rackal Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Πήρα το TILT, απλά υπέροχο. Ολα μαζί και ωραίο στο μάτι και δεν κάνει ούτε ενα μπουκάλι νερό. Οπως και το AllReadyCN wf τι ειναι? Εννοεί WatchFace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Πήρα το TILT, απλά υπέροχο. Ολα μαζί και ωραίο στο μάτι και δεν κάνει ούτε ενα μπουκάλι νερό. Οπως και το AllReadyCN Εννοεί WatchFaceπου είναι αυτά με πληρωμή; εμένα τα ίδια δείχνει τα δωρεάν! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Μόλις χτύπησα αυτό.. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 (edited) που τα βρισκετε αυτά ρε παιδιά; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Edited October 14, 2020 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Που είναι τα καινούργια; Στα προτεινόμενα; Γιατί εμένα έχει τα ίδια Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Ούτε εγώ τα βρήκα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Μηοως παίζει κατι με τα xiaomi γιατι σε huawei τα εμφανισε σημερα. Δειτε για καμια αναβαθμιση στο huawei health Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Μήπως για την ώρα τα βλέπουν μόνο huawei συσκευές Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 (edited) Τι είναι ολα αυτά τα wf ρε παιδιά? Και ξαφνικά γέμισε με καινούργια wf με κόστος 0,49€ το καθένα. Κάποια ειναι πολύ καλά. (το Akina ειναι σαν τα ρολόγια TX) Edited October 15, 2020 by xristos_mi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Σε αυτούς που τους εμφάνισε τι συσκευές έχετε και το Huawei health τι έκδοση είναι? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 (edited) Εγώ πάντως έχω το watch face speedometer. Έχω βρει πολύ βολικό την μέτρηση του stress οπότε προσπαθώ να ηρεμώ παραπάνω μέσα στην ημέρα. Ρίξτε μια ματιά Honor 8x Health 10.1.2.553 Edited October 15, 2020 by johnpats Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Εγώ πάντως έχω το watch face speedometer. Έχω βρει πολύ βολικό την μέτρηση του stress οπότε προσπαθώ να ηρεμώ παραπάνω μέσα στην ημέρα. Ρίξτε μια ματιά Honor 8x Health 10.1.2.553κατεβάζω από το apkmirror την έκδοση Huawei health που έχεις αλλά και πάλι μόνο τα δωρεάν μου δείχνει άρα ίσως κάτι άλλο φταίει Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 κι εδώ με oneplus 7T και health έκδοση 10.1.1.312 μόνο τα δωρεάν βλέπω... Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Εγώ με συσκευή xiaomi redmi note 8 pro και health 1.0.9.58, δεν μου βγάζει άλλη αναβάθμιση και βλέπω μόνο τα δωρεάν... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 δεν ξέρω αν έχει κανει και άλλη πατάτα η huawei να υποστηρίζει πλήρως τα wearables της μεσω των κινητών της αποκλειστικά . πάντως με iphone που εχω βασικό ,οι μισές λειτουργίες υποστηρίζονται... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 μου φαίνεται θα το συνδέσω μια με το p30 της συζύγου να δω τι εξτραδάκια έχει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Η Huawei δεν θα με ξανα δει να αγοράζω προϊόν της με τις τακτικές που ακολουθεί ... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Καλά βρε παιδιά δεν ξέρουμε ακόμα αν σχετίζεται με τα κινητά Huawei η όχι η είναι κάποια έκδοση της εφαρμογής γιατί τα παιδιά που έχουν τα WF με πληρωμή δεν έγραψαν ακόμα τι κινητά έχουν. Στο θέμα τον iphone είναι θέμα του κλειστού iOS και όχι της Huawei η android, η Apple απλά θέλει να χρησιμοποιήσετε μόνο προϊόντα Apple Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Την λειτουργία όμως για να τραβάς φώτο την έδωσαν μονο στα κινητά τους... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Άμα συνδέσω το ρολοι με κινητό huawei να αγοράσω watch faces και μετά το καταργήσω και το ξανασυνδέσω με το xiaomi μου, θα παραμείνουν μέσα ή θα χαθούν; (μου άρεσε το tilt) του φίλου παραπάνω... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Άμα συνδέσω το ρολοι με κινητό huawei να αγοράσω watch faces και μετά το καταργήσω και το ξανασυνδέσω με το xiaomi μου, θα παραμείνουν μέσα ή θα χαθούν; (μου άρεσε το tilt) του φίλου παραπάνω... θα παραμείνουν εκτος αν κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων στο ρολόι. ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά βρε παιδιά δεν ξέρουμε ακόμα αν σχετίζεται με τα κινητά Huawei η όχι η είναι κάποια έκδοση της εφαρμογής γιατί τα παιδιά που έχουν τα WF με πληρωμή δεν έγραψαν ακόμα τι κινητά έχουν. Στο θέμα τον iphone είναι θέμα του κλειστού iOS και όχι της Huawei η android, η Apple απλά θέλει να χρησιμοποιήσετε μόνο προϊόντα Apple Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω εχω γραψει. με iphone υπολειτουργεί(δεν λειτουργει το αυτόματο stress ,η μέτρηση οξυγόνου και το απομακρυσμένο κλείστρο ) με samsung s8+ δεν δουλευει το stress και το απομακρυσμένο κλείστρο με honor 8x λειτουργούν όλα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Εγώ με P20 τα βλέπω πάντως Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Με Mate 20 Pro τα βλέπω κι εγώ. Δεν έχω μαζί μου το Nexus 7 στο οποίο έχω περασμένη την εφαρμογή Tai Chi για να μπορώ να περνάω στο ρολόι custom watch faces. Υποθέτω πως στο tablet δεν θα τα εμφανίζει. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Με Mate 20 Pro τα βλέπω κι εγώ. Δεν έχω μαζί μου το Nexus 7 στο οποίο έχω περασμένη την εφαρμογή Tai Chi για να μπορώ να περνάω στο ρολόι custom watch faces. Υποθέτω πως στο tablet δεν θα τα εμφανίζει. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkTai chi;θέλει ρουτ ;για πες! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Πέρασα από το νέο κατάστημα service της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη και δεν είχαν ρε παιδιά ενα huawei κινητό να δοκιμάσουμε το πρόβλημα μς τις αναπάντητες, έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts