komias2 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Πάντως το θέμα με την ένδειξη κατανάλωσης δε το διόρθωσε .Δε θα κάτσω ρε ξιαομι να υπολογίζω ανά 24ωρο για να δω πόσο οθόνη μου κρατάει γι'αυτό μόλις αλλάξω συσκευή θα φύγω από την ξιαομι γιατί εγώ γουστάρω να ξέρω πόσες ώρες ενεργής οθόνης έχω στο σύνολο της λειτουργίας από φόρτιση σε φόρτιση δε μου αρέσουν οι αλχημείες. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 (edited) Πάντως το θέμα με την ένδειξη κατανάλωσης δε το διόρθωσε .Δε θα κάτσω ρε ξιαομι να υπολογίζω ανά 24ωρο για να δω πόσο οθόνη μου κρατάει γι'αυτό μόλις αλλάξω συσκευή θα φύγω από την ξιαομι γιατί εγώ γουστάρω να ξέρω πόσες ώρες ενεργής οθόνης έχω στο σύνολο της λειτουργίας από φόρτιση σε φόρτιση δε μου αρέσουν οι αλχημείες. Συνδυάζεις ενεργό και αναμονή και βγαίνουν οι συνολικές ώρες. Το ίδιο είναι. Απλά πρέπει να κάνεις την πρόσθεση. @pavlidisc Συμφωνώ, αλλά το θέμα είναι να παραμείνει και το splash proof στη συσκευή μιας και το έχει η συσκευή από τη μάνα του. Με τα ιμιτασιόν ανταλλακτικά θα παραμείνει έτσι η συσκευή; Αν είναι να μας φύγει και αυτό το πρόσθετο χαρακτηριστικό της συσκευής... Edited March 1, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Συνδυάζεις ενεργό και αναμονή και βγαίνουν οι συνολικές ώρες. Το ίδιο είναι. Απλά πρέπει να κάνεις την πρόσθεση. @pavlidisc Συμφωνώ, αλλά το θέμα είναι να παραμείνει και το splash proof στη συσκευή μιας και το έχει η συσκευή από τη μάνα του. Με τα ιμιτασιόν ανταλλακτικά θα παραμείνει έτσι η συσκευή; Αν είναι να μας φύγει και αυτό το πρόσθετο χαρακτηριστικό της συσκευής... Όχι δεν είναι το ίδιο η ένδειξη λέει από 100% λέει 3,42 λεπτά οθόνη και 17,36 αναμονή μετά γράφει από 80% 4,34 λεπτά και 28.26 αναμονή μετά 60% 5.36 λεπτά και 19.42 λεπτά αναμονή . Πόσες ώρες έχω οθόνη ενεργή;και πόσες αναμονή από φόρτιση σε φόρτιση όεο; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Το δικό μου δηλαδή παίζει να είναι το μόνο που μετράει σωστά εδώ μέσα. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Το δικό μου δηλαδή παίζει να είναι το μόνο που μετράει σωστά εδώ μέσα. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δε το έχεις βγάλει από τη φόρτιση πριν 2 ώρες περίπου όλα μετράνε σωστά μέχρι τις πρώτες 24 μετά αρχίζουν τα βιολιά δηλαδή αν το έχεις 28 ώρες αναμονή θα σου δείξει πχ 18 ώρες αναμονή και 6 οθόνη άρα τελευταίο 24ωρο οι προηγούμενες 4; Τι ποσοστά είχαν; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Αν δε το έχεις βγάλει από τη φόρτιση πριν 2 ώρες περίπου όλα μετράνε σωστά μέχρι τις πρώτες 24 μετά αρχίζουν τα βιολιά δηλαδή αν το έχεις 28 ώρες αναμονή θα σου δείξει πχ 18 ώρες αναμονή και 6 οθόνη άρα τελευταίο 24ωρο οι προηγούμενες 4; Τι ποσοστά είχαν;Δηλαδή μετά τις 24 ώρες σταματάει να μετράει σωστά απ' ότι κατάλαβα.Δέν το έχω παρατηρήσει να το κάνει,γιατί κάθε μέρα το φορτίζω και έχω σωστές μετρήσεις με την χρήση που κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Δηλαδή μετά τις 24 ώρες σταματάει να μετράει σωστά απ' ότι κατάλαβα.Δέν το έχω παρατηρήσει να το κάνει,γιατί κάθε μέρα το φορτίζω και έχω σωστές μετρήσεις με την χρήση που κάνω! Κοίτα όταν εγώ φορτίζω το κινητό κάθε 36 ώρες περίπου όταν περάσει το πρώτο 24ωρο που ξεκινάει από το 100% μετά γράφει 80% και ούτω καθεξής οπότε πέραν του 1ου 24ωρου χάνεται η μπάλα. Δεν δείχνει όπως παλιά και όπως όλα τα κινητά του κόσμου συγκεντρωτικά δηλαδή 31 ώρες αναμονή +7 οθόνη.Απαξ και περάσει 24ωρο και το φορτίσεις όπως εγώ δεν ξέρεις πόσο κρατάει η μπαταρία τελικά ακριβώς αλλά στο περίπου δηλαδή το βγάζω 7 το πρωί από την πρίζα και το ξαναβάζω στις 7 το άλλο απόγευμα θα μετρήσει τις τελευταίες 24 οι άλλες 16 μέτριοντουσαν τμηματικά οπότε πιάσε το αυγό και κουρευτο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisarta Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Βρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι. Που ειναι η επιλογη στο τηλεφωνο για ορισμό πλάνου δεδομένων; Εχω κανει καινουργια συνδεση και εγω 3gb δεδομενα καθε μηνα. Που μπορω να βαλω οριο στο τηλεφωνο να μου τα σταματαει τα δεδομενα οταν τα φτασω τα 3gb; Εχω την 12.0.0 global eu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 (edited) Βρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι. Που ειναι η επιλογη στο τηλεφωνο για ορισμό πλάνου δεδομένων; Εχω κανει καινουργια συνδεση και εγω 3gb δεδομενα καθε μηνα. Που μπορω να βαλω οριο στο τηλεφωνο να μου τα σταματαει τα δεδομενα οταν τα φτασω τα 3gb; Εχω την 12.0.0 global eu. Εγώ προσωπικά από την εφαρμογή της Cosmote ελέγχω τα δεδομένα μου. Νομίζω πως δεν έχει αυτή τη ρύθμιση που λες, γιατί ούτε εγώ δεν την βρήκα. @highland1 Κι εγώ πριν το 24ωρο το μέτρησα. Μετά ούτε κι εγώ ξέρω τι γίνεται. Edited March 2, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisarta Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Εγώ προσωπικά από την εφαρμογή της Cosmote ελέγχω τα δεδομένα μου. Νομίζω πως δεν έχει αυτή τη ρύθμιση που λες, γιατί ούτε εγώ δεν την βρήκα. @highland1 Κι εγώ πριν το 24ωρο το μέτρησα. Μετά ούτε κι εγώ ξέρω τι γίνεται. Τελικα την βρηκα την ρυθμιση για το πλανο δεδομενον. Παταμε το εικονιδιο της Ασφαλειας, Πανω δεξια ρυθμισεις, Χρηση δεδομενων και μετα οριζουμε το πλανο μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Τελικα την βρηκα την ρυθμιση για το πλανο δεδομενον. Παταμε το εικονιδιο της Ασφαλειας, Πανω δεξια ρυθμισεις, Χρηση δεδομενων και μετα οριζουμε το πλανο μας. Καλά λες. Ούτε πήγε ο νους μου εκεί. Εγώ στις ρυθμίσεις έψαχνα. Γιατί εκεί το είχε το Nokia 8 που είχα πριν. Αν και πάλι από την εφαρμογή της Cosmote έβλεπα τα δεδομένα μου. Νομίζω η εφαρμογή πιο ακριβή μέτρηση κάνει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 (edited) Κοίτα όταν εγώ φορτίζω το κινητό κάθε 36 ώρες περίπου όταν περάσει το πρώτο 24ωρο που ξεκινάει από το 100% μετά γράφει 80% και ούτω καθεξής οπότε πέραν του 1ου 24ωρου χάνεται η μπάλα. Δεν δείχνει όπως παλιά και όπως όλα τα κινητά του κόσμου συγκεντρωτικά δηλαδή 31 ώρες αναμονή +7 οθόνη.Απαξ και περάσει 24ωρο και το φορτίσεις όπως εγώ δεν ξέρεις πόσο κρατάει η μπαταρία τελικά ακριβώς αλλά στο περίπου δηλαδή το βγάζω 7 το πρωί από την πρίζα και το ξαναβάζω στις 7 το άλλο απόγευμα θα μετρήσει τις τελευταίες 24 οι άλλες 16 μέτριοντουσαν τμηματικά οπότε πιάσε το αυγό και κουρευτο.Ίσως για αυτό δεν το έχω προσέξει, γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ με την χρήση που κάνω,θα μπει σίγουρα μια φορά στο ρεύμα,για να μην πω και 2!Οπότε ποτέ δεν είχα θέμα γιατί εντός 24 ωρου μετράει σωστά.Ισως το φτιάξουν κάποια στιγμή να δείχνει σωστά για μετά το 24 ωρο,εμένα δεν με ενοχλεί πάντως. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικα την βρηκα την ρυθμιση για το πλανο δεδομενον. Παταμε το εικονιδιο της Ασφαλειας, Πανω δεξια ρυθμισεις, Χρηση δεδομενων και μετα οριζουμε το πλανο μας.Μην δίνεις βάση και πολύ,γιατί αλλιώς μετράνε οι εταιρείες,αλλιώς μετράνε οι μετρητές των κινητών,μην βρεθείς προ εκπλήξεως! ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ προσωπικά από την εφαρμογή της Cosmote ελέγχω τα δεδομένα μου. Νομίζω πως δεν έχει αυτή τη ρύθμιση που λες, γιατί ούτε εγώ δεν την βρήκα. @highland1 Κι εγώ πριν το 24ωρο το μέτρησα. Μετά ούτε κι εγώ ξέρω τι γίνεται.Σου δείχνει λάθος πριν το 24 ωρο η σωστά; Edited March 2, 2021 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Ίσως για αυτό δεν το έχω προσέξει, γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ με την χρήση που κάνω,θα μπει σίγουρα μια φορά στο ρεύμα,για να μην πω και 2!Οπότε ποτέ δεν είχα θέμα γιατί εντός 24 ωρου μετράει σωστά.Ισως το φτιάξουν κάποια στιγμή να δείχνει σωστά για μετά το 24 ωρο,εμένα δεν με ενοχλεί πάντως. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην δίνεις βάση και πολύ,γιατί αλλιώς μετράνε οι εταιρείες,αλλιώς μετράνε οι μετρητές των κινητών,μην βρεθείς προ εκπλήξεως! ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου δείχνει λάθος πριν το 24 ωρο η σωστά; Τις λιγες μερες που το δούλεψα είχα δει και γω οτι το miui 12 πλέον κρατάει μονο τις τελευταίες 24 ώρες στα στατιστικά της μπαταρίας. Πχ μετα από 2 μέρες, αν κοίταζα τα στατιστικά έβλεπα ότι ξεκίναγε από 40% ενώ εγώ μπορεί να το είχα φορτίσει μέχρι 100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 highland1 Πριν το 24ωρο έδειχνε σωστά. Για μετά δεν ξέρω. Πιο πριν έδειχνε μέχρι τις πρώτες 3 ώρες και κάτι σωστά. Μετά το χάος. Ελπίζω σιγά σιγά να το φτιάξουν πλήρως. Αν και δεν το βλέπω πριν το MIUI 12.5. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Άφησα το κινητό επίτηδες να περάσει το 24ωρο χωρίς φόρτιση. Συνολικά έδειξε την πρώτη φορά 23:59 ώρες/λεπτά. Πρόσθεσα αναμονή και ενεργό μαζί. Το άφησα να περάσει το 24ωρο και έδειξε σύνολο αναμονής και ενεργό 23:01 αντί για 24:01. Δηλαδή μετά το 24ωρο με γύρισε 1 ώρα πίσω! Η αναμονή από 18:18 πήγε στο 17:18 όταν πέρασε το 24ωρο. Όντως κάτι πρέπει να κάνουν με αυτό το θέμα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Άφησα το κινητό επίτηδες να περάσει το 24ωρο χωρίς φόρτιση. Συνολικά έδειξε την πρώτη φορά 23:59 ώρες/λεπτά. Πρόσθεσα αναμονή και ενεργό μαζί. Το άφησα να περάσει το 24ωρο και έδειξε σύνολο αναμονής και ενεργό 23:01 αντί για 24:01. Δηλαδή μετά το 24ωρο με γύρισε 1 ώρα πίσω! Η αναμονή από 18:18 πήγε στο 17:18 όταν πέρασε το 24ωρο. Όντως κάτι πρέπει να κάνουν με αυτό το θέμα. Κάνουν πως δεν κάνουν Μας σπάνε τα νεύρα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Κάνουν πως δεν κάνουν Μας σπάνε τα νεύρα. Χαχα το άφησα ξανά να συμπληρώσει το 24ωρο και μόλις το πέρασε, το 17:18 της αναμονής έγινε 16:18. Μετά αναγκαστικά το φόρτισα γιατί έσβησε. Πριν, μετά το 3ωρο χανόταν η μπάλα, τώρα το βελτίωσαν μέχρι το πρώτο 24ωρο. :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Παίδες ερώτηση. Είχαμε πτώση και έσπασε η πίσω πλάτη. Κάποιος που να την έχει αλλάξει; Πως και από πού; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Παίδες ερώτηση. Είχαμε πτώση και έσπασε η πίσω πλάτη. Κάποιος που να την έχει αλλάξει; Πως και από πού; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8143774#post8143774 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Πόσο μου τη δίνει όταν κάποιος ζητάει μία πληροφορία η βοήθεια για κάτι και μετά δεν μπαίνει καν στον κόπο να πει ένα ευχαριστώ η ενα okay οτi το διάβασε βρε αδερφέ. Αυτό το Hit and Run μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Πόσο μου τη δίνει όταν κάποιος ζητάει μία πληροφορία η βοήθεια για κάτι και μετά δεν μπαίνει καν στον κόπο να πει ένα ευχαριστώ η ενα okay οτi το διάβασε βρε αδερφέ. Αυτό το Hit and Run μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι.. ...αν το διάβασε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Αν αναφέρεστε σε εμένα το διάβασα και το είχα διαβάσει και όταν αναρτήθηκε. Όμως δεν βοηθάει καθόλου μιας και πλάτη όλοι μπορούμε να βρούμε με 10-15 ευρώ. Η τοποθέτηση είναι που καίει..... Αλλά..... Ευχαριστώ έστω και ετεροχρονισμένα Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 τα 15 ευρώ που έδωσα ήταν μαζί με την τοποθέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Γεια σας θέλω να πάρω κινητό στη γυναίκα νομίζω θα της αρέσει αυτό επειδή είναι ελαφρύ και έχει καλή κάμερα πάντα για τα λεφτά του αλλά κολλάω λίγο επειδή είναι μοντέλο του 19 τι λέτε το χτυπάω η βλέπω κάτι πιο φρέσκο?βλέπω bang το έχει τώρα 150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 (edited) Παίδες πότε ξεκινούν οι πωλήσεις του 10Pro; Και πως μπορώ να μεταφέρω όλα τα δεδομένα του τηλεφώνου μου, σε νέο τηλέφωνο; Σκέφτομαι να κάνω μετάβαση στο POCO X3 128gb ή να περιμένω λέτε για το Redmi note 10Pro; Edited March 12, 2021 by diamantis_69 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts