Jump to content

Redmi Note 8 Pro

DragonD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοεί ότι πρέπει να ανοίξεις gcam να κάνεις double tap στο μαύρο πλαίσιο γύρω απο το κλείστρο και να επιλέξεις απο εκεί το xml αρχείο

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα αν μπορείς βάλε το αρχείο σου να το δοκιμάσω.

Από το λινκ πιο πάνω που μου έδωσε ο punisher24. Μέσα από την gcam τι εννοείς;
https://techingreek.com/odigos-litourgise-kanonika-tin-efarmogi-google-camera-gcam-sto-redmi-note-8-pro/

Εδώ οι οδηγίες που έβαλε ο φίλος πιο πάνω αν τις είχες διαβάσει δεν θα ρωτούσες, πιο αναλυτικά δεν γίνεται.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Καλησπέρα αν μπορείς βάλε το αρχείο σου να το δοκιμάσω.

ακόμα ειμαι σε πειραματισμους, σήμερα έφτιαξα ενα άλλο.. δες το αποτέλεσμα και πες μου αν σου αρέσει να σου δώσω αυτές τις ρυθμίσεις

49761377758_5cb2f30603_z.jpgIMG_20200411_212920 by vasilis poun, on Flickr

aka bill_thes

https://techingreek.com/odigos-litourgise-kanonika-tin-efarmogi-google-camera-gcam-sto-redmi-note-8-pro/

Εδώ οι οδηγίες που έβαλε ο φίλος πιο πάνω αν τις είχες διαβάσει δεν θα ρωτούσες, πιο αναλυτικά δεν γίνεται.

Αν ήξερα που και τι είναι ο διαχειριστής αρχείων δεν θα ρωτούσα! Επίσης όταν κάνω double tap δίπλα από το κλείστρο της gcam μου γράφει απουσία αποθηκευτικού χώρου! Για σας που τα κάνετε καθημερινά σας φαίνονται εύκολα. Εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ με τέτοιες λεπτομέρειες!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Αν ήξερα που και τι είναι ο διαχειριστής αρχείων δεν θα ρωτούσα! Επίσης όταν κάνω double tap δίπλα από το κλείστρο της gcam μου γράφει απουσία αποθηκευτικού χώρου! Για σας που τα κάνετε καθημερινά σας φαίνονται εύκολα. Εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ με τέτοιες λεπτομέρειες!

ειναι η εφαρμογή που γράφει ''Δαχειριση αρχειων'' και υπάρχει στη συσκευη σου..

aka bill_thes

ειναι η εφαρμογή που γράφει ''Δαχειριση αρχειων'' και υπάρχει στη συσκευη σου..

Αυτό το βρήκα, το xml δεν βρίσκω που αποθηκεύτηκε. Παντού την gcam βλέπω μόνο! :(

Καμία σχέση με αυτά που δείχνει η εικόνα στο λινκ που ανέβασες.

Μήπως να το ξανακατεβάσω το xml;

Edited by evris2013

Αυτό το βρήκα, το xml δεν βρίσκω που αποθηκεύτηκε. Παντού την gcam βλέπω μόνο! :(

Καμία σχέση με αυτά που δείχνει η εικόνα στο λινκ που ανέβασες.

Μήπως να το ξανακατεβάσω το xml;

εδω λεει τα πάντα, αν δεν το καταλάβεις και τώρα δεν μπορώ να κάνω κατι άλλο

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/

aka bill_thes

ακόμα ειμαι σε πειραματισμους, σήμερα έφτιαξα ενα άλλο.. δες το αποτέλεσμα και πες μου αν σου αρέσει να σου δώσω αυτές τις ρυθμίσεις

49761377758_5cb2f30603_z.jpgIMG_20200411_212920 by vasilis poun, on Flickr

Ναι για στειλε να δοκιμάσω.

Ναι για στειλε να δοκιμάσω.

λοιπόν σε αυτήν ειχα:

HDR+ ενεργή τη μεσαία επιλογή (για ακαριαία λήψη) αλλιώς αν θες το βάζεις και στην δεξιά αλλά θέλει σταθερό κράτημα

IMAGES QUALITY: 15 frames

μετά πατάς γρανάζι πας κάτω στο mods configs creator και ενεργοποιείς το Lib Patcher πάνω πάνω, εγω άλλαξα τις εξής τιμές:

set max iso--> 3000

sharpness--> 1.125

saturation--> 1.0(default)

dehaze--> 1.5

luma contrast--> 62

chroma contrast--> 480

ολα τα υπόλοιπα τα άφησα όπως ειναι, κανεις save δίνοντας του μια ονομασία και μετα καθε φορά που μπαίνεις στην κάμερα κάνεις διπλό ταπ σε μαύρο σημείο και σου βγάζει να επιλέξεις το xml

aka bill_thes

Αυτό το Configs αρχείο δεν το βλέπω πουθενά!

Edit: Την απεγκατέστησα και την gcam και το xml. Δεν βγάζω άκρη με τίποτα! :(

Edited by evris2013

όσοι έχετε τον nova launcher, σας εμφανίζει κι εσας μόνιμα το σηματάκι με το 1 στην εφαρμογή Ασφάλεια; δεν γίνεται να το διώξουμε κάπως;

επίσης 4G+ πιάνετε;

aka bill_thes

4G+ δεν έχει το RN8 pro.

Όχι μόνο στην Ελλάδα (που έτσι κι αλλιώς το έχουμε συνηθίσει), αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ήταν η Kinder έκπληξη της Xiami για την συσκευή αυτή.

from my 1+6t

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

4G+ δεν έχει το RN8 pro.

Όχι μόνο στην Ελλάδα (που έτσι κι αλλιώς το έχουμε συνηθίσει), αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ήταν η Kinder έκπληξη της Xiami για την συσκευή αυτή.

from my 1+6t

ολο εκπλήξεις αυτή η εταιρεία:lol:

για το άλλο γνωρίζεις μήπως Χρηστάρα;

aka bill_thes

όσοι έχετε τον nova launcher, σας εμφανίζει κι εσας μόνιμα το σηματάκι με το 1 στην εφαρμογή Ασφάλεια; δεν γίνεται να το διώξουμε κάπως;

επίσης 4G+ πιάνετε;

Σε μένα δεν το εμφανίζει.

Μία πιθανή λύση είναι να πας στις ρυθμίσεις > ειδοποιήσεις και να το ρυθμίσεις ώστε να μην έρχονται ειδοποιήσεις στην εφαρμογή ασφάλεια.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Σε μένα δεν το εμφανίζει.

Μία πιθανή λύση είναι να πας στις ρυθμίσεις > ειδοποιήσεις και να το ρυθμίσεις ώστε να μην έρχονται ειδοποιήσεις στην εφαρμογή ασφάλεια.

σωστός..έκλεισα απο κει το διακοπτακι κι έφυγε ευχαριστώ

aka bill_thes

επίσης 4G+ πιάνετε;

Εγώ που έχω τον nova, δεν μου εμφανίζει αυτό που αναφέρεις. Και όσο για 4G+ τι είναι αυτό;:lol: εδώ με το ζόρι πιάνουμε 4G:rolleyes:

Ζεις μονάχα μια φορά..

4G+ μπορεί να μη πιάνει, 4G όμως έχω πάντα σχεδόν.

Μέσα στο σπίτι...

49767669463_2259f7266a_z.jpg

2020-04-13_11-32-47 by Evris Gialetzis - Flickr2BBcode LITE

Edited by evris2013

Το σκέφτομαι να ειναι η νέα μου συσκευή.Θέλω μπαταρία ,nfc ,μεγάλη οθόνη και αναβαθμίσεις.

Εχω διαβάσει και τις τελευταίες σελίδες .Εσείς έχετε μείνει ευχαριστημένοι;Θα το ξαναγοράζατε δηλαδή;Υπάρχει κάποιο πρόβλημα έστω και σαχλαμάρα που θα σας απέτρεπε;

κλέβει στα benchmarks το Note 8 Pro;

https://www.anandtech.com/show/15703/mobile-benchmark-cheating-mediatek

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Το σκέφτομαι να ειναι η νέα μου συσκευή.Θέλω μπαταρία ,nfc ,μεγάλη οθόνη και αναβαθμίσεις.

Εχω διαβάσει και τις τελευταίες σελίδες .Εσείς έχετε μείνει ευχαριστημένοι;Θα το ξαναγοράζατε δηλαδή;Υπάρχει κάποιο πρόβλημα έστω και σαχλαμάρα που θα σας απέτρεπε;

Φίλε, το κινητό είναι ΑΨΟΓΟ ΣΕ ΟΛΑ.

Θα το ξαναγόραζα όχι μία, αλλά και δεκα φορές ,που λέει ο λόγος!

Μπες και διάβασε reviews πχ. στο Σκρουτζ και θα καταλάβεις.

Δεν έχω βρει κάτι αρνητικό και το έχω από τον Νοέμβριο.

Αν το πάρεις, σου εύχομαι να το καταχαρείς!

Παύλος Παυλίδης 

Φίλε, το κινητό είναι ΑΨΟΓΟ ΣΕ ΟΛΑ.

Θα το ξαναγόραζα όχι μία, αλλά και δεκα φορές ,που λέει ο λόγος!

Μπες και διάβασε reviews πχ. στο Σκρουτζ και θα καταλάβεις.

Δεν έχω βρει κάτι αρνητικό και το έχω από τον Νοέμβριο.

Αν το πάρεις, σου εύχομαι να το καταχαρείς!

καλά φίλε άστο..στο Σκρούτζ ο καθένας έρχεται απο μια συσκευή 5 χρόνων πίσω, low range συσκευή( οι περισσότεροι μικροί σε ηλικία με φθηνές συσκευές-το καταλαβαίνεις απο το fortnite που ρωτάνε) και σχολιάζουν την δεύτερη μέρα απο την αγορά της συσκευής χωρίς να έχουν μια γενική εικόνα χρήσης τουλάχιστον 2-3 μηνών που είναι λογικό να εντυπωσιάζονται με αυτά που βλέπουν. Όλος ο κόσμος δεν έχει τις ίδιες απαιτήσεις.. Ο άνθρωπος που ρωτάει και σκέφτεται να το αγοράσει μπορεί λόγω δουλειάς να έχει κάνει πολλά πράγματα παραπάνω με την παλιά του συσκευή και ερχόμενος στο Redmi note 8 Pro μπορεί και να ξενερώσει..

Redmi By Xiaomi

καλά φίλε άστο..στο Σκρούτζ ο καθένας έρχεται απο μια συσκευή 5 χρόνων πίσω, low range συσκευή( οι περισσότεροι μικροί σε ηλικία με φθηνές συσκευές-το καταλαβαίνεις απο το fortnite που ρωτάνε) και σχολιάζουν την δεύτερη μέρα απο την αγορά της συσκευής χωρίς να έχουν μια γενική εικόνα χρήσης τουλάχιστον 2-3 μηνών που είναι λογικό να εντυπωσιάζονται με αυτά που βλέπουν. Όλος ο κόσμος δεν έχει τις ίδιες απαιτήσεις.. Ο άνθρωπος που ρωτάει και σκέφτεται να το αγοράσει μπορεί λόγω δουλειάς να έχει κάνει πολλά πράγματα παραπάνω με την παλιά του συσκευή και ερχόμενος στο Redmi note 8 Pro μπορεί και να ξενερώσει..

Η συσκευή που έχω τώρα είναι το MOTO G5S που είναι 2 χρονών πλέον.Οπότε αναβάθμιση θα είναι σίγουρα.

Για πες μας πχ σε τι μπορεί να ξενερώσει...

Παύλος Παυλίδης 

Εντάξει, η μόνη ίσως περίπτωση να ξενερώσει είναι να του βγει προβληματική η συσκευή. Αυτό όμως θα μπορούσε να συμβεί και σε κάθε άλλη συσκευή.

Εγώ προσωπικά ακούω αυτούς που έχουν τη συσκευή καιρό και όχι αυτούς που δεν την έχουν και ακούνε από αλλού διάφορα πράγματα.