jefman Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 On 18/11/2021 at 7:30 ΜΜ, george_21 said: Καλησπέρα.ςχω το gt 2 Pro κ μου βγάζει μήνυμα όταν το πατάω τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο να αναβαθμίσω τις υπηρεσίες τοποθεσίας του health.. κ δεν βρίσκει εύκολα στίγμα. Πώς τις αναβαθμίσω τις υπηρεσίες?? Εμένα το κάνει αυτό το GT2 όταν πατάω τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο αν έχω καιρό να το συνδέσω με το τηλέφωνο (για διαστήματα το χρησιμοποιώ μόνο για τρέξιμο και είναι στο συρτάρι), το μόνο που κάνω είναι να το συνδέσω πριν βγω έξω και να το βγάλω στο μπαλκόνι για να τραβήξει τα δεδομένα που θέλει και μετά είναι οκ. Όταν το φοράω κανονικά όλη μέρα δεν βγάζει ποτέ το μνμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Κάτοχος του Huawei Watch Fit, επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο thread μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.. όταν μου έρχεται μνμ από το messenger το ρολόι κάνει μόνο δόνηση δεν φωτίζει η οθόνη να δω ποιος είναι ο αποστολέας του μνμ. Υπάρχει κάποια επιλογή να ανοίγει η οθόνη; Όταν δέχομαι κλήση τηλεφωνική ανοίγει αμέσως η οθόνη. Έχω φάει όλη την εφαρμογή Huawei health κ το ρολόι δεν κατάφερα να βρω κάτι. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη που έγραψα εδώ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Κάτοχος του Huawei Watch Fit, επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο thread μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.. όταν μου έρχεται μνμ από το messenger το ρολόι κάνει μόνο δόνηση δεν φωτίζει η οθόνη να δω ποιος είναι ο αποστολέας του μνμ. Υπάρχει κάποια επιλογή να ανοίγει η οθόνη; Όταν δέχομαι κλήση τηλεφωνική ανοίγει αμέσως η οθόνη. Έχω φάει όλη την εφαρμογή Huawei health κ το ρολόι δεν κατάφερα να βρω κάτι. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη που έγραψα εδώ.πάντως στο Huawei gt2 ΔΕΝ ανάβει η οθόνη. απλά δονείται/κάνει ήχο και γυρίζοντας τον καρπό άμεσα βλέπεις το μήνυμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 8 ώρες πριν, ilka71 said: 8 ώρες πριν, stixima said: Κάτοχος του Huawei Watch Fit, επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο thread μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.. όταν μου έρχεται μνμ από το messenger το ρολόι κάνει μόνο δόνηση δεν φωτίζει η οθόνη να δω ποιος είναι ο αποστολέας του μνμ. Υπάρχει κάποια επιλογή να ανοίγει η οθόνη; Όταν δέχομαι κλήση τηλεφωνική ανοίγει αμέσως η οθόνη. Έχω φάει όλη την εφαρμογή Huawei health κ το ρολόι δεν κατάφερα να βρω κάτι. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη που έγραψα εδώ. πάντως στο Huawei gt2 ΔΕΝ ανάβει η οθόνη. απλά δονείται/κάνει ήχο και γυρίζοντας τον καρπό άμεσα βλέπεις το μήνυμα. Μόνο αν έχεις ενεργοποιήσει το "Σηκώστε για αφύπνιση" αλλιώς πατάς το πλαϊνό κουμπί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 9 ώρες πριν, ilka71 said: 9 ώρες πριν, stixima said: Κάτοχος του Huawei Watch Fit, επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο thread μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.. όταν μου έρχεται μνμ από το messenger το ρολόι κάνει μόνο δόνηση δεν φωτίζει η οθόνη να δω ποιος είναι ο αποστολέας του μνμ. Υπάρχει κάποια επιλογή να ανοίγει η οθόνη; Όταν δέχομαι κλήση τηλεφωνική ανοίγει αμέσως η οθόνη. Έχω φάει όλη την εφαρμογή Huawei health κ το ρολόι δεν κατάφερα να βρω κάτι. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη που έγραψα εδώ. πάντως στο Huawei gt2 ΔΕΝ ανάβει η οθόνη. απλά δονείται/κάνει ήχο και γυρίζοντας τον καρπό άμεσα βλέπεις το μήνυμα. Ναι έτσι ακριβώς κάνει το δικό μου. Μετά από πολλές δοκιμές το διαπίστωσα αυτό. 42 minutes ago, stubu said: Μόνο αν έχεις ενεργοποιήσει το "Σηκώστε για αφύπνιση" αλλιώς πατάς το πλαϊνό κουμπί. Αυτό το βρήκα μέσα στο app της Huawei και το είχα ήδη ενεργό υπάρχει κ μέσα στο μενού του watch να το τσεκαρω γιατί δεν το βρήκα. Πάντως όπως το έχω ενεργοποιημένο κάνει αυτό όπως είπε ο φίλος παραπάνω. Πρέπει να κουνήσω τον καρπό μου αφού νοιώσω την δόνηση αλλιώς από μόνη της δεν ανοίγει η οθόνη. Σας ευχαριστώ πάντως για την προθυμία να με βοηθήσετε. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 On 19/11/2021 at 9:49 ΜΜ, karamazof53 said: Κατεβάζεις το appgalery από το επίσημο σάιτ της Huawei, και αφού το κάνεις εγκατάσταση το ανοίγεις και ψάχνεις την εφαρμογή health και την κάνεις εγκατάσταση. Και ενημερώσεις στο εξής κανεις από εκεί. Φυσικά πριν από όλα αυτά ξηλωνεις την παλιά έκδοση του health που έχεις τώρα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και αν δεν έχεις ίδια μάρκα τηλέφωνο πως το κάνεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Και αν δεν έχεις ίδια μάρκα τηλέφωνο πως το κάνεις??Τι εννοείς; Δεν είπα πουθενά ότι αυτό είναι για Huawei τηλέφωνα. εγώ Xiaomi έχω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 22 ώρες πριν, karamazof53 said: Τι εννοείς; Δεν είπα πουθενά ότι αυτό είναι για Huawei τηλέφωνα. εγώ Xiaomi έχω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ τέτοιο έχω , αλλά μόνο από το play store μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή . Πως γίνεται λοιπόν να το κατεβάσω από το Huawei? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 28 minutes ago, nikosmilos said: Και εγώ τέτοιο έχω , αλλά μόνο από το play store μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή . Πως γίνεται λοιπόν να το κατεβάσω από το Huawei? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση... https://consumer.huawei.com/gr/mobileservices/appgallery/ απο εδω θα κατεβασεις το appgallery και θα περάσεις HMS και Health app. του Play Store πέρα του οτι είναι αρχαία έκδοση, δεν ενημερώνεται κιόλας. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+Nord // 1+11 // 1+13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Καλημέρα. Γιατί κάποιος να κατεβάσει hms και app gallery; Από apk mirror κατεβάζει κατευθείαν την τελευταία έκδοση. Μετά μέσα από το Huawei health κάνει αναβάθμιση. Αυτό κάνω σε κινητό xiaomi mi 10. Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 23 ώρες πριν, mivechris said: https://consumer.huawei.com/gr/mobileservices/appgallery/ απο εδω θα κατεβασεις το appgallery και θα περάσεις HMS και Health app. του Play Store πέρα του οτι είναι αρχαία έκδοση, δεν ενημερώνεται κιόλας. Ευχαριστώ και πάλι. Δούλεψε καλά , και το ρολόι είναι το 2 pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boltsisil Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 Καλησπέρα σας..έχω αγοράσει το συγκεκριμένο ρολόι κ το έχω συνδέσει κε iphone 11 δεν χτυπάνε τα μνμ κ ούτε τα διαβάζει όταν τελικά έρθουν κ δεν έρχονται μνμ κ γνωστοποιήσεις από fb κ ινσταγκραμ..ξέρει κάποιος κάτι;;έχω κάνει όλα τα απαραίτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Καλημέρα. Σκέφτομαι να το αγοράσω, αλλά έχω ενδοιασμούς όσον αφορά την μπαταρία του. Το έχει κάποιος πάνω από δύο χρόνια, για να μας πει εντυπώσεις; Έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας του σε σημαντικό βαθμό;Προέρχομαι από 2προηγούμενες αγορές κινέζικων ρολογιών που μετά από ενάμιση χρόνο περίπου, έπεσε η μπαταρία τους στο 25%!Δεν περιμένω τέτοια ποιότητα με το gt 2, αλλά μιλάμε και για 3x χρήματα.Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 Καλημέρα παιδιά, Έχω το Honor GS pro και εχω περασμένη την τελευταία έκδοση Υγεία μαζί με HMS αλλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι όταν συνδέω και τα buds οι κλήσεις δεν περνούν αυτόματα άλλα κάθε φορά με το που κάνω ή λαμβάνω κλήση πρέπει να μεταφέρω την κλήση χειροκίνητα στα samsung buds. Με την παλιά έκδοση που υπάρχει στο playstore δεν υφίσταται αυτό το πρόβλημα και όλα δουλεύουν ρολόι. Καμιά λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 On 28/11/2021 at 10:57 ΠΜ, physikos said: Καλημέρα. Σκέφτομαι να το αγοράσω, αλλά έχω ενδοιασμούς όσον αφορά την μπαταρία του. Το έχει κάποιος πάνω από δύο χρόνια, για να μας πει εντυπώσεις; Έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας του σε σημαντικό βαθμό; Προέρχομαι από 2προηγούμενες αγορές κινέζικων ρολογιών που μετά από ενάμιση χρόνο περίπου, έπεσε η μπαταρία τους στο 25%! Δεν περιμένω τέτοια ποιότητα με το gt 2, αλλά μιλάμε και για 3x χρήματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να το έχει κάποιος πάνω από 2 χρόνια λίγο δύσκολο , καθώς τόσο περίπου κυκλοφορεί.Εγώ πάντως που το έχω περίπου τόσο θα έλεγα ότι η μπαταρία του έχει μία μικρή λογική απώλεια.Αυτά.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 Εγώ ένα χρόνο το έχω και είναι μια χαρά η μπαταρία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 Ενα χρονο κατοχος, καμια διαφορα στη μπαταρια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 Καλησπέρα σε όλους! Δυστυχώς ακόμη δεν μου έχουν έρθει οι τελευταίες αναβαθμίσεις. Έχω κολλήσει στην 1.0.13.26. Εσείς σε πια έκδοση είστε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 13 minutes ago, gthebest said: Καλησπέρα σε όλους! Δυστυχώς ακόμη δεν μου έχουν έρθει οι τελευταίες αναβαθμίσεις. Έχω κολλήσει στην 1.0.13.26. Εσείς σε πια έκδοση είστε ; και γω την ιδια εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 Και εγώ την ίδια...Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 Εδώ λέει για την νέα αναβάθμιση https://www.gizchina.com/2021/11/28/huawei-watch-gt-2-2e-getting-update-that-allows-downloading-third-party-apps/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 (edited) Έχετε ιδέα από τα Σκρουτζ μαγαζιά αν ισχύει η επίσημη εγγύηση της αντιπροσωπείας; Τα φτηνά εννοώ μέχρι 110€ Edited December 2, 2021 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 1 ώρα πριν, mplevris said: Έχετε ιδέα από τα Σκρουτζ μαγαζιά αν ισχύει η επίσημη εγγύηση της αντιπροσωπείας; Τα φτηνά εννοώ μέχρι 110€ Αν είναι ευρωπαϊκά και με την απόδειξη αγοράς, καλύπτονται κανονικά από θέμα εγγύησης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 23 ώρες πριν, gthebest said: Εδώ λέει για την νέα αναβάθμιση https://www.gizchina.com/2021/11/28/huawei-watch-gt-2-2e-getting-update-that-allows-downloading-third-party-apps/ αν το μεταφραζω σωστα , για να κατεβασουμε εφαρμογες θα πρεπει να εχουμε EMUI 4 Η HARMONY OS. δηλαδη να εχουμε huawei κινητο Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 σωστά , απαράδεχτο ! Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts