akizaki Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Εννοεί ότι πρέπει να ανοίξεις gcam να κάνεις double tap στο μαύρο πλαίσιο γύρω απο το κλείστρο και να επιλέξεις απο εκεί το xml αρχείο Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλησπέρα αν μπορείς βάλε το αρχείο σου να το δοκιμάσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Από το λινκ πιο πάνω που μου έδωσε ο punisher24. Μέσα από την gcam τι εννοείς;https://techingreek.com/odigos-litourgise-kanonika-tin-efarmogi-google-camera-gcam-sto-redmi-note-8-pro/ Εδώ οι οδηγίες που έβαλε ο φίλος πιο πάνω αν τις είχες διαβάσει δεν θα ρωτούσες, πιο αναλυτικά δεν γίνεται. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Καλησπέρα αν μπορείς βάλε το αρχείο σου να το δοκιμάσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ακόμα ειμαι σε πειραματισμους, σήμερα έφτιαξα ενα άλλο.. δες το αποτέλεσμα και πες μου αν σου αρέσει να σου δώσω αυτές τις ρυθμίσεις IMG_20200411_212920 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 https://techingreek.com/odigos-litourgise-kanonika-tin-efarmogi-google-camera-gcam-sto-redmi-note-8-pro/ Εδώ οι οδηγίες που έβαλε ο φίλος πιο πάνω αν τις είχες διαβάσει δεν θα ρωτούσες, πιο αναλυτικά δεν γίνεται. Αν ήξερα που και τι είναι ο διαχειριστής αρχείων δεν θα ρωτούσα! Επίσης όταν κάνω double tap δίπλα από το κλείστρο της gcam μου γράφει απουσία αποθηκευτικού χώρου! Για σας που τα κάνετε καθημερινά σας φαίνονται εύκολα. Εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ με τέτοιες λεπτομέρειες! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Αν ήξερα που και τι είναι ο διαχειριστής αρχείων δεν θα ρωτούσα! Επίσης όταν κάνω double tap δίπλα από το κλείστρο της gcam μου γράφει απουσία αποθηκευτικού χώρου! Για σας που τα κάνετε καθημερινά σας φαίνονται εύκολα. Εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ με τέτοιες λεπτομέρειες! ειναι η εφαρμογή που γράφει ''Δαχειριση αρχειων'' και υπάρχει στη συσκευη σου.. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 (edited) ειναι η εφαρμογή που γράφει ''Δαχειριση αρχειων'' και υπάρχει στη συσκευη σου.. Αυτό το βρήκα, το xml δεν βρίσκω που αποθηκεύτηκε. Παντού την gcam βλέπω μόνο! :( Καμία σχέση με αυτά που δείχνει η εικόνα στο λινκ που ανέβασες. Μήπως να το ξανακατεβάσω το xml; Edited April 11, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Αυτό το βρήκα, το xml δεν βρίσκω που αποθηκεύτηκε. Παντού την gcam βλέπω μόνο! :( Καμία σχέση με αυτά που δείχνει η εικόνα στο λινκ που ανέβασες. Μήπως να το ξανακατεβάσω το xml; εδω λεει τα πάντα, αν δεν το καταλάβεις και τώρα δεν μπορώ να κάνω κατι άλλο https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/ Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 ακόμα ειμαι σε πειραματισμους, σήμερα έφτιαξα ενα άλλο.. δες το αποτέλεσμα και πες μου αν σου αρέσει να σου δώσω αυτές τις ρυθμίσεις IMG_20200411_212920 by vasilis poun, on FlickrΝαι για στειλε να δοκιμάσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Ναι για στειλε να δοκιμάσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk λοιπόν σε αυτήν ειχα: HDR+ ενεργή τη μεσαία επιλογή (για ακαριαία λήψη) αλλιώς αν θες το βάζεις και στην δεξιά αλλά θέλει σταθερό κράτημα IMAGES QUALITY: 15 frames μετά πατάς γρανάζι πας κάτω στο mods configs creator και ενεργοποιείς το Lib Patcher πάνω πάνω, εγω άλλαξα τις εξής τιμές: set max iso--> 3000 sharpness--> 1.125 saturation--> 1.0(default) dehaze--> 1.5 luma contrast--> 62 chroma contrast--> 480 ολα τα υπόλοιπα τα άφησα όπως ειναι, κανεις save δίνοντας του μια ονομασία και μετα καθε φορά που μπαίνεις στην κάμερα κάνεις διπλό ταπ σε μαύρο σημείο και σου βγάζει να επιλέξεις το xml Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 (edited) Αυτό το Configs αρχείο δεν το βλέπω πουθενά! Edit: Την απεγκατέστησα και την gcam και το xml. Δεν βγάζω άκρη με τίποτα! :( Edited April 11, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 όσοι έχετε τον nova launcher, σας εμφανίζει κι εσας μόνιμα το σηματάκι με το 1 στην εφαρμογή Ασφάλεια; δεν γίνεται να το διώξουμε κάπως; επίσης 4G+ πιάνετε; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 4G+ δεν έχει το RN8 pro. Όχι μόνο στην Ελλάδα (που έτσι κι αλλιώς το έχουμε συνηθίσει), αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ήταν η Kinder έκπληξη της Xiami για την συσκευή αυτή. from my 1+6t Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 4G+ δεν έχει το RN8 pro. Όχι μόνο στην Ελλάδα (που έτσι κι αλλιώς το έχουμε συνηθίσει), αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ήταν η Kinder έκπληξη της Xiami για την συσκευή αυτή. from my 1+6t ολο εκπλήξεις αυτή η εταιρεία:lol: για το άλλο γνωρίζεις μήπως Χρηστάρα; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 όσοι έχετε τον nova launcher, σας εμφανίζει κι εσας μόνιμα το σηματάκι με το 1 στην εφαρμογή Ασφάλεια; δεν γίνεται να το διώξουμε κάπως; επίσης 4G+ πιάνετε; Σε μένα δεν το εμφανίζει. Μία πιθανή λύση είναι να πας στις ρυθμίσεις > ειδοποιήσεις και να το ρυθμίσεις ώστε να μην έρχονται ειδοποιήσεις στην εφαρμογή ασφάλεια. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Σε μένα δεν το εμφανίζει. Μία πιθανή λύση είναι να πας στις ρυθμίσεις > ειδοποιήσεις και να το ρυθμίσεις ώστε να μην έρχονται ειδοποιήσεις στην εφαρμογή ασφάλεια. σωστός..έκλεισα απο κει το διακοπτακι κι έφυγε ευχαριστώ Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 όσοι έχετε τον nova launcher, σας εμφανίζει κι εσας μόνιμα το σηματάκι με το 1 στην εφαρμογή Ασφάλεια; δεν γίνεται να το διώξουμε κάπως; επίσης 4G+ πιάνετε; Εγώ που έχω τον nova, δεν μου εμφανίζει αυτό που αναφέρεις. Και όσο για 4G+ τι είναι αυτό;:lol: εδώ με το ζόρι πιάνουμε 4G:rolleyes: Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 (edited) 4G+ μπορεί να μη πιάνει, 4G όμως έχω πάντα σχεδόν. Μέσα στο σπίτι... 2020-04-13_11-32-47 by Evris Gialetzis - Flickr2BBcode LITE Edited April 13, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Το σκέφτομαι να ειναι η νέα μου συσκευή.Θέλω μπαταρία ,nfc ,μεγάλη οθόνη και αναβαθμίσεις. Εχω διαβάσει και τις τελευταίες σελίδες .Εσείς έχετε μείνει ευχαριστημένοι;Θα το ξαναγοράζατε δηλαδή;Υπάρχει κάποιο πρόβλημα έστω και σαχλαμάρα που θα σας απέτρεπε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 κλέβει στα benchmarks το Note 8 Pro; https://www.anandtech.com/show/15703/mobile-benchmark-cheating-mediatek Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Το σκέφτομαι να ειναι η νέα μου συσκευή.Θέλω μπαταρία ,nfc ,μεγάλη οθόνη και αναβαθμίσεις. Εχω διαβάσει και τις τελευταίες σελίδες .Εσείς έχετε μείνει ευχαριστημένοι;Θα το ξαναγοράζατε δηλαδή;Υπάρχει κάποιο πρόβλημα έστω και σαχλαμάρα που θα σας απέτρεπε; Φίλε, το κινητό είναι ΑΨΟΓΟ ΣΕ ΟΛΑ. Θα το ξαναγόραζα όχι μία, αλλά και δεκα φορές ,που λέει ο λόγος! Μπες και διάβασε reviews πχ. στο Σκρουτζ και θα καταλάβεις. Δεν έχω βρει κάτι αρνητικό και το έχω από τον Νοέμβριο. Αν το πάρεις, σου εύχομαι να το καταχαρείς! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 https://www.mi.com/uk/buy/product/redmi-note-8-pro?gid=4200700052 Redmi Note 8 Pro 6GB+128GB, Black £179.00 Λιρες Αγγλίας. Πιο φτηνό απο το 64αρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Φίλε, το κινητό είναι ΑΨΟΓΟ ΣΕ ΟΛΑ. Θα το ξαναγόραζα όχι μία, αλλά και δεκα φορές ,που λέει ο λόγος! Μπες και διάβασε reviews πχ. στο Σκρουτζ και θα καταλάβεις. Δεν έχω βρει κάτι αρνητικό και το έχω από τον Νοέμβριο. Αν το πάρεις, σου εύχομαι να το καταχαρείς! καλά φίλε άστο..στο Σκρούτζ ο καθένας έρχεται απο μια συσκευή 5 χρόνων πίσω, low range συσκευή( οι περισσότεροι μικροί σε ηλικία με φθηνές συσκευές-το καταλαβαίνεις απο το fortnite που ρωτάνε) και σχολιάζουν την δεύτερη μέρα απο την αγορά της συσκευής χωρίς να έχουν μια γενική εικόνα χρήσης τουλάχιστον 2-3 μηνών που είναι λογικό να εντυπωσιάζονται με αυτά που βλέπουν. Όλος ο κόσμος δεν έχει τις ίδιες απαιτήσεις.. Ο άνθρωπος που ρωτάει και σκέφτεται να το αγοράσει μπορεί λόγω δουλειάς να έχει κάνει πολλά πράγματα παραπάνω με την παλιά του συσκευή και ερχόμενος στο Redmi note 8 Pro μπορεί και να ξενερώσει.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 καλά φίλε άστο..στο Σκρούτζ ο καθένας έρχεται απο μια συσκευή 5 χρόνων πίσω, low range συσκευή( οι περισσότεροι μικροί σε ηλικία με φθηνές συσκευές-το καταλαβαίνεις απο το fortnite που ρωτάνε) και σχολιάζουν την δεύτερη μέρα απο την αγορά της συσκευής χωρίς να έχουν μια γενική εικόνα χρήσης τουλάχιστον 2-3 μηνών που είναι λογικό να εντυπωσιάζονται με αυτά που βλέπουν. Όλος ο κόσμος δεν έχει τις ίδιες απαιτήσεις.. Ο άνθρωπος που ρωτάει και σκέφτεται να το αγοράσει μπορεί λόγω δουλειάς να έχει κάνει πολλά πράγματα παραπάνω με την παλιά του συσκευή και ερχόμενος στο Redmi note 8 Pro μπορεί και να ξενερώσει.. Η συσκευή που έχω τώρα είναι το MOTO G5S που είναι 2 χρονών πλέον.Οπότε αναβάθμιση θα είναι σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 καλά φίλε άστο..στο Σκρούτζ ο καθένας έρχεται απο μια συσκευή 5 χρόνων πίσω, low range συσκευή( οι περισσότεροι μικροί σε ηλικία με φθηνές συσκευές-το καταλαβαίνεις απο το fortnite που ρωτάνε) και σχολιάζουν την δεύτερη μέρα απο την αγορά της συσκευής χωρίς να έχουν μια γενική εικόνα χρήσης τουλάχιστον 2-3 μηνών που είναι λογικό να εντυπωσιάζονται με αυτά που βλέπουν. Όλος ο κόσμος δεν έχει τις ίδιες απαιτήσεις.. Ο άνθρωπος που ρωτάει και σκέφτεται να το αγοράσει μπορεί λόγω δουλειάς να έχει κάνει πολλά πράγματα παραπάνω με την παλιά του συσκευή και ερχόμενος στο Redmi note 8 Pro μπορεί και να ξενερώσει.. Για πες μας πχ σε τι μπορεί να ξενερώσει... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Εντάξει, η μόνη ίσως περίπτωση να ξενερώσει είναι να του βγει προβληματική η συσκευή. Αυτό όμως θα μπορούσε να συμβεί και σε κάθε άλλη συσκευή. Εγώ προσωπικά ακούω αυτούς που έχουν τη συσκευή καιρό και όχι αυτούς που δεν την έχουν και ακούνε από αλλού διάφορα πράγματα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts