό που λες, 2048x1536) αλλά και τα macbook, που έχουν ανάλυση 2560x1600 (13-inch MacBook Pro) και 2880x1800 (15-inch MacBook Pro). Άρα υπέθεσα ότι όλα όσα έχουν υπερυψηλή ανάλυση (που έιναι τα 1900x1200) λέγονται έτσι.

Δεν μου απάντησες για τα τετραπύρηνα.:(

αν έχει τετραπύρηνη mali400, με τα 1900x1200 θα τα πηγαίνει μετρια (όχι smooth). τα υπάρχοντα κινέζικα retina με 9.7" έχουν 2046x1536,που λαγκάρει, ενώ στο νορμαλ mode (1600x1200) πάνε καλά.

Η αγορά για τα τετραπύρηνα είναι ανωριμη ακομη. Τα τετραπύρηνα της amlogic είναι αθλια (δες screenshot παραπανω) με κακό τσιπ γραφικών, και τα φθηνα εχουν κ μικρες μπαταριες. τα rockchip δεν ξερουμε γιατι δεν εχουν κυκλοφορησει ακομη. Πάντως το νέο cube που λες φαίνεται δυνατό και με καλή μπαταρία, μένει να δούμε τα πρώτα benchmarks

Edited by navi55

Καλησπερα,εχω ενα tablet και θελω να βαλω internet απο εταιρια κινητης τηλεφωνιας με στικακι μολις ομως κανω προσθηκη καινουργιας apn και παταω αποθηκευση γυρναει πισω χωρις να εχει αποθηκευσει την καινουργια apn.Μηπως γνωριζει καποιος τι γινετε;Ευχαριστω...
:ninja:

Άθλιο. Όταν το fire με διπύρηνο amlogic βγάζει 9000+, είναι τραγικό να βγάζουν τετραπύρηνο με χειρότερα χαρακτηριστικά και πολύ κατώτερες επιδόσεις στα ίδια λεφτά

Τι γνώμη έχεις για το X900? Το χει προτείνει και ο frontier ως καλό γενικά. Για τη χρήση που το θέλω (ταινίες και ίτερνετ)? Έστω να το χω σε 1600x1200 για να τρέχει καλά.

Καλησπερα,εχω ενα tablet και θελω να βαλω internet απο εταιρια κινητης τηλεφωνιας με στικακι μολις ομως κανω προσθηκη καινουργιας apn και παταω αποθηκευση γυρναει πισω χωρις να εχει αποθηκευσει την καινουργια apn.Μηπως γνωριζει καποιος τι γινετε;Ευχαριστω...

Οι ρυθμίσεις που προσπαθείς να βάλεις ΔΕΝ είναι της ίδιας εταιρίας με την κάρτα SIM.

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Τι γνώμη έχεις για το X900? Το χει προτείνει και ο frontier ως καλό γενικά. Για τη χρήση που το θέλω (ταινίες και ίτερνετ)? Έστω να το χω σε 1600x1200 για να τρέχει καλά.

για ταινιες θα πας σε 10.1", οχι 9.7".

Πρότεινε κανένα ρε αδερφέ :confused: Έχουμε χαθεί εδωπέρα λέμε

Και κάποιος άλλος πιο πάνω μου είπε ότι το 9.7 είναι μια χαρά για ταινίες κάνοντας ζουμ και κόβοντας δεξιά αριστερά.

Πρότεινε κανένα ρε αδερφέ :confused: Έχουμε χαθεί εδωπέρα λέμε

Και κάποιος άλλος πιο πάνω μου είπε ότι το 9.7 είναι μια χαρά για ταινίες κάνοντας ζουμ και κόβοντας δεξιά αριστερά.

κανοντας ζουμ και κοβοντας στα πλαγια ή αφήνοντας κενό πάνω κάτω κι έχοντας μικρότερη οθόνη στην ουσία; :p

Εδώ είσαι: Window N101 I

Έχει τόσο μεγάλη διαφορά στις ταινίες? Γιατί γενικά μου αρέσει πολύ περισσότερο η αναλογία 4:3 στα ταμπλετς. Επίσης αυτό που λες έχει βίντεο ρίβιου που έχει σκορ στο αντουτου 7500! Αυτό χάλια δεν είναι? Με παρόμοια λεφτά έχω δει απείρως καλύτερα σκορ. Κάνω κάπου λάθος?

Γι αυτό τι λες?

Edited by Edmont_Dantes

Έχει τόσο μεγάλη διαφορά στις ταινίες? Γιατί γενικά μου αρέσει πολύ περισσότερο η αναλογία 4:3 στα ταμπλετς. Επίσης αυτό που λες έχει βίντεο ρίβιου που έχει σκορ στο αντουτου 7500! Αυτό χάλια δεν είναι? Με παρόμοια λεφτά έχω δει απείρως καλύτερα σκορ. Κάνω κάπου λάθος?

Γι αυτό τι λες?

Το Ν101 το έχω και χτυπάει άνετα κοντά στα 11.800.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

από άποψη σπεκς. ...λέει ότι έχει 4πύρηνη Mali 400 Gpu.

...το χαρακτηρίζει retina.

...Δεν μου απάντησες για τα τετραπύρηνα.:(

Να σου πω την εμπειρία μου όταν άρχισα να το πρωτοψάχνω πριν μερικούς μήνες. Όπως και εσύ έτσι και εγώ είχα κολλήσει στις προδιαγραφές. Τότε πρωτοεμφανίστηκαν τα retina. Με τίποτα δεν μπορούσα να χωνέψω γιατί θα έπρεπε να πάρω κάτι κατώτερο. Χρειάστηκε να διαβάσω πολλές αναφορές και εδώ αλλά και σε ξένα φόρουμ για να πιστέψω ότι σημασία δεν έχουν οι προδιαγραφές αλλά η αξιοπιστία. Και για την αξιοπιστία εγγύηση είναι μόνο οι πολλές θετικές αναφορές στα φόρουμ και σε καμμία περίπτωση οι προδιαγραφές

Όσο για τα ρέτινα, τα τετραπύρηνα κλπ έχουν γράψει άλλοι πολύ πιό σχετικοί από εμένα και σου προτείνω να τους πιστέψεις όταν σου λένε ότι είναι ανώριμα.

Είναι ρε γ@μώτο λίγο μίζερο σε σχέση με αυτά που κοιτάω:p

Το Pipo M1 κατά τη γνώμη μου ήταν και είναι ακόμη, το πιο αξιόπιστο κινέζικο tablet. Ας μη μπω σε λεπτομέρειες, μπες και εδώ και σε ξένα φόρουμ και διάβασε. Να πω επίσης ότι σημαντικός παράγοντας αξιοπιστίας ήταν ότι από όπου κι αν το έπαιρνες, θα έπαιρνες το ίδιο πράγμα. Ενώ με άλλες ταμπλέτες, τρέχα γύρευε. Έτσι τραβιέμαι τώρα με το cube ενώ άλλοι είναι υπερευχαριστημένοι.

Επίσης τι ακριβώς πρόβλημα έχει με την sd?

Το πρόβλημα που έχει με την sd είναι πρόβλημα σταθερότητας. Στο δικό μου ξαφνικά και χωρίς προφανή λόγο σταματούσε να τη γράφει. Δεν συνέβαινε πάντα αλλά ήταν εκνευριστικό. Την διάβαζε όμως πάντα κανονικά, οπότε είχα βάλει εκεί τις ταινίες, τη μουσική και άλλα αρχεία μόνο προς ανάγνωση. Σε άλλους όμως την αποσύνδεε, κάτι που είναι πιο εκνευριστικό. Έχει και χαμηλό ηχείο. Αλλά επειδή, αντίθετα με το cube u30, είναι σχετικά καλής ποιότητας ηχείο, με ένα προγραμματάκι (volume+) το προβλημα διορθώνεται πλήρως.

Και τέλος, αυτή η ιστορία με το paypal έχει νόημα, δηλαδή είσαι ασφαλής να αγοράσεις αν πληρώσεις μέσω αυτού? Αν σου στείλουν λάθος μοντέλο ή ελατωματικό ασπούμε, σε διασφαλίζει το paypal? Είναι κυρίως αυτό που φοβάμαι με τα κινέζικα..

Αν θες τη γνώμη μου όχι απολύτως. Δες την περίπτωσή μου με την εξαπάτησή μου από το cube-tablet.com. Πιστεύω ότι το paypal θα με δικαιώσει αλλά τι θα σημαίνει αυτό στη πραγματικότητα; Κατά πάσα βεβαιότητα θα μου ζητήσουν να επιστρέψω την ταμπλέτα πίσω για να πάρω τα λεφτά μου. Θα επιβαρυνθώ λοιπόν τα έξοδα της επιστροφής και θα περιμένω πάλι μερικούς μήνες για να πάει η ταμπλέτα στη Κίνα και να την παραλάβουν (κωλυσιεργούν τη παραλαβή με δικαιολογία το ταχυδρομείο). Έχω ζητήσει να επιβαρυνθούν αυτοί τα έξοδα της επιστροφής και έχω αντιπροτείνει να μου επιστραφεί μέρος του ποσού που πλήρωσα. Αλλά αμφιβάλλω ότι κάτι από τα παραπάνω θα γίνει δεκτό. Εν τω μεταξύ και τα λεφτά μου να πάρω πίσω, δεν υπάρχει πιά το μοντέλο με την IPS οθόνη ώστε να τους ζητήσω να μου το στείλλουν (για να το έχω το καλοκαίρι). Έτσι λοιπόν προσανατολίζομαι να το κρατήσω. Όλα αυτά δεν τα ξέρω μόνο εγώ αλλά και οι απατεώνες του cube-tablet. Έτσι δεν διστάζουν να διασφημίζουν λουλούδια και να μας στέλνουν σκουπίδια αφού δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Αυτό που λες το ψιλοκατάλαβα όταν πήγα και είδα από κοντά τάμπλετς με 9.7 και με 10.1 όπου όντως το 9.7 σου αφήνει καλύτερη εντύπωση, ...Η λύση είναι να βλέπω κομένες τις άκρες αριστερά και δεξιά? Λίγο με χαλάει η ιδέα:( Ενώ στο 10.1 (αναλογία 16:9) βλέπεις full screen πραγματικό στις ταινίες.

για ταινιες θα πας σε 10.1", οχι 9.7".

Ούτε στο 10,1 βλέπεις full screen πραγματικό. Και εκεί πρέπει να κόψεις για να πας σε full screen. Τελικά η αίσθηση που σου δίνουν οι δύο διαφορετικές διαστάσεις είναι κάτι προσωπικό. Εγώ μόλις έπιασα στα χέρια μου την 10,1 είπα κατευθείαν ότι είναι μικρότερη. Δες την ίδια ταινία και στις δύο διαστάσεις και αποφάσισε τι σου πάει.

το browsing γιατί να υστερούν?

Γιατί χάνεις ύψος από τη σελίδα. Πρέπει να σκρολάρεις αλλά έτσι κι αλλιώς χάνεις την συνολική εικόνα που τις περισσότερες φορές έχει τη σημασία της στην αισθητική της σελίδας. Δεν είναι όλα τα site λεξικά και τηλεφωνικοί κατάλογοι.

Πάντως να πω ότι δεν είναι τυχαίο ότι η apple επέλεξε το 9,7 (και ανάγκασε τους υπόλοιπους για λόγους διαφοροποίησης και μάρκετινγκ, να στρφούν στο 10,1)

Το Ν101 το έχω και χτυπάει άνετα κοντά στα 11.800.

Το Ν101 έχει πολλούς ευχαριστημένους πελάτες αλλά παρόλα αυτά έχει ανοίξει σε ξένο φόρουμ ολόκληρο θέμα με πολλές σελίδες απαντήσεων, για το κακό έως ανύπαρκτο wifi και τρόπους να το φτιάξεις ανοίγοντας την ταμπλέτα. Την οποία κάποιοι την δουλεύανε ανοιγμένη. Οι ευχαριστημένοι πελάτες θα σου απαντήσουν ότι αυτό το έφτιαξαν και δεν ισχύει πια και ότι το δικό τους παει σφαίρα. Θα απαντήσω λοιπόν στους τυχερούς ότι πρώτα απ' όλα δεν είναι όλοι τυχεροί. Και δεύτερον υπάρχουν πλήθος αναφορές ακόμη και στο δικό μας φόρουμ για κάποιους που παρήγγειλαν το Α μοντέλο και τους έστειλαν το Β. Και μετά τους απάντησαν συγνώμη λάθος, να μας το στείλετε πίσω ή να σας γυρίσουμε 10$!!! Πονηρός ο Κινέζος. Το άτιμο έχει και 3-4 διαφορετικά μοντέλα!!! Και μπορεί κάποια από το ίδιο μοντέλο (που όλα έχουν το ίδιο όνομα) να είναι αυτά με το κακό wifi και κάποια με το διορθωμένο. Τρέχα γύρευε. Το προτείνω μόνο αν αισθάνεσαι τυχερός. Εγώ εδώ έπεσα στο σκάρτο, αγοράζoντας το cube από το ΜΟΝΟ μαγαζί που διαφήμιζε ότι AYTOI στέλνουν μόνο το καλό :lol:.

το κατάστημα είναι μια χαρά, τα προβλήματα που υπάρχουν οφείλονται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της cube και στην swiss post και καθόλου στο κατάστημα. Επίσης, ο συγκεκριμένος προμηθευτής έχει το καλύτερο κι ασφαλέστερο πακετάρισμα δεμάτων που χω δει

Δεν θα κουραστώ να λέω ότι το cube-tablet.com με εξαπάτησε και να παραπέμπω τα πιθανά μελλοντικά θύματα (πελάτες) στη σχετική αναφορά μου στο ανάλογο θέμα.

Ειδικά το πακετάρισμα τους θεωρώ ότι ήταν από ανασφαλές έως επικίνδυνο για την καλή υγεία της ταμπλέτας. Καμμία σχέση με το πακέτο του merimobiles που και απο αεροπλάνο να έπεφτε, η ταμπλετα θα γλύτωνε. Και για να μη λέμε λόγια έχω δημοσιεύσει και τις σχετικές φωτογραφίες.

Edited by PANKAN

Σε όλα τα site που υπήρχε το N101 ver 1 όταν ήταν το Window/Yuandao N101 έκανε γυρω στα 195 με 205 $

σε όλα τα άλλα έγραφε Window/Yuandao Ν101 αλλά στiς φωτό στην πλάτη δεν είχαν το Logo N101XX (όπου ΧΧ κινέζικα)

και εκτός αυτού στα specs στο τέλος, συνήθως μετά από διαστάσεις και μικρότερης σημασιας specs έγραφε ΟΕΜ. και έκανε 165-180 $.

Το τελικό Window/Yandao N101 το original ξανακυκλοφώρησε με πλαστική πλάτη....αλλά βαμένη ασημένια....(silver finish).

Οπότε το WiFi δεν θα εμποδίζεται όπως πριν από την μεταλική πλάτη.

Για το Antutu....βλέπω διαφορεικά αποτελέσματα....αλλά είναι και διαφορετική version Antutu και πρέπει να μην έχουν μέσα την Mem Card και το Antutu να τρέχει από την RAM του tablet και όχι από κάρτα.

Αυτά τα ολίγα ......για το N101 ver 1 .....

Νομίζω ότι ταυτόχρονα απαντάω και στην ερώτηση κάποιου.:rolleyes:

.....ότι τόσο καιρό στο forum τα λέγαμε ......τώρα σούρθε να παραγγήλεις ?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Mourgo :-) :-D

Σχετικά με το Ν101, εγώ είμαι με το παλιό μοντέλο (που υποτίθεται ότι είχε αδύνατο Wi-Fi) και είμαι απολύτως ευχαριστημένος.

Πιστεύω ότι είναι θέμα και χρήστη και τι απαιτήσεις έχει. Καλά δεν μιλάμε να είσαι στο ίδιο δωμάτιο και να μην πιάνει σήμα, αλλά ίσως κάποιος περιμένει να πιάνει φουλ στο μπαλκόνι.

Πάντως το σημαντικό είναι ότι πέρα από το αμφιλεγόμενο θέμα του WiFi, ευτυχώς δεν έχουν προκύψει σοβαρά θέματα με ηχεία, οθόνη ή λοιπά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το Pipo M1 κατά τη γνώμη μου ήταν και είναι ακόμη, το πιο αξιόπιστο κινέζικο tablet. Ας μη μπω σε λεπτομέρειες, μπες και εδώ και σε ξένα φόρουμ και διάβασε. Να πω επίσης ότι σημαντικός παράγοντας αξιοπιστίας ήταν ότι από όπου κι αν το έπαιρνες, θα έπαιρνες το ίδιο πράγμα. Ενώ με άλλες ταμπλέτες, τρέχα γύρευε. Έτσι τραβιέμαι τώρα με το cube ενώ άλλοι είναι υπερευχαριστημένοι.

Το πρόβλημα που έχει με την sd είναι πρόβλημα σταθερότητας. Στο δικό μου ξαφνικά και χωρίς προφανή λόγο σταματούσε να τη γράφει. Δεν συνέβαινε πάντα αλλά ήταν εκνευριστικό. Την διάβαζε όμως πάντα κανονικά, οπότε είχα βάλει εκεί τις ταινίες, τη μουσική και άλλα αρχεία μόνο προς ανάγνωση. Σε άλλους όμως την αποσύνδεε, κάτι που είναι πιο εκνευριστικό. Έχει και χαμηλό ηχείο. Αλλά επειδή, αντίθετα με το cube u30, είναι σχετικά καλής ποιότητας ηχείο, με ένα προγραμματάκι (volume+) το προβλημα διορθώνεται πλήρως.

Άμα είναι έτσι και το να πάρω κινέζικο περιορίζεται στο pipo, τότε γιατί να μην πάρω το vero της oktabit? Ίδια σπεκς πάνω κάτω και γλιτώνεις και όλη την κινεζιά στις συναλλαγές. Και ίδια λεφτά πάνω κάτω, το vero είναι ίσως λίγο πιο ακριβό (ελάχιστα) αλλά το παίρνεις αμέσως και έχεις και εταιρία να ασχολείται μαζί σου με δικό τους φόρουμ καλούτσικο και όλα τα γνωστά οφέλη του να αγοράσεις από εταιρία με έδρα στην ελλάδα.

Εγώ κινέζικο σκεφτόμουν γιατί με κοντινά λεφτά στο budget μου (~200 ευρώ) θα παιρνα κάτι πολύ καλύτερο από το vero. Άμα δεν μπορώ να πάρω τα retina και τα quad core και τα 2g ram κλπ γιατί να πάρω κινέζικο???

Εγώ κινέζικο σκεφτόμουν γιατί με κοντινά λεφτά στο budget μου (~200 ευρώ) θα παιρνα κάτι πολύ καλύτερο από το vero. Άμα δεν μπορώ να πάρω τα retina και τα quad core και τα 2g ram κλπ γιατί να πάρω κινέζικο???

Δες το νήμα του Χ900, είναι εκπληκτικό διπύρηνο Retina tablet, στα χρήματα που σκέφτεσαι να δώσεις.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Άμα είναι έτσι και το να πάρω κινέζικο περιορίζεται στο pipo, τότε γιατί να μην πάρω το vero της oktabit? Ίδια σπεκς πάνω κάτω και γλιτώνεις και όλη την κινεζιά στις συναλλαγές. Και ίδια λεφτά πάνω κάτω, το vero είναι ίσως λίγο πιο ακριβό (ελάχιστα) αλλά το παίρνεις αμέσως και έχεις και εταιρία να ασχολείται μαζί σου με δικό τους φόρουμ καλούτσικο και όλα τα γνωστά οφέλη του να αγοράσεις από εταιρία με έδρα στην ελλάδα.

+ στον απειρο,μονο τον πονοκεφαλο που θα γλιτωσεις, στην συναλλαγη και στο after sales service,ειναι αρκετα.

αλλο Κινα αλλο Αθηνα!

εχει και φπα 23% στην τιμη του

Δες το νήμα του Χ900, είναι εκπληκτικό διπύρηνο Retina tablet, στα χρήματα που σκέφτεσαι να δώσεις.

δεν εχει hdmi,που για μενα ειναι πολυ σημαντικο,ισως να μην ειναι για τον φιλο που απαντας

Edited by akalos

Γειά σας!

Έχω το Turbo-X Tablet Ice II 9,7'' http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Ice-II-9-7-AX01.htm

Η Ερώτηση μου είναι η εξής. Πως μπορώ να κάνω root την συγκεκριμένη συσκευή; Το λειτουργικό που έχει είναι το Android 4 Ice Cream Sandwich 4.0.3 .

Βασικά είμαι νέος στο android και δυστηχώς με την συγκεκριμένη συσκευή θα μπορούσα να πω ότι την "πάτησα".

Το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύει το google play (δεν το ήξερα πριν την αγοράσω) και είναι και ένας από τους΄λόγους που θέλω να αποκτήσω πρόσβαση στο root ,ο άλλος λόγος είναι ότι επειδή ο επεξεργαστής που έχει είναι επιεικώς απαράδεκτος και εντελώς ανεπαρκής ακόμα και για απλή πλοήγηση στο ίντερνετ ,μήπως εαν υπερχρονιστεί βελτιωθεί έστω και λίγο η κατάσταση.

Το άλλο πρόβλημα που έχει είναι ότι πρέπει να είσαι αγκαλιά με το ρούτερ για να έχει αξιοπρεπές σήμα ,αν και αυτό είναι ένα πρόβλημα που από ότι έχω δει το έχουν όλες οι κινεζοταμπλέτες της κατηγορίας.

@Frontier (και όποιο άλλο σχόλιο από οποιονδήποτε όμως ευπρόσδεκτο)

Μήπως έχεις δει από κοντά το vero 9724? Έστω και αν δεν το χεις δει, ποια είναι η άποψή σου γι αυτό? Σε σύγκριση με το X900, που είναι ασπούμε η επιλογή μου από κινέζικα, υστερεί στην οθόνη και στην μπαταρία. Αυτά νομίζω. Από την άλλη, έχει HDMI, που δεν είναι για μένα όμως κάτι τρομερά σημαντικό, και, κυρίως, έχει εγγύηση, κανονική ελληνική εγγύηση και υποστήριξη άμεση και πιο έμπιστη από κινέζικο. Αν μπορούσες να μου κάνεις μια πρόχειρη σύγκριση μεταξύ των δύο θα βοηθούσες:hunter:

Α, και εκείνο το video review στο X900 θα το ανεβάσεις??:p

Edited by Edmont_Dantes

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned