mplevris Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 (edited) Επειδη το παράγγειλα για το γιο μου μπορεί κάποιος να μου πει ποια από τις 2 εφαρμογές "υγεία" τελικά είναι καλύτερη, αυτή από το play store ή αυτή της Huawei Θα δουλέψει σε τηλέφωνο Xiaomi redmi note 9 pro Edited December 3, 2021 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 Επειδη το παράγγειλα για το γιο μου μπορεί κάποιος να μου πει ποια από τις 2 εφαρμογές "υγεία" τελικά είναι καλύτερη, αυτή από το play store ή αυτή της Huawei Θα δουλέψει σε τηλέφωνο Xiaomi redmi note 9 pro Από το app gallery της Huawei ξεκάθαρα......Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 Επειδη το παράγγειλα για το γιο μου μπορεί κάποιος να μου πει ποια από τις 2 εφαρμογές "υγεία" τελικά είναι καλύτερη, αυτή από το play store ή αυτή της Huawei Θα δουλέψει σε τηλέφωνο Xiaomi redmi note 9 pro Εγώ σε xiaomi κατέβασα από το apk mirror την τελευταία έκδοση του health. Δεν βλέπω κανένα λόγο να βάζω hms και app gallery για να περάσω health. Μετά μέσα από το health γίνεται κανονικά η αναβάθμιση της εφαρμογής. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 3 minutes ago, efbill said: Εγώ σε xiaomi κατέβασα από το apk mirror την τελευταία έκδοση του health. Δεν βλέπω κανένα λόγο να βάζω hms και app gallery για να περάσω health. Μετά μέσα από το health γίνεται κανονικά η αναβάθμιση της εφαρμογής. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω κατεβάσει την εφαρμογή health από το επίσημο ελληνικό σάιτ της Huawei οπότε δεν χρειάζεται να εγκαταστήσω appgalerry της εταιρείας , απλά ήθελα να ξέρω πια από τις 2 δουλεύει καλύτερα με Xiaomi κινητό Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 πάντως για αγορές θέλει hms. στο ζητάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 πάντως για αγορές θέλει hms. στο ζητάει. Ποια χώρα έβαλες για να σε αφήσει να κάνεις αγορές; Έχω Ελλάδα και μου λέει να αλλάξω. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 Ποια χώρα έβαλες για να σε αφήσει να κάνεις αγορές; Έχω Ελλάδα και μου λέει να αλλάξω. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαυτήν που είχε νομίζω Σιγκαπούρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2021 Sync με Strava το πήρα απόφαση, δε θα δούμε ποτέ. Τώρα όμως βλέπω αφαίρεσαν και το Google fit και βάλανε το komoot. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Χαιρετώ την παρέα. Πριν λίγες μέρες το αγόρασα και εγώ. Ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα.η θερμοκρασία σώματος δεν δουλεύει; Είμαι στην έκδοση 1.0.13.26. Δεν έχω Huawei κινητό. Να φανταστώ ότι είμαι πίσω στην αναβάθμιση; Εάν ναι τι πρέπει να κάνω; Και η εφαρμογή υγεία είναι στην έκδοση 12.0.11.300 που την έχω κατεβάσει από το play store. Επειδή βλέπω ότι κάποιοι έχετε κατεβάσει την εφαρμογή εκτός play store, μπορείτε να μου πείτε τι κερδίζετε από αυτό; Το δουλεύω σε κινητό Xiaomi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το σεντόνι ερωτήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Χαιρετώ την παρέα. Πριν λίγες μέρες το αγόρασα και εγώ. Ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα.η θερμοκρασία σώματος δεν δουλεύει; Είμαι στην έκδοση 1.0.13.26. Δεν έχω Huawei κινητό. Να φανταστώ ότι είμαι πίσω στην αναβάθμιση; Εάν ναι τι πρέπει να κάνω; Και η εφαρμογή υγεία είναι στην έκδοση 12.0.11.300 που την έχω κατεβάσει από το play store. Επειδή βλέπω ότι κάποιοι έχετε κατεβάσει την εφαρμογή εκτός play store, μπορείτε να μου πείτε τι κερδίζετε από αυτό; Το δουλεύω σε κινητό Xiaomi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το σεντόνι ερωτήσεων.Θερμοκρασία σώματος δεν μετράει το gt2 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_gatos_ Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 γειαααα σε ολους , το εχω σχεδον ενα χρονο και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος , το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω αν εχω την τελευταια εκδοση η οχι , εχει πολλούς μηνες να μου κανει αναβαθμηση , η εκδοση μου ειναι η 1.0.13.26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 8 minutes ago, _gatos_ said: γειαααα σε ολους , το εχω σχεδον ενα χρονο και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος , το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω αν εχω την τελευταια εκδοση η οχι , εχει πολλούς μηνες να μου κανει αναβαθμηση , η εκδοση μου ειναι η 1.0.13.26 Η τελευταία έκδοση έχει κυκλοφορήσει μόνο σε Κίνα μεριά προς το παρόν https://www.huaweicentral.com/huawei-watch-gt-2-46mm-gets-new-third-party-apps-support-via-public-beta-update/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Ρε παιδιά κάπου έλεος με την ίδια ερώτηση στην ίδια σελίδα έχουμε γράψει 3 φορές για την έκδοση λογισμικού που έχουμε, διαβάζετε λιγάκι και τα παραπάνω μη σπαμαρετε όλη την ωραΣτάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 (edited) Έχω παρατηρήσει το τελευταίο καιρό ένα bug στις κλήσεις από το τηλέφωνο. Όταν με πάρει κάποιος στο κινητό και απαντήσω από το ρολόι και μετά κλείσω την κλήση, εν συνέχεια αν κάνω κάποια άλλη κλήση από το ρολόι μου επιλέγοντας μία επαφή μέσα από το ρολόι και πατήσω να κάνει την κλήση, στο κινητό μου εμφανίζει ότι κάνει κλήση προς τον προηγούμενο αριθμό που με είχε πάρει πριν. Ίσως και να ακούγεται κάπως μπερδεμένο αλλά κάτι τέτοιο γίνεται πάνω κάτω. Εχω την έκδοση Android 12 και το κινητό μου είναι Samsung s21 Ultra Edited December 9, 2021 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Έχω παρατηρήσει το τελευταίο καιρό ένα bug στις κλήσεις από το τηλέφωνο. Όταν με πάρει κάποιος στο κινητό και απαντήσω από το ρολόι και μετά κλείσω την κλήση, εν συνέχεια αν κάνω κάποια άλλη κλήση από το ρολόι μου επιλέγοντας μία επαφή μέσα από το ρολόι και πατήσω να κάνει την κλήση, στο κινητό μου εμφανίζει ότι κάνει κλήση προς τον προηγούμενο αριθμό που με είχε πάρει πριν. Ίσως και να ακούγεται κάπως μπερδεμένο αλλά κάτι τέτοιο γίνεται πάνω κάτω. Εχω την έκδοση Android 12 και το κινητό μου είναι Samsung s21 Ultraω ναι... εμένα κάνει το ανάποδο. πάω να καλέσω από το κινητό και δονείται το ρολόι ΑΛΛΆ σαν να με ΚΑΛΕΊ ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ αριθμός που με είχε( η είχα) , καλέσει! έλεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 1 hour ago, ilka71 said: 5 ώρες πριν, gthebest said: Έχω παρατηρήσει το τελευταίο καιρό ένα bug στις κλήσεις από το τηλέφωνο. Όταν με πάρει κάποιος στο κινητό και απαντήσω από το ρολόι και μετά κλείσω την κλήση, εν συνέχεια αν κάνω κάποια άλλη κλήση από το ρολόι μου επιλέγοντας μία επαφή μέσα από το ρολόι και πατήσω να κάνει την κλήση, στο κινητό μου εμφανίζει ότι κάνει κλήση προς τον προηγούμενο αριθμό που με είχε πάρει πριν. Ίσως και να ακούγεται κάπως μπερδεμένο αλλά κάτι τέτοιο γίνεται πάνω κάτω. Εχω την έκδοση Android 12 και το κινητό μου είναι Samsung s21 Ultra ω ναι... εμένα κάνει το ανάποδο. πάω να καλέσω από το κινητό και δονείται το ρολόι ΑΛΛΆ σαν να με ΚΑΛΕΊ ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ αριθμός που με είχε( η είχα) , καλέσει! έλεος! Τι κινητό έχεις ; Ή δεν παίζει ρόλο ; Είναι θέμα του τελευταίου λογισμικού του ρολογιού ; Νομίζω ότι παλαιότερα δεν το εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Τι κινητό έχεις ; Ή δεν παίζει ρόλο ; Είναι θέμα του τελευταίου λογισμικού του ρολογιού ; Νομίζω ότι παλαιότερα δεν το εκανεΕπειδή κατά καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα προβλήματα από τα οποία εγώ με Huawei Mate 20 Pro και Huawei FreeBuds 3i δεν τα είχα ποτέ, έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα συνεργασίας του ρολογιού με τα μη Huawei κινητά.Μοναδικό πρόβλημα 1.5 περίπου χρόνο που έχω το ρολόι, για ένα διάστημα όταν χτυπούσε το ξυπνητήρι στο κινητό δεν χτυπούσε και στο ρολόι, και δεν μπορούσα να το απενεργοποιήσω.Τελικά αποδείχτηκε ότι έφταιγε το update στο ρολόι γιατί με το επόμενο update το πρόβλημα εξαφανίστηκε.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Ξέρει κανένας να μου πει αν μπορούμε να προσθέσουμε οθόνη κλειδώματος στο ρολόι, εκτός από τις 4 που διαθέτει; Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όταν έρχονται οι ειδοποιήσεις στο ρολόι μου τις δείχνει 5 φορές την κάθε μια Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas11 Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 9 minutes ago, mplevris said: Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όταν έρχονται οι ειδοποιήσεις στο ρολόι μου τις δείχνει 5 φορές την κάθε μια Όλα αυτά τα προβλήματα που έχεις είναι θέματα ασυμβατότητας (ή καλύτερα μη πλήρης συμβατότητας) λόγω μη huawei κινητού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 5 minutes ago, orfeas11 said: Όλα αυτά τα προβλήματα που έχεις είναι θέματα ασυμβατότητας (ή καλύτερα μη πλήρης συμβατότητας) λόγω μη huawei κινητού. Το ρολόι το πήρα πριν 4 μέρες. Μέχρι χθες τις ειδοποιήσεις τις έδειχνε μια φορά . Από χθες το βράδυ ως δια μαγείας τις βλέπω 5πλασιες. Ενδιάμεσα δεν προέκυψε κάποιο update Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 28 minutes ago, mplevris said: Το ρολόι το πήρα πριν 4 μέρες. Μέχρι χθες τις ειδοποιήσεις τις έδειχνε μια φορά . Από χθες το βράδυ ως δια μαγείας τις βλέπω 5πλασιες. Ενδιάμεσα δεν προέκυψε κάποιο update Φίλε μάλλον επεσες σε...Θηλυκό. Μετά τον γάμο σου εβγαλε προβλήματα. Πέραν της πλάκας το ιδιο εκανε και το δικό μου. Συνήλθε με επαναφορά . Εάν δεν βαριεσαι κανε του μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 Έκανα επαναφορά αλλά δεν έφτιαξε Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 1 ώρα πριν, mplevris said: Έκανα επαναφορά αλλά δεν έφτιαξε Δοκίμασε clear cache στην εφαρμογή της Huawei Health Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslam Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 2 ώρες πριν, mplevris said: Έκανα επαναφορά αλλά δεν έφτιαξε Επανεκκίνηση το κινητό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts