Theodore41 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 On 28/3/2022 at 11:45 ΜΜ, admen said: ειναι λιγο παλια αυτη η εκδοση εγω εχω την 12.1.1.320 στο telegram κανε αναζητηση Huawei watch GT/GT2 εχει τα παντα μεσα και watchface και τις νεοτερες μοντ εκδοσεις του health επισης για watchfaces κατεβασε απο το play store το huawfaces εχει πολυ πραγμα αλλα η free εκδοση σου δινει 3 download το 24ωρο Θα ρωτήσω το εξής. Εχω το Watch 3 pro,που κι αυτό χρειάζεται το health για να δουλέψει.Σήμερα είχε αποσυντονιστεί με το κινητό και έλεγε άλλη ώρα από το κινητό.Ετσι πήρα τη Huawei να βοηθήσει.Εκεί είδα ότι στο κινητό γράφει ότι η εφαρμογή Health διακόπτεται επανειλημμένως. Η Huawei μου είπε ότι πρέπει να δουλεύει συνέχεια στο παρασκήνιο το Health και πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του κινητού,είδα ότι ψάχνοντας στις ρυθμίσεις του κινητού και στο θέμα μπαταρία,λέει ότι η εφαρμογή Health δημιουργεί προβλήματα. Εσείς έχετε κάποιο θέμα σχετικό; Τελικά βρέθηκε γιατί δεν άνοιγε το Health.Είχα βάλει την πιο μεγάλη γραμματοσειρά,και μου είπαν ότι δεν την διαβάζει.Βάλανε μιοα μικρότερη και ήλθε στα ίσα του. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Παρατεταμένο ταπ πάνω στο υγεία πάνε πληροφορίες εφαρμογής και ενεργοποίησε την αυτόματη έναρξη επίσης στο εξοικονόμηση μπαταρίας εγώ το έχω στο δεύτερο στο συνιστώμενο και δουλεύει μια χαρά Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sacatzoylas Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 9 ώρες πριν, admen said: Παρατεταμένο ταπ πάνω στο υγεία πάνε πληροφορίες εφαρμογής και ενεργοποίησε την αυτόματη έναρξη επίσης στο εξοικονόμηση μπαταρίας εγώ το έχω στο δεύτερο στο συνιστώμενο και δουλεύει μια χαρά Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δοκιμάσει με αυτές τις ρυθμίσεις να χρησιμοποιήσεις ένα blue tooth ακουστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 GT 2e Στην επιλογή "Σηκώστε για αφύπνιση" ενεργοποιείτε η οθόνη με το παραμικρό κούνημα, υπάρχει τρόπος ρύθμισης ή κάνω απενεργοποίηση και πάτημα στο button όταν θέλω? Δυστυχώς στην καταμέτρηση βημάτων, υπολογίζει οποιαδήποτε κίνηση(π.χ, κούνημα χεριού πάνω-κάτω/δεξιά-αριστερά) σαν βήματα, αυτό όμως ισχύει στα περισσότερα Smartwatches... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Δυστυχώς στην καταμέτρηση βημάτων, υπολογίζει οποιαδήποτε κίνηση(π.χ, κούνημα χεριού πάνω-κάτω/δεξιά-αριστερά) σαν βήματα, αυτό όμως ισχύει στα περισσότερα Smartwatches...Στο δικό μου πάντως GT2 αν αρχίσω και κουνάω το χέρι μου ενώ κάθομαι, δεν καταγράφεται η κίνηση ως βήμα.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 12 ώρες πριν, tsiftsism said: Στο δικό μου πάντως GT2 αν αρχίσω και κουνάω το χέρι μου ενώ κάθομαι, δεν καταγράφεται η κίνηση ως βήμα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Αν κουνήσεις το χέρι σου πάνω-κάτω έντονα ή αν κάνεις κίνηση σαν να χτυπάς με σέικερ, δεν καταγράφει "βήματα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2022 Αν κουνήσεις το χέρι σου πάνω-κάτω έντονα ή αν κάνεις κίνηση σαν να χτυπάς με σέικερ, δεν καταγράφει "βήματα"?Έχεις δίκαιο, με έντονη κίνηση του χεριού καταγράφει βήματα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. April 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2022 7 ώρες πριν, tsiftsism said: Έχεις δίκαιο, με έντονη κίνηση του χεριού καταγράφει βήματα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Δυστυχώς στα περισσότερα αυτό ισχύει, ελάχιστα μετρούν μόνο τα βήματα... Και στο δικό σου, στην επιλογή "Σηκώστε για αφύπνιση" ενεργοποιείτε η οθόνη με το παραμικρό κούνημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 Ερώτηση γιατι κατι δεν βρισκω και μου διαφευγει. Στο μενου προπόνηση εβαλα τρεξιμο σε εξωτερικο χωρο , ολα καλα μεχρι εδω , στο κινητο πως βλεπουμε την διαδρομη στο χαρτη που καναμε;;;;;;Στο Huawei health στο εγγραφές άσκησης δεν σου εμφανίζει την προπόνηση που έκανες; Αν πατήσεις πάνω στην κάθε άσκηση πρέπει να σου βγάζει και τον χάρτη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Μου ήρθε νέα έκδοση 12.1.3.320 Some bugs fixed Αυτό λέει, θα δείξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 1 hour ago, nikotsal said: Μου ήρθε νέα έκδοση 12.1.3.320 Some bugs fixed Αυτό λέει, θα δείξει σε τι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 σε τι ? Προφανώς στην εφαρμογή Health.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 8 ώρες πριν, Tr3LaRaS said: σε τι ? Στα θέματα αποσύνδεσης που έχω με το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 (edited) Καλησπέρα !Μπήκα στην εφαρμογή και πατησα εκει στο "Εγώ" μετά επάνω στο λογαριασμό μου και μου βγαζει μια επιλογή "πληρωμή και αγορές" , μπαίονω μέσα και μπορείς να βάλεις τα στοιχεία σου μια τραπεζικής κάρτας!Μήπως ειναι για να πληρώνουμε τα POS να και χλωμό το κόβω, το δοκίμασε κανείς να καταχωρήσει κάποια κάρτα? Edit: Τώρα είδα να λεει προσθεστε μαι τραπεζική κάρτα για να κανετε αγορές σε εφαρμογές!Βεβαια αν ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό... Edited April 12, 2022 by boltsis Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Καλησπέρα !Μπήκα στην εφαρμογή και πατησα εκει στο "Εγώ" μετά επάνω στο λογαριασμό μου και μου βγαζει μια επιλογή "πληρωμή και αγορές" , μπαίονω μέσα και μπορείς να βάλεις τα στοιχεία σου μια τραπεζικής κάρτας!Μήπως ειναι για να πληρώνουμε τα POS να και χλωμό το κόβω, το δοκίμασε κανείς να καταχωρήσει κάποια κάρτα? Edit: Τώρα είδα να λεει προσθεστε μαι τραπεζική κάρτα για να κανετε αγορές σε εφαρμογές!Βεβαια αν ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό...Δεν είναι για ανέπαφες συναλλαγές. Και να το υποστηρίξει κάποτε η huawei η σειρά gt ΔΕΝ έχει nfc. Πιστεύω πως σε κάποια στιγμή θα έρθει στα Watch 3 series μέσω curve. Όπως γίνεται τώρα στα κινητά huawei.Αυτό που βλέπεις είναι όπως το είπες. Αν θέλεις να αγοράσεις κανένα Watch face. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Νομίζω δεν είμαι σίγουρος οτι ναι μεν εχει NFC αλλα δε το εχουνε ενεργοποιήσει?Όπως και να χει μακάρι να το βάλουνε στις επόμενες εκδοσεις!! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Νομίζω δεν είμαι σίγουρος οτι ναι μεν εχει NFC αλλα δε το εχουνε ενεργοποιήσει?Όπως και να χει μακάρι να το βάλουνε στις επόμενες εκδοσεις!!Ναι, έχει NFC αλλά η Huawei το έχει κλειδωμένο/απενεργοποιημένο. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Εγώ έχω το gt2 pro και η εφαρμογή μου κάνει πολλά νερά, βέβαια είμαι με apple κινητό έχει κανείς εμπειρία; Ας πούμε εκτός το ότι κλείνει η εφαρμογή σταμάτησε να γράφει στρες . Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Εγώ έχω το gt2 pro και η εφαρμογή μου κάνει πολλά νερά, βέβαια είμαι με apple κινητό έχει κανείς εμπειρία; Ας πούμε εκτός το ότι κλείνει η εφαρμογή σταμάτησε να γράφει στρες .Από την εμπειρία που είχε ο αδερφός μου με το iPhone, ναι, πιστεύω ότι το ρολόι δεν συνεργάζεται σωστά με το iOS.Δεν θυμάμαι να είχε πρόβλημα με την εφαρμογή, αλλά τα βασικά features δεν δούλευαν σωστά (ειδοποιήσεις σε κλήσεις και μηνύματα ερχόταν όποτε ήθελαν, το ρολόι αποσυνδέονταν, κοκ).Αναγκάστηκε και το παράτησε, και πήρε το Apple watch.Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 On 11/4/2022 at 10:55 ΜΜ, nikotsal said: Μου ήρθε νέα έκδοση 12.1.3.320 Some bugs fixed Αυτό λέει, θα δείξει Στη Mod version κάνουμε αυτές τις ενημερώσεις ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 Παιδιά μια βοήθεια. Ποιο από τα δύο? Huawei gt 2 classic , Huawei gt 2 pro, Grey. Σύνδεση με Huawei nova 9 και Huawei freebuds pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 Παιδιά μια βοήθεια. Ποιο από τα δύο? Huawei gt 2 classic , Huawei gt 2 pro, Grey. Σύνδεση με Huawei nova 9 και Huawei freebuds pro. Κανένα από τα δύο. GT 2 Pro Black. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 (edited) 4 minutes ago, MeddlingMageGR said: Κανένα από τα δύο. GT 2 Pro Black. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχαχα δηλαδή το δεύτερο που ρωτάω αλλά σε μαύρο χρώμα.. Edited April 19, 2022 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Εχει κανενας λινκ για να περασω το health mod για βαλω κ αλλα watchfaces? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Εχει κανενας λινκ για να περασω το health mod για βαλω κ αλλα watchfaces?https://t.me/huawei_GT_watchface_Global/186135 Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts