rodolf Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 καλησπέρα και πάλι.Και πως γίνετε αυτό το root? :) :) είναι κάτι σαν το jailbreak? τι αλλάζει στη συσκευή μου? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannichan Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Καλησπέρα, από αυτονομία δεν ξέρω ακόμα γιατί το χρησιμοποιώ μόνο για εφαρμογές και όχι για παιχνίδια. Έτσι με αυτή την χρήση μου κρατάει περίπου μια μέρα. Το έχω όλη μέρα σπίτι συνδεδεμένο μόνιμα στο ασύρματο δίκτυο. Αφού το χρησιμοποιησω αρκετά θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες. Η έκδοση του Antutu είναι η V3.0.3. Είναι η πρώτη ταμπλέτα που έχω και δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης είτε στην οθόνη είτε στην ταχύτητα του επεξεργαστή. Πάντως αν συγκρίνω με το κινητό που έχω (HTC DESIRE με MIUI ROM GB) δεν συγκρίνεται η ταχύτητα ούτε για αστείο. :p Πάντως για πρώτη συσκευή (τουλάχιστον για μένα) είναι πολύ καλή και σίγουρα είμαι ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billoukosael Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Kαλησπερα σας.Εχει παρει κανενας σας αυτο το ταμπλετ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombietone Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Πήρα δώρο ένα Turbo-X Spice IV 8 ιντσών το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται μια χαρά. Το θέμα είναι πως δεν έχει προεγκατεστημένο το Google Play, δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω κι εγω, και έχω απομείνει με το Plaisio store το οποιο όμως δεν φαινεται να εχει κάτι αξιόλογο και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Κατέβασα κάποιες εφαρμογές απο το 1mobile αλλά και αυτό δεν φαινεται να δουλεύει και πολύ σωστα. Έχει κανείς σας καποιο τρόπο να εγκαταστήσουμε το Google Play ή εξαρχής καινουρια εγκατασταση Android; Είτε έστω καποιοδοκιμασμένο μέρος από οπου να κατεβαζουμε εναλλακτικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Aν η συσκευη σου δεν ειναι πιστοποιημενη απο την google δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι.Μπορεις πιστευω να εχεις κατεβασμενα apk και να τα εγκαθστας χειροκινητα. Εκτος αν δοκιμασεις και περασεις μονος σου την εφαρμογη μεσω υπολογιστη και δουλεψουν ολα κσλσ Edited December 26, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombietone Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Οτί δεν είναι πιστοποιημένο από την Google το φαντάζομαι απλά επειδή και με άλλα Turbo-X έχει βρεθεί λύση για αυτό ρωταω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Μου φαινεται περιεργο παντως.Εχω παρει 3 ταμπλετ κινεζικα ακομα και των 50€ και μια χαρα εχουν το Play μεσα.Θα μπορουσε να το ειχε παιξει καλυτερα το Πλαισιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombietone Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Θα μπορουσε να το ειχε παιξει καλυτερα το Πλαισιο. Έλα ντέ... Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Για αρχη εγκατεστησε αλλα καλα markets για παραδειγμα το slideme και ψαξε τροπους που μπαινει το playstore σε αλλα tablets οπως στο kindle της amazon, υπαρχουν πολλα tutorials, ισως καποιο να δουλεψει :happy: Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 μπορείς να μας πεις τι CPU και GPU φοράει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombietone Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δες τα χαρακτηριστικα του στη σελιδα του πλαισιου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Δες τα χαρακτηριστικα του στη σελιδα του πλαισιου... δεν είδα να γράφει για αυτό και σε ρωτάω νομίζω με το antutu στο tab του info γράφει ακριβώς τι φοράει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 To ειδα απο κοντα μια χαρα ειναι για τα λεφτα του , παιρνει και play ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλησπερα, και χρονια πολλα σε ολους. εδω και λιγο καιρο εχω παρει αυτο το tablet απο πολυκατστημα, για τα λεφτα του καλο ειναι, το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχει το android market . Ξερει καποιος πως μπορω (αν μπορω δηλαδη) να το εγκαταστησω; ή αν μπορω να περασω αλλη εκδοση του android. MEDIACOM SMARTPAD 720i android 4.0.4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimex Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Καλησπέρα αγόρασα πρόσφατα ένα tablet Bitmore Tab 1010 το οποίο δεν υποστηρίζει το google play. Υπάρχει τρόπος να το κατεβάσω? Έχει προεγκατεστημένο το Greek Android αλλά κάποιες εφαρμογές δεν δουλευόυν και το slideme στο οποίο οι ελληνικές εφαρμογές είναι λίγες. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Δες στα σχόλια σε αυτό το βίντεο: Bitmore Tab 1010 Video Review - YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 σκέφτομαι να αγοράσω ένα φτηνο τάμπλετ, και έχω μια απορία : την εφαρμογή whatsApp την παίρνουν όλα τα τάμπλετ, ή πρέπει να ειναι 3G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorf Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Καλησπέρα αγόρασα πρόσφατα ένα tablet Bitmore Tab 1010 το οποίο δεν υποστηρίζει το google play. Υπάρχει τρόπος να το κατεβάσω? Έχει προεγκατεστημένο το Greek Android αλλά κάποιες εφαρμογές δεν δουλευόυν και το slideme στο οποίο οι ελληνικές εφαρμογές είναι λίγες. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει Bitmore μια χαρά το tabletaki αλλά με το Play store έχουμε ένα θέμα.. δοκιμάσε χίλιες 2 λύσεις και τίποτα.. εάν έχεις κάποιος ιδέα για το πώς να περάσουμε gapps θα ήταν σουπερ.. επίσης ξέρεις κανείς το generic μοντέλο ; το κινέζικο οριτζιναλ όνομα ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 σκέφτομαι να αγοράσω ένα φτηνο τάμπλετ, και έχω μια απορία : την εφαρμογή whatsApp την παίρνουν όλα τα τάμπλετ, ή πρέπει να ειναι 3G; Αν δουλεύει με Wifi, τι το θες το 3G? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Αν δουλεύει με Wifi, τι το θες το 3G? είχα την εντύπωση ότι για να βάλεις την εφαρμογή whatsapp, πρεπει να είναι 3G ώστε να πάρει απο την κάρτα sim τις επαφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Δεν δουλεύει το whatsapp (κι οι αντιστοιχες εφαρμογες) σε συσκευή χωρίς κάρτα SIM απ όσο ξέρω. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Αγορασα προσφατα το Ainol Fire, το οποιο οπως ξερουμε, δεν εχει GPS. Με χρηση του Wifi, στο Google Maps δειχνει κανονικα την θεση μου. Σε αλλες ομως εφαρμογες (Facebook-Google Plus) και σε εφαρμογες καιρου, δεν λειτουργει ο εντοπισμος θεσης. Για παραδειγμα, στο GO Weather EX πρεπει να βαλω χειροκινητα την πολη μου αλλιως δεν την βρισκει μονο του. Γνωριζω οτι μπορω να βαλω εξωτερικο bluetooth GPS αλλα θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια αλλη λυση (ισως καποια εφαρμογη), η οποια εντοπιζει την θεση και την μεταφερει σε αλλες εφαρμογες. Μου φαινεται περιεργο παντως καθως νομιζα οτι και με σκετο WIFI, μπορει να γινει εντοπισμος θεσης ( οπως στο Google Maps που λειτουργει οπως ειπα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Αγορασα προσφατα το Ainol Fire, το οποιο οπως ξερουμε, δεν εχει GPS. Με χρηση του Wifi, στο Google Maps δειχνει κανονικα την θεση μου. Σε αλλες ομως εφαρμογες (Facebook-Google Plus) και σε εφαρμογες καιρου, δεν λειτουργει ο εντοπισμος θεσης. Για παραδειγμα, στο GO Weather EX πρεπει να βαλω χειροκινητα την πολη μου αλλιως δεν την βρισκει μονο του. Γνωριζω οτι μπορω να βαλω εξωτερικο bluetooth GPS αλλα θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια αλλη λυση (ισως καποια εφαρμογη), η οποια εντοπιζει την θεση και την μεταφερει σε αλλες εφαρμογες. Μου φαινεται περιεργο παντως καθως νομιζα οτι και με σκετο WIFI, μπορει να γινει εντοπισμος θεσης ( οπως στο Google Maps που λειτουργει οπως ειπα). Τσέκαρε τις ρυθμίσεις εντοπισμού Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Ολες οι επιλογες ειναι τσεκαρισμενες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 είχα την εντύπωση ότι για να βάλεις την εφαρμογή whatsapp, πρεπει να είναι 3G ώστε να πάρει απο την κάρτα sim τις επαφές Δεν τις παίρνει από την κάρτα sim. Τις διαβάζει γενικά από την συσκευή. Είχα δοκιμάσει παλαιότερα το viber σε tablet και λειτουργούσε κανονικά με wifi. Λογικά και το whatsapp θα λειτουργεί. Μέσω internet λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές και όχι μέσω δικτύου. Τώρα αν οι περισσότεροι χρησιμοποιούν internet μέσω δικτύου κινητής αυτό είναι άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts