Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, από αυτονομία δεν ξέρω ακόμα γιατί το χρησιμοποιώ μόνο για εφαρμογές και όχι για παιχνίδια. Έτσι με αυτή την χρήση μου κρατάει περίπου μια μέρα. Το έχω όλη μέρα σπίτι συνδεδεμένο μόνιμα στο ασύρματο δίκτυο. Αφού το χρησιμοποιησω αρκετά θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες.

Η έκδοση του Antutu είναι η V3.0.3.

Είναι η πρώτη ταμπλέτα που έχω και δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης είτε στην οθόνη είτε στην ταχύτητα του επεξεργαστή. Πάντως αν συγκρίνω με το κινητό που έχω (HTC DESIRE με MIUI ROM GB) δεν συγκρίνεται η ταχύτητα ούτε για αστείο. :p

Πάντως για πρώτη συσκευή (τουλάχιστον για μένα) είναι πολύ καλή και σίγουρα είμαι ευχαριστημενος.

Πήρα δώρο ένα Turbo-X Spice IV 8 ιντσών το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται μια χαρά.

Το θέμα είναι πως δεν έχει προεγκατεστημένο το Google Play, δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω κι εγω, και έχω απομείνει με το Plaisio store το οποιο όμως δεν φαινεται να εχει κάτι αξιόλογο και δεν ασχολήθηκα παραπάνω.

Κατέβασα κάποιες εφαρμογές απο το 1mobile αλλά και αυτό δεν φαινεται να δουλεύει και πολύ σωστα.

Έχει κανείς σας καποιο τρόπο να εγκαταστήσουμε το Google Play ή εξαρχής καινουρια εγκατασταση Android;

Είτε έστω καποιοδοκιμασμένο μέρος από οπου να κατεβαζουμε εναλλακτικά;

Aν η συσκευη σου δεν ειναι πιστοποιημενη απο την google δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι.Μπορεις πιστευω να εχεις κατεβασμενα apk και να τα εγκαθστας χειροκινητα.

Εκτος αν δοκιμασεις και περασεις μονος σου την εφαρμογη μεσω υπολογιστη και δουλεψουν ολα κσλσ

Edited by Leolipop

Οτί δεν είναι πιστοποιημένο από την Google το φαντάζομαι απλά επειδή και με άλλα Turbo-X έχει βρεθεί λύση για αυτό ρωταω...

Μου φαινεται περιεργο παντως.Εχω παρει 3 ταμπλετ κινεζικα ακομα και των 50€ και μια χαρα εχουν το Play μεσα.Θα μπορουσε να το ειχε παιξει καλυτερα το Πλαισιο.

Θα μπορουσε να το ειχε παιξει καλυτερα το Πλαισιο.

Έλα ντέ... Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική τους...

Για αρχη εγκατεστησε αλλα καλα markets για παραδειγμα το slideme και ψαξε τροπους που μπαινει το playstore σε αλλα tablets οπως στο kindle της amazon, υπαρχουν πολλα tutorials, ισως καποιο να δουλεψει :happy:
Just donate some blood !!

Δες τα χαρακτηριστικα του στη σελιδα του πλαισιου...

δεν είδα να γράφει για αυτό και σε ρωτάω νομίζω με το antutu στο tab του info γράφει ακριβώς τι φοράει

Καλησπερα, και χρονια πολλα σε ολους.

εδω και λιγο καιρο εχω παρει αυτο το tablet απο πολυκατστημα, για τα λεφτα του καλο ειναι, το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχει το android market .

Ξερει καποιος πως μπορω (αν μπορω δηλαδη) να το εγκαταστησω;

ή αν μπορω να περασω αλλη εκδοση του android.

MEDIACOM

SMARTPAD 720i

android 4.0.4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα αγόρασα πρόσφατα ένα tablet Bitmore Tab 1010 το οποίο δεν υποστηρίζει το google play. Υπάρχει τρόπος να το κατεβάσω? Έχει προεγκατεστημένο το Greek Android αλλά κάποιες εφαρμογές δεν δουλευόυν και το slideme στο οποίο οι ελληνικές εφαρμογές είναι λίγες. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει

σκέφτομαι να αγοράσω ένα φτηνο τάμπλετ, και έχω μια απορία : την εφαρμογή whatsApp την παίρνουν όλα τα τάμπλετ, ή πρέπει να ειναι 3G;

Καλησπέρα αγόρασα πρόσφατα ένα tablet Bitmore Tab 1010 το οποίο δεν υποστηρίζει το google play. Υπάρχει τρόπος να το κατεβάσω? Έχει προεγκατεστημένο το Greek Android αλλά κάποιες εφαρμογές δεν δουλευόυν και το slideme στο οποίο οι ελληνικές εφαρμογές είναι λίγες. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει

Bitmore μια χαρά το tabletaki αλλά με το Play store έχουμε ένα θέμα.. δοκιμάσε χίλιες 2 λύσεις και τίποτα.. εάν έχεις κάποιος ιδέα για το πώς να περάσουμε gapps θα ήταν σουπερ.. επίσης ξέρεις κανείς το generic μοντέλο ; το κινέζικο οριτζιναλ όνομα ; :)

σκέφτομαι να αγοράσω ένα φτηνο τάμπλετ, και έχω μια απορία : την εφαρμογή whatsApp την παίρνουν όλα τα τάμπλετ, ή πρέπει να ειναι 3G;

Αν δουλεύει με Wifi, τι το θες το 3G?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν δουλεύει με Wifi, τι το θες το 3G?

είχα την εντύπωση ότι για να βάλεις την εφαρμογή whatsapp, πρεπει να είναι 3G ώστε να πάρει απο την κάρτα sim τις επαφές

Δεν δουλεύει το whatsapp (κι οι αντιστοιχες εφαρμογες) σε συσκευή χωρίς κάρτα SIM απ όσο ξέρω.

Αγορασα προσφατα το Ainol Fire, το οποιο οπως ξερουμε, δεν εχει GPS.

Με χρηση του Wifi, στο Google Maps δειχνει κανονικα την θεση μου. Σε αλλες ομως εφαρμογες (Facebook-Google Plus) και σε εφαρμογες καιρου, δεν λειτουργει ο εντοπισμος θεσης. Για παραδειγμα, στο GO Weather EX πρεπει να βαλω χειροκινητα την πολη μου αλλιως δεν την βρισκει μονο του.

Γνωριζω οτι μπορω να βαλω εξωτερικο bluetooth GPS αλλα θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια αλλη λυση (ισως καποια εφαρμογη), η οποια εντοπιζει την θεση και την μεταφερει σε αλλες εφαρμογες.

Μου φαινεται περιεργο παντως καθως νομιζα οτι και με σκετο WIFI, μπορει να γινει εντοπισμος θεσης ( οπως στο Google Maps που λειτουργει οπως ειπα).

Αγορασα προσφατα το Ainol Fire, το οποιο οπως ξερουμε, δεν εχει GPS.

Με χρηση του Wifi, στο Google Maps δειχνει κανονικα την θεση μου. Σε αλλες ομως εφαρμογες (Facebook-Google Plus) και σε εφαρμογες καιρου, δεν λειτουργει ο εντοπισμος θεσης. Για παραδειγμα, στο GO Weather EX πρεπει να βαλω χειροκινητα την πολη μου αλλιως δεν την βρισκει μονο του.

Γνωριζω οτι μπορω να βαλω εξωτερικο bluetooth GPS αλλα θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια αλλη λυση (ισως καποια εφαρμογη), η οποια εντοπιζει την θεση και την μεταφερει σε αλλες εφαρμογες.

Μου φαινεται περιεργο παντως καθως νομιζα οτι και με σκετο WIFI, μπορει να γινει εντοπισμος θεσης ( οπως στο Google Maps που λειτουργει οπως ειπα).

Τσέκαρε τις ρυθμίσεις εντοπισμού

είχα την εντύπωση ότι για να βάλεις την εφαρμογή whatsapp, πρεπει να είναι 3G ώστε να πάρει απο την κάρτα sim τις επαφές

Δεν τις παίρνει από την κάρτα sim. Τις διαβάζει γενικά από την συσκευή. Είχα δοκιμάσει παλαιότερα το viber σε tablet και λειτουργούσε κανονικά με wifi. Λογικά και το whatsapp θα λειτουργεί. Μέσω internet λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές και όχι μέσω δικτύου. Τώρα αν οι περισσότεροι χρησιμοποιούν internet μέσω δικτύου κινητής αυτό είναι άλλο θέμα.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned