highland1 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Έχουμε μείνει με τα security patch Νοεμβρίου,με rn7 είχα Μαρτίου ,τι ωραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Φεβρουαρίου στο δικό μου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Φεβρουαρίου στο δικό μου.Καλά είσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) #31# αριθμός είναι το πιο εύκολο αλλιώς μέσα από το μενού Ευχαριστω πολύ! Edited May 9, 2020 by maria02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Έχουμε μείνει με τα security patch Νοεμβρίου,με rn7 είχα Μαρτίου ,τι ωραία. Τα περισσότερα ΕΕΑ είναι μάλλον έτσι. Από ότι είδα έβγαλαν δύο εκδόσεις 11.0.2 μια με android 10 και μια με android 9 Μιλάω πάντα για ΕΕΑ μοντέλα Τώρα γιατί ένας Θεός ξέρει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Τα περισσότερα ΕΕΑ είναι μάλλον έτσι. Από ότι είδα έβγαλαν δύο εκδόσεις 11.0.2 μια με android 10 και μια με android 9 Μιλάω πάντα για ΕΕΑ μοντέλα Τώρα γιατί ένας Θεός ξέρει !Δεν έχει λογική να έχουν διαφορετικές εκδόσεις τα ΕΕΑ,άβυσσος το μυαλό του Κινέζου...και δεν μπορείς να αφήνεις συσκευή Μαρτίου 2020 με security patch Νοεμβρίου. Edited May 9, 2020 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Ασχετο με τα τελευταία που λέτε, αλλά... Εχει κανείς κάποια ιδέα τι είναι η οθόνη περιβάλλοντος στις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Τα έβαλα δίπλα με rn7, η οθόνη ανώτερη ποιοτικά με πιο σωστά χρώματα και μεγαλύτερη φωτεινότητα.Ήχος λίγο καλύτερος .Κάμερες δεν είδα αλλά σίγουρα οι μανισιες είναι καλύτερες του 8 pro λίγο που το είδα ειδικά η 64 άρα .Η μπαταρία τέρας,δεν τελειώνει εύκολα,πρεπει να το προσπαθήσεις.Ποιοτητα πολύ καλή και το πράσινο χρώμα μου άρεσε πολύ,είναι ιδιαίτερο και στο κέντρο σκουραίνει προς το μαυρο.Το μόνο που μου λείπει είναι η ηχογράφηση γιατί ήταν χρήσιμη. Edited May 9, 2020 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Έκανα ενημερώσεις διάφορες εφαρμογές και εκεί που κατέβασα την Google μου έδωσε επιλογή για προσθήκη κάρτας και πληρωμής Google pay τα έβαλα κανονικά και τα δέχτηκε.Με region Ελλάδα στις ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Με region Ελλάδα στις ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι region σε Ελλάδα και μετά καλού κακού δήλωσα στο pay Ιταλία.Θα το ψάξω κάποια στιγμή να δω αν δουλεύει και τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Ναι region σε Ελλάδα και μετά καλού κακού δήλωσα στο pay Ιταλία.Θα το ψάξω κάποια στιγμή να δω αν δουλεύει και τι έγινε.Δηλαδή για να καταλάβω.... Σου έβγαλε available το G pay από το ελληνικό google play store? Γιατί εμένα μου δείχνει την παρακάτω εικόνα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 (edited) Τα περισσότερα ΕΕΑ είναι μάλλον έτσι. Από ότι είδα έβγαλαν δύο εκδόσεις 11.0.2 μια με android 10 και μια με android 9 Μιλάω πάντα για ΕΕΑ μοντέλα Τώρα γιατί ένας Θεός ξέρει ! Εγώ όσο είχα το 9 είχα MIUI 11.0.3 στο 10 πήγε 11.0.2. Εχει κανείς κάποια ιδέα τι είναι η οθόνη περιβάλλοντος στις ρυθμίσεις? Που το βρήκες αυτό; Γιατί εγώ δεν το βρίσκω! Edited May 9, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Δηλαδή για να καταλάβω.... Σου έβγαλε available το G pay από το ελληνικό google play store? Γιατί εμένα μου δείχνει την παρακάτω εικόνα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν είπα από το play store.Έστηνα το τηλ επειδή είναι καινούριο και κάποια στιγμή μου έβγαλε επιλογή στην εφαρμογή της google για προσθήκη κάρτας για πληρωμές με google pay ,πως έγινε η αν έφαγε κάποιο σκάλωμα δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Το Google pay δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μας, το ότι έβαλες κάρτα για πληρωμές εννοείται ότι μπαίνει σε όλους και εγώ έχω βάλει. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Εγώ όσο είχα το 9 είχα MIUI 11.0.3 στο 10 πήγε 11.0.2. Που το βρήκες αυτό; Γιατί εγώ δεν το βρίσκω! ρυθμίσεις-οθόνη περιβάλλοντος& οθόνη κλειδώματος- πρώτη πρώτη ρυθμιση. Ειμαι με 11.0.3 (PGGEUXM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Το Google pay δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μας, το ότι έβαλες κάρτα για πληρωμές εννοείται ότι μπαίνει σε όλους και εγώ έχω βάλει. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια google pay λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Το pay δεν είναι στην Ελλάδα διαθέσιμο κάτι άλλο λες ή είσαι σε χώρα που υποστηρίζει Google pay. Εσένα τι σου βγάζει στο play store για το pay; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 ρυθμίσεις-οθόνη περιβάλλοντος& οθόνη κλειδώματος- πρώτη πρώτη ρυθμιση. Ειμαι με 11.0.3 (PGGEUXM) Εγώ είμαι με 11.0.2 (QGGEUXM) και δεν την έχει αυτή την ρύθμιση! :( Όταν ήμουν με την δικιά σου έκδοση δεν θυμάμαι να την είδα ή δεν το πρόσεξα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 ειναι σαν την always on. απο οτι διαβασα το βγαζει μονο αν απενεργοποιησεις το miui optimization στα dev settings https://c.mi.com/thread-2581910-1-0.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Το pay δεν είναι στην Ελλάδα διαθέσιμο κάτι άλλο λες ή είσαι σε χώρα που υποστηρίζει Google pay. Εσένα τι σου βγάζει στο play store για το pay; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Πολύ σωστά δεν το βρίσκεις γιατί όπως είπαμε Google pay δεν υποστηρίζει την Ελλάδα ακόμα.. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Η οθόνη περιβάλλοντος τι κάνει ακριβώς; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Κάτι άλλο θα ήταν αλλά σίγουρα έγραφε google pay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Αυτό που κατάλαβα είναι ότι έβαλες κάρτα για να μπορείς να κάνεις αγορές στο play store . Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Αυτό που κατάλαβα είναι ότι έβαλες κάρτα για να μπορείς να κάνεις αγορές στο play store . Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι ,εκεί έχω το paypal και η κάρτα που έβαλα δεν υπάρχει.Παντως υπάρχει τρόπος να βάλεις google pay και να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts