evris2013 Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Τέλη Μαΐου το MIUI 12.5 στις συσκευές μας! https://gr.gizchina.com/2021/04/24/xiaomi-xekinise-i-anavathmisi-se-miui-12-5-gia-7-akoma-syskeyes/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Το έχω κάνει αυτό,είναι ο Chrome επιλεγμένος,αλλά πάλι μέσω fb ανοίγουν όλα με mi. WtfΈχω την εντύπωση ότι το fb τα ανοίγει όλα με τον δικό του browser. Πρέπει από τις ρυθμίσεις του fb να αλλάξεις την επιλογή αυτή και να ανοίγει τους "εξωτερικούς συνδέσμους" με chrome. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Έχω την εντύπωση ότι το fb τα ανοίγει όλα με τον δικό του browser. Πρέπει από τις ρυθμίσεις του fb να αλλάξεις την επιλογή αυτή και να ανοίγει τους "εξωτερικούς συνδέσμους" με chrome. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από που το κάνεις αυτό; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Την καλημέρα μου, να σας ρωτήσω παλικάρια οι ειδοποιήσεις απο fb. gmail, μία έρχονται και μια όχι μπορεί να έρθουν όλες μαζί ξαφνικά, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κανω?? σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Την καλημέρα μου, να σας ρωτήσω παλικάρια οι ειδοποιήσεις απο fb. gmail, μία έρχονται και μια όχι μπορεί να έρθουν όλες μαζί ξαφνικά, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κανω?? σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Το ίδιο κάνει και σε μένα. Θέμα των αντίστοιχων εφαρμογών πρέπει να είναι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Παιδιά καλησπέρα. Για να εγκαταστήσουμε YouTube Vanced ζητάει να απενεργοποιήσω το MIUI Optimization. Υπάρχουν τίποτα συνέπειες μετά από αυτό; Το ενεργοποιούμε μετά ξανά ή δεν θα παίζει το Vanced? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Καλησπέρα στην παρέα, έχει παρατηρήσει κανείς αργή φόρτιση στο κινητό; Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Παιδιά καλησπέρα. Για να εγκαταστήσουμε YouTube Vanced ζητάει να απενεργοποιήσω το MIUI Optimization. Υπάρχουν τίποτα συνέπειες μετά από αυτό; Το ενεργοποιούμε μετά ξανά ή δεν θα παίζει το Vanced? Ευχαριστώ! Το ενεργοποιείς ξανά. Δεν υπάρχει θέμα. Λειτουργεί κανονικά. Έτσι έκανα κι εγώ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Το ενεργοποιείς ξανά. Δεν υπάρχει θέμα. Λειτουργεί κανονικά. Έτσι έκανα κι εγώ. Απλά μετά από την ενεργοποίηση πρέπει να ξαναδώσεις δικαιώματα σε όλες τις εφαρμογές.... Πολύ φασαρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Ε και τι άλλο να κάνει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkokki Δημ. May 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2021 (edited) Το έχω κάνει αυτό,είναι ο Chrome επιλεγμένος,αλλά πάλι μέσω fb ανοίγουν όλα με mi. Wtf Αν δεν έχεις λύσει ήδη το θέμα, πήγαινε : Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών > Πρόγραμμα περιήγησης MI > πάτησε κάτω - κάτω στο "Εκκαθάριση προεπιλογών". Είσαι έτοιμος. Τώρα όταν θα πας να ανοίξεις κάποιο link θα κάνεις αυτό που έγραψε ο Alexakisd (post #3998) (δηλ..."θα σου βγάλει την κλασσική μπάρα που θα σε ρωτήσει να ανοίξει ο σύνδεσμος με chrome ή mi , επιλέγεις πρώτα εκεί που λέει "να ανοίγει πάντα με αυτή την εφαρμογή " και μετά τον chrome"). Έτσι έκανα κι εγώ και όλα ΟΚ. Edited May 2, 2021 by gkokki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Αρκετές φορές αν δε βάλω το κινητό flight mode δε λειτουργούν τα mb (δεδομένα) ενώ έχω φουλ σήμα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Κάποια λύση? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Αρκετές φορές αν δε βάλω το κινητό flight mode δε λειτουργούν τα mb (δεδομένα) ενώ έχω φουλ σήμα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Κάποια λύση? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εννοείς; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 γεια σας παιδια. Μηπως μπορειτε να βοηθησετε πως μπορω να κανω μια ευρεση ενος αρχειου που έχω μεσα στην συσκευη μου η στην καρτα μνημης πχ ενα file? Υπαρχει καπου η ενδειξη search στην συσκευη μου? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. May 5, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 γεια σας παιδια. Μηπως μπορειτε να βοηθησετε πως μπορω να κανω μια ευρεση ενος αρχειου που έχω μεσα στην συσκευη μου η στην καρτα μνημης πχ ενα file? Υπαρχει καπου η ενδειξη search στην συσκευη μου? :confused: Απλά πράγματα : στην εφαρμογή "Διαχείριση Αρχείων" του Miui θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι πάνω δεξιά στην οθόνη. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρκετές φορές αν δε βάλω το κινητό flight mode δε λειτουργούν τα mb (δεδομένα) ενώ έχω φουλ σήμα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Κάποια λύση? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάζεις το κινητό σε λειτουργία πτήσης για να δουλέψουν τα δεδομένα? Κάτι άλλο θέλεις να μας πεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Για αυτό ρώτησα τι εννοεί. Με ενεργοποιημένο το flight mode δεδομένα δεν υπάρχουν. Μόνο WiFi μπορεί να ενεργοποιήσει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Απλά πράγματα : στην εφαρμογή "Διαχείριση Αρχείων" του Miui θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι πάνω δεξιά στην οθόνη. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάζεις το κινητό σε λειτουργία πτήσης για να δουλέψουν τα δεδομένα? Κάτι άλλο θέλεις να μας πεις... Δε κατάλαβες νομίζω θέλει να πει ότι δεν συνδέεται με δεδομένα και πρέπει να μπει σε λειτουργία πτήσης και μόλις βγει τότε δουλεύουν τα δεδομένα κάτι σαν επανεκκινηση δηλαδή. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Δε κατάλαβες νομίζω θέλει να πει ότι δεν συνδέεται με δεδομένα και πρέπει να μπει σε λειτουργία πτήσης και μόλις βγει τότε δουλεύουν τα δεδομένα κάτι σαν επανεκκινηση δηλαδή. Μήπως στρώσει με soft reset... αν δεν το έκανε ήδη. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Δε κατάλαβες νομίζω θέλει να πει ότι δεν συνδέεται με δεδομένα και πρέπει να μπει σε λειτουργία πτήσης και μόλις βγει τότε δουλεύουν τα δεδομένα κάτι σαν επανεκκινηση δηλαδή.Ναι αυτό ακριβώς εννοώ. Αν δε το βάλω βγάλω σε flight δε δουλεύουν τα mb. Δεν έχετε εσείς πρόβλημα? Cosmote έχω Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Ναι αυτό ακριβώς εννοώ. Αν δε το βάλω βγάλω σε flight δε δουλεύουν τα mb. Δεν έχετε εσείς πρόβλημα? Cosmote έχω Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι και γω ίδια εταιρεία έχω για πήγαινε στις ρυθμίσεις στα δίκτυα και βάλε βγάλε 4g προτίμηση μήπως έχει κολησει κάτι;η κάνε του μια επαννεκινηση Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Κι εγώ Cosmote έχω, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Μπορεί να φταίει και η sim. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Το ηχείο σε εσάς μικροφωνιζει? επειδή τώρα πήρα το κινητό κ το μόνο αρνητικό που έχω βρει είναι αυτό. Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Το ηχείο σε εσάς μικροφωνιζει? επειδή τώρα πήρα το κινητό κ το μόνο αρνητικό που έχω βρει είναι αυτό. Όχι, ποτέ δεν το έκανε σε μένα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Όχι, ποτέ δεν το έκανε σε μένα. Οκ,άρα λογικά πρέπει να πάει για έλεγχο? γιατί κ χαμηλά παίζει κ όταν το δυναμώσω δεν ακούγεται τίποτα. Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Οκ,άρα λογικά πρέπει να πάει για έλεγχο? γιατί κ χαμηλά παίζει κ όταν το δυναμώσω δεν ακούγεται τίποτα. Επίσης μπορώ να δώσω δικαιώματα διαχειριστή για να αλλάξω τις ρυθμίσεις μέσα από το κρυφό μενού? Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts